Új privát üzeneted érkezett!

Nitta!Gyönyörű Zoé mint mindíg!!!! :lol: :lol:
Talán egyre jobban hasonlít az apjára! :D :D :D

Na nem lesz vakondtúrás torta így döntöttem,mert anyósom csinált tortát és 3-már luxus lenne.Majd csütörtökön úgyis akkor lesz a hivatalos meg anyu is itt lesz még!
Vendég

Na most talán kicsit tovább alszik 5 percnél! :roll:

Viol,
Dorka hajmosós képei! :lol: :lol: :lol: Ezzel a "nagyon akarom akkor tuti nem sikerül" dologgal csak egyet tudok érteni. Nálunk a tojás akkor lesz szép, ha a madaraknak lesz!
:D :wink:

Gabó,
és mit kap ajándékot a nagy Levi?? Biztos nagyon várja!! Barátnőd kicsikéje jól van??

Zília,
Látom te se nagyon vagy a gép előtt! :wink: Ez a jó idő csak úgy csalogat ki! Usziba sajnos nem voltunk azóta mikor találkoztunk. Mentünk volna, de Zoé pont múlt hét szerdára lebetegedett, most meg nekem kéne nyomni az ágyat.

Anikó,
Te olyan fincsi dolgokat kotyvasztgatsz kincsőnek!! Szerinted mit adjak Zoénak ha Sárgarépán kívül szinte mindent undorral ha eszik, de többnyire köpköd?? Amit még nyammog az az alma-málna és alma-banán, de azt is nehézkesen. Lehet, hogy azért nem kell neki, mert korai?? de még a vizet se issza meg!! :shock: Most is egy küzdelem, hogy a vízben oldandó gyógyszert a náthára beadjam neki. Többnyire csak a negyede sikerül annak a fél kortynak, a többi kifolyik, vagy kifújja.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Beus-nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Nitta!Zoénak micsoda szépséges szemei vannak! :lol:

Húúú, hát a kaja nehéz dolog. Kincső sokmindent szeret, de ha vmit nem igazán csíp, akkor én gesztenyét teszek bele, mert az édeskés és mégse cukor... Esetleg próbáld ki, lehet venni az Intersparban natur fagyasztott gesztenyét. A málnával szerintem vigyázz, mert én úgy tudom allergizál. Ivás: erről írtunk tegnap, minden babó másképp iszik. Nyuszi is csak egy-két korty kamillát evés után és szopizik. Sokszor kínálom még napközben és így csúszik le egy-két korty., megfőzöd és beleturmixolod a kajába, én gyümihez, főzelékhez is szoktam. Kincső a sárgarépát nem eszi újabban :lol: , csak a bébirépát. Én nem szoktam nagy ügyet csinálni abból, ha nem akar enni-néha előfordul, ma se volt oda a paradicsom-husi-köles triótól, abbahagytuk az evést és szopi. Majd holnap, vagy holnapután többet eszik. :P Köpködés nálunk is látványos olykor és még nevet is hozzá + szétkeni az arcán, ruháján a kaját.

Gabó-2 torta :lol: :lol: :lol: , végülis 2 éves lesz a fiatalember!

Mennem kell, apósék jönnek.

Anikó

Kép[/url]
quito

sziasztok csajok!
köszönöm mindenkinek a köszöntést!aranyosak vagytok!

KépKép
KépKép
beus22

Nitta, anno én a gyógyszert a Nurofen adagolójával adtam be, nem volt gond.
Ma lázas volt a kisasszony, most rettegve várom az éjszakát...Olyan sokat kakil 2 napja: 3-4 tele pelusa is van. Mi lehet ez?

Anikó

Kép[/url]
quito

Hali!
Nagyon szuper volt a buli a gyerekek jól érezték magukat és mi is!
Csináltunk képeket épp most tettem fel,de még mindíg nem tudom lekicsinyíteni őket majd talán holnap!Megállapítottuk,hogy Husinak iszonyatosan hiányzik,hogy gyerekek vegyék körül!Szinte remegett mikor a Domiék megjöttek olyan annyira örült nekik össze-vissza puszilgatta őket! :) :) :)
Kapott teherautós homokozót,traktort,mozdonyos mesekönyvet(ezt tőlünk)anyóstól egy újatlan szettet gatyóval a sógoroméktól pedig alsógatyákat!aztán majd még jön a többi jövő héten!!

