Új privát üzeneted érkezett!

Agnese,

Boldog 5. hónaposságot Milánnak! :D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Share-val most beszéltem, Máté már sokkal jobban van! :D:D:D:D Tegnap megkapta az utolsó infúzióját, és ha a hétfői vérlelete is jó lesz, mehetnek haza!!!! :D:D

Chestit és Lanettet még nem értem el, de amint tudok infókat írok!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Lexi itt is nagyon boldog névnapot kívánok!
A csajok tényleg ilyen vagányak sokszor túlzottan is :shock: .Szerintem a BMC-ben szívesen látnak,ha bármi problémád van,úgyhogy szerintem menj nyugodtan :wink: .

Bibike nem semmi a pocakod és még hátra van több mint nyolc hét :shock: .

Tinike szerintem is csak a Pindurkátokkal foglalkozz,meg azzal hogy van egy ilyen férjed és (ami nem kis szó :D ) anyósod.
Remélem pocifájásod már elmúlt!Mindjárt itt a hétfő és megint láthatjátok Pindurkát :wink: :lol: .

Csibe remélem jól vagytok,kérünk szépen minél előbb fotókat!

Niki,Máté és Réka babának további javulást kívánok!

Milánnak kívánok én is boldog hófordulót!

További szép hétvégét kívánok Mindenkinek!

Lippa

lippa

Sziasztok,

Beszéltem Chestivel, Niki jól van, kapja az antibiotikumot.
Holnap délután megyek őket meglátogatni :D

Lanettel is beszéltem, Réka baba is picit jobban van, már 10 g tejcit kap! :D Napról napra javulnak az eredményei!!! :D:D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Benszi
Nagyot nevettem a "nem egy rondaságot fognak látni" mondatodon. Jó duma! Asszem akkor már hallottam a doktor bácsidról. Nekem a jóképű dokikkal az a baj, hogy tutira elesek, leverek, felborítok, vagy átesek valamin, ha a közelemben vannak. Szűcs dokinál is mindig alakítottam valamit és annyira szégyeltem magam utána. Szegény, szerintem tök gáz véleménye lehetett rólam. Azt hiszem hétfőn elmegyek a BMC-be. Persze, hogy jó lenne ott szülni, de ha oda járok orvoshoz, akkor itt még egy vérvételt sem fognak nekem megcsinálni. Én BP-en nem merek vezetni, oda nincs jogsim. A kérdésedre a válasz pedig, hogy nem értettél félre semmit, de ennek nincs jelentősége. Erős vagyok és csak a babámmal foglalkozom. Jövő hét csüt. megyek utoljára suliba, utána lesz pár vizsga és egész nyáron pihenek. Meg lakástfelújítok, de a baba miatt muszáj. Azt akarom, hogy ennél is szebb helyre szülessen és nagyon jól érezze magát.

Még egyszer mindenkinek köszönöm a névnapi jókívánságot. Nagyon örültem mindnek.
Vendég

Agnese,

most látom csak, Milánnak ma van a névnapja is :D

Szóval:

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a dicsérö szavakat! :lol:

Zsókuci, :D
A dokim csak annyit mondott hogy ne izguljak, gyomor és hólyagtelödés látható,majd meglátjuk hogy mit mondanak a korházba(mert ott jobb az ultrahang gép)
Aranyos vagy nagyon hogy utána olvastál! :lol:
Ma elég rosszul keltem , izgulok érte nagyon!!!!!

Lippa,
Igen jo nagy a pocim, pedig a 20 héten még semmi nem látszott, ugy utáltam mindenki azt mondta hogy nem is látszik hogy terhes vagy!Na de most már látszik, és nagyon élvezem! :lol:

Agnese,
Milánnak én is kivánok sok boldog névnapot, és hófordulot. :D

Niki babának, és Réka babának további javulást kivánok!!

Kép
bibike27

Sziasztok!!

