Hali.
Ne haragudjatok, te tegnap óta két gyerekem van, hazajött a férjem...
Most írok az alvásról, aztán beszámolok, hogy visszafejlődtünk-e. Szóval kedd este óta Petit elég 4 körül kivenni az ágyából, addig simán vissza lehet altatni, cumival, simivel, vagy az én kispárnámmal.
De volt olyan nap, hogy másfél ébredéssel fél hétig aludt a saját helyén. A tegnapi éjszakánk kicsit rosszabb volt, de talán alakul a dolog.
Oltóanyag: nem lehet, hogy különbőzőekről beszéltek, csak ugyanarra a betegségre valóak (vagyis azok kivédésére)?
Wkata,
Misit Isten éltesse 1. születésnapja alkalmából!
Hát Peti már kapott epret (de összenyomtam, és inkább a velőjét ette), de ha egyébként is passzírozol belőle, abból Misi is kaphat, mert inkább a magok azok, amik allergizálhatnak. Ha meg a velő is gondot okoz Misinél, azt úgy is észre fogod venni, de én remélem, hogy nem fordul ez elő. Persze ha a családban van esetleg, akinek tudsz ilyen irányú allergiájáról, akkor tényleg csak óvatosan!
Meteor, az kimaradt, hogy a "minősítés" kizárólag a hozzászólások számától függ, de hogy mik a határok, azt én is passzolom.
Ákosbénianya, ha nem akarsz úgy járni, hogy elszáll minden, amit írsz, akkor írj Word-be vagy sima szöveges dokumentumba, és lapozgathatsz a többi oldalon. Én is így csinálom. Mert így akkor sincs gáz, ha az elküldésnél hal be a babanet.
És milyen Szolnok? Én eddig egyszer voltam ott, majdnem oda mentem fősulira, de akkor olyan kopárnak tűnt...
A kisebbikednek gyors gyógyulást. A lányodnak meg boldog 6 és felediket.
Én éneklés terén antianya vagyok, az utóbbi majd' egy évben kevésszer is próbálkoztam, de Petit sem hatotta meg...csak nézett, hogy te mi a fenét nyekeregsz (pedig viszonylag szép énekhangom van), napközben még OK, ha dalolászok, de eseményekhez nincs rá igénye.
Te aztán tényleg jól bírod...én alapból kéthetente porszívózok...nekem a mosás a kedvencem.
A vasalást utálom, ablakot meg jó, ha háromhavonta pucolunk. Az ágyneműt meg akkor cserélem, amikor rám jön. A férjed tényleg nagy segítség, én el se tudnám képzelni hasonló helyzetben azt, hogy az enyém mit csinálna.
Juca, "dorgálás" terén csatlakozom Kittihez. Inkább gyere, és mondd el a gondolataidat, még akkor is ha negatívak, aztán majd semlegesítjük azokat!
Mári, szólhattál volna előbb, vagyunk itt egy páran pénzügyes végzettséggel, a neten szerintem gyorsan kitöltöttük volna az adóbevallásod! És ha előtte csináltattál volna ügyfélkaput, akkor még aláírni se kellett volna...
Vencelnek boldog hófordulót!
Tandika, a babakocsikerék nálunk is favorit, na meg minden, aminek kereke van. Csak annyi a különbség, hogy Peti a kezével először pörgeti, forgatja, aztán meg hirtelen megcsócsálja a pacskereit.
Kírának utólag boldog hófordulót!Egyébként az nekem is furi, hogy sokmindenből van a babakajákban, amit elvileg nem lehet, csak később adni...mindegy, én azokból mindig a rajta levő kor szerint adtam a gyereknek (kivéve az öt hós kortól adhatóakak, mert azokban van husi, amit Peti csak félévesen kapott először). És mivel Peti elég sokáig csak bolti kaját kapott, így nem volt gondom arra, hogy "házilag" mit adjak neki.
Oriandy, milyen jó ötlet ez az apamegybe-dolog. Én nem láttam a híreket, hál' Istennek.
Hm, érdekes lakótársaitok vannak...nekem alapból az a magas, hogy miért kellett téged helyretegyen???
Tojást Peti kap a babapiskótában, ha épp kunyizik, akkor rántottaként, egyéb sütikben. Natúrban evett már tojásfehérjét, a sárgájával óvatosabb vagyok, mert öcsém és a férjem is pöttyösödik tőle.
Nem hiszem, hogy a "tejmentesség" nagy kárt tenne Daniban. Ha eszik tejterméket, abban simán van elég kálcium. Mondjuk nekem ilyen téren nincs gondom, Peti nyakalja a tápszert.
Váladékügyben passzolok, de most én is ki vagyok egy kicsit akadva, mert ma lesz negyedik napja, hogy szedem a tabit, és még mindig tart, igaz, már csak mini adagban, de nálam ilyen még nem volt, hogy egy hétig vérezzek... (Szóval engem is lehet kidobni a gusztustalanságért.)
Kimike, pedig ma már a banánra is azt mondják, hogy allergizálhat...de mondjuk manapság mire nem ezt mondják?
Szerintem az allergia a szervezet azon válasza, amit arra ad, ha valamiből telítődik. Hogy mondjak egy példát, lehet, hogy Peti is pöttyösödne, ha egész nap csak banánt enne.
Wawel, Petinek ápr. elején bújt ki az első fogacskája, szóval annyi idős lehetett tényleg, mint most Kornél.
Marcy, köszi a képeket a kis mosolygós még mindig gyönyörű szemű fiadról, aki továbbra is tisztára anyukája.
Gabella, hát én még nem próbáloztam azzal, hogy Peti egyedül egyen...és neki kanalat se lenne érdemes adni, mert azzal nemhogy maszatolna, hanem kilapátolná a táljából a kaját...aztán enne a földről.
A torta nagyon gusztusos lett!
Reni, látom, Peti is imád meztelen lenni. Enyim gyerek is, amit meghallja, hogy csorog a víz a kádba, és valaki le is vetkőzteti, "rohan" a fürdő fele.
Nálunk az övcsat és a zippzár a nyerő, utóbbi csak a táskákon, na meg néha az én szabadidőfelsőmön.
Én nem szopiztattam sosem, de ha mégis, én el nem venném tőle. Na jó, az biztos terhes lenne, ha cumizna rajtam, de ha még érdemben enne "belőlem", és közelben is lennék, és egyéb akadálya (pl. újabb terhesség, gyógyszerszedés) sem lenne a dolognak akkor miért ne?
Kitti, ilyen barbárjátékot az én fiammal a majdnem-nagynénje (azaz öcsém barátnője) szokott játszani, de neki szólni sem kell, csak nekikezd mászni, megáll, hátranéz, és várja, hogy Anita elinduljon utána, persze szigorúan négykézláb, és így mennek körbe-körbe.
Nem tudom, Mogyoródon milyen az idő, de itt elég szomorkás. Most még nem esik, de délelőtt szemerkélt az eső. Közben látom, hogy nem is mentetek, talán jobb is...
Gombi, el ne tűnj. Írj csak magatokról. Látod, én is elég ritkán jutok mostanság ide, de akkor pótlok. Most is két oldalnyi lemaradásom lett, de most alszik a gyereksereg (értsd: a Peti és a férjem is), így ráérek.
Nagyon édes a lányod!!! Látom, imádja a paprikát.
Egyelőre ennyi, megint regény lett.
Ági