Most megyek Pottert nézni szép estét!

Kincsőnek jobbulást!
Vendég

Hello!!

Anikó,
köszi a tippeket!! Én se kínzom ám :lol: :lol: , csak hát próbálok annyi mindent, de végül mindig én eszem meg. Az alma-málnát nagyon apránként kezdtem, de arra abszolút nem allergiás. A sütőtöknél nagyon megilyedtem, másodpercek alatt egyre több kiütés volt a testén, nagyon vörös foltok, és egyre nyugtalanabbá vált. A frász majdnem elkapott, de elaludt és mikor fölkelt telenyomott egy pelust és pillanatok alatt ahogy megjelentek, olyan gyorsan is tűntek el a pöttyök. Jódarabig nem adok neki az tuti!! Ezt a gesztenyét lehet, hogy kipróbálom!! Köszi mégegyszer!!

Beus,
ha megnem sértelek, mennyi is lettél?? :oops: :oops: :D Megnéztem az iwiw-es képeket, olyan jóóóóóóók!! :D :wink:

Gabó,
Nagyon édes lehetett Levi!! Biztos, hogy tényleg hiányzik neki a gyerektársaság!! Én nővérem kislányán látom, hogy teljesen fel van villanyozva ha átmegy hozzájuk a szomszéd kiscsávó! Persze az is lehet, hogy csak a srác miatt! :wink: :roll: :lol:
Kíváncsi vagyok a képekre!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Gabó,gyorsan tedd fel a képeket,kíváncsi vagyok.

Rik,ma voltál a suliban?

Isti barátjáról meg csak annyit,hogy azért ijedtünk meg,mert tej-és tojásallergiája van és paráztam,hogy valami rosszat adtam neki.De kiderült,hogy olyankor kiütései lesznek(lásd Zoé :( )

Kép

Kép
hajnus

Ja,nem hagyott nyugodni,hogy Bence talán kevés tejet iszik.De rájöttem,hogy ha szívószállal issza(és inkább kakaót),akkor nagyon szívesen megiszik akár mennyit!

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!Szegény Isti barátja,hogy allergiás!Én is beparáztam volna a helyedbe!

A képeket még nem tudom felrakni,mert apa nem hajlandó a kicsinyítőt megcsinálni!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a válaszokat, most már örülök hogy rátaláltam egy helyre ahol lehet közeli kismamákkal dumcsizni babaügyekben. :)
Én 3 hónapja szültem a soproni kórházban. Nem volt fogadott orvosom, így a szerencsére bíztam magunkat. Nem volt értelme orvost választanom, mert egyiket sem ismertem igazán, így hát nem is alakult ki bennem bizalom senki iránt.
Hajnalban mentünk be a kórházba, amikor is Peitl doktor volt az ügyeletes. Ha minden igaz, ő nemrég került ide az osztályra. Mi, a párommal, (apás szülés volt) maximálisan megvoltunk elégedve vele.Hasonlóképp vélekedem a szülésznőről is, Győri Beáról. A hosszú vajúdás alatt sokat segítettek, a felmerülő kérdéseinkre maximálisan kielégítő válaszokat kaptunk. Csak jót tudok mondani róluk.
Alkatomból kifolyólag kicsit nehézkes volt a szülés. Volt méhnyakrepedésem is, amit szülés után azonnal elláttak.
Mindent összevetve én azt gondolom hogy az osztályon dolgozók többsége a munkáját kifogástalanul ellátja. Azért tartottam fontosnak mindezeket leírni, mert olyan sok rosszat hallottam a terhességem alatt az osztályról, hogy kicsit összeszorított foggal mentem be szülni.Pedig nem kellett volna. Most már tudom, hogy ahhoz hogy véleményt alkossunk, a saját bőrünkön kell megtapasztalni a dolgokat. Én senkit nem szeretnék riogatni, hiszen a velem történtek alapján mondhatom, hogy a következő babámat is ugyanitt és ugyanígy szeretném majd megszülni. :) Persze ez egyenlőre még egy kicsit várat magára. Most itt van nekünk az Adél, aki egész pontosan 3 hónapos és 12 napos.
Szóval röviden ennyit szerettem volna leírni. Örülök hogy idetaláltam, mostantól majd írok ide és olvasom az írásaitokat is.

