Új privát üzeneted érkezett!

Jucmuc,
köszike!!! De akkor végülis hanyadik napon tették be őket?
katata

Kata,

Azt mondjak, hogy az ovulaciotol szamitva annyiadik napon kapod vissza ahany naposan lettek lefagyasztva.
En egy nappal kesöbb azaz ov. utan negy nappal kaptam vissza mert az orvos szerint igy nagyobb az esely a tapasztalatok szerint.

Penteken volt petekilöködes es kedden mentünk a babakert.
Nem tudom ott nalatok mikent csinaljak. Szerintem kerdezz ra nyugodtan a központban mindenre.

Mi is mindent kerdeztünk, nem is lettem volna nyugodt ha valamit nem ertek. Sokszor lehet is, hogy a dokik agyara megyek. :lol:

Kép
Kép
jucmuc

jucmuc, szióka :!: :!: dejódejódejó, akkor lehet, hogy már kismami vagy?
írj amint teszteltél, úgy izgulunk érted :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

ilona és mindenki, köszi, megnyugodtam :lol: :lol: már csak azt nem tudom meg is kapom -e a könyvecskét ha lesz szívhangocska, na majd eldől :lol: :lol:

kata, biztosan jókor fogják visszaültetni a babákat, de tudom, én is mindennek utána nézek mindig, én is szeretem tudni mikor miért történnek a dolgok :P hát nemsokára lesz jópár új zebránk, juhhhhééééjjjj :lol: :lol: :lol:
lassanként odry javaslatára át is nevezhetjük a topikunkat :D

Kép
kicsiboris

jó reggelt sziasztok!
Pandácska és Desviki hatalmas drukk, már biztosan túl vagytok rajta, nagyon várom a híreket!!!
szia Kicsiboris! nyugi, persze hogy van szívhang! én meg most beszéltem a dokimmal, hogy mikor menjek a héten, és mondta, hogy csak holnapig van a héten, és ma menjek be UH-ra, holnap meg hozzá! teljesen beparáztam, lassan készülődök és indulok...drukkoljatok! :)
egyébként bocs, ha kevesebbet vagyok, de nagyon, nagyon rosszul vagyok nap, mint nap...a gyomrom teljesen kész, azon csodálkozom, hogy nem fogyok...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

vöösbegy , engem mindenki csak nyugtatgat..., aztán tessék te is parázol ....:wink: persze, hogy izgulok, de te is, nem igaz? pedig talán most hallod meg a babád szívecskéjét dobogni :lol: :lol: :lol: kívánom neked, hogy lassan-lassan elmúljon a rosszulléted! borzalmas lehet :cry: írj amint visszajössz :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

igen én is parázok :) de arra értettem, hogy pszihésen már felkészültem a csütörtökre, erre most hirtelen induljak...ettől lettem ideges :)
hát valóban nem semmi ez a rosszullét, és attól is parázok, hogy azt mondta a dokim, igaz tréfásan, hogy ennyire magas a hormonszintem lehet, hogy ikrek...na ettől kész lettem :) indulok, majd írok :)

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Boriskam! :D Draga vagy! Köszönöm!

Kedves Lanyok! :D

Nagyon szepen köszönöm Nektek a sok drukkot! Kép

Ahogy igertem itt vagyok ma reggel. :)

Ime itt az eredmenye annak amit mar sejtettem napok ota:
Kép

Nagyon boldogok vagyunk, most csak azon izgulunk, hogy minden rendben menjen ezutan is.

Puszi Nektek!

Kép
Kép
jucmuc

okés, írj mihamarabb és nagyon-nagyon sok sikert nektek!!!!!!!!!!!!!!!
szorítok :P
ikrek.....hát.....nem lenne semmi :wink:

Kép
kicsiboris

jucmuc Kép
jujjjjjjjjjjj de jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! na ez az!!! szupper!!!!!
nagyon_nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok neked és a babukának, párodnak, ez a nap örökké fontos nap lesz a számotokra :lol: :lol: most adj egy pár napot az örülésnek, elég lesz utána izgulnod :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

jucmuc akkor most jó sok közös megbeszélnivalónk lesz :lol: :lol: :lol: :lol:
éljenéljen, feléledt a topikunk!!!

Kép
kicsiboris

Angyal vagy Draga Boriska! Köszönöm! :D :D :D

Kép
Kép
jucmuc

ó, nagyon nagy szeretettel :lol: :lol: tudom milyen érzés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: próbálj meg vigyázni most, nagyon érzékeny időszak ez :lol: :lol: puszi

Kép
kicsiboris

Kép

Kép
Kép
jucmuc

köszi!

