Sziasztok Lányok!
Jó sokat termeltetek megint mostanság!!! Bár, látom tegnap este jó nagy volt a pangás...
Láttam jó kis képeket Marciról, eszméletlen a görögdinnyével...
Na meg persze szülinapi képeket Liliről, aki igazi kiránylány volt a szépséges rucijában.
És én is mentettem a jó kis játékötleteket...
Velünk minden rendben, még mindig járok a szúrkára, kb. - 6 kg-nál járok.
Szeptemberben befizetek mégegy kúrára, addig valahogy ki kéne bírni a nyáron, hogy ne kússzanak vissza a leadott kilók.
TErveim között szerepel, hogy folytatom a diétát, és talán tényleg el kellene végre kezdeni mozogni valamit.
NO, majd meglátjuk...
Róki!
Körkérdés:
1. Gergő már nem ébred éjjel egyáltalán, vagy ha igen, akkor sem jelez. Mióta tudja, hogy ott van a cumisüvegben a víz mellette, azóta nem "szól", hanem szépen kiszolgálja magát, és alszik is tovább.
Úgyhogy kb. 1 hónapja nem kell átmennem hozzá egyáltalán...
2. Ébredés: nálunk is volt egy időszak, hogy rendszeresen sírva ébredt Gergő. Mindegy, hogy éjszakai alvásból, vagy a délutániból.
Reggel ugye mellettem ébred, mivel áthozzuk mellém, mikor Robi elmegy. Ilyenkor rögtön rámmászik, megszeretget, nem sír.
Délutáni alvásból rendszeresen "anya" vagy "apa" szólítgatása van, attól függ, éppen melyikünk fektette le aludni. Nagyon komolyan, mindig annak kiabál, amelyikünk letette alukálni...
3. Emésztés: Gergőnek is nagyon gyors az emésztése, aminek én örülök is. Kukorica rendszeresen egészben jön ki belőle... (megjegyzem belőlem is). Borsó is egészben jön ki, de az szerintem azért, mert imádja, és rágás nélkül csak nyeli.
Egyébként általában még a répa az, amit viszont látok a székletében.
Más most hirtelen nem jut eszembe, de tudom, hogy időnként viszont látok egy-két kaja fajtát...
Bölcsi:
IV. kerületi bölcsiket anno én is megkörnyékeztem, háááát....
Anno a kerületi bölcsődék vezetőnőjével sikerült beszélnem, kimondottan nem volt szimpatikus. Közölte egyből, hogy kerületi lakosnak kell lennem, és rögtön hozzá is tette, hogy de nem elég ám bejelentkeznem valahová, hanem valóban ott kell laknom.
Mondjuk ez a része nektek nem gond, viszont átgondolnám, hogy feladjam-e a biztosat, a bizonytalanra...
Azt nem tudom, hogy a IV. kerületben van-e várólista, vagy sem.
Egy biztos: anyukám nővére az egyik kerületi bölcsiben (nevét nem tudom, ott a Munkásotthon u. környékén van valahol) dadus, és már tavaly szeptemberben kértem, hogy próbáljon meg segíteni, bekerülni idéntől valahogy a bölcsibe. Közölte, hogy nem fogom elhinni, de a saját unokáját nem tudja bepasszintani, mert nagyon szigorúan, és következetesen tartja magát a vezetőnő a hivatalos dolgokhoz...
XIII. kerületi bölcsik:
mint tudod, mi az Igazgyöngy bölcsibe nyertünk felvételt, ez a Gyöngyösi sétányon van.
Itt nem kötelező az állandó lakcím, elég az ideiglenes is... Szóval szerintem ez az összes XIII. kerületi bölcsire vonatkozik.
Ha van lehetőséget, akár meg is próbálkozhatsz vele, így Zsuzsa sem veszti el a biztos I. kerületi bölcsit.
Biztosra tudom, hogy ebben a bölcsiben nincs várólista, én már novemberben, és februárban is bepróbálkoztam vele, és azt mondták, hogy beiratkozás van, senkit nem tudnak és akarnak várólistára tenni.
Azt nem tudom, hogy akkor mi a helyzet, ha valaki mondjuk januárban szeretné beadni a gyerekét...
Thomasanne!
Veletek mizu bölcsi ügyben??? Sikerült anyósnak intéznie valamit???
Nagyon - nagyon drukkolok ám!!!!