Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nem rád gondoltam, hanem magamra....láttál te már rólam képet????

marek

jaaaa
láttam. tökjó a pocakod! hidd el, h az arányokat tekintve még mindig te fogsz jobban kinézni kettőnk közül a 30ik héten. a 40iken már nem írkálunk ide, mert a tropicariumban fognak mutogatni a nagymedencében mindkettőnket. :?

Kép
an°°di

Épp elképzeltem magam fehérneműben a 30. héten...így jöttek a bálnák...te még nem bálnásodsz tudtommal....kicsit mérges is vagyok érte :twisted: :twisted: :twisted:
marek

Meg azt is elképzeltem, ahogy büszkén mutatom a képeimet a nagyszülőknek (főleg apóséknak), meg a dédiknek :lol: :lol: :lol: Utána aztán valóban mehetnék templomba, egymás után 10-szer legalább, hogy ezek után megkerszteljék a csemetét :lol: :lol:

marek

ne mérgelődj, én karfiolosodom. combilag. asse jobb. de arról nem rakok fel képet.
majd olvashatjátok, h kiürült balatonboglár, ha megyünk nyaralni... :twisted: :twisted:
no, megyek, bedobok egy fokhagymát. iccakára jó lecc

Kép
an°°di

Az enyém már előtte is karfiolos volt, de ez a helyzet most némiképp fokozódott....és azt mondja az uram, hogy ne adjam fel Rubint Rékának is sikerült :lol: :lol: Ja, ő a terhesség végére nem szedett fel ennyit, mint én a 20. hétre :lol: :lol: Bár ő csak müzliszeletet reggelizett, én meg hát...(ez titok)

Ez a fokhagyma mi célt szolgál éccakára? Ezzel próbálod apát elüldözni? Az ikrek előtt is ezt használtad fogamzásgátlónak, vagy mi???

marek

Csak jó éjszakát jöttem kívánni! Hajrá fokhagyma! :wink:
Milyen bálnákról dumáltok? A fotók alapján semmi gáz! Ne essetek túlzásba! És mindenkinek nyugodt éjszakát! Csak semmi magasvérnyomás és orvosváltás pánik! Gondoljatok arra milyen helyes gyerekeitek lesznek, és milyen büszkén és csinintologatjátok őket a babakocsiban!
Na Ficánka is szót kért! Mi el! :arrow:
ermoni

tyű, ez kemény! két miniatűr gerezd és már szalonnaszagot is érzek! ;) csak nehogy szerdán is nyomjak, mert megyek tolmácsolni... :lol: :lol: pedig megnézném a sok sznob népet! hháhááááá

Kép
an°°di

neeeeem fogamzásgátlóóóó. (hehe, jól bejött az ikrek előtt is, mi? ;) ) Apuka alszik (mondom, már egy órája!!!). szexelnünk úgysem lehet(ne) :oops: :oops: most vérnyomást csökkentek ősi vajákos módszerekkel. bioanyuka leszek, mondtam már?
tényleg, játsszunk olyan Q&A-t, mint a múltkor?

Kép
an°°di

Így lehet még több munkát szerezni....fokhagymával???

Én már egyszer elköszöntem, csak besz*rt a Babanet :twisted: Most megteszem újra:
Jó éjszakát (azta milyen frappáns!)

marek

Micsodi?
marek

Ja értem....lökjed, mert különben valóban lelépek...enyém is bealudt egyébiránt.... :cry:

marek

á, akkor már nem, ha már elköszöntél. biztos te is fáradt vagy a sok meló után. pihenj te is meg Bálintra is ráfér egy kis vízszint.
majd holnap... ha leszek... meg Ti is....
jóccakát! 8)
:arrow:

Kép
an°°di

Gyönyörű...pedig most úgy felprögtem, amíg megetettem a kutyát....Ha a gyerekem is ennyit fog enni, mint a kutyám, akkor lehet, hogy 18 éves koráig szoptatni fogom, mer az olcsóbb :lol: :lol: Ennyi éhes szájat nem tudok etetni!!!!

marek

képzelem, micsoda pörgést vágsz le. :D
ne haragudj, h feleslegesen... :wink:
na, eldőlök. olvasok a kölköknek
csá

Kép
an°°di

sziasztok!
na, én nem leszek ma vmi sokat, mert mennem 'kell' barátnőzni meg sétálni meg tanítok egész délután. ha szét nem robban a fejem :? aszongyák a fokhagyma mellé jó a zabkorpa is. az majdnem ugyanaz, mint a zabpehely, ugye? na, majd vacsorára, a reggelin ugyanis túől vagyok. meg a felmosáson is.