Oh lányok nagyon köszönöm a kedvességeteket, és a megértéseteket!!!
+ most páromnak is elmeséltem, hogy ti is milyen rendinek tartjátok, és mondta ne fényezzem ennyire, de ő ilyen, vagy ilyen lett?? Már nem is tudom, csak azt,hogy imádom, és nagyon kedvellek benneteket is!!
Most tényleg csak a hétfőn jár az eszem, és a pindurkánkon!!

Mindenkinek sok pusssza!

Csibe minden jót nektek!!!

Valószínű, hogy holnap családi buli, párom szüleinek a 35. házassági évfordulójukat ünnepeljük, tehát hétfőn jövök! Jövünk! :D

Kép
tini75

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek az 5 hós és a névnapi köszöntést.

Zsókuci nagyon figyelmes vagy. :D És köszönjük a híreket. Főleg, hogy egyre jobbak. :D

Chesti, Lanett, Share továbbra is megy a drukk a babák mielőbbi gyógyulásáért.

Tini
Csak magaddal és a pindurkáddal foglalkozz, most ti vagytok a legfontosabbak.

Lexi

Utólag kívánok Boldog Névnapot.

Csibe

Kíváncsian várom a képeket és a szüléstörténetet.

Bibike

Az orvos is azt mondta, hogy ne izgulj!!! (persze könnyű mondani) Mikor kell menned a kórházba?

Milán fiam ma kb 67 cm és 7050g. Nagyon sokat mosolyog, kacag, néha meg elviselhetetlen hangon visít. Ilyenkor továbbra sem fényképezzük :wink: , úgyhogy most is mosolygós-vigyorgós képet teszek fel róla. Imádom a drágaságomat.

Jó hétvégét mindenkinek.

Kép

Kép
agnese

Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1179647343.35.jpg[/img] Kép http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7243.6.jpg[/img] Kép

A képek, amiket tegnap ígértem...

Kép

Kép
agnese

az előbb valamit elszúrtam, és a kép helyett hivatkozás került be, az Kép is rosszul....

a lemaradt kép

Kép

Kép
agnese

Agnese,
Milán még mindig nagyon édi :D Kis huncut :lol:

Szuszi,
Boldog 5.hónaposságot Olivérnek!
Remélem, jól vagytok, olyan ritkán jelentkezel!
Kép

Délután megyek meglátogatni Chestit és Nikit, ha hazajöttem, majd írok!

Puszi és kellemes vasárnapot mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Agnesm!
Annyira huncut kis ördögfióka ez a Milán baba!Nagyon boldog névnapot neki!
Lexi!
Óvatosan a lakásfelújítással!Ne eröltesd meg mafógad!
Sajnálom,hogy így alakult az életed!Ez nem a kifejezetten nagyon jóképű és bepisilünk,ha meglátjuk,(az a fogorvosom),de nagyon sármos faszi!A fogorvosomtól tényleg esnél-kelnél.Az egy görög isten.
Bariném!
Jó bulizást ma!
Vendég

Benszi,

Milán valóban nagyon edes baba, de ő nem az en kisfiam. Az enyem Ádám. :wink:

Puszi!

Kép
agnesm

Sziasztok,

Voltam Chestinél és Nikinél a kórházban. Szerencsére jól van (a körülményekhez képest), nagyon édi kiscsaj (bár mondjuk ez már a képek alapján is egyértelmű volt :wink: ). Ha minden jól alakul, akkor csütörtökön mehetnek haza.

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci

Köszi a jó hírt. :D

Szuszi

Boldog 5. hófordulót. Milyen gyorsan megy az idő, igaz?

Benszi

Milyen jó, hogy hasonló nevünk van Agnesm-vel. Könnyű összekeverni.:wink:

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Agnese édes a kis Milán, és így utólag is minden jót, és boldog névnapot neki!! Egyszerűen minden kis babykét meg lehetne zabálni, ha a család persze engedné! :D :D

Bariném nagyon hamar vége lett a bulinak, de jót kajoltunk, nem volt gond, pár órát maradtunk, majd a napot tévézéssel, pihenéssel töltöttük, ritka mikor párocskám is itthon tud lenni, és együtt pihizünk! Ezért jó volt a tegnapi nap! Alig várom a mai taéit Koncal, és amint tehetem teszem fel a képet! Persze hívlak, vagy dobok SMS-t azonnal! Pusssza!

