Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Jön a dög meleg! Én lehet, hogy más valaki is......

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Ez Kezd izgi lenni......... :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Ildi!
Dobok majd, de most töltjük az elemeket, mert tegnap a Millenárison voltunk.
Csak nem itt vannak már a fájások??
szilbee

Á még nem, és nem is akarok senkit bezsongatni, de hát tulajdonképpen bármi történhet ......

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok

Ez tényleg izgi, Ildi küldj majd helyzetjelentést, hogy vagy! :)
Lehet hogy ez a nagy meleg előcsalogatja Petikét.
Imike nagyon édes lehetett. Biztos ő is nagyon várja már!

Petri!
Timi jobban van már?

Megyek is mert Marcika borzasztó nyűgös, már fél 7 óta fent van.
judit_79

Judit

Jobban van már, ma eddig még csak hőemelkledése volt. Tegnap délután óta nem adtam neki nurofent.
Szombaton megyünk Kehidára, ajánlom neki hogy addigra kutya baja legyen! :wink:
A nyűgösségből nekünk is kijutott a hétvégén. Semmi de semmi nem volt jó itthon.

Ildi
Várjuk a fejleményeket!

Szilvi
Milyen volt a Millenárison?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ildi!
Itt a "POCAK" kép. Bár én ezt még nem igazán nevezném pocaknak... az csak ezután jön majd, de talán látszik a képen is a kis kezdemény... Itt most éppen behúzom a hasam és a fenekem magam alá. Ígyekeztem nem puffadásos időszakban csinálni a képet. A gatyámat már nem tudom begombolni, csak az övet csatolom be. A kismama naci még azért lecsusszan erről a hasról, de a normál nadrág már nagyon szűk neki.

Petri!
Timivel mi a helyzet??

Diácska!
Köszi! :) Igyexünk akkor 16:30-ra odaérni. Párom azt mondta, hogy ő is jönni akar. :) Olyan lelkes apuka.
szilbee

Petri!
Isteni jó volt! Levente iszonyat élvezte! :D
Teszek egy FÜRDŐS VIDEÓT. Akinek van kedve és ideje kukkancsa meg.
szilbee

Szilbee!

Azért már van egy kis pocak! :wink:
A vizes videó nagyon édi. Szerintem nagy haverok lennének Imikével.

Amúgy még egyben vagyunk!
Holnap lesz a nagymamám szülinapja!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Szilbee: én a képet tudtam csak megnézni! A vonalzóid helyén viszont nekem megint csak x-ek vannak.

Petri: fogja bírni Timike a hosszú utat? Mert innen azért elég messze van Kehida. Biztos nagyon klassz lesz, majd fényképezzetek!
Amikor mi Fehérvárra utazunk, az két óra. Abból Marci általában 1 órát alszik, 1 órát meg szórakoztatni kell.
judit_79

Katlina, Szilbee!

Hogy aludtatok? Én pocsékul. Alig tudtam elaludni, aztán meg össze-vissza álmodtam! Imikém még mindig alszik, majd lesz nagy sírás, hogy hol van az ő Ancsikája.
Holnap nst.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Én, mint akit fejbevágtak. :D Tegnap délután vagy 2 2és1/2 órán keresztül vasaltam, így bevizesedett a lábam. Normális dolog ez a 14. hétben? :shock: Most is fájdogál.
Ma is baromi meleg lesz. :? Remélem azért katlinával jól fogjátok bírni ezt a hőséget.

Mi szreda estére megyünk anyumékhoz szülői után, így valahogy jobban elleszünk ebben a melegbe.

No menek KV-t csinálni a páromnak!

Szép napot!
szilbee

Sziasztok!
Hát nem irigylem most a pocakosokat biztos nagyon nehéz lehet most Nektek!!!
Szilbee!
Megnéztem a képeket és a videót is nagyon édi :) Levi Biztos nagyon jó volt a kirándulás látszik a képeken :wink: :wink:
A bölcsiben a szülői időpontjával van egy kis bibi.....most szólt egyik ismerősöm,hogy valószínű hogy 16 órakor lesz nem 16,30 kor de ma megyek és megnézem :wink: Mindenképpen írok még ma!

Szép napot mindenkinek!
Kép

KépKép
diÁcska

Jó reggelt!
Látom mindenki korán kelt ma... Marcika megint beújította a fél 7-es kelést. Hát nem örülök neki :evil: Ma még tanulnom is kéne, mert holnap vizsgázom :shock:

Ildi, holnap elvileg jön a hidegfront, hátha ez jelent valamit :wink:

Szilbee! Hogy bírsz ennyit vasalni egyszerre? Tegnap én is vasaltam egy csomót, de én inkább részletekben szoktam.
judit_79

Vali!
köszi szépen, hogy megnézed. Remélem párom el tudja magát kérni korábban.

