Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Úgy szeretnék egyszer én is felül lenni...de ekkora seggel :cry: :cry:

marek

--------------------------------------------------------------------------------

Hahó!!

Én is megvagyok ám!! :D

Megvolt szombaton az esküvő...nagyon jó volt!!!Meli látni kellett volna hogy-hogy ropta!! :lol: :lol:
Először megvolt szeppenve a nagy hangzavartól,de aztán belejött!!
Most pénteken is megyünk esküvőre,de oda nem visszük mert messzebb megyünk és nem tudjuk este átadni a szüleimnek!!
Szombaton pedig ha észheztértünk,megyünk Bogácsra 3 napra!!
Megyünk vagy huszan...minden évben Pünkösdkor odamegyünk...szalonnasütés,bográcsozás,pincézés és ha jó idő van strandolás...hekkevés...stb!!! :D :D

Pár kép: Kép
Kép
Kép
Kép

Ezt a poci miatt:
Kép

Hát most ennyi,de amint tudok jövök!!

ancsi26

Na hello, csak gyors bekukk!
Jaj, gátmetszés! Ne ijesztgessetek még!
Ancsi! Csak nehogy összefussunk Bogácson, mert mi is járunk arra vasárnap!
Ja, ha valakit érdekel: nyitott pincék napja lesz a hétvégén! Mi voltunk tavaly etyeki borvidék borait kóstolni (igaz én voltam a sofőr). Az idén is készülünk -ha már a Bükkben leszünk- egri borokat kóstolni. Hogy hogy nem megint én vezethetek! :( (A férjem nagyon sok neves borászatot végig kóstolt már, nálunk favorit a minőségi bor!)
Andi, Jolka van gyogyó tea is magas vérnyomásra!
Na megyek tökfőzeléket főzni! (Timi, gondolom ez sem a kedvenced! :wink: ) Én imádom! Sült virslit tervezek hozzá!
Ja, és angol órán sikerült jól elszórakoztatnunk egymást a tanárnénimmel! (5-6 évvel biztos fiatalabb, mint én :( ) És nem találta ki a feladványomat! :lol: Persze angolul!
ermoni

A gátmetszés nekem is csak horrorisztikus álmaimban jön elő, félek tőle, mint a tűztől. Én szeretnék éppen ezért gátvédelmet, állitólag a szülésznővel kell előre megbeszélni. Ilyenkor csak akkor vágnak, ha már nagyon muszáj, de megtesznek mindent,hogy ne kelljen. Brrr....ráz a hideg már most!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ermoni.

Nehogy????!!!! :roll:
Merre lesztek??
Mi a strandot tervezzük ha jó idő lesz!!! :D

ancsi26

Már megint nyitott pincék??? Csak a férjem meg ne tudja (gondolom már tudja). Mi Balatonakalin leszünk a hétvégén kettesben.....és arra is vannak jó pincék....Nagyon ne járjatok arra, mert ha nekem kell az uram hazavinni Dörgicséről, akkor le fogják zárni azt a környéket :lol: :lol: :lol:

marek

Ja, és hogy kerülök már ide??? A háromból kettő óra elmaradt szervezési hibából(nem baj, ezt csinálom felebaráti szeretetből, a csütörtökit le is mondtam, nincs barátság!)...már a Fundamenta is megvolt, most tömöm magamba az epret, aztán jöhet a Rubint Réka :lol: :lol: :lol:

Vettem egy csomó szamócát meg meggyet a piacon-ezt az uram szerintem nem fogja megtudni, mert már nem sok van...hogy nincs még hasmenésem???

marek

Ancsi!
A sógoroméknak van ott nyaralója (régebben is volt, de akkor az Apósnak!) és ők ott fognak pünkösdölni, mi meg megyünk Noszvajba bort kóstolni, és szerintem útba fogjuk őket ejteni! A strand kimarad! Hacsak nem töltik fel a medencéket borral! :lol:
Marek! Még jó hogy az ország másik szegletében leszünk! Amúgy meg elvinnélek benneteket is! :wink: Meggy?! Hát itt még cseresznye sincs! Hát lehet, h ki kell néznem a Lehel piacra!
ermoni

