Sziasztok!
Köszi az Art'z -s javaslatot, igazából én is arra gondoltm, hogy ott majd biztos találok valamit, emlékszem 3-4 éve a John nővérének az esküvőjére ott is néztem ruhát, és tök jók voltak, csak mindegyiknek nagyon bő volt a mellrésze. Most viszont nem láttam semmi jót. Pénteken elmegyek az Árkádba is, az az utolsó reményem.
Réka, a Borbála név nekem is tetszik, a Borival sincs bajom, kicsikoromban a kedvenc babámat Borinak hívták
.
Timi, gondolom Ti most jöttök-mentek, meg jót dumcsiztok a tesóddal
.
Tényleg érdekes ez a totyogó-kisgyerek tulajdonjog téma. Jacknél már kialakult ez a "ami az enyém az az enyém" dolog, ha valamivel játszik akkor nem veszi jó néven, ha elveszik tőle, viszont ha nem használja pl. a motort, akkor nem bánja, ha más is megy vele.
Az irigység valamilyen fokon sajnos már megjelent nála, pl. ma is amikor nézegettük a könyvét, és Maja odajött, hogy ő is mutogasson meg dumáljon a képekről, akkor Jack mindig eltolta a kezét és még a könyvet is odébbhúzta
. Mindig elmagyarázom neki, hogy szépen, együtt is lehet játszani, könyvet nézegetni stb., de ebben a korban nem tudom mennyire tudja ezt megérteni. Persze szokni kell a közösségi életet is már ma is sokat tanult az együttes játékról, Majával bementek a szobájába, és szépen beszélgettek, nevetgéltek, pakoltak együtt. Annyira örülök ennek, mert Jack az a "magányos farkas" típus, inkább velem, vagy más felnőttel játszik, a gyerekekkel nem nagyon foglalkozott eddig.
Ma amúgy nagyon jó kis napom volt, délelőtt tornáztam, majd amíg Jack aludt megvolt a manikür - pedicure, délután meg átjött Barbi a fiúkkal és Ildi Majával, és olyan hamar eltelt a nap. Bár az elején Jack szörnyen nyüszi volt, lógott rajtam, mint valami kismajom, de aztán ő is belejött a játékba, és mi is tudtunk egy kicsit beszélgetni.
Még nem olvastam az őszit, mindjárt megnézem, de én is jobbulást kívánok Andrisnak.
Márti, nekem valahogy az az érzésem, hogy Nektek is lányotok lesz, kíváncsi vagyok hogy most bejön-e a megérzésem. Én már a kezdetekkor tudtam, hogy Jack fiú lesz, azt sem hittem el, amikor a 16. héten azt mondta az első orvosom, hogy lány, emlékszem John mondta, hogy próbáljam átállítani az agyamat arra, hogy lányunk lesz, én meg csak erősködtem, hogy szerintem mégis fiú lesz, és lám...