Kép
kicsiboris

jucmuc, ez szuper. Méghogy a fagyibabákkal kisebb az esély :shock: Katata nem győzi javítgatni a táblázatot olyan sok most a változás. Ezer gratula, és sok pihenés!

vorosbegy, ha nem kell a kettő egyet azt hiszem bármelyikünk szívesen átvesz :wink: Csak nyugi, minden rendben lesz!
bbilona

Jucmuc:
nagyon örülök, és gratulálok!!!Gyors bekukkot tettem, hátha jó hír van, és IGEN !! :D
Golnap is j0v0k, jo hirt akarok!!!! :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jucmuc! Gratulálok, :lol: vigyázz nagyon magatokra! Mikor derül ki, hogy hány baba van? Lehet, hogy hárman vannak?

Ilona! Úgy terveztem, hogy csak 1 hónap pihenés lesz. Már elkértem a leleteket a Nyírőtől, és tervezem, hogy átmegyek a BMC-be, csak nehezebb a váltás, mint gondoltam. Megint egy új hely...
Az orvos nevét is ezért kérdeztem.
Még sose voltam természetgyógyásznál, egyelőre nem is tervezem (nem igazán hisze benne), és más gyógymód sincs. Lehet, hogy igazad van, és majd ez a szép tavasz meghozza a babót!

Kép
domo

sziasztok!!!!!!!!!!
GRATULÁLOK JUCMUC!!! Vigyázz magadra!!!
köszönöm a drukkokat lányok!
most jöttem és minden rendben van!!!!!!! :) egy babóka van, pontosabban amire vágytam: egy élő embrió, CRL: 5 mm
kaptam képet is, felteszem, de sajnos nem tudom értelmesen lefényképezni, azért remélem valami kivehető belőle! elmondhatatlan érzés volt látni és hallani az 5mm-es kis "maszat" szívműködését! :) bent volt Ákos is, a föld felett lebegünk most...holnap megyek a dokimhoz! Kép

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

vörösbegy, hát ez csodálatos, képzeld pont tegnap néztem a 4d-s könyvemben, hogy vajon mit is fogunk látni, és pont ilyen kép volt a könyvben, mint amit most felraktál!!!! gratulálok és puszóka :!: :!: :!:

domo, sok sikert az új lehetőséghez, szerintem jól teszed :lol: :lol: :lol:

jucmuc még most is úgy örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kicsiboris

ez talán egy picit jobb lett :)
Kép

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

vorosbegy jó mindkettő, futkos a hideg rajtam. De szuper :D Kicsit szomorú vagyok, én igazán szívesen elvállaltam volna az ikertesót :wink: Marad a küzdelem :) Igazán nagyon jó hírek, tényleg végre beindult a babagyártó gépezet.

reni, nálad mi újság?

domo, én élveztem az akupunktúrát és a talpmasszázst, akkor rendben is volt a ciklusom, aztán visszaállt :? 40e forint huss el, de már ezt is tudom.
1 hónap pihi, mikor jár le? Miért olyan nehézkes a kórházváltás, ha bezár a Nyírő? Vagy a BMC nehézkes? Vigyázz hétfőn nagyon sokan vannak! 7.30-tól 14 óráig van fogadás, persze először úgyis időpontra kell menni. De ajánlott 7előtt odaérni, úgy nem olyan hosszú a sor. Remélem nem ilyesztettelek el, de nem gondolom hogy máshol jobb a helyzet!

No szuper napokat élünk meg, remélem töretlenül haladunk előre!

Szép napot!
bbilona

vörösbegy, látom a kicsi kaját, tök cuki :lol: hasonlít rá szerintem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

tényleg vörösbegy, ott lefotóztátok a képernyőt? vagy kiírták nektek Cd.-re????? mert akkor holnap én is így intézem, már úgy izgulok, én is szeretnék ilyet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Sziasztok!
Először is mindenkinek köszönöm a drukkokat :wink:
Hcg 190 beülti után 11.napon :lol: ez nagyon jó lehet ketten is vannak :roll: progi szintem mérhetetlen olyan magas. Június 8-án megyünk szívhangot nézni :lol: Gratukat majd csak szívhang után kérek :wink:
Vendég

pandácska, akkor ezek szerint két babóval vagy babás??? olyan titokzatos vagy mostanság, és nem is örülhetünk :?: :?: pedig én akkor is nagyon örülök nektek!!!!!! és persze megértem az aggodalmaidat is :lol: sok-sok örömöt kívánok meg kitartást :!: :!:

vörösbegy, bocsi a kicsi karját látom :lol: :lol: :lol: a szívhangot felvettétek kamerával???? vagy 'csak egy képet kaptál? és a könyvecske? azt nem adták oda? na több kérsdésem nincs is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

többiek? olyan kevesen vagyunk, pedig annyira klassz dolgok...csodák történnek a topikunkban :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Vörösbegy! Neked is gratulálok, remek mindkét fotó!

