Új privát üzeneted érkezett!

köszönöm mircike!! lányok megpróbáltam felhúzni óüvatosan de szemmel láthatólag nagyon fáj neki!!! sír és sztem vhogy nagyon letapadt 8pedig húzogatjuk..) ááá hívom a dokit, nincs bent... :twisted: :twisted:

marcsi de jó h jól ment! éljen éljen!
márk nagyon ügyi, fürtöcskéi tündériek!!!
mirkó de ügyi már!! és hogy beszél!! szuper!!!! mircike gyere többet!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat! Ma barátnőzni megyünk, azért többes számban mert a barátnőmnek van egy 3 hónapos Lucája. :lol:
Du. autóülés vásárlás. Egyébként tegnap is voltam fodrásznál meg csütörtökön is megyek, mire apa hazaér valahogy feljavítom magam. :D

Ujjszopós Lizu nagyon édes!!! :D Liza baba anyukája ne legyél már türelmetlen! Ha egyszer megcsinálta, megcsinálj többször is. Nagyon ügyes kicsi lányod van!

Huncut Farkasnak tutkó a frizurája!

Nagyon ügyi-bügyi kamionos lépegetős fürtős Márk!

Mirkónak gratula a beszédhez +, hogy ügyesen jár bölcsibe!

A mozgásfejlődési klubhoz mi is csatlakoznánk: Ákos a jobb oldalára fordul és felfedezte a kezét. Éjjel nagy cuppogásokra ébredtem, és minden erejével azon volt, hogy a két ökle közül melyiket sikerül hamarabb begyömöszölni a szájába. :D :lol:

Zsófi: Ákos még csak 2 hónapos és napközben 15 perceket alszik azt is cicin, mihelyt lerakom felébred és magyaráz. Még az autóban szokott hosszabban. Este fél nyolc és fél kilenc között alszik el, majd háromig alszik, ott kaja és reggel hatkor ébresztő mert a fiúkat vinni kell a suliba.

Nem ismerem a tali helyszínét, de ide is lehet a babákat vinni? Melyik dátum lesz a befutó? Azért kérdezem, mert ha 22 akkor viszek tortát, aznap van a szülinapom. Lehet, hogy önzően hangzik, de szívesen ünnepelném veletek. Viszont ebben meg az a rossz, hogy akkor Edus nem tud jelen lenni.!!! Nekem mindkét dátum jó, igaz a nagyok Zsófiékkal a Tiszán lesznek 15-16, de ők ne befolyásolják a végeredményt. Írjuk össze, hogy kinek mi a jó és úgy döntsük el.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

szilvi no gyerek! a züllés a lényeg: tehát este!!
kerekpocak

Nekem csak este 9 után jó! Mármint a zülléshez!

Palcsintát sütök! Megyek mert odaég :oops:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

sziasztok, most csak a zülléshez szólnék hozzá, majd talán egyszer a többihez is lesz/jut időm.

sztem legyen a jún.22., mert Zsófi kezdte el szervezni, ő adta az időpontot, meg a helyszínt. Majd velem vmikor összefuttok, majd szervezünk megint vmi tali félét..
(nem szeretnék senkit döntési kényszerbe hozni, és esetleg konf. helyzt. teremteni.)

na rohantam tovább, pusszok:e
mazsolák

nekem is olyan 9 körül.
kerekpocak

Oké! Akkor én megvárom a "babás" talit.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

lányok én sem akarok ám ilyen klkkesedős vitás rossz szájízű züllést. szóval jöjjön vmi okos és mondja meg h mi legyen. mert nem szeretném én se hogy bárki (akár én magam :) :)) rosszul érezze magát.
kerekpocak

amúgy szilvi esetleg 1-2 órára te is eljöhetnél/mehetnél zülleni? apa esetleg babaőrként ??, hmm??
kerekpocak

sziasztok!