Pá nektek!

Kép
tini75

[quote="agnesm"]B írta:agnesmenszi,

Milán valóban nagyon edes baba, de ő nem az en kisfiam. Az enyem Ádám. :wink:

Puszi!

Bocsánat :oops: :oops:
Most látom:agnese és agnesem is van!
Sajnálom!
Vendég

Timcsi!
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!Megy a drukk!
Mi szombaton szalonnát sütöttünk,majd tegnap barátainknál voltunk bográcsos halászlén.Nem tudod mennyire hazavágtam a bélrendszerem!Sok volt a két nap füstölt kaja!Viszont 1kg-ot fogytam tőle :lol: Na jó,így nem szeretnék többet!

Hozzánk ma jön a védőnéni környezettanulmányra!
Vendég

Sziasztok!

Zsókuci,
köszönjük a jó híreket! A lábadozó babócáknak sok sok gyógypuszit küldök, az anyukáiknak meg erőt a kitartáshoz!

Nagyon örülök, hogy mindenki a gyógyulás útjára lepett, es hamarosan otthon lehet.

Agnese, neked nem is írtam, de Milán tenyleg nagyon edes. Ha nem lenne saját Ádámom elfogadnám! :wink:

Üdv. mindenkinek!

Ági

Kép
agnesm

Benszi, semmi baj!!!

Íme az en majdnem egyevesem:

Tudom ám, hogy nem szabad, de lássuk mi törtenik, ha megis....

Kép

Ez a velemenyem.....

Kép

Kép
agnesm

Agnesm!
Nagyon helyes a Te fiad is!Gondolom jól megkajálta a homokot!
A második kép mindent elárul a huncutságról!

Csajok mégegyszer bocsi a kavarért!
Vendég

Benszi

Semmi gond. :D

Agnesm

Viszont is igaz. :wink: Ádám gyönyörű kisfiú, és amint látom legalább olyan huncut is. Húú hamarosan ünnepelhettek. Megvan már az ajándéka?

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Most van egy kis időm leírom a szülésemet. A 39. Héten volt egy vakrisztás amior is szabályos ötperces fájások jöttek de mire beértünk a kórházba semmi és utána még egy hétég szintén semmi. Akiírt napon végre elment a nyákdugó de nem egybe mint a lányomnál hanem apró darabokban, gondoltam de jó este biztos megyünk szülni. De semmi. Este lefekvéskor fájások, napközben meg semmi. Vasárnap szokásos vizsgálatok, baba nagyon jól érzi magát bent, majd menjek két nap múlva. Hétfő este hívott a szülésznőm hogy éjjel helyettesít bármi van bent lesz. Ez úgy látszik megnyugtatólag hatott :D , mert éjjel 1-kor arra ébredtem, hogy szivárog a magzatvíz. Irány a kórház. Reggelig még vártuk hogy erősödjenek a fájások, de nem sok sikerrel így reggel bekötötték az oxitocint, na akkor már csillagokat láttam így nemsokára kértem az EDA-t ami megváltás volt. Lányomat is így szültem, de akkor valahogy sokkal jobban elzsibbadtam így nem sokat éreztem a szülésből. Most inkább csak kisebb bizsergés volt a lábamban jobban éreztem mindent sokkal aktívabb részese voltam a szülésnek. Az Eda után már nagyon gyorsan tágultam fél 11-kor már éreztem a nyomási ingert és két fájásra és kint is volt Csanád. Legnagyobb meglepetésemre(még ocsúdni se volt időm a fej már kint a doki még mellettem, hát akkor nem volt vágás?) nem volt gátmetszés és a nagy méret ellnére pici repedés volt két öltéssel megúsztam. Az első szülésem azért volt fantasztikus mert első várva várt baba volt, mindegy volt hogy bújik ki belőlem és ő csak pár másodpercig lehett a hasamon, mert nem sírt fel, míg most sokkal jobban aktívabb voltam és percekig a pocimon volt míg elnem vágták a köldökzsinórt. Fantasztikus volt az egész.
Egy negatívum volt amin még nem tettem túl magam, pont belesetem a reggeli vizitbe (miért kell a szülőszobán vizitelni??? Az hagyján de megvizsgálni????????? :evil: ) A rém kedves főorvos megvizsgált hogy is állunk a tágulással hát majdnem felrúgtam olyan finoman vizsgált (ekkor még nem volt bekötve az eda) és még ő volt felháborodva hogy nem vagyok képes ellazulni a lábam is begörcsölt (magyarán mit tarom én fel sietne tovább vizitelni). Én meg jó kis sírógörcsöt kaptam, szegény férjem meg szülésznőm teljesen odavolt.

