Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

mindig én vagyok legfölül,tisztára mint a sex :-)
Vendég

Hogy neked mindenről ez jut eszedbe!!! Kis komolyságot kérünk, mégiscsak kismamák vagyunk, vagy mi!!!

Egyébként én sose hánytam...bocs :cry:
Viszont állandóan bekeményedik a hasam, ha ezt így nevezik....sokat fáj, tudom, olyankor le kéne feküdni, de soha nem aktuális a dolog, má mégse mondhatom a nyelviskolába, hogy ti csak nyugodtan dolgozzatok tovább, én most itt kicsit heverek :lol: :lol: :lol: Mondjuk jól nézne ki, lehet, hogy egyszer kipróbálom... :lol: :lol:

Túrótorta
Tetszik, de én ehhez béna vagyok :( Tudod nekem már ott gondom van, hogy piskóta :oops: Viszont kipróbáltam a túrógombócot...fini...még én sem tudtam elszúrni, ilyen recepteket kérek!!

marek

Marek
áh ha tudnád,hogy milyen ecerűen csinálom a piskótát is :-)
pl 8 tojás szátválasztod
8 kanál cukor
8 kanál liszt belekeversz egy sütőport
A fehérjét géppel verd fel keményre aztán bele a cukor kanalanként
aztán úgy ahogy van bele a sárgája meg a lisztes cucc,összekeverni géppel azt szevasz.mehet a sütőbe

örülök,hogy jó lett a gombóc :-)

de jó neked sose hánytál :-)

áh szerintem megértenék ha felfeküdnél kicsit az asztalra :-)
de kitartás már nincs sok hátra,

nekem ez a keményedés azért fura mert Majcival szülésig semi se volt.
Vendég

Én nem az asztalra gondoltam...szerintem rögtön a földre kellene feküdni, csak a hatás kedvéért....Meg az asztal le is szakadhat, főleg most, amikor már meg se merem nézni, hogy hány kilónál tartok? :oops: :oops: Ez csak alkat kérdése? Anyukám is 156 cm és ő is bálna lett mindkét terhességnél...pedig én úgy képzeltem, hogy majd én leszek a bombajó kismama :oops: :oops: :oops: Nem tudom, hogy honnan vettem :? És már kezd olyan ciki lenni, mert lassan olyan, mintha a 8. hónapban lennék, pedig nem.... Tegnap bementem a suliba, a gyerekek úgy nézték a hasam, hogy az hihetetlen...

marek

De jó mindenkinek....el van utazva...csak én vagyok itthon egyedül....az uram is elment anyósékhoz, de én ezt most kihagytam :oops: inkább bevállaltam az egyedüllétet...
Majd azért jelentkezzetek!!! (ha lehet)

marek

sziasztok! (vagy csak szia! nem tudom, van-e itt még valaki)
én is el leszek "utazva" megint: azaz délelőt vmikor megyünk a nők lapja családi hétvégére a Margitszigetre a kisgyerekes barátnőmmel. nem tudom, a leendő Apuka csatlakozik-e hozzánk, mivel késő került ágyba tegnap éjjel...
no, kéne egy kávé, meg hőemelkedést érzek, azt lecsekkolom gyorsan..még jövök, mielőtt elhúznék (nemtommikor)
8)

Kép
an°°di

na, kávé és hőemelkedés is megvan :? sebaj. legalább nem fázom.

hát, Gabcii, nem volt nagy zabálás a kerti partin, mivel nem vettek elég kaját, vagy túl sok volt az ember :roll: én mondjuk ettem kb 8 darab sült csirkemell-csíkot, de volt jó néhány fiú, aki éhen maradt, mert már csak saláta meg gyümölécssali maradt. a hanguléat azonban nagyon klassz votl, a meglepetés többé-kevésbé sikerült, és volt ott egy velem kb napra egyidős állapotos anyuka, akinek akkoradeakkora :shock: pocakja volt (ok, második gyerek!), h - bár mostanában mi is nagyon megugrottunk, kb napról-napra látható a növekedés - nagyon kis cuki pocakom volt az övé mellett.
benneteket is folyton kérdezgetnek, h "Mi van? Már megint eszel?" engem baromira zavar. mintha vmi bálna lennék mrá most. :evil: :evil: :evil:

Timurr, a pirosbetűs kérdéseidre válaszolnék:
nem, nincs hányingerem, csak néha, ha a reggeli magnéziumot (nekem felírt a doki 3X2őt, de mostanában nagyon összevissza szedem...csak ha kedvem van, vagy ha van keményedés, ami egyre ritkább) veszek be. baromi nagy a tabletta, megnyomja anyelőcsövemet, és amíg nem kajálok, addig van háűnyingerem. de csak alkalmanként.