Sziasztok!
wirág&

Wirág!
nem lehet hogy mi találkoztunka korházban?én is akörül szültem mint te!febr.9,én.
nem tennél fel képet magatokrol?

KépKép
KépKép
beus22

Jó reggelt!

Wirág!Üdv a topikban gyere amikor csak tudsz!
Merre fele laksz?

Ja és képzeljétek tegnap este bilibe pisiltünk!Fürdés után mindíg rohangál egy jó fél órát pucéran és 1* csak mondja pisi-pisi.
Gyorsan felraktam a szűkítőt a wc-re(először azt mondta oda akar)
majd mégis a bili mellett döntött!Rácsücsült nagy örömmel és jó negyed órát ott ült rajta miközben meséltem neki aztán mikor felállt ott volt a pisike!!Szóval talán szép lassan elindulunk a bilizés fele!! :D :D :D

rik!Mi volt a suliba?
Vendég

Gabo!
ez tök joooo.nagyon ügyes Levi!!!!biztosan könnyen fog neki menni a bilizés.de joo :D

képzeljétek tegnap máté átfordult!elöször tök megijedt,aztan utánna már nagyon élvezte :lol: most végig forog :P :shock: :lol:

Nitta:köszii :lol:
ja asszem egyidösek vagyunk :P :D

Aniko:hogy van Kincső?jobbulást neki!

Viol:Dorkán látszik még a lila "jel"?nem fájlalja?
huu mennyi bulitok lesz :lol: tök joooo

KépKép
KépKép
beus22

beus!Hát remélem ez nem csak 1*-ri alkalom volt bár nem akarom erőltetni!
Nagyon ügyike Máté baba!!! :D :D :D
Vendég

Gabo:ááá biztos nem egyszeri alkalom.sztem ha most szolt,már ezután is fog!ügyes nagyfiu már.mindjárt két éves lesz :lol:

itt olyan marha meleg van hogy nemigaz...meglehet főni :?

KépKép
KépKép
beus22

szió mindenkinek!

bocs, rövid leszek, zajlik az élet, kevés a délelőttöm...

jelentem, sikerült jól éreznem magam vasárnap! :) :) :) volt kolbászsütés, borozás, nyam!
amúgy meleg van, fő a gulyáslevesem, nagypapám eltörte a kezét, ezért átmenetileg ideköltözött anyuékhoz, beszkenneltük dorka képeit, de fogalmunk sincs hova tettük a lemezt, így ma gábor a cégnél újra próbálkozik, az én kiskori képemet persze még jobban elfelejtettük, szal most nincs összehasonlítás, de tom, hogy dodónk olyan, mint én voltam, majd egyszer megmutizom.

wirág,
én is várom a képeket, ha vannak!

nitta,
jó, hogy jelentkeztél, tényleg régen voltál! zoé nagyon sokat változott, olyan kis szép! persze eddig is az volt, csak most már nem olyan kis pici baba, hanem nagy kisbaba, kisgyerek! :)

beus,
naa, máté nagyon ügyes, hogy átfordult, majd megkuksizom élőben is! :)
a hétem jó nektek vmelyik nap a látogatásra?
köszi, dorka lilasága már jobb, már alig látszik a kis seb. mert az is lett belőle. de kenegetem, így hamar javul.

gabó,
na, akkor jól sikerült a buli. el is hiszem, hogy levi örül, ha gyerektársaságban van, olyan örökmozgó, így még jobban belelendül a játékba, ha még több gyerkőc van körülötte!
én is várom a képeket, tessék feltetetni azt a kicsinyítő programot! :)
hűű, most látom, bilizett a nagylegény! :) ügyes, csak így tovább! :)

na megyek, talán este idejutok.

kimostam dorka medencéjét, kicsit melegszik, aztán meglátom du milyen idő lesz, ha oks, akkor beledobom kicsit, had csobbanjon.

