Sziasztok!
Végre van egy kis szabadidőm
Párom másfél hét szabi után dolgozik megint
, Ricsit sikerült nagy nehezen elaltatnom, kiteregettem...
Gabó!
Tényleg gyönyörű Flóra
!!!! Milyen hurkás ő is
Nagyon szépen ül, gratulálok!!! Egyedül is ül föl vagy abban még segíteni kell neki?
Köszönjük szépen a krémet, szerintem holnap délelőtt rádcsörgök és átugrunk érte. Persze ha a Ricsi nem húzza keresztül a számításaimat!
Szerintem még azért szedd a gyógyit, bár mondta a dokim hogy volt már olyan hogy valakinek állandóan pecsételő vérzése volt és emiatt kellett gyógyszert váltania. Nekem az első héten volt, és a másodikra el is tűnt, vagy a harmadikra?
Nem nagyon emlékszem pontosan de legalább egy hónapot szedj szerintem végig.
Képzeld letiltott a dokim a kistesó projektről. Azt mondta hogy az idén ne hozzuk össze semmi esetre sem
A belső varratok miatt, mert azt akarja hogy ha lehet akkor természetes úton szüljem a kövit. Már most parázok tőle, de jó lenne már ott tartani és átélni...
És kint volta Ricsi képe a magánrendelőben a többi baba között, adtunk neki egy képet "köszönöm hogy megszülethettem" felirattal amikor a pénzt is kapta, de azt úgy zsebre vágta hogy azt hittük a kép a kukában landolt mert összegyűrődött. hát szamárfüles volt egy kicsit
Hogy vészeltétek át az éjszakai vihart? Mi lámpa fénynél mert folyamtosan felriadta Ricsi
Tényleg a fogacskával hogy áltok, ki bujt már?
Anikó!
Jujj, már tényleg nagyon a végén jársz! Én a 38. héten szültem
Kitartás, már ha még egyben vagy
Nagyon várom a kiskrapek nevét, nagyon titkolod
Sikerült már lelkiekben felkészülnöd a szülésre?
Aranyos barátnőd van, hogy segített neked! Murisak lehettetek!
Csilla!
Itt voltál a battai sztk-ban? Hát azok tök hülyék, tőlem a szülés előtt egy héttel az utcsó vérvételnél is megkérdezték hogy terhes vagyok e! Azt hitték hogy ilyen dagadt vagyok ?
Felkelt a Ricsi madj folyt.