Kép
an°°di

a többi kérdésre:
savproblémáim eddig is akadtak, mostanában semmi (tegnap anyukám gulyáslevese kicsit betett, de nem volt vészes, el is múlt lefekvés-időre). oké, mondjuk kéthetente egyszer, de magától elmúlik ;) jót tesz nekem a várandósság. :D epe? sosem volt vele gond.
a keményedés meddig gond? ha jól tudom, egyre inkább gond (lesz). a barátnőm az utolsó két hónapban kezdett el keményedni csak, nekem már korábban is volt, de mint írtam, a helyzet javul :D
a papucsod nekem nagyon tetszik, bár nekem sem szokott lenni barna cipő/szandálom/papucsom...akkor inkább a fekete vagy a piros vagy a narancssárga vagy a kék vagy a zöld (most ilyenek vannak).
lényeg, h kényelmes legyen! és tudsz majd papucsban Majci után szaladni? :roll:

Marek, sok a magzatvíz? mondtam, h ne igyál annyit, teeeeee :wink: nem lesz ezzel semmi baj. én sosem hallottam még mondjuk, h vkinek sok lett volna a vize.
megkérdezted a dokit, h most mi lesz Veled/Veletek/ vele?
a nylevsuliban meg simán le lehet feküdni. én csináltam olyan listening gyakorlatot, h mindenkinek fel kellett feküdni a padra/asztalra, csukott szem, és lazán figyelni a magnóra... jobban ment a feladat és rettentően élvezték. sztem néhányan el is szundítottak, mert a kérdésekre már nem tudtak válaszolni :lol:

Kép
an°°di

Andi
Én nem szoktam 4 litert meginni naponta (sajnos)...néha délben jut eszembe, hogy még egy kortyot se ittam...örülök, ha egy liter lemegy egy nap...tudom ez nem túl jó....de attól nem lehet túl sok a vizem...különben is az a vesébe megy, NEM??? Látom valóban nem szeretted a biológiát!!!!

Ti el fogtok ázni a Margitszigeten!!!! Vagy csak felénk van ilyen rossz idő? Olyan rossz tőle a hangulatom....az előbb összevesztem a nagymamámmal, aki azt mondta, hogy most már elkezdhetnék templomba járni, mert különben nem fogják megkeresztelni a gyereket.....na bumm.....szerintem nem sikerült jól kifejeznem magam, mondtam, ha ezért nem keresztelik meg, akkor le is van sz*va az egész.... :oops: :oops: :oops: Már kölökként is mindig ezzel nyúzott, hogy ha nem megyek el a templomba, akkor kiprédikál a pap...ki nem sz*rja le :oops: :oops: :oops:

A héten meg közölte a kedves mama, hogy a babakocsit a keresztszülők szokták venni...így szokás és kész....most meg tiszta pánikban vagyok, majd lekérem a rokonok bankszámláját, és kinevezem a legmegfelelőbb keresztmamát :lol: :lol: :lol: Jó szokás, csak engem ne kérjen fel senki keresztszülőnek ha lehet, mert mi a francból fogok én babakocsit venni :evil: :evil: Egy perc alatt fel tud szegény úgy idegesíteni, hogy az valami hihetetlen....

marek

Szentég!!!
Mennyit írtattok, pár nap alatt. :D Ma jöttünk haza, Anyósék voltunk péntek óta, ott nem volt kedvem netezni. Na gyorsan visszaolvasok, ugyan apa is benyújtotta a gép igényét. :D
További szép napot, jövök hamarosan. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hali
Marek
szerintem azért látszik ilyen hatalmasnak a pcid ,mert alacsony vagy és vékony ,a barátnőm totál ilyen alaktú mint te :-)
Szerintem tök jó,mert egyértelmű hogy abázt vársz és nem tele eetted magad :-)

Andi
de gáz egy ilyen party,ahol nem jut kaja :-(
mi is voltunk már ilyenbe mert azt hitték úgy se jön ez se az se,aztána végén mindenki ott volt,olyan is akire nem számoltak :-)
Na nálunk iylen nem forddul elő ,mardat egy csomó kaja,pedig mindenki bezabált,de most komolyan :-)

Az én ebédem 3 szeelt süti,csupa egészség nem?

Na de elfogy a héten aztána cukorvizsgálatig visszafogom magam.Na nem mintha sokat ennék.

Köszi a válaszokat :-)

Ki aza z állat aki kérdezi,hogy már meint eszel-e?hajtsd el melegebb éghajlatra,hú de idegesít,barom.

