Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! CSak gyors bekukk, mert tortát kell díszítenem!

Enik! Nyugi! Bocsi hogy ezt mondom, de én csak meghallgatoma védőnőket és nem hallgatok rájuk. Nekünk is van egy a családban és litániákat tud mondani a sok okosságról, de az ő házatáján ha szétnéznél, hmmmmmmmmmm nem mondanád, hogy védőnő.
Te nyugi, mi izgulunk jó?????

Erzsi! NE aggódj! Gondold el hány emberazaz nő nem nézi mekkora a tüszője és mégis lesz babája, pedig lehet, hogy akkora ,mint a tiéd, amikor megtermékenyülnek. Ha nem lesz nagyobb és nem lesz sikeres eza hónap, biztosan kitalál valami bogyót a dokid.
Nézted már ezt az oldalt: http://babatervezok.otthona.net/

Krszti! Neked is drukk!!!

Megy a sok-sok ++++++++++++++++++++++++++ enerdzsi!

Olik! Sajnálom a balesetet! Gyere máskor is ide is, ha van kedved! Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy szívesen látunk és sok ismerősöd van itt is!!!

Pusszantás mindenkinek, eléggé nem nagyon leszek most a hétvégén, mert du vendégségbe megyünk, holnpa meg a bababörzére megyünk egy rakás pelust venni!
Vendég

Megjöttem!!!
Túl okos nem lettem,VAN PETEÉRÉS!!!!!!1,5cm!!!!!!!!!
Azt mondta a doki,hogy 2 nap múlva hajtsunk rá,gőzerővel!!!!!
Ha most mégsem jön össze,szedjem be még a 2 havi gyógyszert,ha azután sem sikerül,mással próbálkozunk!!!!!!!!!!!!!!!
Azt mondta még,hogy 14.napon megkell jönni,ha nem jön meg,akkor sikerült!!!!!!!!!!!
Nem kell menni uh-ra,pedig én úgy értesültem,hogy még 2 alkalommal menni kell,de mégsem!!!!
Megvagyok nyugodva,de azért nem élem bele magam!!!!
Vendég

t.kriszti: 1,5cm tehát 15mm???? és azt mondta hogy az jó lehet belőle baba??? tehát ha már 15mm akkor már van peteérés??? akkor az enyém 16mm az jó íjr kérlek hogy én is megnyugodjak :lol:
erzsebet0312

Erzsébet!!!!!!
Igen 15mm=1,5cm!!!!!!!
Igen lehet belőle baba,azt mondta,hogy 2 nap múlva hajtsunk rá gőzerővel!!!!!
Nyugodj meg!!!!!!A tiéd is jó!!!!
Hajtsatok rá!!!!!
Szex után tartsd bent jó sokáig..........!!!!!!!!
A clostys topikban azt kérdik tőlem kapok e tüszőrepit,nekem nem mondta az orvos,valószinű,hogy nem kell!!!!!!!
Vendég

KÖSZI AKKOR IRÁNY AZ ÁGYIKÓ :lol: AKKOR EGY IDŐBE JÁRUNK HÚZZUNK BELE KRISZTI :lol:
erzsebet0312

ERZSÉBET!
IGEN EGY IDŐBEN!!!!
Nekem ma nem lessz hancúr,mert apa éjszakás!!!
De holnap felturbózunk!!!!
Ti azért mindent bele,és ahogy irtam,jó sokáid ne mosakodj ki!!!!!!!!
/derék alá kispárna/

Erzsi!
Ha lessz meghivóm az iwiwen vagy a myvip-en,meghivlak,mert már úgy szeretnélek látni!!!!
Reméllen nincs ellenedere!!!!!
Vagyha valakinek lessz meghivhat????
Vendég

Erzsi,Kriszti:Párna a popsi alá,és legalább reggelig no fürdő!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon szoritok nektek!!!!!!!!!!!!!

Mindent bele!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Ja! Valakinek gyomorsav ellen valami tipp a RENE-n kivűl!?

Kép

Kép
ancsa03

ANCSA!
Ma még nem,majd holnap!!!!
Én nem szoktam ki mosni csak másnap reggel!!!!
De hatásos lenne,ha az "anyag" bent maradna reggelig???
Nem tudom kibirnám e!!!!
De ha muszály kibirom!!!!
Leghosszabb idő amit kibirtam 1/2 óra!!!!
Vendég

Bocsi,hogy ezt igy leirtam,de azt mondják ez a tuti!

