Új privát üzeneted érkezett!

[quote="lmkata"]h írta:lmkataihi :arrow: elszámolás :lol: ez nagyon ari! :lol:
hát a hangsúly úgyis a 10esen van, hmmm?? :wink: :P :P :P
"szegény" Imidr hogy "nyúzza" az asszony.... ez a sors... :wink: :P :P

én ma mega-looser vagyok! kiragasztok a homlokomra egy L betűt!
1. leestem a lépcsőn :? semmi extra, jövök lefelé és egyszercsak bumm a földön ülök, de emlékszem h előtte 2 lépcsőfokon még huppantam egyet... szal jól bevertem a sejhajom, hiába van kipárnázva, elég színes lett.... :?
2. levertem a kedvenc modern design-os vázám, amiben a kedvenc köveim vannak. :arrow: k.. nehéz váza, nemtom hogy borult fel, de valahgy a vajúdóslabdával történt a dolog... nem is annyira a vázát bánom, mert max veszek újat (nem volt drága) hanem hogy takaríthattam a kövön milliófelé szétpattanó üvegszilánkokat...

nem akarok 3-at!!!!!!!!!!!!! neeeeeeeeeeee!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ribizli nagyon jókedvű, nemrég ébredt szal ma sem nézünk békésen heroes és lost legfrissebb részeket apával.. :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csokik

Kata, hát még én hogy sajnálom a 10 évért?!!!! :roll: :oops: 8) :lol: :lol:

A mega-looser-t én is kiragaszthatom magamra! :oops: 8) :? :( Tartsunk össze, mi "L"esek. 8)

Nóra, sztem is tök jó, h el tudsz járni otthonról, egy kis kimozdulás felfrissülés, léleknek, testnek egyaránt. :D

vmit még akartam nektek írni, mert már totál el vagyok maradva, de egyszerre 2en kérdeznek, és a kicsi is csak karattyol a maga babanyelvén... :oops: :oops:

na ha összeszedtem magam, akkor jövök.

ja Szilvi, én is örülök, h ma már jobban vagy! :D

mindenkinek pusszok! :D

SNiki, tök jó, h jöttél! :D

Mirkóanyu??!!! Eltűntél nagyon!!! :shock:

Melba??!! :shock:

na mentem, mert szétesik a ház :x :oops: 8)
mazsolák

[quote="lmkata"]h írta:lmkataihi :arrow: elszámolás :lol: ez nagyon ari! :lol:
hát a hangsúly úgyis a 10esen van, hmmm?? :wink: :P :P :P
"szegény" Imidr hogy "nyúzza" az asszony.... ez a sors... :wink: :P :P

én ma mega-looser vagyok! kiragasztok a homlokomra egy L betűt!
1. leestem a lépcsőn :? semmi extra, jövök lefelé és egyszercsak bumm a földön ülök, de emlékszem h előtte 2 lépcsőfokon még huppantam egyet... szal jól bevertem a sejhajom, hiába van kipárnázva, elég színes lett.... :?
2. levertem a kedvenc modern design-os vázám, amiben a kedvenc köveim vannak. :arrow: k.. nehéz váza, nemtom hogy borult fel, de valahgy a vajúdóslabdával történt a dolog... nem is annyira a vázát bánom, mert max veszek újat (nem volt drága) hanem hogy takaríthattam a kövön milliófelé szétpattanó üvegszilánkokat...

nem akarok 3-at!!!!!!!!!!!!! neeeeeeeeeeee!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ribizli nagyon jókedvű, nemrég ébredt szal ma sem nézünk békésen heroes és lost legfrissebb részeket apával.. :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csokik

Kata, hát még én hogy sajnálom a 10 évért?!!!! :roll: :oops: 8) :lol: :lol:

A mega-looser-t én is kiragaszthatom magamra! :oops: 8) :? :( Tartsunk össze, mi "L"esek. 8)

Nóra, sztem is tök jó, h el tudsz járni otthonról, egy kis kimozdulás felfrissülés, léleknek, testnek egyaránt. :D

vmit még akartam nektek írni, mert már totál el vagyok maradva, de egyszerre 2en kérdeznek, és a kicsi is csak karattyol a maga babanyelvén... :oops: :oops:

na ha összeszedtem magam, akkor jövök.