Ja, Ancsi! Most látom, h Te miskolci vagy! Nekem a fél rokonság ott lakik, így akár még az utcán is összefuthatunk! :wink: Bár ritkán sétálgatok ott! Ritkán megyünk arra! Tapolcán, Komlóstetőn és Bükkszentlászlón, Vologdán van a rokonság!
ermoni

Megvolt a torna...látjátok: én mindent megteszek, de sajnos a gének.... :cry: :cry: De most még jól is esett....nem tom, mi lehet velem :shock:

Most elmegyek felpróbálom a szoknyám, aztán jövök!

marek

sziasztok!
nagyon jól vagyok!!! :lol: :D :roll: :wink:
elég klassz a vérnyomásom, még mindig szeretem a zabpelyhet, nőnek a gyerekek a pocakomban, sokat dolgoztam ma, beszéltem a fogdokival is (ennyi elég is volt... hehe), "loptam" Mónitól klassz ebédötletet holnapra (kööösziii!!!! :) imádom a tökfőzeléket!), holnap is lesz egy munkám, franciák rappelnek a hangszóróból.... szép az élet, én mondom!

Kép
an°°di

Hello Andi!
Nekem mennem is kell fogdokihoz, nem elég beszélni vele! De ha minden jól megy holnap megcsinálja a fogam!
Örülök, h ötletet adtam! Én friss tökből csináltam, és nagyon fincsi lett!
Sztem ne aggódj a vérnyomásod miatt, de legyél résen és figyeld!
ermoni

Na horgolom tovább a kis bébi takarót! :) Még benézek! :wink:
ermoni

Marek a hős
nem semmi vagy tornával :-)

azért vagyok mindig legfelül,mert nekem van a legnagyobb sejhajom :-) még jó pár bő szoknyát felkell venned hogy utol érj :wink:

nekem is vannak ilyen bő ,loknis szoknyáim kérdeztem a páromatól melyik jobb tunika -naci vagy szoknya top erre zat mondta mindegyikbe egyformán látszik a formám úgyhogy mindegy :-) csodás

meggyet akarok meggyet,milyet vettél -ettél olyan jó szép nagyszemű bordót ???,jajj nyammmm

Andi
nyisd ki az ablakot ,dobom a tökfőzeléket ugyanis nálunk is az volt a részem küldöm :wink:

Ancsi csinik voltatok nagyon :-)
Vendég

kössssz, Timi, de nem kell tökfőzelék, köszi. tudok én főzni ám!

hm, én nem kívánom a gyümölcsöt. kizárólag az almát. de abból megettem 3 nap alatt másfél kilót... jujj

most lelépek egy időre. kezdődik az esti film. Szerelmes Shakespeare. még nem láttam. ha 20 perc múlva nem vagyok itt újra, akkor nem is várjatok egy darabig. ;)

Móni, mi a szitu a te szoknyáiddal? készülnek? vagy a takaró az első?

ja, és a hiánylista:
hol van Lollypop???
akartam Hajnit is és Ancsit is, de szerencsére ők megkerültek :D

Kép
an°°di

Nekem ne emlegessetek ilyeneket, hogy tökfőzelék, mert rémálmaim lesznek! Viszont az a meggy!!!! Isteni!!!
Ma este már nem leszek, mert apuka már randán néz rám, amikor leülök a számítógép elé....féltékeny vagy mi!
De ma aztán jól megkapja a társaságom :twisted: :twisted: :twisted:
Jó pihenést mindenkinek....

Megmondtam neki a nyitott pincéket, felcsillant a szeme....meg azt is megmondtam, hogy én sajnos nem vezetek :lol: :lol: :lol: Kegyetelen!!! :twisted:

marek

jóvanna Andi,szívesen küldtem volna,úgy vagyok a tökfőzivel,hogy az oviba a kedves óvónénik belémerőltették én meg vissza is adtam azóta nem eszem meg,de az anyósom nagyon fincsára csinálja néha néha már belenyalok :-)

jó mozizást
írtam Lollypoponak privit is mi van vele,de nem válaszolt :-(

Marek
hagyá már ezzel a meggyel

na lépek úgyse nagyon álltok veelm szóba
Vendég

Jó regggelt!!!