Nóri, Farkas csudaszép gyerek!!! jó az új frizi!!!
Panni, Márk fürtöcskéit én is sajnálnám levágni :)
Kata, Lizu nnaaggggggggggyyyon cukki!!!!! a puncis kép a kedvencem! Már rég akartam Neked írni, hogy nálunk meg Bende tiszta apja :arrow: nem kell neki sok alvás! nekem annál inkább!! :wink: :wink:
Nálunk is úgy volt az első fordulás, hogy nem voltunk bent a szobában úgy produkálta a fiatalember, aztán meg sokáig semmi, aztán meg ha beindul!!!!
Julcsi, olyan édes vagy :wink: apanagyinak szülinapja volt és azt ünnepeltük, Etyek jó volt kimentünk a pincefesztiválra és Bende elképesztően jól bírta :) Nincs új képed Barnusról?
Zsófi, nálunk is volt pár nap, hogy több kaki volt, szerintem sem gáz, ha az álaga a régi :) alvással kapcsolatosan sajnos nekem nincs tippem, mert most nálunk megint alalkulgat (de úgye Bende hárommal kevesebb) most kezd tolódni a de alvás, szóval nem tudom :)
Szilvi, gratulálok Ákos új tudományához!!!
Edusom, szívem, hogy vagy?

képzeljétek ma voltunk babaúszáson :) :) háátt, annyira még nem élvezte Bende, de remélem legközelebb jobb lesz!

éénnn iisss szeretnék menni zülleni!!!
mangó

Julcsi, a mai Júliát ünnepled?
mert akkor
:arrow: Nagyon Boldog Névnapot!!!!!! :)

Mikrónak sok puszi az okos fejecskéjére!

Zsófi, mit mondott a doki, elérted azóta?
mangó

Halihó!

Na akkor én veszem a bátorságot és összefoglalom :oops: .

Június 22-én, pénteken este előreláthatólag a Leroy étteremben züllést tartunk. Főbb szabályok:

1. Züllés alatt elsősorban azt a barbár dolgot értjük, hogy babák NÉLKÜL összejövünk, és beszélgetünk, lazítunk egy kicsit anélkül, hogy pelenkázni, etetni, és gyerek után rohangálni kéne.
Alkohol fogyasztása fakultatív, magunkat picit ismerve a hangulat nem ezen fog múlni, ebből következik, hogy szoptató v. alkoholt egyéb okból nem fogyasztó anyukák megjelenése is elvárt. :lol:

2. Mivel ez spontán szerveződés és nem egy klubalakítás, ezért aki tud jönni jön, aki nem az majd máskor, ugyanis remélhetőleg nem sikerül olyan rosszul hogy máskor ne legyen. Ergó, aki most bármilyen okból nem tud jönni, az nincs kizárva a folytatásból, nem lesz kibeszélve sem, vagy egyéb módon kiközösítve. :lol: :wink:

3. Bár valószínűleg kitűzünk egy kezdési időpontot (adminisztrációs okokból), akik később tud jönni, vagy csak keveset tud maradni az ugyanolyan értéket tesz a rendezvényhez mint aki végig ott lesz.
8) :lol:

Érthető ez íg mindenkinek???

Puszi

Klári

Klári
Kép
ganti

húúúúúúú de jó ez klári!!!!
kerekpocak

mangó: doki azt mondta (pontosabban a védőnő) h húzzam fel óvatosan és tetránnal kenjem be. ha holnap is csúnya -vérzik- v bmi akkor keressem fel a doktornénit.

kaki ma ok.

és julcsi! képzeld ma 12 órát aludt éjjel samu, de 3 órával később le tudtam tenni aludni és aludt 1.5 órát és 3 körül elaéudt megint! :lol: :lol: :lol: :lol: azóta alszik.
kerekpocak

Sziasztok!