Kép

Kép
ancsa03

ANCSA!
Miért irtad azt,hogy "bocsi,hogy ezt igy leirtam!"
Semmi baj!
Jól jönnek a tanácsok!!!!!!
Egyél sok háztartási kekszet,jobb mint a gyógyszer!!!!!!!!!!
A keksz felszivja a gyomorsavat!!!
Legalábbis nekem bejön!!!
Vagy nekem még a hideg tej is jó volt!!!!!!
Vendég

Jó napot mindenkinek!
Krisztinka: nagyon köszi a megnívást ebbe a topicba! Ha másokat nem zavar , akkor szívesen íde is írok :wink:

Reggeltől sajnos vérezgetek egy keveset Felhívtam a dokimat, azt mondta, hogy ez a stressz miatt, nem kell aggódnom, szedjek magne b 6 - ot, rutascorbint és felírja utrot ( Zoli most ment érte ).Na meg pihengessek sokat. A hétvégén meg tudom oldani, de hétköznap???
Felfedeztem magamon legalább 6 csúnya kék-lila foltot.

Nem vártam meg a vasárnapot, Zoli is kérte, hogy teszteljek ma.
Hát ez lett az eredmény, kicsit megnyugodtam:

Kép

Enikő: Zolcsival nem nagyon volt hasfájás! Szerintem azért is érzékenyebb a méhed, mert már szültél, nekem legalább is a szülés óta eléggé "mimóza" lett. Stressz - ez nem kéne!!! Ezt próbálom bebeszélni magamnak is!!! Nyugi.

Kép
Kép
Kép
olik22

t.kriszti fennt vagyok mind a kettőn a myvipen van csak kép rólam tóth erzsébet néven és dány. keress meg és visszaigazolok :lol: ancsa: köszi az lesz ezerrel rajta leszünk apával :lol: úgy szurkál éppen a hasam :lol:
erzsebet0312

Nekem csak a tabletta marad,mert a cukor miatt nem ehetek aká
rmit akármikor. :( :( :( Csak időre,és kiszámolva a szénhidrátot...

Kép

Kép
ancsa03

olik: de szép is az a tesztecske :lol: mióta próbálkoztataok?
erzsebet0312

Olik:Szerintem a többiek nevében is ki merem jelenteni,hogy nagyon szivesen látunk ebben a topikban is...

Kép

Kép
ancsa03

OLIK!
Én is szivesen látlak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erzsébet!
Megyek és jelöllek!!!!!!!!!!!
Ha te hamarabb tudsz Tóth Jánosné Kriszti néven tudsz!!!!
Nekem is szurkál a hasam és mensi görcsöt is érzek!!!
De ez normális!!!!!!
Vendég

Erzsébet!
Megvagy!!!!!!!Helyesek vagytok!!!!!
Vendég

Köszi lányok :wink:

Erzsébet: ez volt a 2. hónap. Zolika is így jött.

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Olik! Gratulálok! Hát ez az autóbalesett most nagyon nem hiányzott neked! Vigyázz magadra, és tényleg próbálj egy kicsit pihenni, legalább amikor apa otthon van! Tudom, hogy egy gyerek mellett ezt baromi nehéz megoldani!

Kriszti, Erzsi! Jók ezek a tüsző méretek! Naponta 2-3 mm-t nő, és olyan 20-22 körül reped meg!
Kriszti! Csak semmi mosakodás reggelig!!!!!!!! Akció után csak maradj szépen fekve ameddig csak lehet!

Ancsa! Sajna Renni-n kívül nem tudok neked semmi mást mondani a gyomorsav ellen! :cry:

Enik! Remélem megnyugodtál egy kicsit! Sajnos nekem sincs jó tapasztalatom az itteni védőnővel kapcsolatban, úgyhogy amit mond az az egyik fülemen be a másikon ki.

Denni! Mi van veled???? Jól vagy?????

Zsu! Nagyon eltűntél!

Nálunk mától 2 naponta akció! Kacika! Mi ez a joghurtos tampon? Ez gondolom a lányos spermák miatt van ugye? Mikor kell és meddig használni?
Vendég

Ildi!
Mindent bele!!!!!!!!!!!!
Erzsi,Te és Én megint eggyütt izgulhatunk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek jó 7végét!!!!!!!!!!!!!!
Ki mit csinál????
Én ma délután shopingolok a barátnőmmel!!!!!!!!!
Kell egy kis kikapcsolódás!!!!!!!!!!
De késő délután vagyok vagy este!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

little: köszi megfogadjuk a tanácsodat :lol: kriszti köszi mindjárt én is megnézlek :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!!

Olgi, de jó, hogy ide is fogsz mostmár írni!!Húú neked már szép erős a teszted, én a 15. dpo-n csak valami erőlködést láttam, de szemmel látható volt. Igen most akkor a hétvégét töltsd pihenéssel és minden rendben lesz!! Nagyon sajnálom a karambolt, biztos nagyon megijedtetek vagyis Te, Zolcsi észre sem vette, ahogy írod, bátor kis srác!! :D
Remélem igazatok lesz és nincs semmi különös csak túlreagálom a dolgot!!
Azért reggel csináltam egy tesztet, azt hittem már legalább erősebb lesz, mint a controll csík, de nem...Annánál ilyenkor már egyforma erős volt, de lehet később volt a pé és a beágyazódás... Kép
Nekem elvileg ez a 20.dpo :roll: sajnos a felső a controll csík :D

Kép, Kép
nemen

nemen: ez a csík már nagyon jól látható és sokkal erősebb már napról napra erősebb :lol: ne izgulj :lol: mi támogatunk téged
erzsebet0312

kriszti: micsoda bulihangulat te is nagyon csini vagy ám :lol: két csini kismamik leszünk :lol:
erzsebet0312

Enik!
Már megnyugodhatnál!!!!!!!!!!!!!!
Ez tuti 2 csik!!!!
Most,hogy erősebb a contoll csik,az egy dolog de már a 3.zebrás teszted!!!!!!!!!!!!!!Ez jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez erősebb a csütörtökitől!!!!
Nyugodj meg,pihenj sokat,most ne csinálj megerőltető munkákat!!!!!
Napról napra több lessz a hcg a szervezetedbe!!!!!!!!!!
Akkor ez a 4.heted!!!!!!!!!!!!
Egy hét mulva elmehetsz dokihoz!!!!!!!!
Mikor tervezed?
Vendég

Joghurtos tampon??? Hát én ilyet nem írtam, de szerintem más sem ebben a topikban. Ezt szerintem másikban olvastad :)
Én ilyet nem csinálnék, ha kell, lesz 5 fiam is, de nem dugok joghurtot meg ecetet a .....ba :lol:

Szia Olik!! Már olvastalak Téged, Benneteket a babprojekt 2007-ben, láttam ott már hogy sikerült! Nagyon gratulálok!
Peti fiam nekem is a 2. hónapban jött össze, a tesó várat kicsit magára, igaz ez még csak a 3. hónap, és az első kettőben biz. okok miatt pont abban az egy hétben amikor lehetséges lenne...nem tudtunk együtt lenni.
Vendég

Erzsébet!
Ha látnád a többit!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd ha több időm lessz teszek fel többet!!!!
Igen tuti csini kismamik leszünk :lol:
Vendég

Kriszti, Erzsi akkor hajráá!!!

Ildi mi is a 11. napon kezdtük a kétnapontát és nem hagytuk magunkat, ebben a hónapban sikerült teljesíteni!! :D

Kislibus Te pl. a hasfeszülésre és a mindjárt megjön érzésre mit mondasz különben??

Ancsa én is csak a Rennie-t ismerem, de nekem az nagyon jól bevált, vagy a cukor miatt nem szedheted?? patikában megkérdezheted, hogy van e valami más alternatíva!?

Denni mi van veled nagyon kíváncsi vagyok?! Remélem már rendeződnek a dolgok és jobban érzed magad!!! Kérlek jelentkezz be kicsit!!

Kép, Kép
nemen

Ez az 5. hét vége a mensivel számolva, jövő héten szerdán lehet elmegyek dokihoz, hogy nézze meg jó helyen van e.
Olgi Te mikor készülsz dokihoz??

Én olvastam az egyik topikban a joghurtos tampont, de hogy melyikben és mikor és pontosan hogyan már nem tudom, de az elég neccesen hangzik!!! :roll:

Erzsi próbállak az iwiw-en megkeresni, oda is tegyél majd képet, ha nincs!! :D

Kép, Kép
nemen

Kacika!
Valahol én is olvastam jogurt és tampon téma!
De hiába olvasok vissza nem emlékszem!
De nem hiszem,hogy te irtad!
Sőtt azt sem,hogy Joghurtos tampont.........ba!
Szerintem a joghurtot valaki eszi!!!!
Nekem úgy rémlik!!!!!!!!!!
Vendég

Akkor jól olvastam a joghurtos tampont!
Csak nem emlékeztem hol és ki!!!
De ha valakinek bevállik!!!HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enik!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kacika! Bocsi, tényleg nem Te írtad, hanem egy másik csaj egy másik topikba, ahová írni szoktam! :oops: Ezer bocs!!!!!!