Panda! Ez remek, nagyon örülök! ( a gratuval akkor még várok...)

Ilona! Lehet, hogy nekem is jó lenne, dehát elég sokba is kerül, és nálam elvileg minden rendben van (gondolom a fejemben nem stimmel valami... :? )
Az 1 hónap pihi már a jövőhéten lejár, már a 21. napon vagyok (28-30 naposak a ciklusaim). Már megszoktam a Nyírőt, és még mindig nem szűnt meg, csak az orvosomat nagyon nem szeretem. Itt sem voltak kevesen, és félek a BMC még rosszabb lesz. De az orvos miatt muszáj váltanom. És most még időm is van a délelőttöket ott tölteni!

Kép
domo

Boris,
Azt ilyenkor nem tudni hogy hány baba van majd csak az uh-on de nem kizárt a kettő a hcg szintem miatt szóval ezt még én se tudok. Lehet örülni csak tudod azért óvatos vagyok még :wink: Köszönöm :D

Domo,
Neked is köszönöm :D
Vendég

okkés panda, akkor majd várok a nagy-nagy gratulációval :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Sziasztok lányok!
Úgy látom beindultak a babócák.
Vörösbegy Gratulálok neked is!
Pandácska akkor csak nagyon halkan!!
Jucmuc nagy gratula neked is a két csíkhoz!!
Kicsiboris valamit lehet, hogy én értelmezek félre az irásaidból, de a kiskönyvet majd csak a védőnőtől kapod meg. Holnap minden rendben lesz és a doki majd biztos mondja, hogy akkor mehetsz a védőnőhöz és ott kitöltitek a könyvet.
Képet te is kérhetsz holnap már ha lesz nyomtatója a dokinak és hajlandó vele foglalkozni. Én mindig azzal kezdtem az UH-okat hogy képet kérhetek-e.
Na megyek mert a lányka felébredt
bgyöngyi

köszi gyöngyike, tök járatlan vagyok....és védőnőt azt választ az ember, vagy 'jár a dokihoz?? és amikor odaadja a védőnő a könyvet meg is vizsgál???
kicsiboris

Kép
vörösbegy ilyenek most a babáink :lol: :lol:
kicsiboris

Oh Csajok!!!!! :lol: :lol:

Ennyi jó hír!!! :lol: :lol:

Pandácska,
elhiszem, hogy félsz, izgulsz, de továbbra is légy optimista!! Én nagyon, nagyon örülök!!!! :lol: :lol: Szuper hír!!! És esteleg ikrek!!!

Jucmuc,
neked is nagyon örülök, látod a fagyibabák is milyen ügyesek tudnak lenni!!!! :wink: :lol: :lol: Minden rendben lesz ezután is! Egyébként, mibőlsejtetted??? :wink:

Vörösbegy,
szuper a kép, szerintem minden jól látszódik rajta! :lol: :lol: Édes a kis babótok!!
Boriska, szerintem ezt a képet egyszerűen ki lehet nyomtati az uh géppel. Ha kéred, biztosan neke dis nyomtatnak, ez semeddig sem tart. :wink: És aztán jössz te is a kis fotüddal és dicskeszel nekünk!!!! :lol: :lol: Sikerült kamerát szerezned?
katata

nagy az izgalom a topikunkban, végre valahára.
panda, hurrá :D

domo, nálunk is minden rendben :D Én csak megpróbáltam, van akinek bejött gondoltam hátha nekünk is ez lesz a gyógymód, hát nem :?
No akkor hajrá, ne késlekedj időpontot kérni mielőbb, nem megy az sajna olyan gyorsan! Ki tudja mikorra kaptok :? Először konzultáció van és utánna indulnak az események. Sok kitartást, ne keseredj egyébként nem olyan rossz hely a János kórház, szép fás, bokros, madárcsiripelős :wink:

kicsiboris, hogy te micsoda képeket találsz :D Tényleg már ilyen nagy és kifejlett lenne, jó kis tempó :shock:
bbilona