A poci 2ik kölöknél sokkla hamarabb kitágul ,enyém is sokkal nagyobb,Majával 36 hetesen megkérdezték a gondozóba ,hogy az afp eredményért jötteme?????Na azért ing volt rajtam és nem látszott a pocak jól.

Savat ,epét hányok,mivel reggel felkelek és nincs bennem semmi,egyből futnom kell,de sokszor kise jutok a wcéig :-(
Nem értem miért?Ha este éhes vagyok eszek egy kicsit.Egyek éjjel is vagy mi?

Keményedésre úgy értettem,hogy mennyi az amimég normális?Mikor kell bevenni nospát?Nekem azt mondták azt szedjem ha görcsöl.Az egyik könyvembe az van ,hogy 20ik héttől sokszor keményedik a has,készül a szülésre.Sokszor nem tussom eledönteni,hogy most akkor ez normális vagy kapjak be magnéziumot vagy inkább nospát.

nem igen fogok én ebbe a pacskerba Majci után szaldni :-)
Itthon szokok futni utána se,de nem nagyon,fogni kell a kezét és úgy jön.Babkocsival járunk erre arra akkor sem gond.Max. ha futkosós program van sportosabbat veszem majd fel,de akor meg jön az apja is.

Marek
nagymama :lol: 8) :evil: hihetetlen
hány éves adrága ?
nem semmi miket kitalál,járjál templomba :-)
én ezt a babakocsit még nem hallottam,ez úgy látszik felétek szokás csak ,nálunk a ruhára mindják hogy illik venni,de mivel Majának volt nem azt kapott és ahol mi voltunk ott sem.

Jolka
jól éreztétek magatokat?
Mi lesz a neve a tesónak?

Timi
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, ideértek a gyógyenergiák.
Már kutya bajom. :wink:

Most Marci beteg, olyan hasmenése van. :(Remélem csak a sok cseresznye miatt. :oops:

Marek:
na ilyet se hallottam még, h a keresztmamik veszik a kocsit, de nem is lenne rossz. :)
Vendég

Hajni
Ez nem semmi, hogy mi van nálatok....most már gyógyuljon meg mindenki!!!!

Honnan szerzi mindenki a cseresznyét??? Én még nem is láttam idén!! Nincs is tőle hasmenésem :(

Akkorát aludtam, hogy tuti nem fogok éjszaka...de olyan jóóóó volt!

marek

Marek:
én koknkrétan a szomszéd fájáról. :))
Vendég

Hello csajok!
Csak röviden:
Timi!
Ez a gyomorcucc elég rosszul hangzik! Én ilyesmit, hogy nospat lehet szedni nem is hallottam! Kérdezz rá! A magnézium nem segít? Te, ezt a reflux dolgot nem nézed meg? Én próbálok alapszabályokat betartani, és úgy vettem észre jobb!
Marek! Keresztanya-babakocsi! Hát a hugom szerintem kölcsönt kéne felvegyen... :lol: Hát igen, a család sok marhasággal tudja traktálni az ember lányát!
Hajni! Cseresznye a szomszédban... nálunk is van a szomszédban, de odébb van még az, hogy kapjak róla!
Jolka, én is ki vagyok nyúvadva...
Na megyek vasalni!
ermoni

hellósztok!
voltunk szigeten, de csak Apukával, mert barátnő gyerekestül elcsúszott a tervezett programmal.... :roll: ki látott már ilyet? egy majdnem 3 hónapos gyerekkel nem lehet előre tervezni?? ;)
és nem is áztunk el, de csak azért mert épp a cocacola sátrában beszélgettünk dietetikusokkal (sztem ebben van egy nagy adag ellentmondás, nem? mintha egy tüdőgyógyász a british american tobbaconál dolgozna..namindegy). nem áztunk el, de a párás időtől a vérnyomásom vmi 140/80, a pulzusom 99 volt, és azt mondták a dietetikusok, h túl sokat iszom. ki hallott már ilyent? nem kellene napi 5 litert, mert az árt... :shock: :shock: :shock: de megdicsértek, h milyen klasszul nézek ki 4,5 hónapos ikerterhes kismama létemre 8)
és láttunk hármasikres kocsit! :shock: meg a hármasikreket! olyan édesek voltak. és anyuka sem tűnt ideggörcsnek. van remény :D

körkérdés: rajtam kívül senkinek nem fáj a talpa? mintha leégették volna róla a bőrt. iszonyú. majdnem sírtam a boltban. most felpolcoltam egy félórára, és máris jobb. sztem az idő miatt (is), de kiszámíthatatlan. egyik nap semmi baja, másik nap felkeléstól kezdve sz*r.
szóval? másnak ilyen panasza nincs?

