Új privát üzeneted érkezett!

Leona! Boldog szülinapot Danának! Neked meg drukkolok nagyon könnyü szülést kivánok!

Andi! Ti hogy vagytok?

Szöszi! Megérzés. Nekem eddig már kétszer nem jött be:) Mondtam is kell egy harmadik gyerköc, akkor talán az lesz amit én szeretnék :lol:

Hurki! Örülök hogy nem kellenek a cseppek, mi nem ismerjük de ahogy olvasom szörnyü lehet ez a krupp :(

Egcsi! Jo lehetett a kirándulás, már mi is nagyon várjuk a nyaralást!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Itt a bölcsis anyáknapi kép és a másik Orsi kedvence
Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Elnézést kérek a betolakodásért, a "ma mégsem jött meg"-ből jövök.
Elkezdtem minőségi használt angol márkás baba,-és gyerekruhákkal foglalkozni, és szeretném nektek ajánlani az oldalamat a http://babaturi.gportal.hu címen.
Nagyon szép ruhák vannak kedvező áron. Nézzetek be hozzám!
Tina

tynus12

Karmen :)
Nagyon szépek a gyerkőcök! :)
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi :)

Nagyon jóképü legény Berci!

Szépek a kölkök, Norbi meg különösen tetszik, olyan szabályos kisbaba, na meg mintha nem is 1 hónapos lenne hanem 4.

Kérdés: Orsi mióta viseli el a papucsot magán? Nem csetlett-botlott benne?

Leone :)
Isten éltesse Danát a szülinapján. Neked meg problémamentes szülést kívánok, mondjuk mától bármikorra. :lol: :lol:

Szöszi :)
Én kislányt érzek most. Remélem be is jön!

Andi28?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok :)

Én is előkeveredek :) Olvasom ám a topicot, csak irni ritkán :)

Mi is szülinapoztunk hétvégén (most is, és azelőtti hétvégén is...) Teszek fel képeket :)
Kép
Kép

2005.05.10-én 13:27 után néhány perccel
Kép

2007.05.10-én 13:27 után néhány perccel
Kép

Pusz mindenkinek (és nagy drukk a pocisoknak :) )

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu :D
jók a képek :D Boldog szülinapot!

Leone :D
Danának is boldog szülinapot!

Cat :D
nálunk a fiúknak van sima papucsa, ca. az ősz óta. Ők simán tudnak menni benne.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Minyu :)
Nagyon jók a képek! :D És utólag is boldog szülinapot a legénynek! :P (Bercinek pont olyan játéka van! :) )

Orsi :) Andi :)
Ti éreztek szurkálást méhszáj tájékon? Sokszor nekem elég kellemetlen, késdöfködés jellegű. :?

Dobok egy pocis képet.31+1 Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi, hatalmas a pocakod, és ez még nőni fog bizony jó sokat :) Én nem is tudom elképzelni hogy tudnék Balázs mellett a tanulásra koncentrálni, este mint egy zsák dőlök be az ágyba.
Nekem olyan furi, mert azt mondták az oviban az ovónők amikor ovilátogatásra nyílt napra mentünk, hogy hű de mozgékony fiam van. Igen valóban az de nekem ez a normális, izgága anyuka és egész eddigi életében sportoló apukának mégis milyen gyereke legyen?
Hát éjjel Balázs rosszat álmodott, anya pocakjábann kisbaba van meg nyüszizett is, és persze befulladt :( . Szerencsére nem olyan komolyan, na de akkor is...annyira egyértelművé vált hogy lelki alapon van. Nem témázunk rajta nem kell neki simizni meg semmi, az egyetlen dolog ami megváltozott, hogy legugolok hozzá és nem veszem fel a kis 17 kg-ját cipelni. Azóta persze apa fölemel-mondogatja de olyan őszinte tisztelettel a hangjában, nem szemrehányóan, de ha mesét nézünk ahol van kiskacsa meg apukája akkor is mondja áhitattal szeretettel, hogy apukája fölemeli. Na de most tényleg nem kockáztathatok az ő cipelésével. Nagyon igényli hogy apuci fölemelje, és ez olyan igazi kárpótlásféle nála, nekem már nem is mondja, egyáltalán nem követelőzik, nem durva e téren, és amikor Robi fölemeli annyira boldogan bújik és simul a vállára.
Kipróbáljuk ma este cseppek nélkül, reménykedek, hogy nem lesz semmi, és nem kell visszahozni a cseppeket.
Jó éjt Erika
hurki