ja Szilvi, én is örülök, h ma már jobban vagy! :D

mindenkinek pusszok! :D

SNiki, tök jó, h jöttél! :D

Mirkóanyu??!!! Eltűntél nagyon!!! :shock:

Melba??!! :shock:

na mentem, mert szétesik a ház :x :oops: 8)
mazsolák

Bocsi, ezt nem tudom, miért csinálta velem???!!!! :oops: :oops: :?
mazsolák

jujj most látom le vok némítva :? :shock: :?
na ezért nem hallottalak Zsófi! meg sok mást sem.... :roll:

hát majdnem.
majdnem forog és majdnem kúszik :lol:
lmkata

Edusom rá se ránts! ez a babanet már csak ilyen
...
lmkata

Köszi Kata! látod, még mindig nem az én napjaim vannak... :oops: :oops: :?

Ja gratesz mindkét Lizinek/Lizunak az újabb mozgástudományhoz. :D :D
mazsolák

EDUS ÉS IMI NAGYON BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT NEKTEK!!!!! :)

Lizikéknek gratulálok a mozgáshoz!!!!:)
LiziRibizli széke nagyon tuti!!! :)

Kata, hol néznétek a Lost legfrisebbet? milyen csatornán?

Ja, már napok óta akarom nektek írni, főleg Katának és Anzsinak, hogy nekünk most ajánlott az orvos fogzásra gyógynövényes bedörzsölőt :arrow: Dolobene a neve. Én még nem próbáltam, mert nem jártam gyógyszertárban, de hátha ez nem zsibbaszt annyira, meg Lizinek azért is jó lenne, mert nem gyógyszer, hanem gyógynövény.

Zsófi, írd meg apróbetűben, hogy hány kiló Samu, légyszi...engem úgy érdekelne... :oops: :wink:

Kép
nóri8

Sziasztok!

No itt vagyok egy kicsit! És még vissza is olvastam valamennyit 8)

A meló legnehezén túlvagyok nagyjából! A éjjel 3-ig bírtam, majd reggel be a céghez és du 5-re értünk haza :roll: Nikire felváltva vigyáztak a cégnél :)

Mazsolák focis képein nagyon jókat nevettem :lol: Eszméletlenek a pasik!!! Boldog évfordulót a kedves szülőknek!!!

Bala szülinapi képei is nagyon jók :D !!!!!!!!!!!!!!!

Lizacica nagyon szépül!!! Sokat ment le a pufiság a pofijáról! Kezd csajos lenni :wink: Van másik fogzásra való gél, Kin baby. Azon nem láttam olyat, hogy epilepsziásoknak nem ajánlott. Szép az etetőszék!

Márk úrfi nagyon ügyi!!

Sam a macival hihetetlen! Az utolsót mindég visszanézem, annyira tuti :lol:

Marcinak tuti az új szandija!!!
Mi is beújjítottunk, 21-est visel most a lány.

Bocsi, ha valakiket kihagytam :oops:

Puszi!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Nóri, pnt titeket hagytalak ki :oops: :lol: Farkas a táncparkett ördöge 8) :wink:

Még azt akartam írni, hogy Niki 5 napja nem szopizik egyáltalán! Kipróbáltam mit szól hozzá ha tápi után nem adok neki cicit (épp hullafáradt volt) és nem balhézott! Még rápróbál, vagyis odafordul, de megelégszik a cumival! Már egy ideje abbaakartam hagyni, csak nem mertem valamiért...

Niki 82cm és majdnem 11kg!!!!! :lol: :lol: :lol:
Meglát valamilyen virágot vagy növényt és mondja, hogy hapci! Megzabálom :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

képet követelek az új szandiról!!!!
kerekpocak

Már mint tőlünk követeled az új szandis képet?!

Majd lefotózom! Most cipiben volt napokig, mert hüvi volt...

KépKép
Kép
szuvajdzsity

De mégis találtam szandis képeket :wink: 2-őt kapott egyszerre, egy fehéret és egy rózsaszínt!

Kép

Kép
Besegítek anyunak :wink: !

Kép
Picasso

Kép
Spenótos-tejszines-fokhagymás tészta! Mmmmm!