Csajok-akinek nem ellenjavalt mármint a szex, az válaszoljon légyszi :oops: :oops: :oops: az normális, hogy orgazmus után iszonyatosan fáj az ember hasa? :oops: :oops: :oops: Mármint csak terhesen persze! Vagy kérdezzem meg anyukámtól? Ő is szült két gyereket :oops: Már régóta meg szerettem volna kérdezni, de olyan prűd vagyok meg minden :wink: De most már nem tűr halasztást....

marek

sziasztok!
bár nekünk ellenjavalt a szex, de teszünk rá... ami anyukának jólesik, az nem árthat a gyerekeknek sem, nem? :oops: :roll: öööö
namindegy, naszóval: engem ezzel riogattak a dokinál az asszisztensek, h "úgyis begörcsöl". sztem Marek, Veled ez történt. (én semmi ilyesmit nem tapasztaltam, hálistennek) a barátnőm szerint be kell kapni előre 2 magneB6ot, aztán durrbele... akkor azért lazábbak az izmok a magnéziumtól.

na, én lassan le is lépek, mert megyek babázni (ha már tegnap elmaradt)

Kép
an°°di

Jó babázást! Látom ez a Bukarest nem olyan unalmas hely, mint az Alföld... :cry: Bár este buliba megyünk munka után, de nem hiszem, hogy sokáig maradunk, ugyanis az uramnak még meg kell csinálnia két :shock: házidolgozatot holnapra....ezek a férfiak!

marek

az Alföldön is születnek gyerekek,nem?
ha kétségeid támadnak, nézegesd a pocakod egy kicsit ;)
szép napot!!!! :D
:arrow:

Kép
an°°di

Születnek, de az enyémmel még nehéz játszani :cry: :cry: De majd!!!
Másnak meg itt nem nagyon van gyereke....egy órát szoktam utazni, ha babázni akarok :cry: :cry:

marek

Sziasztok!

Bocsi hogy nem nagyon irok de nem sok idom marad erre a topikra :oops: szegyenlem magam! :roll:

Marek: az van amit Andi mond, szoval begorcsolnek az izmaid es elarulom nekem is szokott, en oldalra fekszem es ellazulok, olvastam hogy egy keves alkohol szepen lazitja az izmokat szoval szex elott egy kis poharka nem arthat meg! :lol:

Mi elozo heten voltunk uh-on es ugy nez ki az egyik baba kislany, jovo het kedden megyunk genetikai uh-ra.

KépKép
KépKép
tontica

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
gyerekágyat keresek egész nap, de sehol. :evil: :evil: :evil:
Vagy rácsoságy van, vagy sima ágy. Leesésgátlós gyerekágy SEHOL. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na szval sziasztok. :)

Tontica:
gratula a kislányhoz. :)
Ha szerencséd van, akkor a másik fiú. :) Ruha miatt praktikusabb lenne. :)
Vendég

Sziasztok!

Megint milyen dög meleg van. Ahhoz képest, hogy mára enyhülést mondtak... naja.
Gátvédelem: nem készülök rá, mert így első szülőként, fogalmam sincs mi a jobb, de már Timi felvázolta, hogy nálunk vágnak. Akkor meg én hiába is készülnék rá.
Ancsi: szépek vagytok így együtt nagyon. Csini kismami vagy :)
Marek, hát, én sem tudok tobban, mint magneB6, ha meg azzal sem az igazi szex után, akkor meg ne szexelj :D

Hajni, ha javítod a TÁBLÁT: A NEVEK KÖZÜL A GELLÉRTET KI IS LEHET HÚZNI, MERT ESÉLYTELEN :((((( Apuka meggyőzhetetlen, pedig nekem akkor is az tetszik és punktum!!!. HELYETTE, kompromisszumos megoldásként az ÁDÁM JÖTT. a DÁVID SEM TÉMA MÁR. kÖSZI.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Ancsi!
Nagyon csinik voltatok a lagziban. A kiscsajos is nagyon édes volt. Úgy látom sikerült ruhát venned. :)

Tontica!
Jó, hogy jöttél.