Hurki :)
Érdekes mennyire különbözően állnak hozzá a gyerekek a kistesó dologhoz. Lehet, hogy nálunk most semmi különös tünet nincs, de ha kibújik Bence, akkor annál nagyobb lesz a féltékenység. :?
Remélem Balázs hamar túlteszi magát a "traumán" és minden ok lesz megint. :) Mostmár legalább tudjátok, hogy nem allergia...
A suli nem nehéz, alig kell tanulni, heti 2O-3O perc. Mondjuk az eü. hátterem és a hazai oktatás eredménye, hogy nem szakadok meg. :D
Fabrikálj már vonalzót Balázsnak és a csöppségnek, nem tudom nyomonkövetni hol jársz... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi! Hatalmas a pocid, kitartás! Nekem is szurkált, nagyon fájt! Én sem tudnék gyerek/gyerekek mellett tanulni

Cat! köszi, Orsi másfél évesen kapott papucsot, akkor a szandi után nagyon élvezte, aztán volt amikor csak a szandi kellett, most megint csak papucs van. Kötelezö felvennie mert hideg a kö hogy már nem fütünk:) de néha van hogy elmarad. Sosem botlott benne, de ugrálni tudja abban nem lehet akkor szandira kell lecserélnie. Amugy biztosan azért kedvelte a papucsot mert unokanövére is abban van a mamáéknál mi meg ott laktunk most másfél évig, és amit Csilla csinál azt szeretné ö is mindig.

Minyu! Nándi nagyon szép mosolygos fiú. Boldog szülinapot neki!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Itt vagyok én is. Hétvégén Kehidán voltunk még egy utolsó nyaraláson hármasban. :lol: Én persze csak irigykedtem a medence széléről, de így is nagyon jó volt.

Ma voltam dokinál, babát 2200 gr-ra becsülte, szerinte nagyobb lesz, mint Péter (Ő 2650 volt), de persze nem óriási. Csoda is lenne, mert hízásban még mindig csak az 5 kg-nál tartok.
A méhszájamra 2100-at kaptam, de továbbra is minden rendben. Megbeszélte az általam választott dokival, hogy elvállal szülésileg, jövő héten remélem sikerül vele találkozni, s bizom benne, hogy személyesen is szimpatikus lesz. (Eddig sok-sok infóm van csak róla.)

Egcsi! Szúrkálás nagyon ismerős. Piszkosul tud fájni. :roll:
Karmen! GYerkőcök tündériek! :D
LEone! Danának utólag is boldog szülinapot! Várom már nagyon a hireket rólatok. :lol:
Cat! Péternek a mai napig nincs papucsa, mindig szandit kap. Próbáltuk, de nem ment neki, meg szerintem ez biztonságosabb neki az ugrálásokhoz, futkozáshoz. :lol:

Sajnos nála is jönnek elő a tesó + ovi jelek, nem tudom melyiknek tudható inkább be. Iszonyat hisztiket bir levágni, és újabban verekszik, de csak én vagyok az áldozat, a játszótéren szerencsére nem bántja a gyerekeket, és az oviban sincs vele semmi gond. Kicsit szomorú vagyok ez miatt, sajnos sokszor nekem sincs hozzá türelmem este, aztán meg persze lelkiismeretfurim van.

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Sziasztok!

Dana nevében is köszönöm a köszöntéseket!

Mi még egyben vagyunk, ma már amnión voltam, de a méhszáj majdnem teljesen zárt, 2111.
Mostantól minden nap kell mennem valamilyen vizsgálatra. :?

Majd jelentkezem, pussz!