Kép
an°°di

Hajni, most már aztán tényleg gyógyuljatok ki mindahányan mindeféléből! örülök, h Te legalább ilyen gyorsan rendbejöttél.

Móni, milyen volt a tegnapi nap? jól sikerült az esküvő is meg a bográcsolás is?
és mi lesz a kiscsaj neve? vannak már ötletek?

Marek, akkor vajon megkeresztelik a gyereket, ha nem vagyunk összeházasodva? és ha Apuka sincs megkeresztelve? :roll:

Kép
an°°di

Móni
utána anézek ennek a reflux dolognak :-)
Nospat az orvosom mondta,emlékszem Majcinál is mindig beírták a kiskönyvembe ,hogy görcs esetén nospa,eddig még egyet sem vettem be se most se akkor,de most hozattam egyet apával,hgy legyen itthon.

Andi
nekem is fáj a talpam éppmost rendeltem az avonból olyan átlátszó talpbetétet,benne van mindin bizodalmam
(tanácsadónő vagyok) :-)
de van többféle drogériákba is.

Hajni
jobbulást Marcinak

Maja majomnak hívja magát,na szép :lol: :lol: :lol:
Vendég

Timi, írd meg, segített-e a talpbetét. addig nem veszek ;)
Majomnak? :lol: :lol: no comment.
csatlakozom Mónihoz: én sem hallottam még, h kismamának nospát ajánlottak volna. sztem a magnézium jobb. van vmi természetes hangzása :D
no összeütök magamnak vmi salátát vacsorára, meg megiszom másfél liter vizet... és lélekben készülök a holnapi vizsgálatra (ahol persze minden rendben lesz)

Kép
an°°di

Nekem a talpam még nem fáj, de kösz a tippet :lol: :lol: Gondolom holnap már fog....
Filmes szakemberek: a férjemnek valami Malcolm X című filmet kell megnézni valami filmes órára...megnézzem vele?

marek

Andi

naná,hogy minden rendben lesz holnap :-)majd írj mi volt

oksi,hétfőn megjön a talpbetét,letesztelem asszem csütörtökön és megíom a tapasztalataimat.

Maja majom szép nem?

Hát nálunk itten ez a divi,magnézium ha nem segít nospa.

Baszki a páromba akkora kullancs volt :shock: mondtam neki hogy ez állatkullancs.Van ilyen kiszedő kanlunk,de nem ér semmit,fogtuk azt kiszedtük.fúj,viszketek mind állat,pedig én nem is voltam a hegyen.

Utána néztem ennek a refluxnak,hát nem tom,nekem nem éjjel van savam,haenm reggelre az kijön és akkor másnaig nyugi.Tök mindegy mit eszem iszom,akkor is van.Este ha eszem is csak mondjuk vajas kenyeret,de akkor is eltellik simán 2-3 óra mire elalszom.elvagyok itt magamba :oops:
Vendég

Timi, kullancs is, meg időutazás is??? :shock: :shock: :shock: mi az, h április 2???? hüje szerver biztos
nemtom, mi ez a gyomorizé. nekem speciel minden idegesség a gyomromra megy (majd idegbeteg leszek, ha le akarok fogyni...asszem, majd az ikrek segítenek ebben :D). nem lehet, h 'csak' vmi ilyesmi? mert azért a vajaskenyér nem egy székely káposzta ugye... lehet, h azt kellene kipróbálnod...nemtom... :?

Kép
an°°di

hé, az előbb még április 2-ai volt a hozzászólásod...ez nem éééééér

Kép
an°°di

jah Andi
boszi vagyok,simán időutazok

neked akartam még mondani,hogy van itt egy nőci és van két tündér ikerlánya,először akkor láttam őket amikor olyan 3 hósak voltak,tolta őket az ikerkocsiba hasaltak és bológattak ,mint a bológatós kutya,annyira de annyira édesek voltak.van egy 3-4 éves forma kislánya is még és ez az anyuka hallod,mindig csupa mosoly,jó kedv :-)

most annyira nem vagyok ideges,csak az alap természetem :lol: ,hogy mindig van valami amin lehet agyalni,most várom a csütörtököt, a 4dét ,nagyon :-) aztán cukor amitól szintén félek,itt a szoba csinálás,meg Maja nehezen gyógyulása szóval van min agyalni,lekéne hibernálni magam :-)mondjuk szeptember közepéig aztán jöhet a béb