Judit!
Muszály egyszerre többet vasalnom, mert Ádám csak ritkán tudja délután elvinni a törpét itthonról, így felhalmozódik a vasalnivalóm. Míg ő alszik addig meg én is inkább pihenek, de nem házimunkázok, mert délutánra hulla lennék, mire Levente felébred.
Holnap hánytól kell szorítanunk? és hol vizsgázol helyileg?
szilbee

Szilbee!

Szülői 16 órakor !!!!Ez már bizti megnéztem:shock: Végre holnap talizunk :lol: :lol: :lol:

KépKép
diÁcska

Vali!
Nagyon köszönöm, hogy megnézted. Igen holnap akkor találkozunk. :D Ha esetleg nem ismernénk meg egymást... a párom elég feltűnő jelenség... Nagybarab, fekete copfos fickó. :lol:
szilbee

Szilbee!

Tegnap én is vasaltam, de aztán feladtam, vagy másfél óra után. Én sem szoktam rögtön bevasalni, csak elteszem azokat amiket nem kell vasalni.

Vali!

Még az a jó, hogy a lakásban nincsen annyira meleg, és délelőtt elintézzük odakinn a játszást, aztán ebéd, alvás, és esetleg délután hat körül még egy kicsi kertelés. Minden rosszban van valami jó, mire Petikét hazahozzuk, nem kell fűteni, és nem kell agyonra felöltöztetni.

Judit, kitartás, drukkolok neked.

Mongi!!!!!Jelentkezz!!!!!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ja Szilbee!

:shock: Nem tudom, de nem korai még vizesedned? Bár azt mondják minden terhesség más, és ez igaz is, de szerintem kérdezd meg a védőnőt. / Megint mennyit segítettem! / :wink:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Ez nekem is furcsa. Párom szerint csak a nagy meleg az oka, meg talán az, hogy tegnap egész nap csak ácsorogtam meg rohangáltam és nem tettem magam vízszintbe csak este. Remélem csak ennyi, mert nem örülnék neki, ha a folyadékbevitelemet kéne csökkenteni... :roll: A korábbi védőnőm ugyanis ezt javasolta anno. Ezen már akkor is jót röhögtem. Nyáron!! csökkenteni a folyadékot!! :shock: :lol: :lol: Akkor is ilyen k.va meleg volt, mint most. (Ja és nem is vált be, mert azért elég hülye voltam hozzá, hogy kipróbájam. :oops: )
szilbee

Judit
Holnap drukkolok!
Remélem Timi bírni fogja az utat. Már az éjjel ezen paráztam..
Pestnél messzebre még nem mentünk, hát kíváncsi leszek.
Azt nem tudom hogy hol menjünk, az autópályán ahol gyorsabb de nem sok látnivaló van vagy csak valamelyik főútvonalon ahol bármikor meg tudunk állni és egy kicsit mászkálhatunk ha nagyon nem bírja a kiscsaj.
Változott a programunk és már pénteken lemegyünk. :D Ebéd után terveztem és akkor talán egy óránál többet fog aludni a kocsiban.

Szilbee
Nagyon korán kezdesz vizesedni. Vannak természetes vízhajtók lehet hogy ki kellene próbálnod.
Hány fok van már nállatok a lákásban? Itt már25-26 :shock: lehúzott redőnyök mögött.
Aranyos a kispocid :D és Levi is! Látom ő is szereti a vizet.
Nálunk mostanában nem lehet Timitől normálisan fürdeni. Ha meghallja hogy valaki megy akkor jön az ordítás, hiszti hogy ő is akar :roll: Lassan már a fürdőszobába se lehet kimenni...

Hisztire visszatérve..
Ma a lányom a kínai kellős közepén kezdett el üvöltve toporzékolni, majd hasra és végül hanyatt vágta magát. Én nem fordítottam neki nagy jelentőséget :oops: 8) A kínai néni ment oda hozzá kis figurás kütyüvel de le se sz*rta. :? Fizettem és végül felvettem ekkor elhallgatott. Mindezt azért mert nem pakolgathatta a zoknikat :x
Hát nem tudom hogy fogom ezeket a kirohanásokat bírni :?

és teljesen meggyógyult, nincs hőemelkedése se :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mit tanultam a szüleimtől...?

1.Megbecsülni mások munkáját
"Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást a testvéreddel, kint csináljátok!Most takarítottam fel."