KépKép
leone

Kitartás és drukk! :P

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Leone! amnio ilyenkor? Én ugy tudtam ez csak a genetikai vizsgálatot jelenti amin én voltam 19 hetesen, amikor a hason át agzatvizböl mintát vesznek. Miért kellett most ilyen neked? Kitartás, már nagyon várjuk a hireket!

Kép

Kép

Karmen
karmen

ez is magzatvízvizsgálat, azt nézik, hogy tiszta-e.
nem úgy zajlik, mint a genetikai.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Karmen!
Amire te gondolsz az amniocentézis, ez meg amnioszkópia. (http://www.hazipatika.com/services/enc?word=;etid=38)
Betöltött 40. héttől nálunk minden nap kell menni, egyik nap amnioszkópia, másik nap NST.

KépKép
leone

Hát nem kapkodja el a gyermek a világrajövetelt. :D

Voltam ma Uh-n, Bence 2O98g, BPD 8.44, FL 6.16, HC 3O.93, AC 27.99. A méretei alapján egy héttel nagyobb a koránál. :)
És akkor egy 4D-s kép.
Kép
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Kisfiuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!! :lol: :lol: :lol: Lanynak is ugyanigy orultunk volna :wink: . Legfeljebb meg egyszer probalkozunk...

Leone!
Legalabb van elfoglaltsag minden delelott. Akkor tovabb drukkolunk!!!

Egcsi!
Szep fiu Bence! Nagy elmeny volt a 4D?
Es csatlakoznek a ketfius anyukak klubjahoz :wink:

puszi:szoszi
szoszmosz

Leone! Igy már értem, köszi. És ez sem fájdalmas?

Egcsi! De szuperek a képek! Nekünk egyik sem lett ilyen jo:(

Szoszi! Gratulálok!!!

Orsi! légyszi ird már meg (megint) annak az oldalnak a cimét, ahol ausztriábol lehetett rendelni Mo-ra cuccokat, ott volt az összecsukható etetöszék is, köszi

Kép

Kép

Karmen
karmen

Egcsi :D
jók a képek :)

Szöszi :D
gratula a kukacoshoz!!!

Karmen :D
http://www.arzuhanas.com/

Orsi
KépKépKép
icsilya

Minyu :)
Nándi baromi helyes a képeken! A második kép az újság címlapra illö!!!!

Üdv a pöcsös Anyukák táborában! :lol: :lol: :lol: Én még harmadikra is örülnék egy fiúnak, de nem vagyok telhetetlen. :D :D Mostmár Andi28-ra és Hurkira vagyok kíváncsi, hogy összehoztok-e 8 fiút 4-en? :lol: :lol:

Leone?????????

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Próbáltam képbe kerülni, de úgy látom nem lehet még új gratulációkat küldeni, se új pocakosoknak, de megszületett kistörpéknek:)

Szöszi :) király dolog három tökös a háznál :lol: , de nekünk legalább a kutya nőből van :lol: :lol:

Magunkról dióhéjban: május 6-13 Kolpingoltunk. naggggyon jó volt, és az előzetes rémhírekkel ellentétben az időnk is kellemes volt. Másfél nap esőt simán kihúztunk Bobóval odabenn, de 2x kinn is fürödtünk a bohócos medencében egyébként meg nyári nadrág, rövidujjú.

Mi 29-én vonulunk be Milánnal a műtétre, ha addig nem krepál be az egészsége és műthető állapotban lesz. majd kérem a drukkokat.
Most ennyi, puszi.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Gondoltam szólok mielőtt elmegyek a kórházba, hogy 14.20-kor szivárogni kezdett a magzatvíz. Mivel a méhszáj még mindig szinte teljesen zárt (reggel volt vizsgálat) ezért nem biztos hogy hamar meglesz a kistesó. Összehúzódások, fájdogálások azért már elkezdődtek.

Most megyek, átnézem a cuccom...

KépKép
leone

Leone! Nagyon izgulok!!!

Orsi! köszi, erre gondoltam.