csibe
csibe31

Zsókuci köszönjük szépen a híreket főleg,hogy ilyen jók :D !

Niki,Réka és Máté babának további javulást kívánok és szorítok,hogy Mindenki mihamarabb hazamehessen végre!

Agnese,Agnesm gyönyörűek a fiúk és nagyon kis zsiványak :D !

Tini várunk a hírekkel és képekkel Pindurkátokról :wink: !

Csibe szép szülésed volt nagyon,a vizites attrocitást leszámítva!
Nem értem én sem,hogy miért kell ilyen helyen vizitelni,idegen orvosnak(még ha a főorvos is),miért kell vizsgálni?! :twisted:
Kérünk szépen képet is :lol: !

Mindenkinek jó hűsölést mára 8) !

Lippa

lippa

Képet sajna nem tudok felrakni, csak hagyományos fényképezőnk van.

csibe
csibe31

CSibe!
Mázlis szülésed volt,kivéve a vizitet.Ezt én sem értem!Nincs jogod azt mondani,hogy nem?
Vendég

Sziasztok,

Chestivel beszéltem: Nikinek javulóban az eredményei, de még mindig látszik a gyulladás. Ha csütörtökre javulnak még, akkor elvileg hazamehetnek.

Lanettel is beszéltem:
Réka már nincs inkubátorban!!! :D:D:D:D:D:D
És... íme Réka bébi, szerintem nagyon szépséges!! :D

Kép

Share-ról még nincsenek híreim, nem értem el, de ha tudok vmit, írok!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Most hívott Share is! Otthon vannak végre!!! :D:D:D:D

Na, ma én voltam a jó hírek hozója!!! :D:D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Réka baba nagyon édes!!! :lol:
Örülök hogy csak jo hireket hozál Zsókuci!! :lol:

Hogy birjátok kismamik ezt a höséget?

Holnap megyünk a korházba ultrahangra szoritsatok hogy minden rendben legyen!!

Kép
bibike27

Bibike,
megy a drukk, minden rendben lesz, ne aggódj!
Mindenképpen jelentkezz utána!

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!

Nos csajok ma én is hoztam ám egy képet!! / Zsókuci ugye nem gond?? :D :D :D /

Nagyon kellemes volt ez a mai időjárás!! :( Folyt a víz belőlünk!! De megérte! Hiszen itt a kis pindurink! Kép pindurkánk

Tehát ő a kicsikénk!! Réka baby egy édes kicsi királylány! Javulást nekik, és persze Nikinek is!!

Csibe nagyon szuper volt a szülésed! Gratulálunk nektek!!!

Pá lányok!!

Kép
tini75

Kép Brúnó Kutya Kép ezek vagyunk mi Nórival:-)

Itt vannak a régen ígért képek, legalábbis remélem, hogy valóban sikerült feltenni.
Ha nem, akkor még próbálkozom, nem adom fel!

A kutyust külön a Drága Zsókucinak!
Megérte várni rá, igaz?

KépKép
naposoldal

Jajj, nagyon örülök ám a gyógyuló babák hírének!

És gratulálok Tini, a klassz fotóhoz! :lol:

KépKép
naposoldal

Lanett
Milyen nagy haja van Rékának :shock: !Gratulálok a csöpséghez nagyon kis édi!

Naposoldal
Olyan jó látni!Helyes kispocid van,jól áll :wink:
kutyi zabálni való!