És közben ezt találtam:
"A hüvely gombás fertőzésének otthoni kezelésére a natúr joghurtos tampon kíválóan megfelel. A hüvelybe 15-30 percig felhelyezve visszaállítja a hüvely normál ph értékét, és megszűnteti a gombás fertőzéseket.
Köztudott, hogy a hüvely normál ph értéke savas kémhatású, így a joghurtos tampon használatával a nemi aktus során a hüvelyben kerülő spermák Y /fiús/ kromoszómái többségben elpusztulnak, így nagyobb a valószínűsége, hogy az X /lányos/ kromoszómák egyike éri el a tüszőrepedéskor kiszabadult petesejtet. Dr. Kovács Kálmán nőgyógyász"

:shock: :shock: :shock:
Vendég

kriszti: ok teszek fel oda is :lol:
erzsebet0312

Erzsi!
Én is teszek fel a hétvégén!!!!!!!!!!!
De most elköszönök,mert megyek csavarogni!!!!!
Pusszi!!!!!
Vendég

Juj de felprögtek az események....megjöttem én is!!!

Látom lesz dolgom a táblákkal,lassan mindenkit át kell rakjak a babás táblába,de én egyáltalán nem bánom!

Gratulálok mindenki tüszőcskéjéhez,és akkor tessék kihasználni minden hasznos percet!!!!!!

Összeszedem magam és megcsinálom a táblákat!!!
vedresandi

Olik: itt is szia!
vedresandi

ÜDV.ANDI!

Igérem én kihasználom!!!!
De sajna este a párom éjeles,majd holnap!!!!!
De látom te is közeledsz a ciklus vége felé!!
Nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:örülök,hogy a tüszőnéző jól sikerült.Nem baj hogy a párod éjszakás,mert a katonáknak azért kell ám iső,hogy elegen,és jó minősígűek legyenek.Hidd el holnap is tökéletes lesz az időzítés!!!
vedresandi

Andi:
[img][IMG]http://wade.hu/smiley/kategoriak/anim3/36_4_16.gif[/IMG[/img]

Enikő: ez már nagyon tuti két csík :D most már hagyd meg a többi tesztet a boltban, mert nem marad másnak :lol:
a dokimhoz 2 hét múlva mennék, akkor lennék 6 hetes. Olyan 6 és 7 hét között.

Kacika: köszike! Háát így nehezen jönne össze, ha nem vagytok együtt, amikor kell :wink: :lol: Csak ügyesen!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

[img][img]http://wade.hu/smiley/kategoriak/anim3/36_4_16.gif[/img][/img]

Andi: ez akart lenni :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

kriszti hó csavargást :lol: én dolgozom és tartom a frontot :lol:
erzsebet0312

Enikő: Küldtem privit!

Kép
Kép
Kép
olik22

Erzsébet!

Dolgozol még?
Megjöttem,nagyon fáj a lábam,lejártam!!!!!!!!
Vettem egy felsőt,több mindent szerettem volna,de szombat este,nem sok minden van nyitva,az Interspárba van egy ruhás,akkor a Takkó,a Deicmannba néztem topánkát,na meg még a Tescóba van ruhás!
Úgy,hogy a jövőhéten még egy körút,de napközben,mikor még több minden nyitva van,nacit is akartam venni 3/4 eset,de nem volt!!!!!
Dolgozol holnap is?
Vendég

t.kriszti: igen dolgozom. de jó neked legközelebb megyek én is soppingolni :lol: tegnap este kezdődött a fehér folyás :lol: szóval ma akció indul :lol: remélem neked ma hazajön a párod és akkor eltüntök majd a paplan alatt :lol: :lol: :lol:
erzsebet0312

Sziasztok lányok!
Kép kivánok mindenkinek!

Mi megyünk egy kicsit shoppingolni,du-án jövök....

Kép

Kép
ancsa03

ancsa: jó soppingolást ebbe a szép időbe :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Bocs, hogy ilyen ismeretlenül írok, de szoktalak titeket olvasni és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek, ha a fiamat még reggel meg este szoptatom, az befolyásolja a fogantatás esélyét?

Egyébként már fél éve újra menstruálok és két hónapja döntöttünk úgy, hogy most már becsúszhat a kistesó (ez alatt azt értem, hogy nem erőltetjük, de azért odafogyelünk:))

Köszi a választ!

Klarka

Kép
klarka

Szia Klarka!!

Én csak annyit tudnék neked példaként irni,hogy az egyik topik lakónk ENIK is szoptatta az Annáját,addig nem esett teherbe,már nem szoptat,és egy párnapja boldog pozitiv teszt tulajdonosa!!!!!!!!!!!!!
De ez lehet véletlen is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha úgy gondolod,hogy nem erőltetitek,még 2 hónap és 1 éves a fiad,ráérsz elválasztani,szép fokozatosan,próbáld a reggeli szopit kihagyni!!!!!!!
Gyere máskor is ha van kedved!!!!!!!!

Szia!!!
Vendég

Erzsébet!
Ma is dolgozol?
Apával mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma nem megyünk sehová!!!!!
Főzés,vasalás lessz!!!!!
Délután pihenés!!!!!!!!!

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?