Kép
Új fehér szandi

Kép
Sminkelés közben

Kép
Első profi fotós által készült képem 8) !
(és a másik új szandim!)

Kép A fotózási szünetben.

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Azért nemtudom érzitek-e a fotós által készült képen, hogy a csaj tudatosan pózol!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

JAj de édes Nikkancs! MIcsoda nőci lesz belőle! :) Bár már most is tökéletes! :)
A spenótos tésztás tányért nem borítja le? Én csak egy-egy falatot tudok Farkó elé tenni, mert különben repülne .... :)
A fehér szandis képnél akartam írni, hogy elrontottad, mert az a szandi rózsaszín, de egy fél óra múlva észrevettem, hogy a kezében van :lol: :lol:

na eldugulok, hú milyen sokszor bejelentkeztem ma :) :) (jót is tett a lelkemnek :) )

Kép
nóri8

Niki, te bombanő!
Ne feledd, hogy ... :arrow: Lásd babanetes tali
Zsombi :wink:
Kép
mazsolák

Sziasztok!

[color=red]Edus & Imi Boldog házassági évfordulót! Szeretettel Gratulálunk![/color]

Lizu: Hurrá, hogy sikerült a vérvétel!

Reni: Jó pihenést a hétvégére! Niki gyönyörű!!!!! Mivel már Zsombi lecsapott rá, ezért Reni rajtatok a sor, hogy az Ákosnak is jusson egy kis szépség.

Anaci/ Nóri: Anyu hétfő reggelig marad. Kaja még nem megy, de nyugi tejem van és már csak este sírtam. Azt hiszem függő vagyok, mert anyunak akartam szólni és azt mondtam, hogy „ Apa gyere!”. Még pontosan 137 óra és 30 perc van hátra. :oops: :cry: :roll: :?

Ákosnak vettem egy medencét és a nagyok lecsaptak rá. Ma reggel fújtuk fel.

Hárman is kényelmesen elférünk!
Kép

Sajna nincs jó idő, de így is buli...................
Kép

Kép
Puszi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Edus & Imi látjátok PIROS akart lenni! :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Átadom Nikinek!!!
Ha mondjuk neki, hogy szép vagy, akkor még rátesz egy lapáttal, és billegetve magát büszke mosolyal elvonul :lol: Iszonyat NŐ!

Zsombinak félretesszük Nikit :wink: Igaz elég nagy pasifaló a drágám :lol: ! De legalább kiéli magát :wink:

Jövőre rajta leszünk a témán, hogy Ákosnak is legyen barinő :wink: !
Tuti a medence! Jó nagy! Tényleg elfértek benne mindannyian!!! Nagyon helyesek a fiúk!!!
Fel a fejjel, mindjárt itthon lesz apa!!!!!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

hát ez a Nikkancs-baby!! betojok :):):):)
nekem az első képen még jobban tetszik mint a profis fotóson... :oops: :oops: :oops: :lol:

Liza meg óriási egy színésznő (apa mindig mondja is nem tudja honnan örökölhette a gyerek...) olyan arcokat vág és úgy csibészkedik, a nézése.... szóval őrület hogy egy 7 hónapos is mikre nem képes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ha olyanja van, és nagy puszit adok neki, meg még mondom is hogy jujjjjjjjjjj olyan szégyenlősen, akkor ő is lesüti a szemét és nyelvkiöltve nevet egyet ...szal betojok.

na képzeljétek tegnap este meglett a 3.!
tudjátok
1 leestem a lépcsőn (most reggelre elég brutálul néz ki a hátsóm...)
2 eltörtem a vázát
és 3: öntök teát, mondom megyek lefekszem több kárt nem okozok. erre bumm kiesik a kanna teteje rá a pohárra és az is szanaszét törtött a kövön.... :?
:lol: :lol: :lol: :lol:
vannak ilyen napok... :lol:

Nóri köszi a fogzásos gyógynövényes tippet! :wink:
elteszem a tarsolyba.. egyelőre nem kell, nemtom láza mitől volt, mert azóta sincs semmi baja szerencsére! koppkoppkopp

volt már rá példa ezek szerint hogy repült a tányér Farkas által???
:wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
jajjj az a kép amin átöleli Lackót!!!!!!!!! hát hihhetetlen az is.... nagyon cukor!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gyere csak gyere!!! még hogy sok bejelentkezés?? 2 vagy 3 ?? nem sok. pont a minimális! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi tutkó a medence! kicsit nagy is lenne Ákosnak úgyhogy még jó hogy a két bátyus is belehuppant! :wink:

mindenkinek pusza
lmkata

Sziasztok!