2.Vallást
"Jobb lesz ha imádkozol, hogy kijöjjön a fehér ingedből!"

3.Az időutazás alapjait
"Úgy megcsaplak, hogy a jövő héten térsz magadhoz!"

4.Logikát
"Azért, mert én azt mondtam!!"

5.Tornamutatványokat
"Most nézd meg, hogy néz ki itt hátul a nyakad!"

6.Bőrön át táplálkozást
"Fogd be a szád és edd meg a vacsorád!"

7.Türelmet és kitartást
"Addig ülsz itt, amíg a spenót el nem fogy!"

8.Meteorológiát
"Úgy néz ki a szobád, mintha tornádó söpört volna át rajta!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ez jó volt!

Petri!
Majd iszogatok egy kis bodzateát, az jó vízhajtó. Egyébként annyira vészesen nem dagadt be, csak annyira, hogy megmaradjon az ujjam nyoma. Egyébként izomláza van a lábszáraimnak, úgyhogy bizti csak attól volt a vizesedés, hogy egész nap hajtottam. De azért majd odafigyelek rá.

Hisztiben Levente is egyre jobb. De most már senki nem veszi fel a kirohanásait, a családban. Szerencsére mások (a nagyszülők) is rájöttek, hogy csak rá kell hagyni és mikor lehiggadt, akkor megbeszélni vele a dolgot. Nekem nem hitték el... :roll: :lol:

Nini, a Törpe felébredt. :shock: :lol:
szilbee

Petri!
Nagyon kellemes pihenést kívánok nektek és jó utat!!!Hisztiről meg tudod mi a véleményem láttad már Diust hisztizni :? mostanában megint egyre többet hisztizik...de majd a bölcsiben talán lenyugszik...vagy mégsem :roll:
Örülök,hogy meggyógyult Timi!
Kép

KépKép
diÁcska

Vali

Köööösszziiii :lol: :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

anya mehetünk...
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

sziasztok

ma nagyon pipa lettem az ovis eseményekre.már 2hete mondta az egyik dadus,hogy Zsolti semmit!!! nem iszik az oviban-persze mondta a kicsi fiam itthon,hogy "rossz a víz,meg hideg a víz",de úgy voltam vele,hogy ha szomjas úgyis iszik.De érdekes módon ha megyek érte mindíg megyünk a konyhára vizet kérni és iszik.és ma kiderült ugye,hogy a csoportban mindíg ártézi vizet adnak azért nem iszik.(mondva hogy a csapvíz egészségtelen).Megjegyzem én itthon ásványvizet adok nekik.Na ennyit erről...

Pircsi.Bizti szép utatok lesz,meglásd Timi is élvezni fogja (még az utat is).Mi kerüljük az autópályákat,mert ugye pisilnek stb,stb...Vigyél sok játékot,ha süt a napocska én mindíg teszek "függönyt"(alias törölköző) :lol: az ablakra,mert azok a tapadós naptól védő valamik semmit nem érnek ilyen hossz úton. :lol:

Egy jó hír a hisztiseknek.mi már kifelé megyünk belőle,marad az enyhe sírás...néha.úgyhogy nyugi mindjárt 3évesek lesznek :lol: :lol:

Szilvi.Szerintem ha nem lesz tartós a vizesedés akkor nincs ok az aggodalomra.Hisz ilyen melegben még a nem pocakosoknál is előfordul.Kövi UH mikor???

Na megyek töltöm a lurkóknak közben a medencét.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Aaazzztaa Pircsi de egyszerre írtunk :shock: :lol:

Látom Timi is szeret öltözködni,és az ízlés.. :) -nagyon édes

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo, de régen írtál már nekünk.

Petri, mi is hisztizünk, igaz csak néha, de akkor keményen. Általában a fürdést előzi meg a hiszti, de amikor meg ki kellene jönni, akkor meg nem akar.
Felébredt Imike, majd még jövök.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Azt hiszem már vízköves a hátam a sok zuhanytól,de másképp nem birom!!!!
Éjszakáink egyre rosszabak nappal többet alszunk mint éjszaka

Szilbee!!
Én is korán keztem vizesedni de nekem mindíg a sok toporgálástól jött elő,így szerintem neked is

holnap nst

Kép

Kép
katlina

Nem szokott valaki rendelni aloes termékeket? csak azért kérdezem,mert vitamint vennék újra a gyerekeknek,de kb.min.20e-ért kell rendelni összesen,de nekem most csak a 3000-es vitamin kellene.(gyógyszertárban meg tuti adják vagy 6e-ért :evil: )

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Milyen termékre gondolsz pontosan? Anyum patikában dolgozik, megtudom kérdezni, hogy milyen kiszerelésben van és mennyiért.
A köv. uh majd júni elején lesz, a 16. hét előtt pár nappal.
szilbee

sziasztok

cleo!

