Sziasztok!
Mi is itt....
Először is....
Totka!
Hát ez szörnyű
Nincs mód még egy műtétre????????Vagy már nem akarod, mert tudod mi vár rád?????
Mea!
CSATLAKOZOM!!!!!!!!!!!
Léna teljesen bojkottálja az evést...de főleg a főtt ételt..
A fosós hányós után tök sáska volt...napokig falt...most viszont
Pedig éhes....csak én úgy veszem észre hogy VÁLOGAT, pedig hát ő ilyet nem nagyon csinált...
De ma már bekeményitettem
Addig ült reggel az etetőszékben, amig meg nem ette azt a 3 falatnyi vajas-lekváros kenyeret
csak ezután kapott kakaót...
Ebéd meg egyáltalán nem kellett, de ezt most a fáradtságnak tudom be, mert ma már mi is pancsiztunk a kerben
(fosós hányós óta nincs tápiivászat nálunk...reggel és este tejecskét vagy gyenge kakaót kap)űű
Bili-Pelus téma:
Hát ez elég nehéz dolog lesz már előre látom
Most Lénáról levettem a pelust és ugy mentün pancsizni a medencébe.
1.Először is zavarja a meztelenség....ő soha nem meztelenkedett itthon....tavalyra meg persze nem emlékszik...
2. Követelte hogy rakjam rá az úszópelust
3.Aztán egy idő múlva levettük és elmentünk meztelneül füvet locsolni...beindult a locsoló......Léna meg állva pisilt egyet...és közben nézte és mosolyog hogy pisil...
Megdicsértem, hogy milyen ügyes stb...és hogy akkor lesz a legügyesebb ha bilikébe pisil..
de eddig csak ráül 10-20 másodpercre aztán feláll és megy tovább.....
de legalább nem üvölt tőle.....
Na úgyhogy most úgy raktam le aludni, hogy pvc lepedőt raktam a lepedője alá és csak egy bugyit raktam rá
és résen leszek, hogyha felkel...azonnal bilikére üljünk
Igazából foggalmam sincs hogy hogy is csináljam, vagy szoktassam...vagy minek is nevezzem.....
And!
Télllllllllllllllllleg....Isten éltesse a kis bárátnőnket.
M.