áh ilyen hogy székelykáposzta,nem bírnám megenni,tegnap is csak majonézes salit ettem rántott hússal,két szeletet 3 ba elosztva egész nap.
Vendég

ez agyerek még a végén kilyukassza a hólyaomat.állandóan azt püföli.LÁttam ma egy képet szerintem fejjel lefelé van és szinte egyszerre rúg-üt ott
http://mama-baba.freeweb.hu/hetrolhetre2.html

mint a 23ik héten ami van kép,vaalhogy így képzelem el
Vendég

Marek, kis objektív infó: http://www.imdb.com/title/tt0104797/
én nem láttam, de régóta szeretném. talán egyszer. ha ajánlod, mondjuk.
jó filmnézést (bár, látom, már szó nélkül leléptél :P )

Timi, mi lesz 4-én. nem emlékszem. írtad? és miért félsz a cukortól? ezt is írtad? jajj, nem emlékszem erre sem. :?

Kép
an°°di

Nem léptem le, csak telefonáltam....le szoktam én lépni szó nélkül....?
Nem volt kedvem megnézni az imdb-n, de úgy látom nem lesz más választásom...de lehet, hogy nem lesz ebből filmnézés, mert apuka úgyis elalszik, nekem meg még fel kellene készülnöm a holnapi rengeteg órámra... :(

marek

Timi
Én még mindig nem érzem ezt a gyereket!!! Nem gond ez? Honnan tudod, hogy éppen mit püföl a gyerek??? Vagy az én fiam ilyen jól nevelt már most??? Jóvanna, értek a neveléshez, mondtam neki, nem püfölni mamát...ő meg megfogadta... :lol: :lol: :lol: Remélem ilyen is marad....mondom neki, alszik a baba és már alszik is :lol: :lol: :lol: UGYE így lesz??

marek

én azonban lelépek.
megettem a salátát, a répákat meg a főtt tojásokt. Norbi is büszke lenne rám :P
nem, Marek, igazad van, nem szoktál lelépni szó nélkül. bocccccs :roll:
hű, hirtelen baromira elfáradtam. asszem kanapé lesz ebből meg lábfelpolcolás.
és a kedvem is elromlott hirtelen. pfffff

Kép
an°°di

Ez a film 200 perces...hát hol van nekem ennyi időm?

marek

Most viszont lelépett, mert lejött a mozi...nem tudom, hogy akarom e, de azért jóccakát mindenkinek!!!
Holnap este jövök...

marek

te sem érzed? de jó. 8) azaz, végre nem érzem magam totál abnormálisnak, h két gyerek is nőddögél bennem, oszt sehol semmi mozgás. Juttának és Tonticának már hetek óta (!) rugdos. ennyit a testtudatosságomról.
egy dolog nyugtat meg majd: a holnapi UH-n ha látom, h mozog mindkettő. most emiatt is dühös vagyok magamra: még ezt sem érzem. basszus.

Kép
an°°di

szia Marek!
sziasztok többiek!
én is leléptem, fel lehet lélegezni. nincs ma több idióta hsz tőlem.
jó éjszakát mindenkinek.
azért holnap elmondom, mi volt a dokinál.
szasz
:arrow:

Kép
an°°di

Helló!
Talpégés: szerintem próbáljatok meg otthon mezítlábazni, és amúgy meg csak talpbetétes papucsban, cipőben járni. Én a bokaszalagszakadás után már csak így nyomom!
Milyen vizsgálatra mész Andi, amitől félni kell?
Timi, még egy tippem van, de nem fogsz örülni! Az epéd oké? Szigorú diéta és akkor a cukortól sem kell félned!
Marek! Én azt mondom, hogy nézz bele a filmbe, miért hallgatnál más véleményére? De sztem 20 perc után tudod úgyis, h jó-e vagy sem a film! (Tőlem szigorúbb filmtudorok szerint első 5 perc után! :wink: )
Esküvő- hát rövid volt és egy nagyon jópofa papbácsi adta őket össze. És gyönyörű csokra volt az arának, és a ruhája is nagyon szép volt! És csajok: ennyi terhes csajt, mint amennyi ott volt. A 80 fős násznépből 6-7-en voltunk pocakosak! (Bezsebeltem a csini pocira való dícséreteket :wink: ) És szerintem jó volt ez a fogadás-féle is utána (egy konzis jazz-zenekar bazsevált a háttérben, az esküvőn a mennyasszony barátnője orgonált, szép volt!), a meghívón feketén-fehéren szerepelt, h 2 órát tart a parti, oszt helló! Mindenki tudta, h mire számíthat! Volt hidegkaja, jó sütik! Szóval rendben volt!
Utána kórház, beteglátogatás!
Majd bográcsozás! Chilis bab- kismama-barát kaja! De jó volt az is! Torták, sütik... És volt egy 3 mininő! Hát egyszerűen tündér volt! (Még nincs név, ne is kérdezzétek! A társaság komolyan vette, amikor mondtam, miben "gondolkodunk" eddig: Dzsennifer, Eszmeralda stb. Volt utána nagy röhögés, és újabb jó javaslatok! :lol: )
Persze a férjem beborozott, és a fél cuccunkat otthagytuk! Így még vissza is kellett menni éjjel (szerencsére nem túl messziről!)
De valahogy kinyúvadtam! Hogy fogon bírni a jövő hétvégi többnapos part? :?
ermoni