Marek!
Görcsöl a pocid, húú amit a csajok írtak biztos nem árt. Dokinak megmondod majd? Ilyet még nem tapasztaltam, de biztos hevesek voltatok. :wink: Csak gyengéden... :wink:

Gátmetszés!
Nekem is volt, és inkább kérem, minthogy szakadjak. Gátvédelem... Hát nem tudom, lehet, annak jön be, aki amúgy sem szakadna.
Abba meg nem megyek bele, hogy például egy szülésznő, nekem masszírozza.... :? :? :? Igaz, hogy szüléskor minden szégyenérzet elmúlik, de akkor sem.
Fájni a vágás ne fáj, mert adnak érzéstelítőt, na meg fájás közben csinálják... Viszont a varrás alatt azt hittem leugrok az ágyról. Pedig akkor is adott valami szurit a doki, de visszakértem a gázt, és kábítottam magam. :lol: De ki lehet bírni, hisz akkor már a szülésen túl vagyunk.

Hajni!
Kikol oldalát nézd meg, ott is vannak ötletek. Leesés gátlót külön is lehet venni. Nekem tetszett a brendonos Dany ágy, az ágynemű tartóval. Csak itt kicsit sok, érdemes megcsináltatni.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Gabcii!

Na és én? Én is kivegyem a neveket? :lol:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Jolka!

Igen, ha lehetne kérnem a névcserét. Köszi :D

Kép
Kép
gabcii

Hali

Marek sajálom a görcsöt sex után,igyál egy kis konyakot elötte.Mostanában m ne is sexelünk és ha így folytatja a párom nem is fogunk.

Gabi
de kár pedig a Gellért szerintem jó név :-)
na de persze ha apának nem tetszik nincs mit tenni.
Állítólag most a kórházba "fejlődnek" ,mert már volt egykét este amikor gátvédelmet csináltak,de én már annyi rosszta olvastam anem megfelelően elvégzett gátvédelemről,hogy nkább legyen aza nyissz.Az tényleg nem fáj, a varrást érzed,de nekem a kezembe nyomták Maját ,hogy gyönyörködjek benne :-) na köszönöm azért féj,de akkor úgy volt vele az emebr,ezt már kibírom,nem futhatok el. :-)

Jolka
neked nem masszírozta a szülésznő?Nekem mint állat,a párom még mondta is utána,hogy hát nem volt gyenge :-) na nem rémiszgetek.
Tontica
gratu a kiscsajhoz

Maja ma strandolt az udvaron ,olyan édes volt,közbe szedtünk már a kertünkbe érő epret és egy csomót megevett :-)itt is azt majszolja Kép
Vendég

Na, igen, elég csalódott vagyok, hogy a családból mindenki fujjog a név választásomra. Vhogy úgy ,mint Andiéknál. Mikor a párom nagymamájának megmondtam, hogy Gellértre gondoltam, jött a grimasz és az úr istenezés. Mért, kell pofán fintorogni az embert...

Édes nagyon Maja abban a kismedencében. be tudnék én is csobbani egy ilyenbe. Csak, sztem nekem való méretet , amiben el is férek, pillanatnyilag nem gyártanak :lol: meg hova is tenném? Az erkényre?

Kép
Kép
gabcii

Gabcii, az biztos, hogy én a családot nem kérdezem végig, nekik már tényként lesz közölve, hogy mi a gyerek neve. Mi eldöntjük a párommal, persze az is szép meccs lesz :lol: A többiek meg fogadják el! Ha már megszületik, úgyse a nevével lesznek elfoglalva :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, és mi az a szex??? Valami dereng, de nem túl élesen :?

Móni, nem telefonálunk :?: :?: :?:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
Most értem haza! És mégegyszer kell mennem fogorvoshoz! A vége 30000! Mit szóltok? Egy kiságy!
Zsu! Telefonáltam, de még nincs eredmény, és lehet holnap sem lesz! Ne türelmetlenkedjek! Majd hív az orvos ismerős!
Ez van!
A Combinón 39 fok volt! És mindenhonnan izzadtam! Ez borzalmas! De jó itthon! Éljen a klíma!
ermoni

Szia Móni! Pedig úgy reménykedtem, hogy neked már lesz eredményed, akkor holnap én is telefonáltam volna. Az ismerősnél érdeklődtél? Pénteken legkésőbb én is érdeklődöm.

