Amica
Én már örülnék, ha Fici szólna, hogy éhes.
Ebédre én is csak minimálisat adok (vagy próbálok adni) neki, mert állandóan meghagyja a nagy részét. Azon röhögök, hogy a védőnő azt mondta, ha már megeszik 150 grammot a főziből, akkor jöhet a husi. Ahha. Fici jó, ha 40-60-at megeszik ebédre. De ma csináltam neki husit, majd holnap tesztelem a dolgot. A répát, krumplit már elég jól eszi. A zöldborsó is lecsúszik valahogy. Gyümölcs viszont jöhet bármikor.
A héten elkezdett előrefelé kúszni, baromira kepeszt. Meg lehet zabálni. Kb. 3szor próbáltam felvenni a fényképezővel, mire sikerült, ui. mire elindítottam a gépet, már célba is ért.
Most próbálom a youtube-ra feltölteni, meglátom, sikerül-e.
Cumira én még az elején rászoktattam, különben állandóan a cicimen lógott volna.
De – szerencsére – alig használjuk. A hüvelykujja nem kellett neki.
Cipő az nálunk is megy. Főleg a sajátját szokta levenni és nyálasra rágni, meg ha meglátja a papucsunkat, akkor kúszás ezerrel, hogy megszerezze. Persze, nem hagyom neki, mert nem a leghigiénikusabb dolog. Viszont mindennap szépen feltörli a padlót a ruhájával.
Kismoktól kérdeztem pár dolgot, ha van időd, kíváncsi vagyok a Te válaszodra is ám!!
Szilcsi
Hát, Bp. nincs a tervek között. Mondjuk, oda nem is szeretnék menni. Nekem túl zsufi és nagy. Leginkább haza szeretnék menni.
De hát az nem egyhamar lesz.
Tiza
A neves táblázatot még nem próbáltátok?? Tudod, amit feltettem anno Szicslinek. Hátha segít.
Mona
Éljen! (mármint, hogy nem volt cukor a pisiben
) Jó a kocsi!
Kismok
Akkor üdv végre itt!! Én mindjárt kérdeznék is. Szóval, mostanában az foglalkoztat, hogy amikor már rendesen eszik a gyerek, akkor hányszor és mikor kapjon egy nap enni. Ha meg még van szopi, akkor az csak este vagy napközben is? Ja, ez mondjuk 1 éves kor után érdekelne. A másik: nem tudom, mennyit kellene Ficivel foglalkoznom. Néha úgy érzem, elhanyagolom, máskor meg úgy, hogy túl sokat vagyok vele.
Éjjeli felkelés nálatok meddig és hányszor volt??
Bogáncs
Bocsi, hogy nem válaszoltam.
Szóval, jó itt meg nem is. A város egész szép. Ma megnéztük a Nagyerdőt. Olyan furi, hogy a város közepén van egy erdő. Mert tényleg az. Amint „belépsz”, érzed azt a tipikus erdő illatot. Ugye nálunk fel kell menni a hegyre, hogy erdőben sétálhass, viszont az sokkal nagyobb. Gondolom, itt nem is nagyon van olyan, hogy erdő. Már olyan értelemben, mint Pécsett vagy más hegyes-dombos településen.
A lakás: jó is meg nem is. Jó az elrendezése, van terasz, ami egy aránylag csendes udvarra néz. Van Ficinek is külön szobája. Pár éve épült. Viszont iszonyat rosszul szigetelt az egész. A felső szomszéd minden mozdulatát hallani, a székhúzogatástól a vízcsap megnyitásán keresztül a kaputelefon csengetéséig. A lépcsőházról meg jobb nem is beszélni. Visszhangzik, mint egy barlang. Ma olvastam lent a házirendben, hogy kérik a lakókat, hogy emiatt csendben közlekedjenek és ne csapják be az ajtót. Szerinted valaki is betartja?!?
Már gondoltunk rá, hogy keresünk másik albérletet, de mi a biztosíték, hogy az jobb lesz?! Úgy döntöttünk, hogy keresgélünk, de nem sietjük el a dolgot, végül is van hol laknunk.