Kata, Ilona
Köszönöm :D
Vendég

Ilonka :D

Nagyon szepen köszönöm! :D

Agnes :D

Nagyon kedves vagy, köszönöm! :D

Domo :D

Köszönöm szepen Neked is a kedvesseged! Jun. 7-8-a körül megyünk majd itt uh-ra, akkor megtudjuk hanyan vagyunk. :D

Vörösbegy :D

Csodalatos ez a kep gratulalok! :D Mar en is nagyon varom, hogy menjünk uh-ra! :D

Gyöngyi :D

Köszönöm szepen! :D

Kata :D

Köszönöm szepen Neked is! :D Ereztem. Mar több mint egy hete furcsan görcsölt a hasam. Es azota is egyfolytaban. De biztos akkor voltam benne amikor mult het penteken nem jött meg. Es hisztis sem voltam mint maskor mensi elött.

Kép
Kép
jucmuc

jucmuc, csupa köszönöm, pedig mi nem csináltunk semmit hihi :D Csak veletek örülünk, szuper hogy elmúlt a sírós korszak, ez a felemelkedés hete! :wink: Akkor jó kis körömrágós hét után vagytok ti most, mutasd csak a kezeidet :wink:
bbilona

Hát igen Ilonkám, nagy a mozgás és öröm most a topicunkban! Reméljük most már nem szakad meg ez a folyamat! :wink:

Én kértem időpontot,június 1-jén megyünk konzultációra, vagyis akkor beszéljük meg a beültit. Kb. akkora fog megjönni is,úgy hogy jó az időzítés. Addig meg, parkolópálya...
katata

jucmuc, nagyon együttérzek veled :lol: és most, hogy írtad, nekem is fájdogált a pockóm, kb egy hete múlt el..

kata, akkor már sínen vegy :lol: :lol: mindjárt júni 1., 9-et kell csak aludni addig :wink:

Kép
kicsiboris

Kicsiboris! Majd belejössz a 9 hónap alatt.
Védőnő: lakhely szerinti. Ha a háziorvosodat megkérdezed megmondja, hogy kihez tartozol már ha több van.
Én is igy voltam anno. A dokid fogja majd a beutalókat adni pl. vérvétel, belgyógyász stb.
A védőnő csak sulyt mér, vérnyomást és kb. a 20. héttől szívhangot is hallgat. És tanácsokat ad.
Havonta kell hozzá járni és ő is megy hozzátok párszor. Legalábbis nálunk ez volt.
Kérdezz nyugodtan ha akarsz.
bgyöngyi

Ilonka, Boriska,

En most itt erzem magam Kép es a sok köszönöm az Nektek amiert ilyen kedves csajszik vagytok! :D

Kata,

Hamarosan Te is visszakapod a babakat! :D

Kép
Kép
jucmuc

gyöngyike, köszi kérdezek is :lol: :lol: :lol:
szóval akkor a körzeti rendelőbe van a védőnő, oda kell majdan járnunk? nem a Baranyamegyeiben ahová járok a dokimhoz, sík gyagya vagyok...

jucmuc én nagyon megértelek, és csak röpködj bátran, ez minden újdonsült kismamának kijár Kép

Kép
kicsiboris

Tudom én lányok, hogy hamar itt lesz, de már a pocimba is lehetnének!! Nem a hűtőben...
katata

Jucmuc!!
Gratulalok!!!!!!!!!!!!! Tenyleg jo, hogy ennyi babas van mar a topicban!
Na, mit tartok a kezemben? A Gynevac receptjet. Meg megvarom a ciklus veget - hatha - es aztan kivaltom, meg beadatom. A ferjemnek nem merte a doki felirni receptet, helyette andrologiai vizsgalatot kert, es majd az andrologus megnezi mi a baj, ha van baj. Ennyi.

Jucmuc, ujra nagy GRATULA neked!!!
babszi

kata, biztonságban vannak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kicsiboris

Kicsiboris! Nálatok nem tudom, hogy van. Nálunk itt a 16. ker-ben van egy épület a háziorvosnak és külön a gyerekorvosnak is ahol a védőnő is rendel.
Azért is irtam, hogy a körzeti dokidnál kérdezz rá, ha nem tudnád hol van a védőnő helyileg, és ki Ő. Ő biztos megmondja. Nálunk 2 v. 3 védőnő van és mindegyiknek megvan az utcája. Mi utca szempontjából ahhoz tartozunk akihez jártam is. Na ezt most jól leirtam, de remélem érted.
Jucmuc vigyázz magatokra!
Babszi szupi. De próbáljátok a párodnak is beadatni hátha.
bgyöngyi

Ezt muszáj megosztani Veletek, mert annyira jó!!!!!