Partit akartam írni :oops:
Hát, ha leléptetek, akkor én sem árválkodom itt egyedül!
Jóccaka! Holnap?
ermoni

Na mindenki lelépett szép :? na ezt megírom aztán is is lépek,Majci még most fürcsizik

Andi
a 4d aza 4dimenziós uh akar lenni,kicsit félek attól is hogy mit látok,hogy oé e minden és hogy végre megmutatjae mi vana lába között!!!

cukor:nálunk etej+zsemle variáció van annak az eredménye 7ig jó ,na nekem 7.1 lett ezért elküldtek a terheléses vizsgálatra,ott a lötty után 4 szer szúrtak fél óránként,a lemagasabb értékem 7,8 volt,de lement szépen.Erre egy helyettesítő doki diétára fogott,senki nem segített ezért a magam fejem szerint éheztem 4 hétig,mire mentem a nem helyettesítő dokihoz aki úgy lehordat a védőnőt meg mindenkit,hogy kimondta hogy én cukros vagyok,mert a terheléses eredménye teljesen jó,nem kell ilyen szigorú diéta,na azt a megkönnyebbülést,perrsze a kiskönyvembe piros betűvel bevolt vésve végig. :evil:
Na most úgy vagyok,hogy elötte itthon megnézem kb. egy héttel a cukrom és megvonok magamtól minden édességet,nem mintha sokat ennék.Már múlt héten csináltam egy tesztett 6.9 lett :-) ippen jó ,én mégegyszer nem óhajtom ezt a tortúrát végig csinálni.

Jah amikor diétáztam többször néztem magamnak a cukrot és mindig teljesen jó volt.

Marek
ahah így lesz :lol: :lol: :lol: :lol:
ne aggódj Maját én is csak olyan 20ik héten kezdtem érezni és jó 3-4 hét is volt mire ilyen erősen éreztem mint most.Hogy honnan tudom hova üt-rúg?nem lehet összetéveszteni semmivel hidd el,pár hét és megtudod :-))

jó mozizást

na megkapom a nőt
Vendég

Móni
jól hangzik a party,buli :-)
kíváncsi vagyok már a csini pocakodra.

epe?csak akkor jön az amikor a sav-nyál kijött,mert annyira erőltet :cry:

a franc fog diétázni
a kajám
reggeli fél kifli vajjal,esetleg felvágott,délbe ami van,de kb fél adag,este szintén,nha kiss nass,de kb. fele annyit eszek ,mint nem terhesen.

és kicsit félek is,hogy Maja is azért lett pici(2600 gramm),mert diétáztam (feleslegesen)
jó éjt
Vendég

Jó reggelt!
Ma nem nagyon leszek, csak most benézek, aztán indul is a buszom...hosszú nap lesz, nyolckor végzek... :(

Mire hazaérek gondolom már senki nem lesz itt, úgyhogy nyugodtan jóccakát is kívánhatok...

Móni
Megnéztem 20 percet, ahogy írtad...aztán elaludtunk :oops: ettől függetlenül szerintem jó lesz....jó kis zenék vannak benne, meg minden...meg az a holland felirat, amit az uram szerzett hozzá :lol: :lol: nagyban megkönnyíti a dolgunkat....

marek

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Andi!
Csak fiú neveket nézel? És, ha két lány lesz? Erre nem gondoltál még. :)

Timi!
Reggeli hányásra nem tudok semmit, legfeljebb mielőtt kikelsz az ágyból, egyél meg egy kis kekszet. :? Na persze, ha Maja mellett van rá idő.
Nem sok 6.9? Nálunk ez már sok, főleg, ha éhgyomri.
Nekem anno 4.1 majd löttyi után volt 6.0. Nem vagyok szakember, de azért figyelj oda, pedig tényleg nem eszel sokat, amiket leírtál. Biztos nem kell spártai diétát alkalmazni, de egyél rendszeresen, ne keveset, és legalább napi 3x legyen "normális" kaja.
Bocsi, nem akartam osztani az észt, de nehogy megint beléd kössenek.