Edus - Imi - sok boldogságot házassági évfordulótok alkalmából!!!

Reni - Niki bébi - ééééééédes! Annyira !!! És ahogy segít Anyunak. Puszilni való!

Szilvi - medencés srácok - még jó, hogy ilyen nagy lett, így a nagyok sem maradnak ki semmiből. Kitartás - a napok röpülnek és mindjárt eltelik ez az egy hét!

Nóri - de jó, hogy jöttél egy kicsit! Farkas éédi, hogy ezek fiúk hogy tudnak szeretni! Márk is így ölelget mindenkit (engem is :lol: ).

Kata - ma már csak jobb napod lehet!!! És Lizu az etetőszékben - nagyon cuki. Ezek az etetőszékek tényleg több generációsak. Miénk is jól bírja, habár Márk még nem eszik egydül :roll:

Tegnap mi is beléptünk a szandálvásárlók sorába (képek lásd lejjebb). Megint a Deichmannban voltunk - most Bärenschuhe márkájuakat vettünk. Mindkettő 21-es, habár az egyikbe még nőni kell egy kicsit, azt eltesszük későbbre.
Márk jól megérdemelt alvását tölti, egy renkívül hisztis de. után. Semmi nem volt jó, kivéve a játszóteret, ahol viszont elég hüsi volt - nekem.

Mindenkinek szép hétvégét és puszi!

Kép

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Hát Kata nem semmi napod volt akkor tegnap :roll: Jobbulást!
Anya is foglalkozott fotózással, de már elég régen (én még a hagyományos géppel nyomattam :lol: ) :wink:

Nagyon cuki lehet Lizi :D

Lányok én már tökre várom a következő talit!!!!!!!!

Ja, és a züllőset is ám!!! Tényleg, mikor megyünk már zülleni???? Rámférne :roll:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Tutik az új szandik! Nagyon vagesz lesz bennük Márk :wink:
Panni, eccerre írtunk :wink:

A cipővásárlásnál mindég egy újjnyival nagyobbat kell venni (kb. 1cm-vel)!!!!!!
Az elején meglepődtem, de így is max 2 hónapig tudtunk 1 méretet viselni... Most a 20-as szandiméretet ki is hagytuk, egyből 21-es vettem. Jesszusom, most számoltam, hogy már a 4. méretet keztük :shock: :roll:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Ma megyünk babazsúrra délután! Remélem jó idő lesz, mert kertiparty lesz!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Én vagy jövök és írok sokat, vagy nem vagyok napokig :roll: :oops: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Még azt akartam írni, hogy Niki még csak most kezdett el pár napja egyedül leülni a kisfoteljébe, meg a székre :shock: De nagyon tetszik, hogy önnállóan megy neki :)

Nóri, csak szülői felügyelettel merem a tányért elétenni! Vagy a fejéreborítja, vagy ledobja a földre! De próbálom leszoktatni rőla! Meg lehet kapni olyan tányért ami odatapad!
A képen épp tányért cseréltünk, mert ami anya tányérjában volt az finomabb volt :roll: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Dugultam :oops:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Egy gyors bejelentkezés, esküvő előtt...

Edus, Imi, boldog évfordulót!! (Nekünk már a 6. lesz idén...)

Fogmosós tippeket köszi, el is kezdtük, majd beszámolok hogy megy.

Na most lépek, Juli még alszik (ma korai alvás van, este buli), eddig minden a terv szerint halad. 8)

Legközelebb kedden leszek, adig esküvő na meg kijózanításnak hétfő reggel egy vizsga :? Szerintetek? Mennyi az esélyem egy 2-re???? :twisted:

Klári

Klári
Kép
ganti

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

szia Reni! itt vagyok én is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja de te meg most vagy babazsúron... na mindegy...
hát hallod azért megnézném ahogy a fejére borítja Nikkancs a tányért :lol: :lol: :lol: vizuális típus vok és most elképzeltem azt a zöld tésztát rajta... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

néhány mai momentum és az új kalap - most kapta Lizi délelőtt a nagyi barátnőjétől...