Köszönöm, köszönöm a tanácsokat kiütés ügyben. Bocsánat, nem tudtam jönni, kicsit nyügik vagyunk mostanában, és útálja, ha be van kapcsolva a gép. És rettentő meleg van, az anyja meg mostanra szervez neki kirándulásokat. De csak egy kicsit. :lol:

Mivel még mindig megvannak a kiütések, igaz mindig máshol, most az arcát lepték el. A szeme tiszta vörös szegénykémnek. Mondjuk, mintha akkor vörösödne be, amikor ordít, de már nem filózok rajta, azt tanácsoltátok, hogyha marad pár nap múlva is, akkor inkább mutassam meg a dokinak. Szóval, holnap megyünk dokihoz.

Persze rettentő meleg lesz akkor is, de mi mást tehetnék. Idegesítenek, hogy már ilyen régóta nem múltak el. És folyton újabbak jönnek. Még ha csak a hormonok miatt is van, akkor is szeretném tudni.

Hát, mindenkinek tényleg köszönöm, olyan jó, hogy tudok hova fordulni. Tudom én, hogy még jövök segítségért, de remélem, hogy nem a következő hozzászólásommal. :D

Remélem, mindenki hüvösben tudja tölteni a napokat. Puszi Mindenkinek: Andi

A képek egytől egyig olyan édesek. És tök jó, hogy jön a nyár, mert jönnek azok a képek, amiken láthatóak azok az édes kivillanó kis husi lábak és kezek .

Kép

Kép
b79andi

sziasztok!

Farkó csúcsszuper az új séróval!!!!! :lol:

már épp akartam jönni mint önjelölt okos, és írni egy jó kis összefoglalót a zülléshez, de amint olvastam Klári hsz-ét, megörültem hogy ezt megtette helyettem más! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szóval jó lesz ez a jun.!
22: züllés
23: esküvőre megyünk
24: 1. házassági évfrodulónk apával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mirkó jujj de édes lehet ahogy mókuskát énekel!!!!!!!!!!! édes szívem! olyan nagyfiú lett! :shock: :)

Edus-Imi köszi a felvilágosítást, erre az etilalkoholra tippeltem én is titkon :)
na Edum, akkor jó kis menős lesz ez a 2 napod júniusban :?
remélem nem lesz ezer fok és jól fogod viselni!!!! :lol:

mi ma dédiéknél voltunk, meg reggel a fejlesztős órán, nagyon klassz volt Lizi! imádják őt a lányok is az alapítványnál, nem bírják ki puszi nélkül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anzsi pusszancs! hol voltatok úszáson?
mit kell ezalatt érteni?? miket csináltatok a vízben?????
erősen gondolkodom ilyenen... de asszem inkább nem mint igen számunkra.... de azért izgat hogy néz ez ki :)
lehet hogy inkább a HRG-hez megyek el és ott fejlesztős formában megy ez a vízi dolog... szóval gondolkodom rajta még.

de oltásunk még mindig nincs egy darab sem, de most már nemsoká sztem kaphat Lizu mert rég nem kapja már a szteroidot.

puszik mindenkinek!!!!!!!!!!!
lmkata

Márk csudaügyes ezzel a járgányra felszállással!!!!!!!!!!!!
nagyon édi az a kis fürt :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Most csak annyit, mert Zsigu az ölemben... :oops: 8)
Márk nagyon édes kispasi! :D És azok a fürtök, hát igen nem könnyű meghozni a hajnyírás döntést ilyen gyönyörű fürtök látván! :oops: 8)
mazsolák

lányok samu az etetőszéket oda-vissza áttolja a szobán + a dobozokat és mindenbe kapaszkodva jár!
ééés tegnap már csak az egyik kezemet fogta a játszótéren és úgy tett meg pár lépést!!!!
kerekpocak

Samu babu nagyon ügyes, csak így tovább!!!

Klári: Nagyon örülök, hogy felvilágosítottál ! Ákos addig még sokat változhat, tehát nem kizárt, hogy megyek.

