Hali
Marek
szerintem azért látszik ilyen hatalmasnak a pcid ,mert alacsony vagy és vékony ,a barátnőm totál ilyen alaktú mint te
Szerintem tök jó,mert egyértelmű hogy abázt vársz és nem tele eetted magad
Andi
de gáz egy ilyen party,ahol nem jut kaja
mi is voltunk már ilyenbe mert azt hitték úgy se jön ez se az se,aztána végén mindenki ott volt,olyan is akire nem számoltak
Na nálunk iylen nem forddul elő ,mardat egy csomó kaja,pedig mindenki bezabált,de most komolyan
Az én ebédem 3 szeelt süti,csupa egészség nem?
Na de elfogy a héten aztána cukorvizsgálatig visszafogom magam.Na nem mintha sokat ennék.
Köszi a válaszokat
Ki aza z állat aki kérdezi,hogy már meint eszel-e?hajtsd el melegebb éghajlatra,hú de idegesít,barom.
A poci 2ik kölöknél sokkla hamarabb kitágul ,enyém is sokkal nagyobb,Majával 36 hetesen megkérdezték a gondozóba ,hogy az afp eredményért jötteme?????Na azért ing volt rajtam és nem látszott a pocak jól.
Savat ,epét hányok,mivel reggel felkelek és nincs bennem semmi,egyből futnom kell,de sokszor kise jutok a wcéig
Nem értem miért?Ha este éhes vagyok eszek egy kicsit.Egyek éjjel is vagy mi?
Keményedésre úgy értettem,hogy mennyi az amimég normális?Mikor kell bevenni nospát?Nekem azt mondták azt szedjem ha görcsöl.Az egyik könyvembe az van ,hogy 20ik héttől sokszor keményedik a has,készül a szülésre.Sokszor nem tussom eledönteni,hogy most akkor ez normális vagy kapjak be magnéziumot vagy inkább nospát.
nem igen fogok én ebbe a pacskerba Majci után szaldni
Itthon szokok futni utána se,de nem nagyon,fogni kell a kezét és úgy jön.Babkocsival járunk erre arra akkor sem gond.Max. ha futkosós program van sportosabbat veszem majd fel,de akor meg jön az apja is.
Marek
nagymama
hihetetlen
hány éves adrága ?
nem semmi miket kitalál,járjál templomba
én ezt a babakocsit még nem hallottam,ez úgy látszik felétek szokás csak ,nálunk a ruhára mindják hogy illik venni,de mivel Majának volt nem azt kapott és ahol mi voltunk ott sem.
Jolka
jól éreztétek magatokat?
Mi lesz a neve a tesónak?
Timi