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
lmkata

samunyuszi

Kép Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

Sziasztok!

Én is csak beugrok.

Panni , nagyon tetszenek a szandik, mi is veszünk lassan Farkónak, és én is meg akarom nézni a deichmant.

Kata, Lizi nagyon édes az új sapkában. :) Édes cukor!! :)
Farkas unokatesója, egyébként LÓCI (Loránd), nem Lackó. :lol: :lol:

Reni, akkor megnyugodtam ha Nikkancs is borogatja a tányért. :)

Klári jó esküvőzést!!!! :)

Most rohanok, mert MOZIBA MEGYÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!2006. januárban voltam utoljára moziban.....

pusz

Kép
nóri8

lizu nagyon édes!
szilvi a medence szuper
nóri hajrá!!! éljen a mozi!!!
kerekpocak

Nóri sorry! nem lapoztam vissza :oops: :oops:
:lol:
jó mozit!!! mit néztek?

Répás Samu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hogy került a kezébe fürcsi után az a nyers répa???? :roll: :?: :lol:

pusszok
lmkata

Beugrás van helló :)

Nagyon édik a képek, mind nagyon tündér!!!
Olvasni csak lóugrásban, egyszerűen nincs fél órám egybefüggően. Volt egy-két történés, negyven (!) fokos láz, idegességtől hányás meg ilyesmi. De semmi komoly. A negyven fok is lement hamar. Dokinéni szerint valami vírus volt (talán a torka) és épp küzdött vele, és mivel nem lett beteg, így láthatóan sikeres volt a küzdelem.

Múlt hét óta héba-hóba cicizik, de már este nem is. Reggel inkább eszébe jut. Múlt héten először aludt anyósomnál. Nem volt semmi gond, simán aludt, kibírta a napot. Mivel lázas volt, két láztalan nap után lehet bölcsibe menni, de mivel nem volt beteg, nem kellett feltétlenül otthon maradnom táppénz, szabi satöbbin, így megléptem, hogy anyósomra bízom.

Balának, Farkasnak és még akit szintén elfelejtettem utólag is, és annál nagyobb szeretettel sok-sok boldogat!!!

Puszi. M.
mircike

Sziasztok Csajok!
Megjöttünk. Hiányoztatok!! Holnap jövök bővebben. Megnyitottam itthon a mosodát :roll: :D .

Képeket megnéztem, mind egytől egyig csúcs.
Mindhárom Csillik-fiú rohadt jó pasi :wink: , bújós Samut meg kell zabbantanom, Liza ebben az új kalapban valami hihetetlenül szépséges és aranyos :)(nagyon klafi az etetőszék) ,Niki a kis topmodell szokásos formáját hozza, nekem is az első tunikás fotó a kedvenc :wink: ,Márk szandikái nagyon tutik 8) .

puszi,holnap jövök :mrgreen:

KépKép
logi

szia Zsóka!!! de jó de jó !! hiányoztál!!!!!!!!
írj holnap ám sokat! mit csináltatok? hogy élvezték a gyerkőcök???
sok pusza, és kitartást illetve gyorsan száradó ruhákat!! :lol: :lol: de ebben a jóidőben menni fog! :wink: ja és képek! :wink:

hát lányok, eljött az idő!!!!!!!!!!!!!!!!!

LIZU TÖKRE EGYEDÜL HASRA FORDULT, MÉG A SZOBÁBAN SEM VOLTUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindig sejtettem h valahogy így fog történni, de átélve hihetetlen feeling..........

most megyek mert sangriázunk a teraszon :lol:
holnap pedig a Dagályba megyünk, én úszom sokat, Noé vigyáz Lizire aztán cserélünk.

jó nekem. VÉGRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

elárulom titkos vágyam: innen már csak előre szeretnék haladni Lizicicámmal, a kis drága okos, ügyes tündérkirálylányommal!!!! mindent van türelmem kivárni, csak szépen jöjjön el az ideje, és tudja...:lol:
lmkata

na erre a hírre már csak bejelentkezem!!!

