Most gyorsan bemásolom,amit a Megszülettünk topikba írtam,legalább ezt a részt nem kell újra írnom. A képek is ismerősek lesznek,de most nem törölgetem....
Nem is tudom hol kezdjem úgy le vagyok maradva....
Sajnos most sincs sokkal több időm,de most véletlenül mindkét gyerkőc alszik,és a Babanet is működik véletlenül,így gondoltam pótolok egy kicsit a lemaradásomból....
szóval ott tartunk,hogy kész van a felső szint és elkezdtük azt a szintet,ahol eddig laktunk. Itt is teljes átalakítás lesz a tapétázástól az újrakövezésig....a fürdőszobaszétveréstől kezdve a hálószobáig...már a követ felverték,és nemsoká rakják az újat,egésznap pakolok,ezenfelül úgyanúgy ottvan a Rékucibabó és a Dávidról se feledkezhetünk meg....anyósom sokat főz ránk,de azért van ezenkivül is ezer millió dolgom...
Azért gyereknapon rávettem apát és elmentünk kirándulni,kimentünk a Margitszigetre,tök jót sétáltunk négyesben és ettünk egy jót a Holdudvar étteremben...majd anyósékhoz is leugrottunk a telekre,már ránkfért a kikapcsólódás,ki vagyunk már ettől a nagy kupitól,és még a java hátra van....
na de nem szomorkodom,mert a vége a lényeg...
Képzeljétek Dávid
szobatiszta lett egy pár napja. Nagyon örülök neki,mióta vágyom már erre,te jó ég. És lám a saját szobával megjött az igénye is erre....Nagyon ügyes,és hamar megszokta az új szobát. Még mindig a képek és pár lámpa hiányzik a falról,de már tényleg csak pár dologról van szó.
Éjszaka még nem vagyok olyan bátor,és teszek rá pellust,de éjjel is szól,ha kell pipilni...hurrá!!!!!!!!!!!!!!
Rékuci is növekszik szépen,ma holnap féléves lesz a drága,nagyon ügyes kiscsaj,igazi anyabarát baba. Gagyarászik naphosszat,elvan. A kajcsival küzdünk még,olyan kis válógatós!!!Ne értsetek félre még nem kap semmit az anyatejen kivül,hanem a bal cickómat nem akarja már éjjel se elfogadni,azért rafkósak vagyunk,és néha túljárunk az eszén így is,de a mellemen már látszik a különbség
Akartok képeket?
Rékamanó szobája:
Ideiglenesen megkapta a számítógépemet
egy másik szögből:
Így eljátszogat egyedül:
Dávidé:
kicsit már kupis.
És ez van lent:
Azért jövök,ha tudok...
Andi,izgulok miattad nagyon,jelentkezz!!!Hogy vagy? jaj,én jobban izgulok,mint te
remélem még talizunk a szülésig! Látom Szandra mindent megkérdezett,amit lehetett,így elteszem magam holnapra....
Nóra drága dehogyis miattad tűntem el,viszont marhára örültem,hogy "visszatértél" ,gondoltam életbe tartod egy kicsit a topikot,úgyhogy légyszíves tegyél ki magadért!(ahogy régen kedves partnerem)
és ne tűnjél el megint!!!
Gyöngyi,legalább te próbálkozol....
hihi
Mi is kimentünk az Epresbe,de sajnos csak délután sikerült,így sajnos mi is lemaradtunk Tamiról
pedig biztos aranyos lehetett!
A vonalzó szerint még nincs Marietta szülinapja,de azért mi is kívánunk neki minden elképzelhető jót ebben az életben!
Kedves Marietta!
Nagyon sok boldogságot kívánunk születésnapod alkalmából!
Szandra,sajnos nem kertelünk egésznap pedig jó lenne....
megvan a migrénes krém,ha kell majd értekezünk priviben.
Kriszti,nagyon örülök,hogy végre rászántad maga a jogsira,sok sikert kívánok hozzá!!!
Jutka,tessék inni sokat! Hallgass a védőnénire!
Pusziltatjuk menyaszonykánkat!
Anett, tök jók lettek a képek nyomtatva is!
Na megyek aludni is kéne néha.....
Ildikó