Kép

Kép

Karmen
karmen

drukkolunk :) vagy már lehet, hogy meg is született a babó??? :lol: :lol:

Edit :)
mi kedden megyünk kolpingolni, remélem, jó időnk lesz.
Remélem, hogy minden gond nélkül eljuttok a műtétig.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hajrá-hajrá-hajrá! Várjuk nagyon a híreket! És naggyon kiváncsi vagyok, hogy javítjátok-e a lányok arányát :lol:

Orsi :) nagyon meleget írnak jövő hétre, fülledt nyári meleget, néha záporral. Bár, több napra előre azért sose olyan pontos, folyton módosítgatják, remélem a zápor része marad ki nektek.

Dobok pár kedvcsináló fotót :lol: (bár gondolom a kedv már nagyon megvan)

Edit
Kép

Kép
reditke

Akkor a képek. bocs, jó sok lesz. idén készítetem sokat, mert tavaly talán összesen 3-t.

Ha rossz az idő....
Bobóország labdák - mint a kép is mutatja, mindhárom pasim élvezi (1-35 éves korig :lol: )

Kép

Ha már nem bírod a gyereket, temesd be (jó esetben erre maga is rájön, onnét aztán kiabálhat :lol: )

Kép

Még mindig rossz idő....
Pici a bölcsödében elefántogol:

Kép

Nagyobb az óvodában gyurma sünit készít:

Kép

Persze közlekedés csak és kizárólag motoron (Milán ott tanult meg motorozni):

Kép

Tavaly még nem volt, a gyerekfárasztó eszköz, a trambulin:

Kép

És ez sem volt még ősszel, pedig minden fiú odáig van érte. Markoló:

Kép

Milán egy életveszély a csúszdázással:

Kép

Bálint az árbóckosárba közelít:

Kép

Keszthelyről balatoni hajókázás. Egy igazi hajóskapitány:

Kép

Milánt nem a hajóút, sokkal inkább a rengeteg díszkavics érdekelte (persze anyukája persillel mos :lol: :lol: )

Kép

És az igazán jó idő:

Medencézés1:
Kép

Medencézés2:
Kép

A három here :lol: :oops:

Kép

Ennyi, bocs a sok képért, ígérem hónapokig nem teszek fel..... :oops:

[/img]

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Gólyahír
Ma hajnali 3.22-kor megszületett Leone kisfia: Brúnó, 3520g-mal, 50 cm-rel. Mindketten jól vannak.
:D
Sz.
szamoa

gratulálunk és üdv a fiús anyukák körében :lol:

Edit
Kép

Kép
reditke

gratulálunk a fiúhoz!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gratula! :D Jó egészséget és sok boldogságot! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó volt a 4D, kaptam egy 2O perces DVD-t is. Sajna apa dolgozott, úgyhogy egyedül voltam. :? Azért utólag is örült, hogy láthatta a legkisebbet. :) Szerintem nagyon hasonlít Bercire, de azért reménykedem, hogy nem lesz annyira kiköpött apja, mint a nagyobb. Nálunk nem apasági, hanem anyasági tesztet kéne csinálni. :D
Gratula a fiúcskához, nagy élmény lesz! 3 tökös a háznál... :lol:

Edit :)
Nagyon jók a képek! Ne szabadkozz, én szívesen nézegetem mindenki csemetéjét. :) A markoló az én fiamnak is bejött volna. :)
Drukk az operációhoz! :)

Orsi nem bánja, hogy neki menni kell bölcsibe, te meg otthon vagy Norbival? Csak azért kérdezem,mert valószínű én is hordom Bercit daycarebe miután megszületik a pici, ha nem is minden nap. :)

Andi :) Hurki :)
Nagyon hallgattok. Mi újság?:)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi :D
én is viszem a fiúkat bölcsibe ugyanúgy ahogy eddig is. Szerintem érdemes lenne a daycare-t még a szülés előtt elkezdeni, hogy nehogy azt érezze Berci, hogy megjött a tesó és akkor neki mennie kell.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Leone!! gratulálok a kisfiatokhoz!