Kata! Hát ez az! Szégyellős ez a lány! Tessék gyakrabban kimenni a szobából! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mondtam én hogy Menni fog! Még hogy el van maradva..... :wink:

Nagy puszi Lizunak!

Klári

Ui. Majd beszámolok meg reagálok de most még tanulnom kell (kéne) :oops:

Klári
Kép
ganti

:D :D :D GRATULA LIZUCICA!!! :D :D :D
Csak így tovább, ha így haladsz, drága szüleid nem győzik majd sangriával, meg egyéb EtOH tartalmú lével :wink:

Na nem baj, inkább igyanak minél gyakrabban... az ilyen örömökre.
mazsolák

WOW ! éljen-éljen Liza !
..... és tudod Kata, innentől már nincs megállás, és jön az, h. nem lehet őt már egyedül hagyni a szobában, mert ki tudja hol köt ki. :wink:
viszont addig is tökélyre fejleszti suttyomban a tudományát, és ilyenekkel lepi meg a szüleit. :wink:

most csak én is ilyen röviden, mert nem vagyok toppon, holnap első napom munkában..

puszi mindenkinek.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

ATYAGATYA ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN ÜGYES LIZACICA DRÁGA !!!!!
ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN
kerekpocak

Talán holnap, v kedden tudok bővebben írni, csak 2 dolog:
LIZU, NAGYON ÜGYI VAGY!!!CSAK ÍGY TOVÁBB! ahogy dr I is írta. :lol: :lol: :D

Marcsi, drukkok, küldöm a +++++++++energyt!!!!Drukkhegyek!Minden oksi lesz. (sztem Lolo meg sem érzi, te meg jól elfáradsz a sok sok infoban, meg a másságban..., ez egy másfajta nap lesz.) :D :D
Majd mesélj, milyen volt az első napod!!!
mazsolák

sziasztok lányok!

először is :arrow: :arrow: Kicsi drága Lizinek gratulálok!!! nagyon de nagyon ügyes vagy, sok-sok ilyen meglepit még a szüleidnek :wink: :wink: :wink:

nagyon drága és gyönöyrű mindenki: Fakras, Samu, Niki, Lizi, Ákos és nagytesók és Márk szandijai!!!

Zsófi, hogy sikerült a darab?

Szilvi, már nincs sok hátra kitartás!

Nóri, köszi a tippet, holnap lehet, hogy be is szerzem!

Marcsi, holnapra sok drukk!!!

nálunk a hétvége nagyon pörgős volt, voltam fodrásznál!! juhééj!! aztán szülinapok, kirándulás Etyekre, cukrázda a barátokkal, szóval nem unatkoztunk, apa finom ebédet főzött, viszont az elalvás nagyon nehezen ment.... :(

na megyek pihenni, mindenkit puszilok!!!
mangó

darab csak 31-én lesz előadva. addig még millió próba és egyebek!!

marcsi NAGYON DRUKK!!!! NEM LESZ SEMMI GOND!!!
kerekpocak

HURRRRRRRRRÁ HURRRRRRRRÁ DE JÓ!!!! ÜGYES EZ A PICI LIZA!!NA, MOST AZTÁN BEINDUL A CSAJ, MEGLÁSD KATA! VÉGE A NYUGALOMNAK :wink: :D .

Marcsi, drukkolok az első naphoz! Bizti minden okés lesz. :wink:
Ha tudsz,gyere és mesélj! :wink:

Tagnap nem lapoztam vissza, csak ma láttam Farkas fotóit: az uncsitesós kép fantasztikus, tényleg nagy lehet az imádat a nagyfiú iránt :D . nagyon helyesek együtt.

A telken péntek kivételével nagyon jó volt. A péntek azzal telt,hogy a karomban hurcoltam Marcit, sehová nem engedte letenni magát,úgy csimpaszkodott belém,mint egy kis majom. Az első éjszaka után aklimatizálódott a gyerek, és szombaton már meg sem állt, egész nap kint volt az udvaron és kergette a pókokat,bogarakat. :? Érdekes módon egy kullancsot sem szedett össze---bezzeg Bori meg apa :x ---.
Sajna itthon hagytam a fényképezőgépet, de a szomszéd telek a gyerekek keresztszüleié, náluk volt fotóapparátus, de ők még kint maradtak a géppel együtt.

puszi, gyorsan sétálunk egyet, amíg nincs kánikula.

