Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Edina!
Szerintem ne legyen ciki egy "kis" hiszti, ez így egészséges! Próbálgatják tágítani a határaikat.

Tünde!
Ez elég durva, hogy elkaptad te is az oltás utáni reakciót! :shock: Még jó, hogy nem söpört végig az egész családon!
A szerda nagyon szuper, már alig várjuk! Viszünk sütit. A vonathoz megköszönjük, ha kijöttök elénk, hazafele meg úgy néz ki, hogy Attila értünk tud jönni.

Eszti!
Persze, ha ti se autóztok, mehetünk együtt. Sőt, ha Attila el tudja hozni valamelyik kollégájának az autóját (az övé három személyes), még haza is hozunk benneteket.

Mi ma elmentünk Attila táncegyüttesének a fellépésére. Attila nem táncolt, mert leforrázta a lábát, úgyhogy úgy készültünk, hogy én nézem, mivel rég láttam őket, Attila meg a parkban elszórakoztatja a gyereket. Az elejére beültek ők is, ajtó közelébe persze, és csodák-csodája, Keve szó nélkül végignézte a három órás előadás mindkét felvonását!!! :shock: :shock: :shock: :D El sem hittem! Utána a fogadáson is tőle szokatlanul jól viselkedett, hallottuk is, hogy a koreográfus meg a tánctanár a horvát nagykövetet azzal traktálják, hogy a Keve milyen fantasztikus, ő igazi "Fáklya-baba", mert két táncosuknak a gyereke, és hogy 13 hónaposan végigüli az egész előadást! :D Alig voltam büszke! :D Persze, ha tudnák, milyen itthon! :?

Elkészültek a házassági évfordulós képeink, mindjárt fölteszem őket!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Kövecske
nagyon szépek vagytok!!!!!
Nekünk is ígért egy barátunk fotózást.... eredetileg egy éves születésnapra terveztük de nekünk is házassági évfordulóshoz lesz már közelebb... bár ha sokáig húzzuk még...
Ma vagyunk két évesek...

Mit táncoltok?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó reggelt!

Mamacka!
Boldog házassági évfordulót nektek! :D
Mi minden házassági évfordulónkon elmegyünk ugyanoda, ahol az esküvői képeink készültek.
Táncolni már csak Attila táncol, a Fáklya nevezetű együttesben Kricskovics Antalnál. Néptánc + táncszínház.
Itt találsz képeket, ha érdekel: http://mrzoleephoto.uw.hu/ Fáklya - A megértés alakzatai név alatt.

Lidke
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Medike: szerintem akinek van gyereke, tudja, milyen ez. Balu egyszer 40 perces hasonfetrengős hisztit nyomott a lakótelep közepén lévő fodrász üzlet előtt!

Lidke: szuperek a képek!

Mi a hétvégén esküvőn voltunk, Laci nagyobbik öccse nősült. Néhány kép a gyerkőkről:
Unokatesó eszik:

Kép
Kép
Zsoma a táncparkett ördöge:
Kép
Kép
Kidőlt:
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Kövecske
Megnéztem.... nagyon érdekes... szívesen megnéznék alkalomadtán egy előadást...
Mióta táncoltok-tatok? Ott ismerkedtetek meg?
Én is nagyon szerettem világ életemben táncolni... :roll:
Sajnos a néptánc kimaradt az életemből... :( de a gyerekeinkkel szeretnénk megismertetni... Sógorasszonyom, unokatestvérem 8 évig táncoltak...

Cory
Az utolsó kép tüneményes! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csak gyorsan, Tünde, akkor szerdán apa elvisz minket hozzátok Gödre, akkor ő aznap a környéken fog dolgozni, és haza is tud hozni minket. :)
Mikortól mehetünk délelőtt? Mit vigyünk??
Vendég

Jó reggelt!!!!