KépKép
viol81

ja, kb ilyen volt a buli... :)
(nektek ugyan ismeretlen emberek vannak rajt, de a hangulat miatt tettem fel... :))

Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

ja, és még valami...

így buliznak, amikor kikap a csapat...

KépKép
viol81

szia Viol:huu de jo buli lehetett.látom kifeküdtek a végére :lol:
jo hogy gyogyul a sebe Dorkának! :)
hát azaz igazság hogy ez a hét nem igazán jo,mert jönnek falazni ha mindenigaz,és nem tudjuk pontosan még hogy mikor.inkább a jövö hét vége fele lenne joo,ha nem baj.és ha nektek is jo akkor?.

KépKép
KépKép
beus22

Viol!Marha jó buli lehetett!Majd ha lesz megint ilyen szólj aztán átváltozom szunyoggá és repülök csak majd le ne csapjatok! :D :lol: :lol:
Na aztán jó lenne ám ha előkeveredne az lemez kíváncsi vagyok a képekre!
A nagypapa kezének jobbulást! :) :)
Jujj,de jó lesz Dorkának pancsizni!!Levinek idén újat kell venni a tavalyi tönkrement el is kéne kezdenem körülnézni ez ügyben!
Vendég

Most olvasom,hogy az OECD leakarja rövidíteni a GYES-t! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Sokalja a 3-évet. :twisted: :twisted: :x :x
Vendég

Sziasztok!!
NA idetaláltam én is.Rohanásban vagyok,mindent akarok egyszerre...:)
Tegnap voltam a suliban.Nagy kegyes fogattatásban részesültem,persze felvették :shock: :lol: :lol:
Oszt.fővel is beszéltem,ismertem régről.Jol eldumcsiztunk.Várja ő is Rékát nagyon!!Ebben a suliban a németet az idén kezdték el,igy a Rékának nagy előnye van(Ö már mondatokat mond,olvas,fordit,ragoz :oops: ,persze mert az én lányom!!! :oops: :lol: :lol: )
Tesi tagozatos lesz,ami jo is lesz neki,mert egy örökmozgóóóóó!!

Viol
ezeken a képeken lejön tekjesen a "kikapott hangulat"!!Te is keseregtél?? :D
Pont gondoltam rá,hogy vasárnapra igérted a gyönyörűséges képeket!!Várom nagyon.
Rékának volt fénykéápezkedés a héten.Olyan,de olyan helyes képe lett.Talána legszebb ami eddig készült róla!!Ezt hogyan lehetne cd-re tenni??Értesz ehhez?Scennelni kell?

GAbó
gratula aprodukciohoz!!én is azt mondom amit egyszer elkezd,és sikerélményt ad,azt folytatni fogja!!! :wink:
Hitellel van valami ujdonság???

Beus
nagyon ügyike Máté!!!Jo korán csinálja!!

Esztermami
jobban vagy már?Meggyogyultál???
Mi ujság a hitelezéssel???

Wirág
gratulálok a kislányodhoz!!
Én ezt a dokit nem is ismerem akit irtál...
Ha tudsz képet feltenni,várom,nagyon kiváncsi vagyok Rátok!!
Merre laktok?Hány éves vagy?
Én az ágfalvi lkp.-en lakom (még kb.2 honapig,mert eladtuk a lakást,aztán Iv.Lászlo végére megyünk)
Két lánykám van,Réka,Petra.Euzt ugyis látod a vonalzomon.
:wink:
Én 30 éves vagyok.
Röviden ennyi.Gyere csak közénk ,itt szerettel fogadunk.Olyan jo dumcsizni kismamikkal.
Vendég