KépKép
logi

Jaj de szép a pünkösdi rózsa 8) (ez az ugye?)

KépKép
logi

Na még ez lemaradt:
Zsófi, tegnap ahogy jöttünk haza, láttuk a tesódat óriásplakáton.:wink: . Annyira jó haja van az öcsédnek. :wink:

KépKép
logi

Sziasztok!

Mindenkinek hüsben eltöltött szép napot kívánok!!!! Azt mondják az okosok, hogy rettentő meleg lesz.

Persze én mindig csak kérdésekkel jövök itten!!! Bocsánat.

Szóval, már megint valami. Tudom, még sokminden lesz, de hogy minden hétre jusson valami...
Most Maja fejecskéje tele van apró pici piros pöttyökkel. Az egész feje, még a nyaka is, de máshol nem. Én azt gondoltam, hogy meleg kiütés, de most azt is hallottam, hogy talán attól is lehet, hogy a tejcibe lehet valami, amire kicsit allergiásan reagál.
Van valakinek tapasztalata, hogy hogyan tudom megkülönböztetni? Mert a melegkiütésre tudok tenni hintőport, de ha a másik kiütés, akkor mit tegyek?
Persze azon kívül, hogy nem eszek olajos magvakat. Mert azt mondták, talán attól lehet. Mostanában ettem diót.
Mutassam meg dokinak? Jaj de jó első gyerekes béna anyukának lenni. :cry: :cry:

Puszi: Andi

Kép

Kép
b79andi

LIZACICÁNAK HIPERMEGAGRATULA!!!! NAGYON ÜGYI!!!!!!!Nagyon cuki az új sapi :wink:

Bújós Samu nagyon édi :D

Andi,
Nyugodj, meg! Lesz amikor minden napra jut valami kérdés :D ! Ez normális, én is, mi is bénáztunk az elején hidd el :D
Sapi volt Maja fején a kütések előtt?
Nálunk ha kajcsira jött ki kiütés, az a testen volt (sárgabarack miatt csalánkiütés :evil: .
Szerintem ha nem múlik el 1 napon belül akkor mutasd meg dokinak. Abból sosincs baj ha ránéz! Én addig nem tennék rá semilyen krémet, stb

Zsófi, nem írtad, hogy mikor mentek Pag-ra!

Hó Zsóka, de jó lehetett nektek a hétvégén!!!

Prágába végül is csak apa ment :( De hétvégén ha jó idő lesz, megyünk a Balcsira 8)

Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

szia Zsóka!!! jó, hogy itt vagy :)

Andi, Bendének is volt, akkor nem volt még meleg és neki az anyatejtől volt, de nem allergia, hanem van akinek csak úgy jön. De akár a védőnőtől is megkérdezheted. Szerintem nincs semmi gond és vagy a melegtől, vagy a szopitol.

Reni, de jó lesz Balcsi is!!

mi esküvőre megyünk a hétvégén.

pusz
mangó

LIZUNAK NAGY GRATULA! NAGYON ÖRÜLÖK!!!!
Kalapos, pihenős Lizu nagyon szép!
Nyuszi-muszi Samu elbűvölő!

Andi: Ákosnak is voltak kiütései és a doktor néni szerint az anyatejtől, de ne attól amit ettél, hanem a benne lévő hormonoktól. Szerinte nem kell kenni, de látta, hogy ez nekem nem tetszik ezért javasolta a Sudocremet, ami igaz, hogy elmulasztotta, viszont nagyon kiszárította a bőrét így most már semmivel nem kenem. De az is lehet, hogy csak a melegtől van kipattogva.

APA 77 ÓRA MÚLVA JÖN HAZA!!!!
:roll: Már a felén túl vagyunk, de ez még mindig egy örökkévalóság. :? Anyu itt volt a hétvégén, így sikerült a hátat + a kertet rendbe tennem. A fiúknak furcsa, hogy a mama is osztja az észt.

Zsófi: Van valami ötleted, hogy a fiúkról készült képek / suliban / közül, hogy tudnék ide felrakni dicsekedni????

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?