Sziasztok!
Teljesen lemaradtam.
Zulu!
Köszi a drukkot!
Emma tegnap megkapta a három hónapos oltását, 5 hónaposan. Eredmény: Lázcsillapító kúpok ellenére enyhe láz, 38,1 a fenekében mérve. A lábikója fáj, borogatom. Kissé így nyügi. Remélem holnapra elmúlik. Hétvégén utaznánk, de nem tudom így el merjek e vele indulni.
Egy kérdés: Emma annyira ordított a vizsgálat alatt, hogy a vége egy nagy bukás lett. De a következõ oltásnál már Szabin cseppeket is kapni fog és félek hogy azt is ki fogja bukni. Nálatok nem volt ilyen?
Csics!
Jobbulást Petikének!
Én valamelyik nap este a blézeremben ücsörögtem este a számítógép elõtt (de sebészeten voltunk és nem öltöztem át). Hazajön a férjem és elkezd röhögni rajtam, hát a bal vállamon a fekete ruhán tenyérnyi sárgarépa folt. És én még csak észre se vettem.
) Azt gondolom ez kisgyerekeknél természetes. Ne foglalkozz az ilyen emberekkel,majd neki is lesz gyereke és akkor rájön.
Mysnnia!
Ez az a P:K:U: szûrés? Nekem egy ismerõsöm volt akinek ezen találtak valamit, de gyanítom hogy más részével volt baj, mint nálatok. Nála valami allergiát mutatott ki ez a vizsgálat, de õt rögtön vissza is rendelték és speciális étkezést kell beteratani a babánál. Az én anyukámnak is van pajzsmirigy gondja, de nekem nincs és Emmánál se merült fel hogy emiatt veszélyeztetett lenne. Remélem minden rendben lesz nálatok, ismételtesd meg minél elõbb a vizsgálatot, mert a bizonytalanság a legrosszabb. Drukkolok nagyon! De valószínûnek tartom hogy Orsolynak lesz igaza, és csak nem sikerült a vizsgálat.
Brokkoli!
Hol lehet olyan Huggiest kapni? Én csak a régit ismerem, én azt is nagyon szeretem, mert jó puha anyagú.
Valaki kérdeztea céklát, ha jól emlékszem Ilke!
Én mikor elõször fõztem tök jól sikerült, gyönyörû bíborvörös lett, emma is imádta. Erre lelkesen fõzöm a következõ adagot 1 héttel késõbb, mindent ugyanúgy csinálok és mi történik? A céklából krumpli színû valami lett, íze semmi. ???? nem értettem én sem mi történt, mindenestre kidobtam, és a maradék 1 db nyers céklát megetettem a tengeri malacaimmal.
))
Dec 8!
Mi kezdettõl fogva külön alszunk Emmától, és nálunk bejött.Kb 1,5 hónapos kora óta átaludja az éjszakát, és elõtte is csak 1x kelt, akkor is enni. Viszont az anyosoméknál nincs külön szoba, ott együtt alszunk vele, hát alig merünk egész éjjel mozdulni, nehogy felébredjen, és amikor õ elalszik a tv nézésnek, vagy olvasásnak is befellegzett, mert nehogy felébredjen. Itthon ez sem probléma a különszoba miatt.
Orsoly!
Nem alacsony ez a hõmérséklet, régen Emmának is ilyen volt. Sajnos mióta beteg volt nem áll vissza neki. Amúgy nekünk digitális lázmérõnk van, de a kórházban higanyost adtak, és ott is így mondták ahogy a védõnõd, úgyhogy a módszer jó.
Forti!
Milyen jó módszer!
Én pl jegyzetelni szoktam.
Djeszter!
nagy tapasztalatom nekem sincs, Beszti a lényeget már leírta. Énmár az elejétõl így csináltam Emmával, és aaz biztos hogy õ sose keverte a nappalt az éjszakával, így gondolom mûködik ez a módszer. A lényeg, hogy érezze a különbséget, tehát éjjel sötétben altatni, max egy kis lámpa, nem pelenkázni, ha felsír nem játszani vele. nappal NEM sötétben és lehetõleg nem ugyanott altatni, még ha álmos is.
Manó és Emma