GAbó
hol olvastad?Mennyire??
Vendég

beus,
semmi gond! :) csak álljanak azok a falak, az fontosabb! :) :)
nekünk elvileg mindig jó, így előre nem tudom, hogy közbejön-e valami, de addig még úgyis megbeszéljük! :)

gabó,
vigyázz, mert volt ott szúnyogírtó izé is! :) azok a zölf tekercses bigyók azok! :) :)
nektek vmi nagy medencétek volt, nem? úgy emlékszem levi úszógumival volt benne... vagy?

erika,
na, szuperül alakulnak a dolgok a suliban, nicht war? :wink:
igen, szkennelni kell a képeket, úgy lehet digi adathordozóra tenni, aztán ide. én is azt várom, remélem ma sikerül gábornak a cégnél megcsinálni. :roll:
wirág dokija új, még én sem ismerem. pár hónapja lehet ott. látni már láttam, kis fiatalka, olyasmi, mint bikkes.

KépKép
viol81

na, lassan megyünk pancsizni...

KépKép
viol81

Viol
mintha tudnám milyen a Bikkes :lol:
Vendég

erika,
ja, bocsi! :oops: :lol:

na cajok, csak gyorsan a két kedvencem. na jó, mindegyik a kedvencem... :)

Kép

Kép

KépKép
viol81

Sziasztok!

Ma séta közben találkoztunk Andiékkal, hát Ágnes gyönyörűséges baba!!! Olyan szemei vannak...csodaszép sötétek, igazi hódító csajszi lesz! Márton pedig komoly nagyfiú, Janka meg előrebicizett, őt sajnos nem tudtam megcsodálni.

Beus, Gabó-kösz az érdeklődést, Kincső sajnos beteg lett. :( Hétfőn is láza volt, ma hőemelkedése. Torokgyulladása van és lehet, hogy a vírusos hányás-hasmenés is elkapta egy picit, azért kakil olyan sokszor, ma is 4 kakis pelus volt. Pedig 2 banán is adok már neki egy nap, répát, hogy fogja, de nem hatnak. Kálmán szerint nem fogyott, mert pocija van, jókedvű is, rengeteget mozog, nevet. De azért nyűgös is, reggelente rá nem jellemzően sokáig alszik és akár 1 órát játszik mostanában békésen egyedül a járókában... Éjszaka alszik, nincs gond.

Viol-édes Dorka! Milyen a buli, mikor nyer a csapat? :shock: :lol:

Rik-akkor rendben lesz a suli :lol: ! Én nem is értem a Lacknert, amikor minden gyerekért úgy küzdenek, téged meg elküldtek :shock: .

Wirág-üdvözöllek a csapatban! Én már 31 éves vagyok :evil: , a kislányom Kincső 8 hónapos múlt. Nekem is nagyon jó tapasztalataim voltak a kórházzal mind a szüléskor, mind a gyerekágyas osztályon. Nagyon sokat segítettek és türelmesek voltak. A mostani Kismamában van egy elég negatív cikk a soproni kórházról, mondjuk ki lehet fogni gázos orvost is, de én gondolkodom, hogy megírom másik oldalként az én történetemet,mert velem tényleg nagyon rendes volt mindenki.

Anikó

Kép[/url]
quito

Ja, és a DM-ben láttam azt a protector kölyök kullancsriasztó krémet, amit Eszter mutatott!

Anikó

Kép[/url]
quito

anikó,
jajj, sajnálom kicsi lányodat... :( amúgy is rossz, ha beteg a gyerkőc, de ilyen piciben... és hányt is???

a csapat meg... :lol: hát durva... :roll: :lol:
most vasárnap meg májusfa-kiszedés lesz...

KépKép
viol81

Ági!!

Jól láttam, hogy ma bejelentkeztél? Olvasgatsz azért? Ha van időd, írj ám mi van veletek! :)

KépKép
viol81

Viol-nem hányt még! remélem nem is fog. A kakija se hasmenéses, normális állagú, csak a napi 1-2 helyett van 3-4 szinte minden kajálás után fél órán belül.