Tini
Nagyon jó most neked,hogy végre láthatod a pindurkát! :D
Gratulálok az első fotóhoz :D

Mielöbbi gyógyulást kívánok továbbra is a beteg kicsi manóknak!
gabicsibe

Tini
Neked ez már hányadik uh-d volt? Mekkora már a babókád!

Naposoldal
Nagyon szép(ek) vagy(tok). Nem sokat híztál, ugye?

Bibike
Nekem a tegnapi és a mai nap volt az első, amikor kifejezetten rosszul éreztem magam. Alig bírtam felkelni annyira gyenge voltam. Délután aludtam is vagy két órát. Alapállapotban semmi bajom a meleggel, sőt imádom. Még 40 C fok melegben is elvagyok, de ma nagyon rossz volt. Nálad is gondok voltak, azért kérdezted, hogy a kismamák hogy viselték a meleget?
Vendég

Gabicsibe :lol: :lol:
Szoktam ám követni odaát, hogy mizujs veled, és nagyon várom már, hogy itt legyél :lol:
Gondolom, nem jobban, mint te :wink:

Lexi, Bibike, én egyelőre remekül bírom a meleget, de tény, hogy én is kevésbé, mint egyébként.
A hízás most 4-4.5 kg-nál tart, ami a védőnő szerint rendben van.
De csak egy adalék az étvágyamhoz: ma este hétkor jött rám, hogy én úgy, de úgy ennék rakott kelt...
Képes voltam nekilátni, és nemrég vágtam be két tányérral :oops: :lol:
Az is igaz, hogy ez nem mindennapos, úgyhogy hess, félre lelkiismeret furdalás! :roll:
egyébként, ahogy a fotón is látszik szerintem, nagyon alacsony vagyok, így nálam már egy-két kiló plussz is látszik, viccesen fogok majd kinézni óriáspocival, de alig várom :lol:
Széle-hossza egy. HIHIHI

KépKép
naposoldal

Sziasztok,

Tini,
Nagyon édes a kis pindurkátok! :D (miért lenne gond a fotóval?)

Napcsi,
Jaj mennyire édes Brúnó kutyi! Ezek a szemek… :D:D Igen, megérte várni rá :wink: :lol:
Nagyon csini kismami vagy!!! Szépen növöget az a poci! :lol: :lol:

Csibe,
Tényleg szép szülésed volt – mármint szüléshez képest, és a vizitet leszámítva :wink: Köszönjük a történetet.

Kismamik,
Igyatok sok hideg ásványvizet ebben a hőségben! És ha tehetitek zuhizzatok naponta 2-3 alkalommal is, ha kell.

Képzeljétek, pénteken utazunk Gyulára! :D Ma kitaláltuk, hogy mivel pénteken úgyis szabin leszünk, és így nekünk a pünkösd hétfővel együtt 4 napos lesz a hétvége, utazzunk el valamerre. És hát Gyula mellett döntöttünk! :D Vasárnap jövünk haza, úgyhogy 3 nap, 2 éjszaka :D:D:D Már nagyon várjuk, főleg, hogy ilyen spontán ötlet alapján megyünk, és nem hetekig szervezkedtünk, gondolkodtunk rajta :D :wink:

Szép álmokat mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Réka baba nagyon édes :lol: :lol: örülök hogy már jobban van :lol:

Napcsi drága
hát ezt a kutyát megzabálom,én is kutyás vagyok,imádom őket :lol: :lol: nagyon helyes kis pocakod van :lol: :lol: jó hogy ilyen keveset hiztál,én már most tartok annyinál/a beülti utáni 2 hét fekvés nem tett jót :oops: :oops: /

Tini
nagyon jó ez az uh kép,annyira jól látszik a babóka,gondolom fellélegeztél kicsit :lol: :lol: mikor mész ujra?bmc-be kell még menned?

bibar

Zsókuci!
Szuper lesz a hétvégétek,mert a Gyulai víz a nőgyógyis bajokra jótékony hatással van!Érezzétek jól magatokat!Vízfogyasztással kapcsolatban azt mondta a védőnőm tegnap,hogy max.2L-t igyak nehogy elkezdődjön a vizesedés,mert az komoly problémákat okozhat!Így legyen okos az ember!
Share!
Örülök,hogy otthon vagytok már!
Lanett!
Hogy ez a baba milyen,szép és húsos!Gyönyörű!
Napocska!
Szép kismami vagy!Na végre egy igazi kutya!Csodás ő is!