Móni!
Tényleg kíváncsi vagyok a képekre. Remélem, csináltattok róla fényképet.
Pocakosak milyen ruhában voltak a lagziba? És Te? Kérünk ötleteket. :)
Nekem is szokott néha fájni a pocak, mensi görcshöz hasonló, ilyenkor tényleg le kell állni. De eleinte jobban éreztem ,mára, csak ha túl hirtelen mozgok...

Pénteken voltunk egy "kerti partin", csak rossz idő volt, így nyári konyhában volt. Na ez sem a tipikus nagyis konyha volt. Modernebb, mint az enyém. Csodás konyhaszekrény, digitális sütő, jégadagoló hűtő, ez csak a nyári konyhában, bent a lakásban még van egy másik konyha. :?
Szombaton, anyósék udvarán borácsoltunk apával. Marha pörit csináltunk, nagyon fincsi lett.

Hajni!
Húú, nagyon vigyázz magadra. Megszenvedsz ezért a kiscsajért.

4d, v 3d-s uh-ra mi nem megyünk. Manóval sem voltunk, nem a pénzt sajnálom, csak a fantáziámat nem mozgatta meg. Nem akarok a szülésig azon agyalni, hogy most csak a kezével nyomta meg a pofiját, vagy tényleg "torz" lesz neki...Állítólag nem árt a babának, de akkor is kimarad.

Üdv. a csapatban Ebinc!
Táblába be szeretnél kerülni?
Lassan frissítem.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek!
Jó munkát!!!
Te is vigyázz magarda! Taxizol?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Éppen indultam a buszhoz, amikor csörgött a telefon! Lemondták!!! :lol: :lol: :lol: És épp időben (ez nem sűrűn sikerül nekik, legtöbbször akkor, amikor épp kiértem, szakad rólam a víz, nem kapok levegőt...) Egyébként taxiztam volna, legalább az egyik utat...meg még azon kellett törnöm a fejem, hogy mi a francot fogok ebédelni...
Így meg csak délben kell indulnom, tiszta jó!!!

Bocs, de nem tudtok tőlem megszabadulni :lol: :lol: :lol: Pedig hogy örültetek!!!

marek

sziasztok!
én is itt! (még. félóra és indulok a dokihoz)

Jolka, lánynevek már vannak, ezért nem keresek többet. kettő elég. de nem írom le őket, mert tök jól indult a mai napom :roll: nem akarom, h kicsináljatok kora reggel már! Hubára nem írtál semmit: értem én :lol:

Kép
an°°di

Marek!

Anno 8.hetes lehetem Manóval mikor bejelentettük, anyóséknak, hogy jön az unoka. De gratuláció helyett, azt kérdezte, na és ki lesz a keresztanya? Az öcsém adott volt, de mivel még nincs senkije így ez még kérdés volt. Én úgy gondoltam, ha lesz is keresztelő, a keresztanya helyét szabadon hagyjuk, majd, ha megnősül és a felesége vállalja Manót, utólag is be lehet jegyeztetni. Keresztelő azóta sem volt. Én nem sem vagyok megkeresztelve, nem is leszek. De volt templomi esküvőnk. Állítom az egész szertartást én komolyabban vettem, mint a többiek ott. Ha rendszeresen járnának templomba, akkor meg is érteném, a sietetést, de csak az utána lévő buli miatt, nem tartok, nekem ez álszentség. Mindenestre, Apától a tesóig kértem "haladékot", hogy majd együtt megkereszteljük őket. De egyelőre nem találtam tesónak megfelelő keresztszülőt, na igen ezt már a másik családból kellene választani, de nem is járunk úgy össze... Nekem olyan keresztszülő kell, ha valami történne velünk, vigyázna a gyerekre. Az öcsém is éretlen, de csak felnőne a feladathoz, remélem.
Tehát Marek ezzel a monológgal csak azt akartam, hogy nem kell szentírásnak venni, amit a család mond, ezért ne csinálj magadnak rossz napokat.
Babakocsi, hát, nálunk sem a keresztszülő veszi, esetleg a keresztelőre a ruhát, vagy a névadóra. Igaz, hogy nem látunk be másnak a pénztárcája, nem kérhetünk pl. drága kocsit, de viszont örülni se kelljen valami ócskaságnak. Ezt minél előbb tisztázni kell, nehogy harag legyen belőle.
Tényleg dokiddal mi van? Marad?