30000 egy fog??? nem semmi!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu! Nem tudunk mit csinálni, várunk türelmesen!
Bizony 30000 egy fog! Igaz bölcsesség! Vagy nem vettétek észre milyen bölcs is vagyok!? :lol:
ermoni

sziasztok!

Móni, én észrevettem, h milyen bölcs vagy és sokoldalú, de h ez is ennyi pénzbe kerül....azt nem gondoltam volna. ;)

Nyugi, Csajok, minden rendben lesz. ha izgultok, én is kedvet kapok hozzá, aztán az meg kinek jó, ha jövő keddig parázom egyfolytában? :?

Combino...hát... az utcán is meleg volt. de, képzeld, Móni, még mindig bírom. és jól. izzadok, mint egy ló, de még élvezem. majd lesz ez másképp, de sebaj!
és a vérnyomásom pont olyan, amilyennek mondtad (asszem Te voltál): magasabb, mint kellene, de stabilan magas. mindig 130/80 körüli. :D minek nem lehet örülni!? :roll: :wink: micsoda egy boldog öregasszony leszek én! előre látom! hehe...
és képzeljétek, olyan jól sikerült a mai tolmácsolásom!!! megdicsért egy nő a hallgatóságból :oops: :oops: annyira örültem neki!

Kép
an°°di

nahát, nem bííííííírom tovább ezt a nagy pörgést. :lol: :lol: pihennem kell. :roll: le is lépek. ma is jó filmet találtunk magunknak.
mindenkinek szép estét, görcsmentes szexelést :oops: és jó éjszakát!
holnap!
:arrow:

Kép
an°°di

:? nem értem én, mi ez a pangás?

Marek, ott tartottak biztosítékként a fundamentások?

Timurr, látom, h ma mész 4Ds UH-ra. beszámolót mindenképp!!! :D

Jolka, már megint kitúrt apjuk a gép elől?

Móni? Zsuzsa? Gabcii? :shock: :? :roll:

Kép
an°°di

Jó reggelt!

Ennyire melegetek volt tegnap, hogy írni sem volt kedvetek? nem nagyon volt mit olvasnom.
Móni, mit csinál a dokid a bölcsesség fogaddal, ami ennyibe kerül?.
Én is járok fogorvoshoz csütörtökönként (tehát ma is megyek), de sztem, ha ott tölteném minden időmet, akkor sem fizetnék ennyit.
Zsuzsa, én sem kérdeztem végig a családot a nevekről, ők kérdeztek engem :lol: és ez lett belőle.
Van még vki rajtam kívül, aki baromira hisztis (vélhetőleg) a melegtől???
Na, vigyázzatok az indulatokkal (legalábbis én ma azt fogom tenni)

Kép
Kép
gabcii

Kép

Szép jó reggelt mindenkinek!

Csajok, szerintetek, minek kell a védőnőknek fogorvosi igazolás? Nélküle nem lehet szülni? :D Visszatolják a gyerkőcöt, ha lyukas a fogam? :D

Timi!
Maja nagyon aranyos a képen, Irigy vagyok, hogy ti kint pancsolhatok.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

szia Gabcii!
nem tudom, h hisztis vagyok-e, mert már megint egyedül vagyok itthon. de ahol ez tutira kiderül, az a posta. :? el is 'szaladok', mielőtt még beüt a krach teljesen.
a talpam, az ezerrel ég. lehet, h ma nem is megyek sehová (kivéve persze a posta-piac kombó légkondis vegyvédelmiben ugye, ahogy kell :D )
a nap többi részét gyorsított főzőcskézéssel és gyerekszoba-berendezéssel töltöm (ja és dolgozom délután, de hol van az még!)
jövök ám még!
szép napot! :)

Kép
an°°di

Andi!
Már a babaszobát rendezed?
Lemaradtunk valamiről. :) Már vannak bútorok? Milyen? Színek?
Minden érdekkel... MÁr én is úgy rendezném a szobát.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Halihó!
Már itt is vagyok....a vihar szétbarmolta a kábeltévét, így internet se volt....sok ilyen vihart szeretnétek ezentúl gondolom :lol: :lol:
Tegnap meg dolgoztam, nem tom mér kell ezen így kiakadni? Aztán meg elmentünk barátokhoz, aztán hazafuvaroztam apukát....úgy látom a terhes nőknek ez a sorsa :cry: :cry: De legalább lassan megtanulok vezetni :lol: :lol: :lol:

Viszont megkérdezte tegnap egy koma a vacsorán, hogy tulajdonképpen nekem hány gyerekem lesz...mondtam, hogy egy, erre azt mondta, hogy szerinte ez biztos 3 ekkora hassal, csak takarásban vannak :shock: :shock:

Meg a barátnőm férje közölte velem, hogy amikor náluk voltam megettem 1,5 kg krumplit :oops: és, hogy milyen aranyos voltam :oops: Kikérem magamnak....azt négyen ettük meg, mér kell mindent a kismamákra fogni :twisted: :twisted: :twisted:

marek

Szia Marek!

A koma nagyon rendes volt tegnap, nekem ilyenkor nyilik a bicska a zsebembe. :D Sültkrumplival, ne foglalkozz, csak ugrattak, szerintem.
Nekem megkérdezték tagnap mikor szülök, mert akkora a pocak.... :evil: :evil: :evil: Nem lehet mindenki egy szál bél. Ha túl dagi lennék, akkor még nem látszana, de így pont jó, mert a tesó kitölti a felesleget. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, mert terhesség alatt ugye, jobban romlanak a fogak és, hogy ne hanyagoljuk el magunkat. Ez csak az én véleményem.
Egyébként, nem elbliccelni a fogdoktort. Láttam én már olyan ronda, tájogos képet kismamának...
Andi, megvannak a bútorok a gyerekszobába talán? vagy mit kell azon most rendezgetni? Jó lesz, ha össze kapom magam ezek szerint, mert nálam még csak gondolati szinten mozog a babaszoba és még abban sem állt össze a kép.

Kép
Kép
gabcii

Én is szeretnék szobát rendezni, csak nem tom, hova költöztetem az uram....Mondtam neki, hogy jó lesz a kazánház a számítógépének, csak az a baj, hogy ott lakik Olga és mindent szétrág....nem szeretnénk egyszer arra ébredni, hogy Olgának egy egér lóg ki a szájából :lol: :lol: :lol:

Egyébként én is elkezdtem már intézkedni gyerekszoba ügyben....2 hét múlva jön a fűtésszerelő és lecseréli a radiátort jó pénzér... :cry: Meg néztem már tapétát, meg szőnyeget is, de arra szeretnék tippeket, hogy hol lehet olcsó szőnyeget kapni....Köszi
Dédi meg már gyűjt a kiságyra, meg a komódokra :lol: :lol: Lehet, hogy ő lesz a keresztanya is :wink:

marek

Szia Marek!
Nyugi, egyél csak amennyi jól esik :D . Mondom én, aki folyton zabál. tegnap már elkeseredtem ezmiatt. Akkora lettem, mint egy hegyomlás, a pocak sztem még nem olyan veszedelmesen nagy ( a többi ennyi idős terhes kismamit bevizsgálva, ez a tapasztalatom).
Jolka, nemá, hogy ti is beelőztök pocak méretbe. Bár, köszi a megnyugtatást, a háj eltakarja :lol:

Kép
Kép
gabcii

:lol: :lol: nekem is beszélnem kell a Dédivel (azaz még csak Nagymama). náluk van a nagy lé, tudom én!

gondolatban rendezem be a szobát, bocs, nem írtam. így még részletek sincsenek... hehehe.. a kisgyerekes barátnőm mondta tegnap, h mindenképp kellene egy másik fekvőalkalmatosság, h tudjak 1) fekve szpotatni, ami klassz, mert 1-2 órát lehet még pluszban aludni (ha szerencsés vagy), 2) hogy ha elfoglaljuk a kölkökkel a nagy ágyat, akkor Apuka is tudjon hol aludni (mert sajna hiába lesz 2 kiságy, nem fér bele... lemértem, mikor aludt....reménytelenül nagy pacák!).

Kép
an°°di

Nincs köztetek allergiás??? Nagyon szenvedek, mit lehet ilyenkor használni???

marek

Na, én leléptem. Fürdök egyet, aztán meg dologra.
Szép napot

Kép
Kép
gabcii

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?