Keddig csak hébe-hóba bekukkantósan leszek, mert elkezdődött az apa várás. :lol: :lol: :lol: Már rotyog a csülkös babaleves + a marhahúsleves, lesz szecsuani marhapacal, tanyasi tyúkpörkölt nokedlival, édes-savanyú csirkemell, vargabéles. Azért főzök ilyen sok mindent, mert a hétvégén nem akarok a konyhában sertepertélni . Ez mind apa kedvence. :lol: :D :lol: :D

Ja, a csajozás tegnap jól sikerült, ha átküldik a képeket, majd teszek fel.

Megvettem az autóülést. Pénteken megyünk Debrecenbe, akkor lesz felavatva. Ma még apa autóját kívül – belül kivikszelem :D :lol: / meglepetés/ az enyémre is ráférne. :oops: :roll:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Na, mégy egy!

Ez egy Concord ultimax aqua + nyári huzat
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Kata, igazán nem volt közös foglalkozás, hanem ott volt egy nagyon szipmi oktató csajszi és mindenkihez odament és mondta, hogy mit csináljunk. Nálunk egyenlőre csak ismerkedés a vízzel volt, a többi baba már úszkált :) a HRG az micsoda :oops: :oops: lehet, hogy Lizinek valóban fejlesztős foglalkozás jó lenne, egyszer a tv-ben hallottam, hogy van Kolonics (?????) módszer, de lehet hogy Te ezeket már régen tudod :D :?

Zsófi, gratulálok Samunak, nagyon beindult a nagylegény!!!

Edusom! puszi Zsiguval az öledben is! :wink:

Szilvi, micsoda menü!!! nyám-nyám, apa biztos nagyon örülni fog Nektek!! nagyon csúcs ez az ülés, és ezt még lehet háttal a menetiránynak rögzíteni? Olyan nagy már Ákos is!!

Anyukák, lenne egy kérdésem le tudjátok nekem írni, hogy mik azok a kaják, amik tuti, hogy fogják a pici hasát, és esetleg azokat amelyek lazítanak. Köszönöm!!!
mangó

köszi mangó, nem hallottam még erről a kolonicsról!
a HRG az is egy fejlesztős módszer, a vízi része érdekelne... de még én sem jártam utána :oops: :oops:
mert jelenleg ugye vadul dévényezünk, de ezt semmiképp nem hagynám abba, szal max emellé jöhet még valami...

hűű Szilvi, nagyon beledobsz anyait-apait! :):)
nekem olyan gyakran jár apa külföldre hogy nem kerítek ekkora feneket neki, de majd lehet h legközelebb, a te példádon felbuzdúlva meglepem vmivel én is :lol: :lol: :lol: :lol:

most szerencsére nincs kilátásban út, úgyhogy jó nekünk!! :lol:

plusz! 3 napos hosszú hétvége! gondolom mindenki örül neki!!

Samu ügyi!!!! :wink: :lol:
a tesóm is ilyenkor már rég járt-kelt :lol: látod Zsófi a végén még korán csinálja a dolgokat, nem is későn, amitől féltél...! :shock:

mi ma pancsiztunk egész nap a teraszon, Lizinek annyira nem jött be, mert pont éhes volt már nagyon... de azért kicsit élvezte, csak 10 perc után törött el a mécses.

ja Angi, nemtom ezekkel a kajákkal ilyen szempontból én sem vagyok ott nagyon, mindig anyut kérdezem...

Lizi ma cukkini-srépa-krumpli-icipici hagyma főzit kapott, és falta nagyon :lol: :lol:

puszik!!
lmkata

valakinek őrült jó dolga van.....