"Csak egy A N Y A ?
Egy nőtől - miközben jogosítványát újította meg egy önkormányzati hivatalban - egy adatfelvevő hölgy megkérdezte, hogy mi a jelenlegi foglalkozása. A megkérdezett egy ideig tétovázott. Bizonytalan volt, hová is sorolja magát.
"Arra gondolok, magyarázta az adategyeztető, hogy van-e munkája, vagy csak..??
"Természetesen van munkám!" csattant fel a nő. "Anya vagyok."
"Nincs anya kategóriánk foglalkozásként. A háztartásbeli fedi le ezt." mondta az adatfelvevő segítőkészen.

Már el is felejtettem ezt a történetet, mígnem egyik nap ugyanilyen helyzetben találtam magam a városházán. A hivatalnok nyilvánvalóan egy karrierista nő volt. Magabiztosan, hatékonyan dolgozott, olyan jól csengő címet viselt, mint például "Hivatali kikérdező" vagy "Városi adatfelvevő". "Mi a foglalkozása?" kérdezte. Mi késztetett arra, hogy ezt mondjam? Nem tudom. A szavak egyszerűen kibuggyantak belőlem.
"Gyermekfejlődési és emberi kapcsolatok területén dolgozom társkutatóként.

A hivatalnok abbahagyta pillanatnyi munkáját, golyóstolla megállt a levegőben. Felnézett, mint, aki rosszul hallott. Megismételtem a titulust lassan, kihangsúlyozva a leglényegesebb szavakat. Aztán csodálkozva láttam, hogy ezt mind leírta nagy fekete betűkkel a hivatalos kérdőívre.
"Megkérdezhetem," mondta a nő érdeklődve, "egész pontosan mit csinál ezen a területen?" Hűvösen, az izgalom legkisebb jele nélkül a
hangomban, szinte kívülről hallottam, amint így válaszolok:
"Folyamatos kutatási programban veszek részt (melyik anya nem) laboratóriumban és terepen is. (normálisan azt mondtam volna kint és bent).
Dolgozom a Felettesemnek (elsőként az Úrnak, aztán egész családomnak), és van már négy kreditem is. (mindegyik lány). Természetesen a munkámhoz tartozó tevékenység igényli a legtöbb figyelmet az ember-szakmákban (melyik anya tagadja?) és gyakran dolgozom 14 órát 1 nap (inkább 24-et).
Ebben a munkában jóval több a kihívás, mint más, átlagos foglalkozásoknál. A jutalom inkább a megelégedettség, mint pusztán a pénz.
Érzékelhetően folyamatosan nőtt az elismerés a hivatalnok hangjában, amint kitöltötte a nyomtatványt. Felállt és személyesen kísért az ajtóig.
Miközben hazafelé vezettem, fényes új karrierem lebegett a szemem előtt. Otthon 13, 7 és 3 éves labor-asszisztenseim üdvözöltek. Az
emeletről hallottam új (6 hónapos) kísérleti modellünket gyermekfejlesztési programunkból, amint új hangmintáit próbálgatja. Úgy éreztem, ütést mértem a bürokráciára. Hivatalos feljegyzés készült rólam egy, az emberek számára elfogadhatóbb foglalkozásról. Egy újabb “anya", vagy Anyaság már nem hangzik elég jól. Micsoda pompás pálya! Különösen, ha van egy titulus is az ajtón. Netán ez teszi a nagymamákat haladó kutatási munkatárssá a gyermekfejlesztési és emberi kapcsolatok területén, a dédnagymamákat pedig a haladó kutatási munkatársak ellenőreivé?
Szerintem igen! Még azt is gondolom, hogy a nagynénik kutatási munkatárs asszisztenssé léphetnének elő!"
katata

Babszi :D

Nagyon köszönöm kedves soraidat! :D

Gyöngyi :D

Vigyazok nagyon. :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Jucmuc!
Nagyon örülök nektek és gratulálok! Vigyázz magatokra!

Babszi!
Örülök és remélem meg hozza a sikerét!!!!! Viszont abban bizom, hogy ettől erőre kapsz és egy fokkal pozítivebb vagy.... :wink:

Nagyon jó olvasni, hogy jönnek a babák és boldogok vagytok!!!!

Kép

Kép
odry

Jucmuc, Pandácska,
átrakhatlak benneteket már a zebárosk közé a táblázatban? :wink:
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?