Egcsi! nem bánja, igaz ö már elötte is bölcsis volt, igy neki természetes volt hogy oda menni kell továbbra is. Nagyon szeret ott lenni. De ha itthon van akkor nagyon anyás, néha nagy türelem kell hozzá de szerintem ez érhetö, és igy legalább kicsit sem féltékeny

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Leone! Hatalmas gratula Brúnóhoz! :lol: Remélem nálunk is ilyen jól összejön a fiú-lány arány! :D
Edit! KÉpek nagyon-nagyon jók! Fiamnak meg se mutatom. Holnap indulnunk kellene Páhokra! :roll: Műtéthez hatalmas drukk! REmélem minden rendben lesz!
Orsi! Jó pihit nektek is! :lol:
Egcsi! Szerintem is vidd Bercit még a tesó megérkezése előtt. Mi is ezért kezdtük el az ovit ápr-ban. Nekem is mindenki ezt tanácsolta.
Én még nem szeretnék babás hirrel jönni, de kedden megismerkedem a szülőorvosommal. :lol:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Orsi :) Andi :) Karmen :)
Köszi a tanácsokat. :)
Most megy Berci minden nap egy fél napra, amíg suliban vagyok. Szeret járni, bár a reggeli kelés néha elég nehéz. Ezt mondjuk megértem, én sem szeretek hajnalban kelni, de ha nem megyek suliba akkor nincs időhöz kötve a dolog. :)

Andi :)
Majd írd meg a tapasztalataidat. Ha "régi" bútordarab a dokid, akkor lehet, hogy ismerem, Fehérváron voltam gyakorlaton a kórházban, többször is. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

hahó, nem tűntem el, de semmi hírem nincs, voltunk a 12 hetes Uh-on, (12helyett 13 hetesek voltunk), és most afp-n, majd a 19.héten lesz genetikai UH, mert csak ekkor volt hely. Annyira ritkán láthatoooom. De a múltkori Uh-on azt láttuk, hogy utálja ha bekukkantunk hozzá, legalábbis ezt éreztük, úgyhogy hiába vagyok írtózatosan kíváncsi, különben is csak ekkorra kaptunk időpontot. Nem érzek semmit, pedig már úgy várom hogy érezzem ahogy mocorog. Türelmetlen vagyok. Csak a hasam oldalt meg néha a köldökömnél fáj. Határozottan fáj. Olyan mintha a szalagok nyúlnának, aztán 1-2 nap és elmúlik.
És azt sem tudom hogy a dokim normál szülés párti és akkorcsászároz ha muszáj. Na most akkor készüljek normál szülésre? Be vagyok szarva tőle, de akarom is, és pofára sem akarok esni ha mégsem lehet, de szenvedni meg nem akarok vajúdással ha tuti császár a vége, szóval ezek a hormonok olyan határozatlan kislibává tesznek :)
Leone gratulálok Brúnóhoz :) aranyos név.

Erika
hurki

Nyugi, nemsokára szétrúgja az oldalad a gyerkő. :D Még emlékszem milyen ez a várakozás, nemrégen én is átestem rajta. :)
A szüléssel én is így vagyok, normált akarnék, de a császáron már egyszer átestem, az nem olyan ismeretlen. 8) Annyi különbség, hogy az én dokim inkább császár párti. :?
Vannak már nevek vagy megvárjátok míg fény derül a nemére? :)

Nektek van már név a tarsolyban? Ha írtad már, akkor bocsi, de tudod terhességi memóriazavar... :D

Nekem mindenki azt mondja, hogy mennyire lent van a pocakom...őszintén, érzem is, hogy szurkál a méhszájam és a csontjaim, ízületeim tágulnak odalent. Bercinél semmi ilyen nem volt. Kíváncsi vagyok mi esz a nagy "készülődés" vége. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ja, el is felejtettem...most délután menni akartam a gyerekkel a boltba, mert feltétlenül markológépet akart( :roll: ) és nem engedtek be, mert bombariadó volt. :shock: Már megint szórakozott egy idiotik egyén. Szerintem nem találtak semmit, majd figyelem a híreket. :?