Ma adtam neki csipkebogyóteát és bulátát. Ízlett neki. Igaz, foga még nincs, de elmajszolta a bulátát, persze minden olyan lett körülötte :lol: :lol: , de huncutul lesett engem a bulátás marka mögül!

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
akkor ez nem virus hanem a torkátol van! :shock:
Ez gyakran előfordul.Ha be van gyulladva nekik,akkor a gyuladás vagy a kakival,vagy hányás formájában,de kijön.Nekem Réka hányos volt olyankor.Petrát még nem igazán tudtam megfigyelni igy,hála az égnek!! :shock:

Ági
mikor kapunk fényképeket a lakásrol????

Zília
megint eltüntél!! :(
Vendég

rik!Az origon olvastam!
Na akkor ez a suli dolog is megoldódott hál isten!Látod milyen szívesen fogdják!!!!!?Jó helye lesz ott is és sok új baráttal gazdagodhat!
Épp az előbb beszéltük a Balázzsal,hogy már kifizettük 3/4-ét két hete nem történik semmi és tök szar!!!!!Már biztos az eladók is beszélhetik,hogy mióta nem volt semmi,de hát ilyen a bank.

Viol!Nagyon tetszik a kép főleg az alsó!!Igen nagy is volt meg kicsi is Levinek!De a nagyot dobhatjuk,mert a télen valami kiárgta és nem lehet megragasztani! :( :( :( Meg a másikba el sem férne!! :( :( :(

Aniko!Jobbulást Kincsőnek sajnálom pici lányt!! :( :( :(

Nálunk baleset történt a délután folyamán anyósom kórházba van.Levikével volt játszottak a parkba aztán a Levi meglódult ő utánna és elesett a patkába eltörött a bal keze úgynéz ki holnap műtik+megrándult a jobb keze is szal totális csőd!!!Minimum 2-hónap táppénz!Ja és valami baromállat fatökű kis köcsög paraszt belénktolatott.Még szerencse,hogy csak a rendszámtábla deformálódott el!
A városi vezetés kurva szarul ment,de mikor 90-el száguldottam az marha jó volt!Szóval mára ennyit!!!!!
Megyek is belevágom a tököst a kádba,mert iszonyú eszetlen ma!!
Vendég

Jujuj,GAbó!!!!
Szegényke!Nem is térek magamhoz!Milyen gyorsan megvan a baleset! :? Jobbulást neki!!
Levi nem ijedt meg?Te is ott voltál??
Hát igen,ez a hitelezés.Én iszon nyivákoltam ma aGyulának,hogy mi lesz ha nem kapunk kölcsönt? :? A pénzünk eluszik?Meg átirattam a gyereket,aztán buszozhat majd oda?Én is félek ettől.Remélem ilyen nem lesz! :shock:

HAjnus
merre vagy?
Vendég

Sziasztok!

Képet egyenlőre csak a párom segítségével tudok feltenni, addig meg egy kis türelmet kérek tőletek. :oops:

Beus! Adél is febr.9-én született, 14:42-kor. Így látásból emlékszem rád, de én akkor eléggé ki voltam punnyadva és sokáig csak az ágyat nyomtam. Nem nagyon hagyhattam el a szobát. De ezek szerint akkor a babáink épp egy napon születtek. :)

Én egy rövid ideje lakom itt Sopronban (eredetileg fertődi vagyok) a Soproni H.J. utcában a párommal és most már a pici lányunkkal. 24 éves óvónénike vagyok. :)
Sajna nem nagyon ismerek errefele senkit, így az Adéllal többnyire kettesben telnek el a napjaink. Aggódom is amiatt hogy később ez majd esetleg visszahat rá. Nem volna jó ha kis félőske lenne.

quito! Én még nem olvastam a cikket. Egyáltalán nem tartom jónak, hogy ilyenkor csak egyoldalúan vélekednek, hiszen még számos kismama van akinek épp ellenkező véleménye van a kórházról.
wirág&

rik!Nemtudom,hogy megijedt-e én épp vezettem riogattam a városi népet! :lol: :lol: :lol:
Szar ez a hitelezés,de sajna másképp nem megy!Kölcsönt meg biztos kapni fogtok ezen ne görcsölj! :) :)