Képzeljétek, a mi kórházunkat is elérte a változás. :(
Pedig azt hittem kimaradunk belőle. Először is bezárták a kismama patalógiát, egyelőre nem lehet tudni, hogy hova kerülnek a veszélyeztetett kismamik, sehova... A baba-mama barát szobát is fel akarják számolni, + ágyat karnak betenni, így már a gyerkőc nem maradhat velünk. :( Remélem ez az utolsó intézkedés, nem valósul meg. Mi lesz a mi kis bababarát kórházunkkal? Lassan szülészet sem lesz. Állítom 2-3 éve egész országban nem volt ilyen jó szülészet, persze a magánkórház kivétel. Most meg mindent minimalizálnak. :(

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek, én speciel sajnáltam kicsit, h nem leszel egész nap... még jó, h nem sokáig nyavalyogtam itt fölöslegesen :)
ti is aluszékonyak vagytok? nálunk csak Apuka és csak együttérzésből. én éjfélig nem vagyok álmos és reggel 7kor kukorékolok. de idegesítő lehetek! :?

Jolka, digitális sütő a nyári konyhában??? :shock: :shock: hová jutott a világ! a nagymamám nyári konyhájában meleg víz sincs. hm. szólnom kell neki, h korszerűsíthetne... :lol:
és miélrt érdekelnek ennyire a csini terhesruhák? még a tiédet sem láttuk, pedig már rég nem is új! :evil: :evil: :evil: tessék feltenni képet!!! fodrászhoz azóta sem jutottál el? az én fejem kezd úgy kinézni, mint vmi erdei manóé. majd dobálok bele kis ágakat meg leveleket, a tökéletes hatás érdekében ;)

Kép
an°°di

Andi!

Nem rossz a Huba, de, hogy becézed?
Vagy neki is lesz más? Paszulyszem, tökmag...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

De voltam már fodrásznál, múlt hét kedden. :D :D :D De már megint lehetne menni.

Tudom megigértem, hogy teszek fel képet, igérem felrakom, de egyelőre trehány vagyok... Reméltem nem veszed észre... :lol: :lol: :lol:

Kifogás, vacakol a kábel...
De megpróbálok felrakni párat.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

hali
Jolka
az éhgyomri 4 vaalmennyi volt a kaja utáni volt 6.9 ,ez 7ig jó.Nálunk ez a zsemis,tjese van,ennek mások a jó értékei.Ha marad ez a 6,9 akor is megúszom a továbbiakat,de elötte 2 hétig nuku édesség.

4d :-)
szerintem azért mondod et ,mert nem voltál,én nem láttam egyáltalán torznak a baba arcát se meg semmilyét,persze kortól függ mikor megy az ember.De én nagyon megnyugodtam amikor könkrétan láttam a lábújjait a kezén az újait,ahog yzsopta az újját,rugdosot,vigyorgott :-)
szerintem nagy élmény,remélem most is megnyugtat :-)

Andi
mika lány nevek?ki vele?bár látos én minden evő vagyok :-)
én már megszoktam,hogy amiket én kitalálok senkinek se tetszik,így volt a Majával is és most a Bíborkával is

jah azzal még nem is dicsekedtem,hogy maior volt a vihar akkor tönkrement a videónk,dvdlejtszót,műholdvevőnk,jó nem ?????azt várom mikor szakad rám az ég :evil:
Vendég

Jolka, milyen komolyan veszed a keresztelőt... pedg te nem is ... de érdekes! de akkor a mi kis szerelemgyerekeinket is be lehet tartani a víz alá, ugye? :roll:
az meg h ki veszi komolyan még ezeket a szertartásokat... kb két éve voltam egy esküvőn, jó haverok. csajszi görög katolikus, pasi megrögzött ateista. simán összeadták őket a bazilikában (pap: -bfizették a pénzt? akkor mit izgulnak?), és ki röhög bele a szertartásba? a hívő menyasszony. :oops: :lol: a vőlegény olyan komolyan ülte végig az esküvőt, h mindannyian megilletődtünk (kivéve, ugye a menyasszonyt).
barát nem lehet keresztszülő? csak ötlet...

Kép
an°°di

szia Timi! szebb napot! :lol: :lol: ne izélj már kora reggel, teeee
a lánynevek: Petra és Emma. jajj és ha ma már kiderül? (körömrágós szmájli nincs???)
Majával hány hetes korában voltatok 4Dsen?

Kép
an°°di

most hétvégén is rengetteg képet csináltam, de egyiken se vagyok, engem sosem fényképeznek le:( Nehéz is lenne mert általábban én vagyok a gép másik oldalán.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?