Kép
lmkata

kalovits a progi neve.

http://www.babauszas.hu/

-de mi voltunk és nekünk annyira nem jött be-
kerekpocak

alma, krumpli, rizs, banán ezek fognak

barack meghajt

én ennyit tudok.
kerekpocak

JAJ DE ÉDES EZ A LIZU!!!!!!!! ÉS FENE JÓ DÓGA VAN AZ TUTI!!!!!!!!
kerekpocak

ákos nagyon cuki!! hogy trónol az ülésben!!!!!! fantasztikus! mintha már tudna ülni!!! szuper jók a képek szilvi és nagyon finiket főzöl nyamiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
kerekpocak

bocsánat h már megint ezzel jövök, de örömöm határtalan, nem tudok betelni a boldogsággal!!!
3szor tettem a hátára és mindháromszor ügyin, lassan, de ügyin és kitartóan küzdött Lizus h átforduljon hasra! :shock: :lol:
a nehéz fejemelős résznél még sikított is egy nagyot, és azzal a lendülettel húzta fel magát.
hát ez nagy boldogság nekünk most!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lmkata

muszáj, na! ........ hol máshol örömködnék, ha nem itt???????? :oops: :oops: :roll: :wink:
senki más rajtatok (és persze a családon) kívül nem érti mennyire nagy szó ez! :wink: :mrgreen:

Kép
lmkata

őrült anya a fotoapppparattal a kezében lesben állva, ugrásra készen vadul kattintgat csemetéje minden apró mozdulatára feelingje van, tudom.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Kata, ez CSODÁLATOS!

Annyi képet készíts amennyit csak bírsz, és nekünk is mutasd meg!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

EZ VALAMI HIHETETLEN FANTASZTIKUS DOLOG KATA!!!!!!!!

ÉLJENÉLJENÉLJEN

GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Kata gratulálok!!! Annyira ügyes ez a lány!!! Tökre látszik a képeken ahogy akar forogni!! Ez Julinál meg gondolom a többieknél is így volt, hogy egyszer sikerült neki, gondolkozott egy napig hogy ez most mi volt aztán egyre tudatosabba csinálja.

Mangó: Amit én tudok, azon kívül amit Zsófi írt:

meghajt: szilva, alma főzve, brokkoli
fog: csoki (még nem aktuális :lol: ), narancs is kicsit, spenót is kicsit.

De azért ez nem szentírás, Juli pl. alma-banán (nyers) is mindig simán és puhát rottyantott.

Ákos nagyon cuki, már nagyon látszik, hogy jön ki az újszülött fazonból és egyre teltebb babás pofija van.

Klári
Kép
ganti

NAGYON HAPPPPPPY VAGYOK KATA, ANNYIRA ÜGYES KISLÁNYOD VAN,HOGY CSUDA!!! DE JÓ, ÚGY ÖRÜLÖK, MINTHA AZ ÉN LYÁNYOM LENNE LIZIRIBIZLI :lol: :wink: :lol: .

PUSZI MINDENKINEK, TALÁN HOLNAP MÁR TÖBBET TUDOK JÖNNI.
(TEGNAP DU ÓTA NEM VOLT NETÜNK)

KépKép
logi

ja még annyit akartam, hogy köszi nagyon a fogmosós tippeket, elkezdtük, este megissza a tejét és utána. Nagyon élvezi, d azért nem nyomok a fogkeféjére krémet csak beletunkolom a tubusba, így nem habzik annyira, és nem is nyel túl sokat.

Klári

Klári
Kép
ganti

ja klári akartam írni neked h a nenedent (csak gyógyszertárban kapható) gyerekfogrémet használunk azt le lehet nyelni. és nagyon jó az íze.
kerekpocak

Köszi ZSófi, nem is tudtam hogy van ilyen, de akkor holnap rákérdezek a gyógyszertárban. Ez olyasmi mint a fürdetőkrém, ott kutyulják?

Klári
Kép
ganti

JAJ DE ÉDES ÉS ÜGYES LIZIBABA!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata én is örülök Veled együtt!!! de nagyon!!!!!

köszönöm a válaszokat csajok!!!
mangó

klári nem nem olyan. a dentinoxot gyártó cég készíti. adnak hozzá ujjra húzható fogkefét is. nekem is a barátnőim javasolták.
kerekpocak

lányok: kérlek döntsétek el nekem h melyik képet tegyem fel a tablóra! a háttér más lesz azt átmontírozzuk. na?