Kép
an°°di

Jó reggelt!

Andi, ez a fokhagymás módszer télleg jó, aszongyák. Más tüneted nincs egyébként a magas vérnyomáson kívül? nem vizesedsz, meg a vizeletedben sincs semmi?
Ma, megyek a dokimhoz. Megvizsgál, bár ebbe a dög melegben ami ma is vár ránk, nem hiszem hogy túl nagy kedvem lesz hozzá.
Ti értitek, mostanában már mért kell havonta vizsgálgatni? Eddig, mikor kiderült a terhességem ( 5hetesen) akkor , következőbe, meg a 19. héten volt turkálódás (már bocsi a szóhasználatért).
Pedig, nekem még panaszom sincs. nem görcsölök, nem keményedek, még magne B6-t sem szedek. Na, mind1, ez a sorsom most.

Kép
Kép
gabcii

szia Gabcii!
meglátjuk műkszik-e... a ma reggeli gerezdet is benyomtam már. legalább lesz helyem a metrón. ;)
más tünetről én nem tudok. vizeletet nem tudtak nézni az apf-s vizsgálatnál, mert épp vmi hüvelytablettát kellett használnom akkor, és a darabkái ott úszkáltak a reggeli pisiben. aszonták, az megzavarja a gépet :D így azt nem nézték. de vizesedés nincs. az, gondolom, jó.
el sem tudom képzelni, minek kell egy panaszmentes állapotos nőt havonta izélgetni. hagynának nyugodtan babát vérni, dolgozni, csetelni...stb, nem?

torna: Aquanatal vki? volt már vki? bármiféle infó? az egyik ikres anyuka jár. kedvet kaptam. (biztos, mert reggel megláttam a karfiolokat vigyorogni a combomon :P )

Kép
an°°di

Andi!

A szeptemberi topicban ajánlotta az egyik kismama.

http://hofeherfoka.freeweb.hu/index2.html

Én nem merek elmenni usziba, nehogy még elkapjak vmit.

Kép
Kép
gabcii

Nekem vmi torna dvd kéne. De egyszerű és nem fárasztó, mert nem bírom én már szuflával. meg öreg is vagyok már ehhez :lol:

Kép
Kép
gabcii

na, nem megyek sehová, mert a dálután 2 órás órám 11-től lesz. rugalmas vagyok, mint a ... aa..... nemtommi.

Gabcii, vannak terhesdévédék. Marek is Rubint Rékát nyomja (ha nem tévedek), és a barátnőm szerint sem volt rossz a program, csak a hangot kell levenned, mert kibírhatatlan a nő. de ezt gondolom, sejtetted ;)
hány éves is vagy? :roll: :shock: :D

Kép
an°°di

Na, majd utánna nézek a Rubint Rékásnak. És akkor terhesség végére, én is olyan karcsú, nagyhasamon kockák és szálkás izomzatú leszek :D :D

Andi: egyébként, meddig akarsz dolgozni?
27 éves vagyok (még egy rövid ideig)

Kép
Kép
gabcii

Apuka már így is azzal nyaggat, hogy mikor csinálok már magamra hasizmot, mert így hogyan szülünk?? :D

meghogy, a felülések is jók lesznek nekem, mért kell speckó terhestorna. Dehát felülögetni, csak úgy izmozásból nekünk nem is lehet.

Kép
Kép
gabcii

meddig akarok dolgozni? amíg mozogni tudok. utána maradnak azok a magántanítványok, akik házhoz jönnek (van néhány, szerencsére). én bálnáskodom a kanapén, ők izzadnak... háháhááá
utána kis szülési szabi, szoptatás után azonnal szeretnék eljárogatni tanítgatni. nem sokat, csak annyit, h felnőtt, értelmes emberekkel tudjak találkozni néha ;)

Kép
an°°di

Sziasztok!

Jó reggelt!

Andi!
Ma is magas volt a vérnyomásod? Nekem csak a fehérköppeny látán, ezt már a dokim is megállapította, de nálunk csak a védőnő nézi.
Nekem is kell folyamatos RR kontroll itthon. MÉg a kiskönyvbe is beírták, de én nem írom. :? Ha a szülőknél vagyok megnézem, és ennyi. De azért Te tartsd be az orvosi utasítást.

Gabcii!
Nekem csak Az uh-t nézi a doki, de nincs kotorászás. Megkérdezi, hogy minden ok, és már mehetek is. Szeritnem már nem fog, míg meg nem szülök. De, akkor honnan tudja, hogy nyított a méhszáj, ha lenne?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

szia Jolka!
ezen a nyitott/zárt méhszáj dolgon én is eltöprengtem. de az én dokim sem les be, h mizújs lenn. :?
és igen, sajnos ma reggel is magas volt (152/82), de félórával a fokhagyma után már 'csak' 142/82.
köszi a tanácsot, írkálom a vérnyomásnaplót...még ha Te nem is :D legalább őszinte vagy... hehe
és neked a szülőknél mért eredmény jó szokott lenni?

Kép
an°°di

Szia Jolka, jó reggelt neked is, vagy már szép napot inkább.
Hát, lehet, az én dokimnak ez a mániája :D
Andi, ha pihensz, nyugalomban is 150 körüli a vérnyomásod?

Kép
Kép
gabcii

Hello csajok!
Csak kicsit leszek, mert ANGOLt kell tanulnom, 2-től órám lesz!
Andi! Van valami kapszula-féle, ami fokhagymát tartalmaz (meg más vérnyomásra üdítően ható term. anyagot) és az a lényege, h nem vagy tőle olyan jószagú! Bioboltban kapható, de sztem gyógyszertárban. Azért kérdezz rá, hogy Hubáéknak jó-e az, ha ezt nyomod!
Jaj, ezek a sok hülye igeidők! Ismétlésre fogott a tanárnénim...
Az Őrséget nézem a tvben. Menni akarok! Ki jön? :wink:
ermoni

Móni, pont erre gondoltam. majd angolozás után leslattyogok a gyógyszertárba.
Őrség? jujj, de szívesen. :wink:
most azonban pihenek. és olvasok. Beauvoirt. nemtom, milyen, mert még sosem olvastam tőle semmit.
majd jövök még!

Kép
an°°di

Hát én estig nem leszek! Vészeljétek át ezt a nagy meleget valahogy! Mindenkinek szép napot!
ermoni

Halihó!
Megint lekéstem mindenkit? Így szoktam járni :(
Most voltam a védőnőnél...+4kg :cry: :cry: :cry: , de nem is ez a lényeg, hanem, hogy beutalóér mentem, három hét múlva lenne a cukorterhelés, mondta, hogy ma ott a doki, ma tud adni....erre ez a hülye doki nem adott, mert még korai....nem mindegy, hogy egy hétig áll a táskámban vagy három hétig az a hülye beutaló??? 6-kor keltem, hogy odaérjek, ott voltam fél kilencig!!! :twisted: :twisted: Még a védőnő is kiakadt, hogy nem adott a doki...de hiába ment be, neki se adott....

marek

Na szép napot Mindenkiek!

Marek, a 4 kg nem sok egyáltalán igy a 20.héten. A doki meg tényleg egy paraszt! Igy is annyi vizsgálatra kell mennie egy kismamának...mit képzelnek ezek, hogy az embernek más dolga sincs, mint rendelőkben várakozni órákat???

Gabcii, tényleg fura, hogy havonta kotorászni akar a doki. Nekem eddig csak 1x volt kotorászós vizsgálat összesen a 19. héten, de azt mondta a dokim, hogy a szülésig már több nem lesz. Biztos szép az alsó arcod, csak hogy nagyjainkat idézzem :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Nekem még lesz egy kotorászásom szülés előtt....többet nem engedek :lol: :lol: :lol: Főleg nem havonta....valami lehet abban, amit Zsu mond...biztos nem látott még ilyen szépet a dokid :lol:

Most megyek...etetés van...anyukám etet :lol: :lol: :lol: Majd délután még benézek, bár lesz néhány órám :cry: :cry:

marek

sziasztok
hm,engem 4 hetente vizsgál az orvos,a méhszáj miatt.különben honnan tudná,hogy zárt-e?
akkr ti mie fizettek neki a beszélgetésre?
nálunk ez a protokoll,ha a gondozóba észreveszik,hogy letelt a 4 hét szólnak,hogy dokihoz kéne mennem . tiszta Amerika,ebbe az országba mindenhol,minden,másképp van.

Andi
nekem meg ez fura hogy most egy hónapig csak mérd a vérnyomásod,ezt én nem értem,ha itt egyszer magas már befektetnek egy egész napos vérnyomás figyelésre és ha gáz van ,kapsz gyógyszert.nem jó ez így hogy ilyen magas egész nap a vérnyomásod.

Marek
a te dokid mé ilyen bunkó?

hú de nem bírom ezt a meleget,iszuk egész délelött Majcival
Vendég

Marek, nálunk a védőnő ad minden beutalót, minek ehhez doki, elég a pecsétje!
Andi, egyébként a tegnapi majdnem ájulásom (lásd okt-i babák) nekem is a magas vérnyomástól volt. Kivert a víz, meg éreztem, hogy lüktet a fülem. De dálután már frankón alacsony volt!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Marek, ne sírj, inkább egyél még egy kicsit! ;) 4 kiló pluszban? hagggyáááámáááá. még egy ikresterhes is lehagy? :wink:

Timi, én nem fizetek a vizsgálatért. sima mezei rendelőintézetbe járok. így beszélgetünk is, de nem néz be, csak múltkor, mikor az a barnás csík volt. minek fizetem a tébét, ha magánba járnék?
kórházba pedig nem akarok menni. tudom, ez nem hiszti kérdése, de akkor sem.
ha fekszem és nyugton vagyok (olvasok, szunyókálok), akkor lemegy. megnéztem. (talán mégsem kellett volna kölcsönkérni a mérőt :roll: most lesz napi 4-5 eredményem.)

Ciripke, jó neked! nemtom, mi lehet ez a hüjeség. de csak lemegy. nem adom fel! :D végülis megnézte a doki, h reagálok-e vmi bogyóra, amit adott, és attól lentebb ment. nemtom. nem értek hozzá.
a védőnő adja a beutalót?? :shock: :shock: :shock: nálunk ezt nem teheti. pedig rá is kérdeztem a múltkor. aszonta, nem.
akkor mit csinálnak a dokik?
én sem értem ezt a rendszert.

Kép
an°°di

Nálunk a védőnő írja a beutalót, ez a koma meg pecsétel...kéthetente jön ezért Szegedről...meg általában felbosszantja a kismamákat, mert hülyeségeket kérdez és mindig mást mond mint a saját doki :lol: Valaki az előző ilyen látogatásakor megjegyezte, hogy mi emberek vagyunk ám, nem állatok...komolyan ahogy beszél velünk :shock: Amikor először találkoztunk megmondta, hogy ne szedjek magnéziumot, mert nem lehet ezzel a betegséggel, ami nekem van....a dokim meg kiakadt, felhívott egy neurológust, az is kiakadt, mi az, hogy nem szedhetem...de persze ha már egy valaki azt mondja, hogy ne szedjem, akkor persze, hogy nem merek többet bevenni, pedig ugye görcsökre az kellene :twisted: :twisted: :twisted: BAROM

Na most jól kidühöngtem magam, úgyhogy ledőlök egy kicsit, aztán meg már jön is a tanítvány....hurráááá

Ciripke
Merre jártál eddig?

marek

no, belaktam. töltött paprikával, ahogy anyukám csinálja (vasárnap csomagolta a kislányának, h éhen ne haljon szegény ;) )a vérnyomásom ismét jó (130/75). ennek örömére jöhet egy kis szieszta. :D

Kép
an°°di

Kukkkkkk..

bakker csajok, h lehet ennyit írni??
no, bevallom nem olvastam el mindent. :oops:
Meló, 2 éves kölök mellett lehetetlen ez a tempó. :)

Andi:
gratula Hubához. :)

Cipő:
Marcinak 21-2-es a lába, nem nő gyorsan. :))

Vérnyomi:
nekem most alacsony, magas pulzussal. Ez még brutálabb mint a magas, magas pulzussal, de kezdem megszokni, h valami miatt mindig rosszul vagyok. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mi is itthon, délelőtt játszin voltunk.

Egyelőre nagyon jól bírom a meleget. Viszont én szoptatás mellett pusztultam meg a melegtől, még télen is. Biztos melegített a tejcsi. :shock:

Andi!
Ha otthon mérem a vérnyomásom ,mindig 120/80, tehát én ezért sem jegyzetelek, ha kérdik miindig azt mondom, hogy ok. Az, hogy a védőnőnél magas, megszoktam...
Engem már nem tudnak hova fektetni, mert H. Ági megszüntette a patalógiát. Ha baj van, akkor itthon "döglök" meg....

Nálunk is a védőnő adja a beutalókat, pecsétet is ők teszik rá.

Marek!
4kg nem sok. Ugyan egyelőre nekem sem mutat pluszt, de én már Manó előtt felvettem az asszonyos formát. :wink: Amit a 15 héten lefogytam, legfeljebb az jött vissza, vagyis nagyon remélem, pénteken lesz méricskélés. :?

Szia Ciripke!
Rég voltál erre. Hogy vagytok? Tejcsi?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Mentem, ha már mindenki siestázik/dolgozik...

Nagyon el vagyok maradva az itthoni melóval.

további szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Merre jártam? Sajna a munkahelyen ideiglenes nincs net, pedíg ott lehet nyugiban gépelni, ha itthon vagyok zsizsegnek a gyerekek, mire végigolvasom már azt sem tudom mit akarok írni. Most a kedvetekért nem alszom délután ezért itt vagyok! De a héten már se írni se aludni nem tudok, mert csak ma vagyok szabad.

Én is 4 kiló plusznál vagyok, pedíg igyekeztem jobban visszafogni magam mint az előzőeknél, de a kiskönyveket összehasonlítva (mérickedés után ez az első dolgom)ugyanúgy gyarapodok!

Ma csináltam magamnak csőben sült spárgát meg sült padlizsánt paradicsommal, sajttal. Aztán nem tudtam eldönteni melyiket egyem, így mindent végigettem.

Láb: Bettinek 24-es, azt hiszem nincs még egy ovis akinek ilyen kicsi lába van. Tudom már lefutott téma, de nem baj ha még hozzászólok? Idén siesta szandikat vettem, mert kiárusítás volt, de kiskorukban nekem nagyon bejött dr batz. Meg ha megyünk ausztiába mindíg veszek jó kis márkás cipőket féláron, mert különben megfizethetetlen. Itthon pl sosem vennék adidast meg társait 7-8 ezerért, aztán lemotorozzák az orrát és sírva fakadnék, de kint 4-5-ért megéri. Meg ami nekem nagyon bejön az a decatlon, ott vettem most 900-ért nyárra strandszandikat, meg asportcipők is jók. Ja meg ott vettem Barnunak száras úszógatyát, megzabálom a kis seggecskéjét benne.

Képzeljétek egész de. egy szál kukiban nyomult a kicsi és háromszor belepisilt a bilibe! Talán egyszer megtanuljuk ezt is!

Egyébként kicsit rosszul érzem magam, mert sosem jut időm erre a kisbabára aki itt bent van, alíg jut eszembe meg ilyesmi. Este 10 perc mikor fürdünk, a többiekkel sokkal többet "foglalkoztam". De úgy elmegy egy nap, tök jó lenne terhestornára is járni, de örülök, ha a rendesre eljutok. Meg hívtak kismama jógára is.

Valaki gondolkodik közületek gátvédelemben? Nekem eddíg eszembe se jutott, de most hallottam hogy van egy csaj aki tart gátizom előkészítőt, aztán eszembe jutott, hogy nem lenne rossz megúszni azt a fájdalmat.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Andi
de ő az orvosod vagy mindig aki ott van?mert ha állandó akkor mégis csak saját orvosod nem?És ő nem fogad el vagy nem kér pénzt?
Hogy itt nincs ilyen :-(
Nálunk a védőnő ad beutalót,gondozos doki pecsétel,kiír ,receptet is a saját meg vizsgál,uhzik,szülést levezet :-)

Persze,persze nem azért írtam ,hogy usgyi a kórházba csak ha állandóan magas akkor inkább gógyszer nem?de talán csak a hirtelen meleg miatt ment fel és szépen vissza áll :wink:

Ciripke
detto így vagyok énis hogy pocak bébire szinte csak fürcsikor van időmeg este 11kor amikor végre elalszik Maja,bár akkor lehet má nem kéne piszkálni jméga végén megszokja ,hogy este 11kor is játzsok vele.
gátvédelemben asszem nemgondolkodok,megfordult a fejembe ,de végül inkább maradjon a vágás,nálunk itt zsinte rutinszerűen vágnak,nincs tapasztalatuk és ha nem flottul megy minden nagyobb bajt okozhat mint az a kis vágás ott lent.Nekem a vágás nem fájt,a varrás és varratkiszedés igen,de 2-3 nap után simán ültem ésaa férjem amikor megakarta nézni nem is látszott hogy hol van,szóval jól sikerlt és remélem most is így lesz
Vendég

Timi, igen ő van ott, nála szeretnék szülni (ezt ő is tudja), de mivel a szakorvosi rendelő felszerelését használja, az részéről, úgy gondolom, semmi pluszt nem jelent. tehát nem adok plusz pénzt. bár lehet, h elfogadná. :roll: a barátnőm is nála szült, és volt egy olyan megbeszélés, amikor elmondta, h ki az a szülésznő, akivel együtt szoktak dolgozni, megvolt a bemutatás is, és elmesélte, h mennyit kér a szülésért ő és a szülésznő külön-külön. akkor még mindig lehet azt mondani, h 'bocs, ez nekem nem fér bele'. de a barátnőm sem adott pénzt. és mikor korábban is hozzá jártam, akkor is alapos volt. ezért választottam őt. de kérni nem kért pénzt.
van ugyan magánrendelője, de ott semmi nincs. sem uh-gép, sem labor, semmi. akkor meg minek bumliznék ki a város túlsó felére a semmiért, nem?
na, ide megérkezett vmi viharfelhő-féle. klassz nyomi levegő van :? reméelm, lesz belőle eső. legalább egy kicsi. addig is, h vizet lássak, elszaladok zuhanyozni egy gyorsat, mert nekem is meló van még délután.

Marek, szieszta megvolt?

Kép
an°°di

Maga a vágás nekem sem fájt, meg a kórházban is minden ok volt, de a 4. naptól minden wcre menéskor bőgtem.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Megvolt a szieszta, meg a tanítvány is letudva...most gyors felkészülök a délutáni 3 órámra, aztán fél óra séta ebben a dög melegben...addigra már sok kedve van az embernek órát tartani mondhatom.... nagyon nem megy ez a séta dolog 30 fokban...de szerintem ez tök normális, van aki nem terhes és hűvösben sem megy neki :lol: :lol: ahhoz képest én jól bírom.. :lol: :lol:

Na megyek és kitalálok valamit, amivel eltöltjük az időt.

Este későn jövök, előtte végre elmegyek a varrónőhöz, meg kötök egy Fundamentát, hátha egyszer száz év múlva a második gyerek után sikerül beépítenünk a tetőteret.....álmok :oops: :oops:

Kilenc körül lesz még valaki? Akkor esetleg benézhetek!

marek

Andi
értem
mondjuk nálunk a magánrendelőbe csak vizsgál,de nem kell várni max 5 percet én nem tudnám Maját az sztkba hurcibálni és órákig várni mire ráér,a 36ik héttől mondjuk odahív és ott nem adtam lovét és most se fogok.elég ez a havi kiruccanás hozzá meg majd a szülés.

Ciripke
begyulladt a sebed?mert annak nem szabadott volna úgy fájnia :-(
Vendég

nézz be, és kiderül :D
jó munkát!
(fundamenta, napersze. közben meg panaszkodik, h bezzeg szegény tanárok! :evil: :twisted: :wink: :roll: :lol: )

Kép
an°°di

Azt még nem tom hogy fogjuk fizetni...csak azért akarok, hogy rá legyünk kényszerítve (de szép), hogy valamit félrerakjunk....

Megallgatásra talált az imám (nem is imádkoztam)...nem kánikulában, hanem esőben kell besétálnom :twisted: :twisted: :twisted: És dörög az ég :cry: Félek is!

Képzeljétek, ebédnél anyukám viccesen megjegyezte, hogy mekkora a seggem ebben a szoknyában, én meg elkezdtem zokogni....brühühü...hogy akkor én most mit hordjak, mert nem tehetek róla, hogy ekkora vagyok és különben is, akkor én nem is ebédelek, és hagyjanak engem békén stb. :lol: :lol: :lol: Pedig ezekben a cuki bő szoknyákban még azoknak is nagy a seggük, akiknek nincs is :lol: :lol: :lol: Nem tom mér akadtam ki ennyire, biztos bánt a bálnaságom...meg mer úgy örültem, hogy végre találtam valami nyári cuccot, ami rámjön :oops:

marek

Marek
te nagy seggű :-) látom magam elött azt a hatalmas feneked van vagy 100as csípőbőséged mi?vagy még annyi sem?
hova halad ez a világ még a vékonyakat is lenagyseggűzik
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?