Sziasztok csajok!
Végre, megint felpörgött ez a kis oldal.
Szia
Móni!
Ne sértődj meg, ha véletlenül nem reagál rád azonnal valaki. Néha mi is olyan ritkán vagyunk itt, olykor napokig nincs mozgás, mindenki szalad a dolgára.
Üdv a csapatban. 4. baba? Gratulálok! Nem kérdezem meg, mivel töltöd a szabadidődet.
Nekem "csak" 3 van, de így is szeretnék néha 5 felé szakadni. Kérdezték, mi a hobbim.
Feleltem: főzés, mosás, vasalás, mosogatás, takarítás, gyereknevelés, tanfolyamra járás, munkakeresés...mindez napi 24 órában.
Azt mondták, hü..e vagyok , hiszen a hobbimat kérdezték.
Még jó, hogy nem vagyok sértődős.
Van az NLC-n egy Rendőrfeleséges topik. Nem jártál még ott?
A nagylányod egyidős a nagyfiammal.
Radra!
Hát...szóval eddig csupa olyan helyen jártam, ahol tudják, hogy nagycsaládos anyuka vagyok. Állítólag annyi eséllyel indulok, mint a többi pályázó. Én meg elég naív vagyok és elhiszem.
Most helyben ürül meg néhány állás a Polg. mesteri hivatalban. Helyi lakosokkal szeretnék betöltetni a nyugdíjazás miatt megüresedő helyeket. Próbálkozom, hátha...
Ha nem találok nappalos állást, akkor visszamegyek a vasútra, ahonnan GYES-re mentem. De már nem szívesen éjszakáznék. Mégiscsak van 3 manóm, legalább éjjel legyek velük, ha már nappal az oviban és az iskolában vannak.
Sok sikert az állás kereséshez. Iletve nem is. Inkább egy nagy kalappal.
De egyet ne feledj. (osztogatom a tanácsokat, mintha rutinos álláskereső lennék):
Sajnos néha nem az számít, mit tudsz, milyen papírjaid , vizsgáid, végzettséged van, hanem az, hogy kit ismersz. Ezért ne kenődj el, ha nem úgy sikerülnek ezek, mint te szeretnéd.
Csak fel a fejjel, optimistán.
Zsuzsa! Hol lehetsz? Talán már babázol?
Most pár napra búcsút veszek tőletek. Hosszú hétvége lesz, mi sem maradunk itthon. Névnapozás a szabadban, dinóparki látogatás, csavargás, majális... Kicsit felpörgetjük ezt a pár napot a gyerekekkel.
Mindenkinek szép napot kívánok.