Kép Kép Kép

vagy csináljunk + egyet mert mind rossz?
kerekpocak

Ok, mindenesetre megyünk holnap a gyógyszertárba.

Sztem az utolsó kép a legjobb :wink:

Klári
Kép
ganti

[size=7](azért vagyok ám folyton itt mert házidolgozatot írok.... :cry: )[/size]

Klári
Kép
ganti

én az első és a harmadik között hezitálok........grrrrrrrr :twisted: :twisted:
kerekpocak

Zsófi: 3 :)

Kata: Tündér édes ügyes Liza!!!

Pusz. Mindenkinek. M.
mircike

na gyorsan, futtában:

-LIZICUKORBORSÓNAK HATALMAS GRATULA! ÍGY KELL EZT CSINÁLNI KÉREM! HATALMAS PUSSZANAT AZ OKOS BUKSIDRA!!!!KÉPEK NAGYON TUTKOK!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

-Ákos is nagyon helyes kispasi, ő is hű a csillik névhez, már most jó pasi!!!És milyen büszkén ül az autósülésba, látszik,h bejön neki a dolog! Apa kajcsik, nagyon jól hangzanak! Nagyon ügyi csajszi vagy!!!!!és hogy elrepült a pár nap!!! :D :D :D

-Julikának BOLDOG 1,5 ÉVET!!!!! (Tudom, h csak pár nap múlva lesz, de én most egy darabig nem fogok tudni jönni.) :D :D

-Marcsi munka??!! Várom ám, h milyen volt. Neked és Lolonak egyaránt. 8)

Rólunk:

Voltam uh-n. Sajna egyedül, mert kölköket kint kellett hagyni, így apa vigyázott rájuk. Úgy tűnik, megerősítést kaptunk, miszerint dokibánk sejtése a 11. heti uh-n, h lát vmit, ill a zárt lábak mellett tippelt 52%-os esély. Szal tökink lesz újra. Kezdem szokni a gondolatot.Hát megpróbáltuk.... (mostani felállás szerint Milos Zétény. Múlt héten ezt találtuk ki, az 52% miatt. De én azért bizakodtam,h kislány nevet adhatunk...Na mindegy! Az egészség a legfontosabb! :) )

Ma voltunk piknikelni Zsigu kisbarátaival, mert most itt is jó idő van. Csináltam egy kis magyar specialitást a gyerköcöknek: palacsinta. Imádták, de a felnőttek is. :oops: 8) :wink:

na mentem, akkor talán 1 hét múlva újra tudlak titeket olvasni.
addig is pusszok, üdv:e :)
mazsolák

Jaj de örülök, hogy Liziribizli ilyen ügyes!!!! Fantasztikus!!!! Hipp, hipp hurrá!!!!!!!!

Nagyon vagesz Ákos autósülése :wink: Nem semmi fogadtatása lesz apának :D !

Zsófi, a 3. kép tetszik legjobban, csak kár, hogy fekete a felső, az kicsit komorrá teszi a képet. De ha esetleg átszíneznétek a felsőt akkor tuti lenne :wink: !

Mi ma voltunk lecsekkolni az új kirakat dekorációt! Nagyon tutkó lett!!! Nem azért mert én csináltam, de tényleg jó :oops: :roll: :lol:
Ha arra jártok (teréz krt) nézzétek meg! A Budaörsi út dekorálása már csak a jövőhéten lesz meg...

Iszonyat fülledt meleg volt ma... Alig vártam, hogy hazaérjünk...

Nálunk tegnapelőtt volt nagy pancsolás! Előbb ruhástól mászott bele a vízbe, aztán márt pucéran csapkodott :lol:

Pusszok!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

edu !!!!!!!! és szted ??????????????

52% h fiú? hát ez még mindig nem 100!
kerekpocak

Tökre idehallatszik a koncert!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity