Sziasztok Lányok!
Tegnap óta anyuéknál vagyunk, úgyhogy csak read only vagyok, nem nagyon akarok egyfolytában itt ülni.
Viszont most muszáj egy dolog miatt, és akkor már megpróbálok a többieknek is reagálni!!
Thomasanne!!!!
Nem is tudom mit mondjak, az egyik szemem sír, a másik neve. Egyrészről nagyon köszönöm az infót, mi még nem voltunk megnézni a kiírást, úgyhogy Tőled tudjuk a jó hírt első kézből
Másrészről, viszont pont az a szitu fordult elő, amit írtam is, hogy baromira nem szeretném, ha előfordulna. Mégpedig az, hogy esetleg mi, akik nem is kerületiek vagyunk, de van némi protekciónk, bekerülünk, és Tomi pedig, aki egy köpésre lakik a bölcsitől , pedig nem.
Nagyon sajnálom, tényleg!!
És hát persze nagyon cikinek is érzem a helyzetet!
És nem tudod, valóban csak 24 gyereket vettek fel???
Tényleg nagy kő esett le a szívemről, ahogy Benianyu is mondta.
Csibb!
Gratula a 4-es vizsgádhoz, nagyon ügyes vagy!!!
Benianyu!
Dani nagyon édes lehetett tegnap este!!! Beszéd téren mi is szintén stagnálunk, még mindig csak 25-30 szót mond Gergő, és nem mondhatom el róla azt, hogy napont megörvendeztett új szavakkal (mi Robival Bubbának hívjuk egymást, na ezt a szót már gyönyörűen mondja. És ha telefonál az apja, akkor mondja Gergő: Bubba-Apa!!!
Kis hülye, remélem, azért majd simán anyának és apának fog szólitani később...
)
Mse!
Szegény Nyuszi, jobbulást kívánunk neki!
Jó hallani / olvasni, hogy ennyire van mivel lefoglalnod magad (na, nem mintha Kisnyúllal nem tudnád), és ráadásul kimondottan is élvezed. Lesz ebből valami tanfolyam v. hasonló is???
Ja, annak meg végképp örülök, hogy ilyen jól érzed magad a bőrödben, és hogy úgy érzed, jól döntöttél.
Nagyon vagány csaj vagy, komolyan mondom. Más ilyenkor a sebeit nyalogatná (jelzem, szerintem ilyen esetben én is). Te meg örülsz az életnek, meg mindennek!!!
Juci!
Nagy-nagy gratula a tesókád babájának!!! Sok-sok tejcsit, és jó egészséget kívánunk!!!
Annamami!
Körkérdés: én kenegetem Gergőt, sőt, nem csak "getem", hanem igen alaposan be is kenem. Sőőőt, én már tavaly nyáron is kentem, méghozzá ugyanazzal, amivel most. Nem százezer forintos krémmel, hanem az Avon gyerekeknek való krémjével. Azt hiszem, naptej a neve, csak hát a lötyinek lila színe van. Nem akarok hazudni, de valahol 20 és 30 faktor között van. Most nincs itt nálunk, de ha vasárnap haza megyünk, szívesen megnézem neked.
Na, most mégis megkerestem neked, szóval 40 faktoros. Így néz ki:
Szóval, nem akarom már agyon dícsérni, de én nagyon meg vagyok vele elégedve vele, Gergő egyszer sem égett le, hanem nagyon szép barna volt egész nyáron...