E

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Tegnap voltam az új dokimnál, sajnos nem igazán jött be, de igy az utolsó hónapban hol keressek másik dokit? (Senki nem fogad, mert a móri kórház bezárás miatt, sokan vannak ebben a cipőben, mint én). A szitu, amin rettentően kiakadtam: fekszek a vizsgálón, fél mp-es vizsgálat, közli, hogy 2 ujjnyira kinyiltam, akkor megbeszéljük, hogy jövő héten melyik nap repeszti meg a burkot, s megszüljük a gyereket. Gondolom mindez az ügyeleti napján történne. Közöltem vele, hogy nem szeretném, ma kezdtem a 36. hetet, ha nincs semmi baj, akkor miért legyen koraszülött babám? Ha jövő héten is ezzel jön elő, megnézetem magam a saját dokimmal, hogy tényleg mi a helyzet, benne 100 %-ig megbízom. Vagy csak én reagáltam túl a dolgot?

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Nagy grat a kispasihoz! :)

Hát nem tudom, sztem elég gáz. :evil: Abból kiindulva, hogymikor én benn feküdtem a kórházban, mindenki drukkolt, hogy minél tovább kihúzzuk, és csak a betöltött 38. héten merte azt mondani a dokim, hogy menjek haza kipihenni a kórházat, mert ha akkor megszületik már nem akkora gáz. Szóval sztem minél tovább marad benn, annál jobb neki, hadd gyarapodjon még! Vagy rosszul látom? :oops:
Nekem ez tök fura, hogy 36. héten ezt mondja... Még ha ügyeletes is lesz, akkor is csak 36 hét. Nem értem...

Alsópáhokos képek: hmmm, de jó is lenne :lol: :P

Kép
Kép
Kép
minyu

Andi :D
nem reagáltad túl!!! mi a fenéért burkot repeszteni?
külső vagy belső nyílt ki?
ha belső akkor tényleg meggondolandó, mert megnő a fertőzséveszély, de akkor is inkább az antibiotikum, mint az indítás.

Erika :D
szerintem készülj úgy a normálra, hogy császár is lehet belőle. Én nagyon készülök arra, hogy Lili normál hüvelyi úton szülessen meg, de nem hiszem, hogy bármi tüske maradna bennem, ha akár 1 napos vajúdás után is kiderül, hogy valami miatt kell a császár.
Én nem vajúdtam semmit a fiúkkal, mert 10 körül elfolyt a magzatvíz és 12kor már kint volt Máté... de szeretném megtapasztalni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szerintem kérdezd meg a régi dokidat, mert ez a 36. hét szerintem is korán van. :?

Orsi :)
Hajrá normál szülés! :D

Holnap megyek dokihoz, majd beszámolok utána. Nem hiszem, hogy lenne turis vizsgálat, max kapok egy szurit a vércsoport miatt... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi, én nem vagyok ilyen toleráns :D úgy szeretném tudni mire készüljek, mert ismerve magam, nekem a bizonytalanság a legrosszabb. Én az értelmetlen vajúdást nem akarom, ahogyan a szobatársam volt, neki is keresztben volt és nagy babája mégis hagyták elsimult méhszájjal 12 órát vajúdani amíg vmi érték nem lett rossz és akkor rohamcsászár. Na ezt nem akarom. Közben meg óránként megturkászolta vmi ügyeletes doki,csöppet sem kíméletesen, hogy jé tényleg nincs benn a feje és hagyták tovább szenvedni a keresztbegyerekkel.
Most annyita filózom, hogy maradjunk-e itt vagy visszamenjünk a régi dokihoz, igaz ő nem a körzeti kórház, ott tuti császár, de bent lehet a zsülésnél és a szobában is, itt meg nem lehet benn a császárnál és hivatalosan a szobában sem, csak a közös helységben. Na most császárosok ti mikor voltatok olyan állpotban hogy agy műanyag széken a közös helységben látogatókat fogadjatok? Szóval hezitálok erősen. De elég elrettentőek a kórházi ktg-k. Nincs kibúvó? Tényleg nem szülhetünk választott kórházban?
Erika
hurki

Hát keresztbe gyerekkel, értelmetenül én sem szeretnék vajúdni és aki direkt engedi, az egy idióta! :?
Én közös heységben fogadtam a látogatókat már másnap. Az egri kórházban sem mehetnek be a szobába, főleg, ha baba-mamás szoba. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok! :lol:

Hú, jó régen írtam már, látom, azért vannak új hírek!