Ha te is azt szoktad venni amit én egyszer vettem én is vettem Bettikémnek vitamint a foga mmiatt de hát nem is eszi. Én is rendeltem 20 e a múltkor a térdemre kenőcsöt ami nem használt. meg Még egy lötyit hú most nem tudom miből áll de azt tudom felfázásra nagyon jó. De azt hiszem én nem is rendelek többször mert sajna nincs 20 e forintom.
HÁt nem tudom ezt miért rtam de leírtam :oops:

HOLNAP VIZSGÁZOK GONDOLJATOK RÁM mert két trágyból is fogok vizsgázni :- (és sajna a kis törpilla nem hagyott tanulni és sznte semmit nem tudok :- (
Amugy próbálkozunk a szopbatisztasággal ediig nem sikerült, mindig bepisil szól hogy pisilnie kell a de a bilire nem ül rá.
Szeret viszont odakinn pancolni nah meg hát egy száll biugyiban meg polóban:-) nagyon cuki avval a kis formás fenekével ahogy szaladgál.

Ildikó nem szülétél még meg:-) ugy láttom má a 22.ét is túl haladod :-)

Puszi mindenkinek

Kép
kbernadett

Betti!
Neked is szurkolunk mára!!! :)
szilbee

Ildi?
szilbee

Lányok!
Este megyünk anyumékhoz. Páromat kicsit magára hagyjuk itthon, had pihizzen egy kicsit. :wink: Neki is kell egy pár gyerekmentes nap. 8) Sz'al ritkásabban jövök majd, de azért amikor tehetem bekukkantok (ott is van net).

Katlina!
Számolj be, hogy mi volt nst-n és uh-n!!

Jamiee!
mizujs veletek?

Vizsgázók!

Hogy sikerült???

No menek takarítani! Kép Kép
Csóközön! :D
szilbee

Betti!szorítunk!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Én lapítok, csak olvaslak benneteket szorgosan és drukkolok mindenkinek, mert én még "kicsi vagyok", csak a 10. hétben.

Velem eddig minden oké, voltam egy-két hete UH-n, akkor a korának megfelelő volt a baba, jól beágyazódott és jó helyen van. Most már a doki is mert gratulálni. Legközelebb 11+3. napon megyek. Egyébként nem volt még sem laborom, sem az SZTK-ban nem voltam, vagyis kiskönyvem sincs még. Hát ennyi.

Ja, még annyi, hogy hányok, mint a lakodalmas kutya, ha nem akkor is rosszul vagyok, de talán ez jó jel...És mintha már enyhülnének a tünetek egy ici-picit, legalábbis egy hét szünet után már dolgozom.

Nagypocakos kismamiknak minden jót, remélem, bírjátok ezt a kutya meleget.

Pusssz mindenkinek!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Voltam nst-n, de Katlina te mikor mentél?
Találkozhattunk volna?!

Szóval, azt mondta a szülésznő, hogy már tényleg nincsen sok hátra, hogy találkozzunk Petikével!Már lehet, hogy esetleg délután szülők, de holnap........már nem mondok semmit tudjátok!

Tegnap jöttem olyan idegbeT Még sosem volt ilyenem, de most mégiscsak kijött az aranyerem. Tudom szar ténya, de eléggé meglepett. Ha tudtok segíteni, azt megköszönném. Már vettem kúpot és krémet és alkalmazom is, de Kati azt mondta, hogy már csak szülés után fog elmúli. Remélem, mert nagyon :oops: érzés.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Szilbee! Csini a pocid!

Petri! De jó lesz Nektek. Jó pihenést!

Bernadett! Sok sikert a viszgádhoz. Bár azóta már lehet, hogy túl vagy rajta.

Kismamik! Már csak..... szóval hamarosan babáztok :D

Kép De jó lenne...... :(

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogyha zavarok... 6 évvel ezelőtt a kisfiam születése előtt itt a Babaneten kezdtem internetes pályafutásom. Akkor még nem volt szolnoki topic, most erre néztem, és örömmel látom, hogy végre van ilyen is.

Ha engeditek, akkor szívesen csatlakoznék hozzátok. Bár én nem várok babát, és a fiam is inkább már nagyfiú, mint kisfiú, de hátha át tudom adni a tapasztalataim nektek! És megoszthatnánk egymással örömeink, bánataink, gondolataink!