Nekem ez a meleg az ideális!Tökre bírom!
Ma jön ikres barátném fiaival!szerintem kemény,strapás napom lesz!

Bariném!
gratulálok a bébihez itt is!
Bibike!
Képeket kérünk tőled is az UH-ról!
Vendég

Sziasztok
Ma elmentem a védőnőhöz, de elég hamar végeztem, mert kiderült, be kell jelentkezni. Nem tudtam :oops: Szerintem elleszek vele, nagyon kedves volt. A kérdéseimre azért válaszolt és jövő hét keddre adott időpontot. A nagy pocim miatt azt hitte, hogy már sokkal előrébb vagyok. Azt hitte kicsúsztam a 12 hétből. Pedig szerintem javult a helyzet, már nem is olyan nagy. Vagy csak megszoktam? nem tudom

Naposoldal
Nagyon ügyes vagy és a rakott kelt meg tudom érteni. A kedvenc kajám. Meghajlok előtted, hogy volt erőd nekiállni. Én két napja alszom. :oops: Sajnos a kezelések alatt elég sokat híztam. Szerintem 10 kg már biztos van rajtam, aminek nagyon nem örülök, de ha ez az ára, akkor legyen.
Vendég

Zsókuci, köszönjük a jó híreket :lol: Jó pihenést Nektek, biztosan klassz lesz.

Naposoldal, nagyon csini vagy, helyes a pocid :wink:

Réka baba csodaszép :!:

Bibike! A meleggel kapcsolatban: igazi napimádó voltam, bármiféle hőségben jól éreztem magam, most meg :?: tegnap kivittem anyuék kutyiját kettőkor és 10 perc múlva bemenekültünk ( Whisky is hálás volt, hogy bemehetett a hűsre :wink: ). Nem tudom mi lesz velem augusztusban, nagy pocakkal :roll:
Bár van egy kicsi felfújható gumimedencénk, reggel teleengedem, csak este kell valaki, aki kisegít majd belőle
:oops: :oops: :oops:

Ráadásul valamelyik csajszim, tuti, hogy a hólyagomon ül, ugyanis már most 10 percenként pisilek :oops: szombaton megyünk Pestre a sztepp fesztiválra, nem tudom, hogy mi lesz velem :lol:

Bibike! jelentkezz, ha végeztetek, szorítok :!:

Én holnap viszem a csajokat, alig várom, hogy lássam őket, de kicsit be vagyok tojva, mert Ati nem tud velem most eljönni, és mikor egyetlen egyszer eddig egyedül mentem, akkor rossz híreket kaptam :? tudom, hogy butaság, lehet, hogy megkérek valakit, hogy kísérjen el :oops:

Na, befejezem a regénykémet.

Puszi, Mindenkinek szép napot!

Judit

jucicuki

Jó reggelt Csajok!

Örülök, hogy jobban vannak a Drágaságok! Tegnap sikerül a vizsgám, kicsit sürübben jövök majd, de elég nagy a termés!!

Képzeljétek, 3 napja úgy döntött a Drágám, hogy hasra fordul!!! IMádom!!! Azóta folyamatosan átfordul amit hanyatt lerakom!!! És élvezi a hason létet!! Nézelődik, és repülni akar. Két kezét, két lábát az égnek emeli hason fekve!!! Nagyon édi!!!

:)

Kellemes napot Mindenkinek!

Sok folyadék!!

még jövök

:)
mot

Lányok, köszi a szép szavakat Brúnó kutya, és a pocim nevében :lol:
A hízásról még annyit, nekem az a véleményem, hogy nem számít mennyi az annyi. Persze az ember az egészségére odafigyel, de ahány nő, annyi eset, és ami ilyenkor feljön, az majd lemegy a szoptatással, meg egy kis mozgással, úgyhogy jöjjön, aminek jönni kell, a lényeg a baba!
És szerintem ebben mind egyetértünk! :wink:

Zsókuci, Gyula nagyon jó ötlet, pár éve mi is voltunk, én imádtam!
Jó pihenést, pancsizást nektek!