Gratulálok a kis pöcsöshöz! Ez a május 19. látom nektek is bejött (házassági évfordulónk)Milyen volt a szülés? Ha tudsz, írj!

Hurki :lol:
Neked még nem is gratuláltam, hol lehet ilyen síútra befizetni?...

Orsi, Egcsi :o
Te jó ég, mindjárt szültök! Irtó gyorsan telik az idő!

Andi :x
Hát én nagyon ledöbbentem azon, amit írtál. Az egészségügyi reformot ilyeneken kellene inkább kezdeni. Én nagy ívben kerülném ezt a kedves dokit.

Mi jól vagyunk, Csenge már elmúlt 21 hónapos, folyékonyan beszél, gyönyörűen ragoz, nagyon beindult ezen a téren. 3 hónap alatt igazi nagylányom lett.
Azért nálunk is volt izgalom, 2 hete Krisztián elzanyált, lecsúszott a lába az útpadkáról, boka kifordult, kezében a gyerek, meg 2 csomag. Szalagszakadás, műtét, fekvőgipsz. Mától 4 hét járógipsz. Szerencsére Csengének nem lett semmi baja az ijedtségen kívül.
Lassan mi is visszanézünk a Kaáliba, tudtok valami újdonságot lombik ügyben? Schöpfről most jól informált vagyok: 150 a szülés, +féláron szobák+hálapénz. hervasztó.

Bea
regibeus

Andi! Én nem engedném a helyedben! Norbinál 37 hetesen engedtem a burokrepesztést, de nekem mindenki egyetértett ott hogy nem szabad megvárni a sok gond miatt hogy beinduljon a szülés és egy sürgösségi császár legyen belöle, ahogy Orsinál sem várták ki. De neked csak azért mert nyilsz semmi más baj nincs tuti nem engedném én sem, a babának az a jo ha minél tovább bent marad!

Beus! Nagyon ügyes Csenge! Azt olvastam maradt az 5 támogatott lombik és több gyógyszert viszont jobban támogat most az oep mint régen

Minyu! Ti is épitkeztek? Kitartás!:)

Hurki! Nálunk csak védöruhában mehetett be pár perce amig a babát mosdatták és inkubátorba tették melegedni pár órára, de késöbb sem ö sem a látogatok nem jöhettek be, csak egy üvegfalon keresztül nézhették meg a babát, megvallom én ennek nagyon örültem, még ilyen pici bármit el tudna kapni, Orsinak is természetes volt hogy csak igy nézheti meg, nem sirt emiatt

Kép

Kép

Karmen
karmen

Andi28 :)
Én messziröl elkerülném ezt a dokit. Akkor inkább szülj az ügyeletesnél, aki éppen bent lesz. Miért kell 37. héten elindítani egy szülést? :evil: :twisted: :x
Sajnos tele van egy csomó ilyennel a szakma.

Beus :)
Ideje, hogy jelentkeztél! :D Képek Csengéröl? Valamikor találkozhatnánk is ám!

Cat
Kép
cateye

sziasztok, en mar megint lemaradva... :oops:

Leone!
Gratulalok a kisfiadhoz! :D Kivancsi vagyok vegul milyen lett a szules, gyere meselni ha majd raersz.

Andi!
Ezt a repesztes dolgot en sem ertem :shock: , hat ha tovabb nyilik esetleg, akkor majd magatol is megreped vagy beindul a dolog, nem?
Azert sokat ne aggodj, az biztosan nem hasznal! Drukkolunk!

Egcsi!
Van nevunk: Matyi lesz...csak fiunevunk volt igazandibol ismet.

szoszi
szoszmosz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?