Wirág!Nem fog rá vissza ütni ismerkedni meg már itt elkezdtél mi szoktunk talikat szervezni ahová nyugodtan eljöhetsz te is!
Vendég

Wirág!!!ne márrr! :D
Máté meg 15:02kor született :D
esküszöm nem tudom ki vagy!
hogy hivank?
nkem igy nem rémlik,ugye nem láttam rolad képet,de biztos ismerjük egymást!
dehogynem már tudoom...vörös hosszu hajad van??????
vagy nem???

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!!
Wirág Beus
ezt a mázlit!!!!
Egynapon születtek a bébik!!
Azt nem értem viszont,hogy tegnap a Wirág azt irta az Adél 3 hos,és 12 napos,Beus neked meg 3 hos 1 napos volt a vonalzod!Ki érti ezt? :shock:
Vendég

Wirág
és asszem aznap szült egy szomszédházbeli barátosném is.Neki is kislánya lett:Mirtill
Őt ismered?
Vendég

Beus
nem is 1 napos volt,én barom!!! :? hanem 13 napos :oops:
Vendég

anikó,
mi az a buláta?? :oops:

gabó,
nagypapámnak detto bal kéz törés... most itt van lent anyuéknál egy darabig...
baszki nektek mindig nekimegy valaki nemnormális?? :evil:
hajajj, pedig városban kell ám csak igazán tudni vezetni!! :!:

na, beus és wirág hogy egymásra találtatok!! :)

wirág, mi beussal hegykőiek vagyunk! :)

KépKép
viol81

wirág,
mi itten nagy mesterei vagyunk a képkicsinyítésnek és feltöltésnek, ha gondolod, amit szeretnél, küldd el nekem eredeti méretben az e-mail címemre, én lekicsinyítem, aztán feldobom ide. ha gondolod. :P

ggviol@freemail.hu

KépKép
viol81

na, cajok, sikerült lekicsinyíteni és albumba tenni a képeket. íme:

http://www.enfio.com/?p=showalbum&album ... rt&uid=193

KépKép
viol81

Viol
mekkora képek!! :lol: :lol:
Eszméletlen jók lettek!!!
Nekem az utolsó a kedvencem,és az amelyiken aranyosan visszanéz a háta mögött!! :wink:
Tényleg kár,hogy nem voltatok Ti is mellette legalább egy kép ereéig!

GAbó
hát megint?? :shock: Szegény tütü!!!Szegény TI!
Vendég

erika,
köszi! :)
ami minket illet... majd jövőre, vagy majd itthon alkotok vmit, ha egyszer naon csinik leszünk... :wink:

KépKép
viol81

sziasztok!
Mennyi történés... :D :cry: :roll: :wink:

Alig van időm itt lenni.

Anikó,
elnézést kérek, hogy annyira rohantunk, de Ágnes már éhes volt és még kenyerünk sem volt a vacsorához. Ahogy láttad Janka meg már kipurcant, Márton tolta a babakocsit :lol: :evil:
Ágnes torka is piros, milyen gyógyszert kaptatok?

Wirág,
üdv itt, mi sokan vagyunk, én már egy tizessel idősebb is vagyok nálad...

Rik,
egy ismerősünket érdekelné, hogy az Ágfalvin mennyiért lehet garzont eladni. Ha publikus priviben megírod nekem? Garázsotok is van?

Viol, Gabó,
ezek a balesetek nagyon pocsék dolgok. Az elmúlt időszakban nálunk is annyi gubanc volt. Gyógyuljanak hamar!

Mindenkinek szép délutánt! Rohanok, majd talán este benézek.

Kép
Kép
Kép
amica

mutizok még vmit (de aztám most már tényleg elég belőlünk... :oops: :P)

néhányból kivágtam kis részletet... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Ági
inkább privi lesz belőle :wink:

Viol