Bibike várunk a hírekkel, de minden rendben lesz!

Juci, a pisilés nekem is kritikus, ha elindulok valahova, mindig azt lesem, hol lehet itt pisilni :roll:

Lexi, pár héttel ezelőtt én sem tudtam volna nekiállni a rakott kelnek, akkor az volt a csúcs, amikor üres tarhonyát reggeliztem, mert csak az csúszott le :shock:
De most már sokkal energikusabb vagyok, és ezt nagyon élvezem.
Majd meglátod hamarosan, tényleg klassz időszak ez a középidő :lol:

Lukrécia!!!!!!!! Mizujs? Tessék jelentkezni!

Drága kicsi Niki baba, várom rólad újra a mosolygós, otthoni fotókat!!!!
Tessék hamar meggyógyulni! Anyának, apának kitartás!

Réka bébi, nagyon szép kis hajad van, te is siess haza!

Share, várunk, hogy hogy vagytok, jó, hogy már otthon.
Otthon aztán gyorsan helyrejön már minden! Puszi a kicsi Máténak!

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Gyorsan benézek, aztán futok vissza tanulni, míg Verus alszik. Gratulálok az új babáknak, Réka nagyon szépséges! :)
Remélem, Niki jobban van már, és hazaengedik!

A pocakosoknak nem lehet semmi, ebben a melegben! Tavaly én is nagyon szenvedtem tőle, ki se mozdultam :lol:

Úgy írnék mindenkinek, de most örülök, hogy egyáltalán visszaolvastam :oops: 12-én lesz az utolsó szigorlatom, addig nem annyira leszek aktív, de a talira mindenképp megyek két vizsga közt is! :lol:

Megpróbálok azért gyakrabban jönni.

Mindenkinek puszi
Rozus

KépKép
rozus

Rozus
Bár látom, h tanulsz, de majd lesz időd, akkor válaszolsz.
Én is tanulok és mindenki azzal ijesztget, hogy gyerek mellett nem lehet. Azért ha vki nagyon akarja össze lehet hangolni a kettőt, ugye? nyugtass meg, kérlek! Te mit tanulsz?
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm hogy szurkoltatok! :lol: Ugy néz ki hogy nincs baj, ugyan még mindig kevesebb a magzatviz, de nem tudják hogy miért,de nem sokkal hanem kicsit kevesebb az átlagosnál!
A babával minden rendben mindene jol müködik, néztek nála áramlást is, és az is tökéletes volt :lol: !!
Egyszer ugyan megilyesztett az ultrahangos nö, mert azt mondta hogy 2 héttel kisebb a drágám , én 32 -nek mondtam , ö meg 30-nak, és azt mondta hogy sok ez az eltérés, LEVERT A VIZ gondolhatjátok, aztán ujra számolta és mondta hogy ja nem 31-4- nek számolt a gép az már jo!!2 hete volt a drágám 1325 gramm, most meg 1598gramm. :lol:
Aztán össze futottam a dokimmal is mondtam neki hogy mit mondtak , és megnyugtatott hogy minden rendben lesz ne izguljak júliusban szülünk!!! :lol:
Ja és azért 2 hét mulva vissza kell mennem kontrolra a biztonság kedvéért!

