Sziasztok!!!
Ahogy olvastam az anyak napi unnepeket,sehogy nem ertettem eddig hogy lehetseges majus vegen unnepelni.
Aztan most hirtelen beugrott,ugy tudom pl.Svajcban tenyleg majus vegen tartjak.Nem ertem miert kell minden eddigi szokast ,,nyugatizalni''.Annak ellenere hogy Svajc igazan a szivemhez legkozelebb eso orszag,ezt azert megsem ertem.
Persze lehet hogy semmi koze nincs a ket dolognak egymashoz.Kulonben tenyleg erdekelne,miert van igy.
Ibolya,Zsuzsi nem kerdeznetek meg?
Marti!!!
A kepek valami tunderiek!!!!!Annyira szepek ezek a gyerkocok!!!!
Zsuzsi!!!Szandid is csoda gyonyoru!!!!Es gratula a jarashoz!!!Jo lenne tobbet latni belole,dehat majd legkozelebb,a nem papas kepeken
Es Te is remekul nezel ki!!!!En nem tudom ebben a topicban ilyen (tevesen)onkritikus csapat jott ossze!!
Timi!!!
Nagy szerencse hogy ilyen konnyen megusztatok!!!En is mindig sajnalom az allatokat,pedig a tapasztalt,, nagy rokak''szerint tenyleg az allatokat kell figyelmen kivul hagyni.
Hogy haladtok a koltozkodessel?Azert ez nagyon izgalamas!!Es mennyi idore vettetek ki a hazat?
Edith!
Nagyon sajnalom hogy ilyen nehez az eleje
,de tenyleg pihenj sokat,az biztosan segit!!!Magneziumot nem kellene szedned?
Gorcsoket szunteti.En regen ugy gondoltam hogy terhesseg alatt en mindent ugyanugy fogok csinalni,es nem fogok nyavalyogni stb.
Persze minden maskent alakult,rengeteget kellett fekudnom,nem is nagyon birtam mast.Aztan terhesseg kozben arra gondoltam hogy egy babaval a pocakban milyen konnyu lehet...es most ugy erzem hogy ha ujra jon a babo es egyedul,en bizony ugy fogok vigyazni.
Tudom ezt egy eppen elindulo kisbabaval nagyon nehez lehet megoldani,de talan sikerul valahogy!
Sok erot Neked!!!
Most megyek,mindenkinek sok-sok puszi,bocsanat hogy nem irtam mindenkinek!!!
Nem tudom lez-e idom irni,rengeteg munka es elintezni valo van meg es csut.reggel utazunk.De kedden mar jovunk haza,es remelem jol mennek majd a koncertek.
Azert majd ha van idom,meg benezek