Amennyiben csatlakozhatok, akkor mesélek ám bővebben is magamról :)
csongianya

Csingianya!
Kép közöttünk! :D Csak örülünk, ha gyarapodik a banda!
szilbee

Jamiee!
Majd szólj, ha mész az SZTK-ba. Lehet ugyanakkorra kell majd mennünk. Nekem fétfőn 11-re, kb. 2 hét múlva. Örülök, hogy rendben vagytok! :)

Kati!
Veletek mizu mostanában?

Ildi!
:( Reparon kence és kamillás (asszem) hideg ülőfürdő. Baromi kellemetlen dolog az aranyér. Nekem is kijött Leventénél és szerintem most sem fogom megúszni. Ja és ha vérezget is, akkor van rá homós bogyó is, de most nem ugrik be a neve... no megnéztem a kiskönyveben: Anica Montana 9CH napi 2-4x5golyócska.
szilbee

Bocsi! Csongi-t akartam írni. :oops: :oops: Mostanában szuper béna vagyok... biztos a meleg teszi. :roll: No menek pihizni.
szilbee

Mondom, hogy nagyon béna vagyok!!!

Ildi!
ARNICA MONTANA... az R kimaradt!!! :oops: :oops: :oops:
szilbee

Hali.

Csongianya.Üdv közöttünk.Mennyi idős a kisfiad?

betti.Ment a drukk :) Hogy érzed hogy sikerült?Mikor lesz eredményosztás?
Ne tudd meg én is nagyon sokalltam a 20-at (2*rendeltem aloe gélt a lurkóknak és legalább a telet/tavaszt átvészelték vele ((nekünk bejött)).Most már nem akarok csak vitamint adni (imádják).

Szilvi.és neveken gondolkodtatok már?
KÖszi ha megkérded az árát.Forever kids a neve (én 3000körül vettem-120szemes),de nem reménykedek,hogy e körül van az ára,mert a gél is amúgy 5500 körül van,de a Kígyóban 9000-ért adják!!!!

Ildi.Ez a piszok aranyér nem tudott volna még várni legalább még megszülsz?! :? Én nem vagyok nagyon témában (csak ritkán),de anyu Detralex kúpot szokott venni,de más téma,hogy pocakosan mit lehet :roll:

Jamiee.Biztató hogy javulgat a közérzeted :) ,szerintem pár hét (vagy nap) és elmúlik a rosszullét.

A Millér mostanság milyen állapotban van ki tudja,én már rég voltam és most végülis ott lesz az oviskirándulás?!

pusza mki.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hajni,hogy áltok az előkészületekkel??már mindjárt itt a nagy nap...

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Köszönöm, hogy befogadtok :)

Az én kis/nagyfiam már 6 éves volt márciusban. Hihetetlen gyorsan eltelt ez az idő!
Még óvodás, és az is marad egy évig. Focizik, nagyon ügyes, én meg iszonyú büszke vagyok rá!

Egy munkaerő-kölcsönzőnél dolgozom. Mivel szerencsére sok munka nincs, ezért sokat netezek, így jutott eszembe, hogy benézek már a Babanetre...

A férjem kamionozik, így minden rám marad ami a gyerekkel kapcsolatos. Nem könnyű, de ez van, úgy érzem azért elég jól megoldom a helyzetet. Éppen ezért, bár jó lenne egy picur a családba, de most semmiképpen nem vágnék bele.

Andi, melyik oviba jártok? Rég nem jártam a Milléren, de amikor voltam, sok minden nem volt....
Csongiék Abonyba mennek a jövő héten.

Igyekszem képbe jönni, hogy ki kicsoda és mekkorák a gyerkőcök, meg a pocakot, de azért egy kis türelmet kérek.. :)
csongianya

Csongianya!
Nem emléxel a kórházi időkből egy kismamira, akinek egy hónapig bent kellett feküdnie megfigyelésen? A nővérem ugyanis akkortájt feküdt bent, amikor Csongi születhett.

Andi!
Áá még nincs nevünk, de már elkezdtünk rajta agyalni. :)

Jamiee!
Remélem gyorsan elmúlik ez a kellemtlen rosszullétes időszak neked. Már kevesebb mint 3 hét van hátra belőle.
szilbee

Csongianyu.

A Szapáry útiba járunk.Ti? A lányom is kezdi már szeptemberben. :)
Mi is úgy volt hogy az abonyi lovardába megyünk,de változott :roll:
Merrefelé laktok amúgy?
Férjed gondolom külföldre is jár,bizti nem könnyű neked
:?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?