Meleggel kapcsolatban én sose viseltem jol a meleget, hát most aztán még nehezebben föleg hogy egész nap mászkáltunk , innék én sokat de ha uton vagyunk nem tudok eleget inni , mert 5 -10 percenként pisilnem kell :oops: és nem mindenhol tudok pisilni.
Ja és a kis drágám is kevesebbet mocorog ebbe a melegbe :(
Ma éjszaka nagyon szenvedtem a melegtöl, de a drága férjem nem engedi hogy bekapcsoljam a légkondit, mert fél hogy megfázok!
Most jo esett az esö , minden ablak nyitva és olyan jo kis levegö van!! :lol:

Naposoldal,
Bruno kutya tényleg nagyon édes!! :lol: A pocid is nagyon helyes! :lol:

Jucicuki,
Szoritok neked holnapra!
:wink:
Tini,
Nagyon édes az ultrahang kép!! :lol:

Zsókuci,
Kellemes hétvégét nektek, mi is elutazunk pénteken
Mi Keszthelyre megyünk, sogornöméknek van ott házuk , és egy nagyobb baráti társasággal megyünk le.

mindenkinek puszi , és köszönöm hogy szurkoltatok!!!

Kép
bibike27

Sziasztok!

Bibike,
Nagyon örülök, hogy minden rendben van!!!! Jó utat Nektek is!

Chesti hírek:
sajnos 2 baci van Niki pisijében, nehezebben gyógyul! Ma kétszer szúrták szegényt, mert elhajlott a branül és elsőre nem sikerült :( Úgy néz ki, hogy leghamarabb pénteken mehetnek haza :(:(:(

Jobbulást pici lány!!!

Na, megyek haza. Otthon sajna nem jó a netünk, úgyhogy majd holnap bentről jelentkezem újra.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!
Drága Zsókuci, csak vicceltem ám neked!! Nem akartalak megbántani, csak úgy értettem, hogy te vagy itt az igazi hírek hozója, és most nekem is volt egy hírem és egy fotóm hozzá! Ne haragudj, nem akartalak bántani, távol áll tőlem! pusszantalak! :oops:

Nagon köszönjük mindenkinek a szép szavakat a pindurkánkról és hiddjétek el továbbítom is mindet neki!

A drága szerelmetes párom azt mondta, hogy két emberbe szerelmes már, nem csak belém, hát kicsit ledöbbentem mire felfogtam mit is jelent! :D :D

Na de én sem vagyok kutya, ma úgy elsóztam a fasirtot, hogy a főzivel is csak érdekesen fogyott el, és iszunk rá rendesen, és jeleztem páromnak, hogy úgy látszik nekem is két szerelmem van, ezért sikerült ilyenre a mai menü! :D :D

Tudod Bibar mi a magánrendire járunk már egy jó ideje, amióta meglett a HCG eredmény, tehát sajna nem talizok senkivel, vagyis Ágicával, de ő nem jár ide! Neki ikrek sikerültek, és egy idősek vagyunk pont! Nekem, nekünk a 16. hétig kell a Konc dokihoz járni, mivel lesz ez a fránya amnio, magzatvíz vizsgálat, de apácska már megnyugtatott, hogy bizti ami bizti ne aggódjunk, legalább m,inden tuti rendben lesz, ha ez az eredmény is jó lesz!

Mot már alig várjuk az újabb képeket, persze minden kis pinduriról nagyon várjuk, imádunk bennük gyönyörködni!! :D

Nikinek és Rékucinak megy még a szorítás ezerrel, kicsit megszenvedik ezt az új világot, de kitartás nekik!! Sok puszival!!

Tudjátok kissé elgondolkodtam mikor édeskénket láttam, hogy milyen kicsi helyen szorong még, de hát a 12. hétig ez a petezsák az otthona, de nemsokára az egész kis pocimat , méhemet elfoglalhatja, és hagyom neki, és remélem élvezni is fogja a nagyobb helyet!!
Olyan szép ez a dolog, látni, hogy kéthetente kétszerakkora, és milyen szépen alakul!
Én már képzeletben coffokat látok rajta, de ha a lábaközött kukaca lesz azt is imádni fogom!! :oops: :D

Pá lányok holnapig!!!

Kép
tini75

Hoppá volt még egy kérdés! Nos igen!
Nekünk ez a 4. Uh fotónk!
1. a beültin egy kis fényes pontocska, vagyis kettő!
2. a szikhólyag megjelenése!
3. a 17mm-es pinduris fotó, a 8. héten!
4. a mostani amit feltettünk a 10. hetes!

Mot már tényleg pusssza!

Kép
tini75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?