Kicsit fáradtan, mert tegnap barátnőm 2 kiscsaja is itt volt, aztán kapásból 5 gyerekes családdá nőttünk, aztán kicsit elfáradtam(21.15-kor aludni tértem) :lol:
Végülis semmi gond nem volt velük, baromi jól elvoltak.
Natasa meg beájult tegnap délután 12.30-tól 17.30-ig aludt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már a végén 5 percenként mászkáltam fel hozzá, mi van már vele. Aztán szívtelen anyaként 5 óra alvás után felébresztettem :roll: :wink:
És 9 után őt is le tudtam felktetni.Nem tudom mi volt vele, biztos megcsípte a cecelégy :roll: :roll: :lol: :lol:

EsztiValiEditAnna, nagyon szívi mindnet, kár, hogy Annáék tényleg nem értek ide előbb.
Eszti, örülök, hogy régi vágyad teljesült (pia) :lol: :lol:
Az uram fél 11-kor ért haza, már épp készültünk aludni, Olivér már aludt,Natus is jó korán, de ő meg 10-kor felébredt, és nekiállt visítani, mint az őrültek, és nem lehetet megnyugtatni.
Hát, belenyomtam egy adag nurofent, aztán lassan-lassan lenyugodott. :roll:
Hogy mi az anyámért visított, nem tudom :roll:
N,a mindegy.
Az uram feje jól leégett, kapott egy kis napszúrást is, 6 csapatból 4.-ek lettek :lol: :lol: :lol: :lol: , kiment a térde, azon kívül jól van :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap 6-kor meg arra ébredtünk, hogy az alsó wc tartályba valami dörömbölt,meg folyt ki belőle a zöld trutyi(mivel én mindig teszek a tartályba valami tablettát), és ömlött ki a hab :shock: .
Aztán víz se volt.
Csőtörés volt valahol, de olyan hangok jöttek ki a csövekből, hogy rémísztő volt.
Kb, délután 4 óra volt, mire lett víz :shock: :roll: :evil:

Szóval nem nagyon pihiztem tegnap.
Na, majd ma.
Mindnekit lefektetek délután 8)

mindjárt jövök, folyt.köv...........
vas

Olivér leette magát ketchuppal, és nyivákolt :lol: :lol:

Vali, tényleg nyávogott Vince hazáig?? :wink:
Aliz, annyira édi, ahogy dumál :D
Én a "szia babát" nem hallottam, csak hogy azt mondta, hogy "tessék"
nagggyon édi volt :D :D

Eszt, Anna ittmaradtak a tálaitok :wink: , na majd szerdán elviszem.
Meg a térképet is Edit.
Könyv nem kell róla ?????
Tényleg te jössz szerdán Tündéékhez?
És elvigyelek esteleg?????? :wink: :wink:

Tünde, tényleg jól benyaltad te is, de az a lényeg , hogy túlvagy rajta :D
Akkor megyünk szerdán :wink:
megismerünk még - 10 kiló után???? :wink: :wink: :wink:

Lidke, nagyon szépek vagytok!!! :D

Mamacka, boldog házasági évfordulót :D :D

Cory, szép a csapat,Lizus nagyon csinibe nyomja :D

Medike, én csajom is állandóan fetreng a hisztitől 8)
Nyugi, gyerek szokás, majd kinövik(egyszer, talán :wink: :roll: )
vas

Képeket én csináltam párat, nem sokat, de főleg Alizról van egy sorozat, nagyon édi volt, ahogy citromot nyalogatott, meg vigyorgott hozzá.

Kicsinyítem, aztán feltolom őket(még szerencse, hogy elvannak a kölkök egyedül(aztán majd mindjárt mogyoróevés lesz belőle)-na, most nincs a közelbe--bár fogalmam sincs, hogy vadászta le a konyhaasztal közepéről :roll: :roll: )
Semmi baj nem lett, este kikakálta, kis összerágott darabokban :oops:
vas

Sziasztok!

Megint sok idő után,de azért itt vagyok!

Kicsit ránk jár a rúd azért nem jöttem!

Emmapapa szinte soha nincsen itthon úgyhogy minden rám marad,és ez egy kicsit fárasztó.Leginkább lelkileg,de remélem hamarosan kilábalok belőle!
Párom szinte állandóan a lakásunkon dolgozik,hogy a születésnapomig kész legyen!Egy rossz szavam sem lehet,csak nem könnyű így!

Tönkrement az összes bútorunk amit egy ismerősünktől vettünk,mert beázott a pincéje,ígyhát Ema kiságyán és a pelenkázón kívül szinte semmink nincsen!Pedig majdenem az egész lakást be tudtuk volna rendezni azokból,és nagyon olcsó lett volna!Így jártunk!

Slusszpoénként Emmus csütörtökön belázasodott és kiderült,hogy mandulagyulladása van!Most már kezd jobban lenni,de a szemein még mindig látszik,hogy nem százas!

Bocsánat,hogy csak panaszkodtam,de muszáj volt kiírni magamból!Neharagudjatok!

Lidke
Véletlenül nem a Mdách utcában csináltattátok a képeket?

Cory
Nagyon jók a képek!Liza gyönyörűségesen szép!

Irígy vagyok a talira,de azt hiszem ebből megint kimaradunk a betegség miatt!Remélem azért egyszer majd megismerhetlek titeket személyesen is!

Most csak ennyire fussa,de megpróbálok sűrűbben is jönni!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Kép Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
vas

Kép Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép Kép
vas

Kép Kép
Kép Kép
Kép
Kép
vas

ÚÚÚ, Ildi, rólam szuperjó képeket tettél fel :shock: :shock: :x
Vendég

Na, ennyi van.
Mondtam, főleg Alíz sorozat :D
(meg Vali)
Bocsika :wink: :wink: :wink: :wink:

Annna, sajnálom ezt a rossz sorozatot.
De Emma hamar meggyógyul, a házatok kész lesz, bútorok meg majd lesznek :wink: :wink:
És tök jó lesz nektek majd ott hármasban, arra gondolj :wink: :D :D
vas

Eszti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mondtam, hogy a legjobb a fotósnak, egy képen se vagyok rajta 8) 8) 8) 8) 8) 8)

hú, de majd Valitól mit kapok a kajálósakért :roll: :lol:
vas

Itt is vagyok :wink: Láttam mindent ... borzasztó.

Eszti: Neked egy szavad sem lehet, nem is nézel ki rosszul. Bezzeg én hiába kértem Ildit, hogy ne fotózzon, csakazértis. ... és direkt kivárta a legbénább pillanataimat :o

Ildi: Alizról viszont tényleg cukker képek lettek, de nem kérlek meg, hogy küldd át eredeti méretben :wink: :D
Esetleg ha szerdán viszek egy cd-t, majd később fel tudod rá írni??

Jah ... és hogy ki ne maradj a jóból, Tündéékhez viszünk mi is fényképezőt :wink: Revans :lol:

Lidke: Nagyon jól sikerültek a képek, nekem a 7-es különösen tetszik, azon olyan huncutok vagytok :)

Cory: Hogy ti mennyit jártok lagziba??!!?? :shock:
Liza nagyon édes a kis csini rucijában :D Hánykor ájult be ennyire?
Zsomára nem volt féltékeny a vőlegény? :wink:

Mamacka: Boldog házassági évfordulót! :)
Lesz estére egy kis kilengés apával? :wink:

Annna: Sajnálom, hogy ennyi rossz dolog jött most össze nektek :(
Emmának jobbulást!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: mostanság van csak ez a nagy lagzijárás, előtte vagy 5 évig egy darab sem volt :) Augusztusban is megyünk egyre :)
Liza 10 körül dőlt ki. Zsomára nem volt féltékeny, de csak mert rokon :) Meg mire nem lenne liliomtiprás, a menyasszony is kiöregszik ;)

Ildi: szuperek a képek :)

cory
Budapest

Cory: Azért kérdeztem, mert emlékszem, hoyg tavaly is többszor voltatok. Jó, ha nagy a rokonság :wink:
Mi legutóbb az öcsémék esküvőjén voltunk, de annak is már 3 éve, és nincs is kilátásban több :(

Szép jövő vár Zsomára, ha már most így lecsapta a menyasszonyt a vőlegény kezéről :wink: Helyes kis pasi, tuti sorban állnak majd a csajok a kegyeiért :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: és LAcinak még 3 tesója hátra van :D A nagyobbik húga valszeg nem megy hozzá a párjához (két gyerekük már van), de a két kicsi (17 és 19 évesek) még előttünk meg az egyik unokatesója is :D Aztán, ha ők mind megvannak, jönnek a gyerekek :D:D:D

cory
Budapest

Cory!
Milyen bájos Liza ebben a kislányos ruhában! :D Zsoma meg milyen bátor, hogy mer egyedül menyasszonyt táncoltatni! :D

Mamacka!
6 éves korunk óta táncolunk! Attila pár évet kihagyott, aztán mikor újra találkoztunk, akkor "láttuk" meg egymást! Ha tudtam volna, hogy érdekel, a tegnapira kellett volna jönnöd! Ott 6 éves kortól az összes korosztály megmutatta magát, meg ez ingyenes is volt.

Most sajna rohannom kell, de este jövök!

Lidke
KépKép
kövecske

Cory: Aztaaaa ... nektek aztán jó pár évre előre megvan néhány nyári hétvégi programotok :wink: :lol:
Nekem sajna nincs több tesóm, apa meg egyke ... csak bízhatunk abban, hogy esetleg felbukkan valami távoli rokon :roll:

Már csak hármat kell aludni a vizsgáig ... izgulsz már? :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: még nem :D

cory
Budapest

Sziasztok!

Eszti :) és a Többiek :)
Délelőtt 10-től gondoltam, mert előtte még alszunk :wink: :lol: , hozhattok bármit, amihez kedvetek van!
Én csinálok levest, sütök sósat és lesz édes is, talán ücsi kellene még vagy tényleg bármi, de üres kézzel se dobunk ki senkit!!!! :D

Lidke:
nagyon szépek vagytok!!!!!! Élőben is!! :)
Hányas vonattal jöttök?

Cory:
én is mennék már lagziba, de nálunk sincs kilátásban. jók a képek!! :)

Már gondoltunk arra, hogy egyszer csatlakozunk valami nagy esküvőhöz, úgyse kérdezné senki, hogy kik vagyunk... :wink: :lol:

Edina:
köszi már jól vagyunk!
Hisztin én már meg sem lepődök, majd hozzászoksz Te is, nem tart ám örökké, csak különböző fokozatai vannak.
Patrícia most úgy hisztizik, hogy ha lelki egyensúlyát veszti akkor dobálja magát és csapkod a levegőben aztán odabújik hozzám, hogy : anya ugye szeretsz??, olyan cuki :P

Ildi:
jó kis grillpartit csaptatok!!! :)
tuti megismersz, semmit nem változtam!! :)

Szép Napot!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!
Ma megkapta Lidi a 15 hós oltást. Sírt nagyon, de a lefogás jobban meghatotta, mint a szuri. Megmérték, 84,5 cm magas és 11,8 kg. :shock: :)

Olgo,
nagyon jó a tortás kép. Én is remélem, hogy jó lesz az idő.
Vas,
nagyon jók a képek! Örülök, hogy jó volt a buli. Natka 5 órát aludt???? :shock: Hihetetlen.
Cory,
csini a csajod. :) Zsoma jól nyomja a táncot.
Vali,
Alíz annyira édes a képeken!!!! A kendője is csini ám.
Lidke,
jók a családi képek. :)

angi79

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tünde: Mi akkor viszünk pár üveg lötyit.
Úgy néz ki, hogy remek idő lesz, szóval jó kis kerti party-t csaphatunk :D

Patrícia nagyon aranyos lehet, ahogy bújik :)

Angi: Micsoda méretei vannak Lidinek :shock: :shock: Mondjuk látszik is a képeken, hogy nem egy kisnövésű. Nektek is megy a drukk, hogy ne legyen semmi utózöngéje az oltásnak!

Mamacka: Áron cukker, csak az a sapi mintha 1 számmal kisebb lenne :)

Holnap megyünk le a Balcsira, de este majd bekukkantok :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Hát ez az Alíz csuda édes ám! :D
És a többi baba is, csak hát mostnagyon megragadott ez a citrom nyalogatós sorozat.

Mamacka!
Sok boldogságot nektek! :)

Mi is szombaton voltunk 6 éve házasok. Vagyis pontosabban 6+1 hete, mert a polgári és templomi esküvő helyszine között túl nagy lett volna a távolság és egy héttel hamarabb polgáriztunk, mint ahogy volt a lagzi. De mi a lagzi után megyünk. (Két ok az ivászatra)

Na nem volt semmi "ereszd el a hajam", ugyanis mostanában horror éjszakáink vannak. Olyan nehezen bújnak ki ezek a fránya kuszik.

Nekem meg két tömésem is kiesett, és csak holnap utánra kaptam időpontot :( Sokszor az jut eszembe, hogy milyen jó is Boglárkámnak, hogy még nincsennek fogai.

És leszokóban vagyunk a harapdálásról. Viszont elkezde harapdálni a cicim és közbe kuncon hozzá. Én meg jajgatok, és ezt kuncogja. Jó mi???

Lányok!
Van még olyan babó köztünk aki kb. velünk egykorú és még nem indunk el??? Kezdek aggódni. A doki szerint nem kell, mert mostmár nem igazán balerinázik, bármibe megkapaszkodva képked értem ezalatt, h a korlátba kapaszkodva, vagy maga előtt tologatja a járássegítőt, széket stb. és néha már fél kézen fogva is lépked.
Csakhát na!!! Szeretnék már én is utána szaladgálni :wink:

És megtenultunk igazi puszikát adni. Olyan édi olyankor! Kicsücsöriti az ajkait és hozzáérinti az ajkamhoz vagy az apáéhoz.
De olyan gyéren osztogatja, mintha félne, hogy elfogyik. :lol:

Na lelövöm magam. Ritkán jövök és akkor is csak magunkról.

Kellemes estét Nektek! :)
Vendég

Még annyit, hogy kuksizzátok meg Boscó avatarját ai iwiw-en. És még Ő sír az alakja miatt. Ennyebennye!
Vendég

Meli!
Mi sem indultunk még el! No para. ;)
Én most a kaja miatt aggódok: még most sem akar darabost enni. Én meg sorba teszem tönkre a turmixgépeket. :?

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok :)
Olgo :)
Örülök, hogy így élvezed a vezetést :) Én imádok vezetni :D

Edit, Eszti, Vali :)
Na nekem azért nem olyan könnyű apát rávenni arra, hogy idő előtt zárja be a céget :wink:
Na majd legközelebb nem hallgatok rá és nem viszem magammal :lol: :lol: :lol:

Edina :)
Szerintem teljesen normális reakció Kisesztitől amit produkált. Emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod :) Lányom nekem is tudott hisztizni rendesen ennyi idősen is :lol:

Tünde :)
Sajnálom, hogy te is beteg lettél :( Örülök, hogy már jobban vagy :)
Ránk számíthatsz szerdán :D Jól hangzik a leves :wink:

Eszti :)
Remélem is, hogy találkozunk szerdán :wink:
Ildinél 3/4 8-ig voltunk :) Annamari jót játszott a szomszéd kislánnyal :lol:
Holnap ha minden igaz megyek felétek, majd felhívak :)

Lidke :)
Gratula Keve kitartásához :) Nem semmi egy ekkora gyerkőctől
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz A képek nagyon szuperek :)

Mamacka :)
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz :)
Volt este ünneplés?
Áron milyen nagy fiú :)

Cory :)
Liza nagyon csini ebben a ruciban :D
Zsoma nagyon helyes ahogy táncoltatja menyasszonyt :D

Ildi :)
Bocsi, a kései érkezésért :oops:
Natinak aztán van alvókája :shock:
Szegény Olivér :( Lehet, hogy azt álmodta, hogy a nagyok lespriccelik vízzel :D

Vali :)
Sajnálom, hogy Alíz csajszit nem hallottam dumcsikálni :( Majd legközelebb :)

Annnna :)
Sajnálom, hogy így rátok jár a rúd :( Kívánom, hogy mielőbb kilábaljatok belőle :)
Jobbulást Emmusnak :)

Meli :)
Gratula az évfordulótokhoz :)
Szerintem ne aggódj, hogy Bogi még nem indult el :) Nincs azzal semmi gond. Nem lóverseny ez. Egyszer csak rákap az ízére és aztán szaladhatsz utána :lol:

Voltunk ma kardiológián. Most legalább nem 5 órát kellett várnunk, csak 3-mat :? A lényeg, hogy minden rendben, nincs semmi komoly baja :)

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok Fiatalok!

Bocsi, hogy elvesztem, de ezer meg egy dolgom volt a múlt héten.

Azért visszaolvasgattam rendszeresen.

Most csak rólunk: hétvégén megvolt a keresztelő. Tünci egész jól viselte, reggel héttől este nyolcig ébren volt, nem bírt aludni, mert annyi látnivaló volt mindig. Jól viselte a társaságot, mindenkivel összebarátkozott, volt sok gyerek is.

Képek:
Keresztanyu, keresztapu, (előttük a kisfiuk) Tünci, anya, apa:
Kép

A szép rucim:
Kép

Fehér ruhában moort szerelni??
Kép

És végül egy virágos kép:
Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Meli: Liza sem jár még, és én anno 16 hónaposan indultam el.

cory
Budapest

Sziasztok!

Ildi!
5 óra alvás: :shock: . Kevének az kis túlzással az éjszakai adagja mostanában!
Képek nagyon jók, a hangulat szokás szerint csúcs lehetett! :D Azért a citrom csak jobban ízlik Natikának, mint a kolbász! :D

Annnna!
Kitartás! A végeredményre gondolj, hogy milyen szép szülinapod lesz! Emmának jobbulást!
Fényképeket igen, a Szipál fotónál csináltattuk. Én pici korom óta oda járok, és nagyon elégedett vagyok.

Vali!
Alig várom, hogy szerdán én is halljam Alízt dumálni!!! :D
A 7. kép nem is beállított volt, ott csak elkapta, ahogy próbáljuk Kevét meggyőzni, hogy még egy picit pózoljon.

Tünde!
Patrícia nagyon édes lehet! Én tuti meghatódnék tőle!
10 óra 2 perckor érkezünk, ha az jó, de tudunk másikkal is menni!

Mamacka!
De jó kép!!!

Angi!
Micsoda nagylány Lidike! Nem írtam akkor, de a fürdőruhás képért rajongók táborához én is csatlakoztam! :D

Meli!
Én jövő héten megyek fogorvoshoz, valószínűleg húzás lesz, mert az előző elszúrta! :twisted:
Akartam kérdezni, hogy jöttök-e szerdán, de már leesett, hogy nem... Jöttök valamikor Pestre? Kéne veletek is talit szervezni!
Keve sem jár még, sőt, meg sem áll kapaszkodás nélkül, de ez nem baj az ő korukban. Tárgyak mellett kapaszkodva Keve is oldalazgat. Mi jártunk Dévény-tornára, nekünk azt mondták, hogy az a legújabb, hogy kézen fogva sem szabad vezetni, míg nem jár egyedül. :roll: Egyelőre be is tartottuk, bár már én is olyan szívesen sétálnék vele kézenfogva! :wink:
Puszikhoz gratula, boldog házasságból meg még vagy 10X ennyit! :D

Annácska!
Szuper, hogy minden rendben van! Kell még mennetek kontrollra?

Dicsiket mindenkinek köszönjük! :D

Jó éjszakát!

Lidke
KépKép
kövecske

Livi!
Micsoda csinos nagylány lett Tünci is! :D Jól látom, hogy neki is szívja ki a nap a haját? Kevének is!

Lidke
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Ezek a kiscsajok (Liza, Nati,a citromos Aliz, és Tünci) , gyönyörűek és milyen nagylányok már!
De, azért Keve és Áron fiú sem semmi!!! :wink:
Hogy mi se maradjunk ki a szórásból:
3 napos új séró:
Kép

Tünde!
Utólag is jobbulást nektek, mert a privimből, bunkó módon lehagytam :(
Elméletileg, mi is megyünk szerdán. Igaz, Martin a múlt héten meghűlt egy kicsit, mert pancsizott a kertben. Ha teljesen tünetmentes, csak akkor megyünk!

15 hós Oltás:
Megkérdeztem a dokinénit, azt mondta, hogy mi is számíthatunk mindenféle tünetre! Általában, nehezen viselik a gyerkőcök!

Martin, hihetetlenül nagy csajozós lett. Ha, lát egy kislányt, oda akar menni hozzá. Valamelyik nap, séta közben éppen haza ment egy 3 év körüli kislány a szüleivel. Bementek a kapun és becsukták az ajtót, Martin rohant utánuk, megállt a kapu előtt és elkezdett sírni. Persze, a kislány és a szülei nem értették a dolgot :)

A szomszéd kislányt is imádja, állandóan áthívja hozzánk:
Kép

Holnap este jövök a tali miatt!

Jó éjt, holnapra szép napot!
Era

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Annácska
Örülök,hogy minden rendben volt a kardiológián!

Livi
Tündi nagyon csinos volt a keresztelőn!

Meli
Emmus sem indult még el,pedig ő már 15 hónapos!Én már kezdek egy kicsit aggódni,de neked még semmi okod sincsen rá!

Mamacka
nagyon aranyos ez a kép Áronról!
Szerinted kicsi szobát is érdemes kipingáltatni?

Lidke
Akkor valamelyik nagynéném fényképezett titeket!Ha pedig régen az Apáczai Csere János utcába jártatok,akkor még a nagymamámat is ismered!

Mi elvileg jövőhéten kapjuk a 15 hós oltást!Nem szeretném utána megint elölről kezdeni a betegeskedést!Momentán éppen taknyanyála egybe folyik Emmának.Szegényt annyira sajnálom,de igazán a bausgatáson kívül nem sok mindent tudok csinálni!

Holnapra jó talizást kívánok nektek!Csináljatok sok-sok képet!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Sziasztok!

Kövecske!
Elméletileg el kellene mennünk egyszer Pestre, mert a páromnak is van egy volt kollégája aki állandóan hív magukhoz, meg le a Balcsira, meg nekem is van egy most pocakos rég nem látott barátnőm akivel szivesen találkoznék. A volt osztály ill évfolyan társakról nem is beszélve.
De mi úgy vagyunk vele, hogy ha már nagy út és nagy víz akkor már a tenger. Szerintem össze sem lehet tenni a kettőt. És még hozzá járul az odavezető út is. Egyik mohácsi ismerősöm mesélte, aki már járt a svájci hegyekben is és székely földön is, hogy székelyföld sokkal vagányabb, mint svájc.
De egyszer tuti elmegyünk! De az nem az idén lesz.

Köszi mindenkinek a tipegős válaszokat. Hát nem mondhatom, hogy megnyugodtam.

Nancsika!
Érdekes, mert nálunk is, ha pépesitett kaját eszik és talál benne egy kis darabot elkezd öklendezni. Viszont vasárnap rizset csináltan rántott tökkel és karfiollal és azt meg ette.

Mennen kell, mert felébredt!

Kellemes napot!
Vendég

Sziasztok

Egyik kép jobb, mint a másik, mindenki nagyon cuki. :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Livi
Már kezdtem érted aggódni, mert nagyon eltűntél. :)

Ildi
Anna jön értünk, de köszi hogy gondolsz ránk. :) A térkép mégse kell, mert változott a terv. Majd szóban elmondom. :wink:

Meli
Szerintem se aggódj, nem marad le semmiről. :) A szaladgálást meg ne irigyeld, én már néha teljesen kivagyok. Cicid sajnálom. :cry:

Angi
Nem semmi méretei vannak Lidinek. HÚÚÚ :shock: :)

Anna
Reggel várunk titeket. :D

Nálunk is teljesen vége lett a szopinak, már hetek óta csak 2 korty ment le azt is inkább én erőltettem bele. Pedig még lenne tej, de nem kell már neki. Én mondjuk már nem bánom. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Tökorrú köszöni a bókokat!
:)

Meg mi is a házas gratulát...
azzal kezdtük a napot, hogy újra felhúztuk a gyűrűket elismételve az eskü egy részét...
aztán főztem fini ebédet...
este meg elmentünk kettesben vacsorázni-beszélgetni...

Kép Kép

Vali
Nem kicsi csak így vagányan félrecsapva viseli! ;)
Cuki a kis citromevőd... Áron is nagyon szereti...

Meli
Nektek is boldogot! :)
A járás miatt meg ne aggódj... nagyon különbözően fejlődnek a kicsik...

Annnna
Persze miért ne!
Sokminden függ a bútorok elhelyezkedésétől stílusától.... látnom kéne és akkor meg lehetne tervezni...
Szeretem ha a gyerekszoba falfestménye összhangban van a szoba többi berendezésével... pl a Noés szobához nagy sárga rizslámpát (nap) és kék szőnyeget (tenger) javasoltam...
Egy kis szobában lehetnek magasabban szálló madarak... felnyúló virágok...stb
Emmának jobbulást!

Era
Gyönyörű ez a kölök!
Micsoda szemek!!!!
Nemsokára ő fog szaladni a csajok elől :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Livi
Gratula a keresztelőhöz!
Nagyon csini a lányka... képzeld összefutottam az Istvános ágyszomszédommal... alig ismertem meg... az ő kislánya is 3.-án született...

Cory
Nekünk is úgy volt, hogy egy csomó esküvő vár ránk a nyáron ráadásul felkészültem, hogy dekorálnom kell... egyik esküvőt visszamonták, a többiek meg nem tartanak igényt a dekorációra így csak a muri marad! :)
...pedig szeretek dekorálni ...elő is bányászom a dekoros képeket az áprilisi esküvőről...

Rólunk:
Voltunk anyagot venni a homokozóhoz... de kiszámoltuk és drágább volt mint készen... így azt vettük igaz ez csak méter x méteres... a gödör meg méter x 1.40 ... de sebaj... legalább nem lesz vele annyi munka..

Férjem fotózta anyuméknál:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

PROGRAM AJÁNLÓ

Vasárnap a skanzenben voltunk!
Áron nagyon élvezte!... rengeteg állat van, jó levegő egyebek
Tudom ajánlani!
Remek program és sokkal olcsóbb mint az állatkert!
Mi nagyon szeretünk kijárni...
Ezer Ft a belépő... vannak ünnepekkor programok is... régi játékok kipróbálása, tojásfestés.. egyebek... biztos gyereknapkor is lesz valami... és most érik a cseresznye...:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Képes beszámoló következik!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép

Kép
Kép

Kép

Kép
Kép

Kép

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Akkor holnap Mindenkit, aki tud jönni várunk a talira!!!! :)

Remélem, az eső holnapra kifárad, ma legalaább nem kell locsolni!

Lidke:
elől szállj fel légyszi a vonatra és ha leszálltál maradj ott, így könnyebben megtalálunk, akkor 10-re ott vagyunk értetek :P

Mamacka, Meli:
boldog házassági évfordulót!!!!

Szelivi:
Már én is gondoltam Rád, hogy mi van Veled, de örülök, hogy mnden rendben, nagyon csini volt a kisasszony! :)

Elindulás:
szerintem is kár aggódni, főleg ha eddig rendesen fejlődtek a manók! majd ha elég erősnek és biztosnak érzik magukat, akkor elindulnak egyedül is

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde hol laktok?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka:
sok képen úgy nézel ki, mint egy 16 éves tinilány, és ezt most bóknak szántam!!! :)
Na, akkor irány a skanzen, köszi az ajánlást. a múlkor elmentünk a Frank-hegyi túristaházba amit Melitta ajánlott.

Nem is meséltem, hogy ez Csillebérc után van és egy erdei úton kell bemenni, fél óra gyalog.
Visszafelé mellettünk a bokorból zajok hallatszottak és egy nagy vaddisznó húzott el mellettünk az avarban, csak kicsit kezdtem el sietni a kocsi felé... :shock: :shock: :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mamacka: írok pü-t!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Hú, tényleg Alízka hamizza a citromot! Én meg kapásból Natikát írtam, csak mert Ildi tette föl a képet! :oops: :oops: :oops: :lol: De nagyon édi! Különösen, ahol a száját nyalja!

Lidke
KépKép
kövecske

Sziasztok!
Lidke, Mamacka, Meli
Boldog házassági évfordulót!

Cory
Liza annyira aranyos a kidőlős képen :D

Alíz és a citrom :lol:

Annácska
Örülök, hogy nincs semmi komoly.

Livi
Gyönyörű a leány a keresztelőn! Féltem, hogy már el vagyunk késve vele, de megnyugtatott, hogy ti sem siettétek el

Kiseszti keresztelője pünkösd hétfőn lesz!

Köszi mindenkinek a hiszti-no para megnyugtatásokat! Azóta javult e helyzet kicsit :lol:
Ugyanis jobb elfoglaltságot talált…………….tegnap délután egyszerűen fogta magát, felállt a szőnyegről és ELINDULT egyedül apához a másik szobába! :lol: :lol: :lol:
Mintha mindig ezt csinálta volna :wink:
Annyira bejött neki, hogy a két szoba legtávollabbi csücskei között (az egyik csücsökben apa tévézett, a másikban én ültem a gép előtt) kb. 60* megtette az utat a ruhaszárítót és az összes játékát kerülgetve. Nagyon édes volt. :D

Képzeljétek el, tegnap megkértem apa kezét :lol:
Természetesen nemet mondott.
13 év után pedig már éppen mindegy lenne, vagy nem?
Eddig eszenmbe sem jutott feleség lenni, de vagy két hete (biztos front van :wink: ) belém bújt a kisördög :lol:

Van ötletetek, hogy mivel tudnám meggyőzni, hogy akkor se nem lesz neki rosszabb, mint most? :wink: :lol:

Megyek, adok neki enni, hátha közelebb jutok a célhoz :lol:

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Hello!

Ruci tavaly:
Kép

idén:
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Mamacka!
Nagyon jók a képek, nekünk is tervben van a skanzen. Készítenek hétköznap is finomságokat? Pl. pogácsa, kalács,stb.
Gratulálok az évfordulóhoz!

Meli!
Boglárka nagyon csini kiscsaj. Annyira hasonlít a keresztlányomra. Majd teszek fel róla képet. Nektek is gratula az évfordulóhoz.

Tünde!
90%, hogy megyünk holnap. Martin orra már nem folyik, egy kicsit még köhögöt délután. Reggel, majd kiderül. Szerintem dél körül érkezünk. Megpróbálom a fiatalembert 10 előtt kiszedni az ágyból! :wink:

Jó éjt!
ERA

KépKép

KépKép
lingelera

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?