Orsi
Köszi, akkor én is betartom a 2 évet. Nem sürgős az az eper annyira
Fogyás titka? Hááát, fini reggeli, után rendes ebéd (leves+második), majd semmi. Kb. Na jó, néha.néha vacsizom, de akkor is max 2-3 szelet sonka, zöldségek, sajt. Semmi kenyér. Sok víz (3-4 liter/nap) - ebbe már úgyis belejöttem a szopi miatt).
És természetesen nem ámítalak: mozgás. Rendes, torna. Heti 2-3x. Amikor még kevesebb volt a meló, akkor eljártam, most májusban itthon nyomtam, nem sok, 15-25 perc, de akkor jól megizzadok az ellipszistréneren, majd hasizom, meg ilyenek. Sokat számít. Nehogymár ne legyen az embernek 20 perce erre. Biztos van, csak nehéz az eleje... Utána már tényleg igaz, hogy ha nem mozgok, hiányzik. Sokkal másabb, mint Laura után rohangáli (aki megjegyzem, szépen elindult magától
....)
Mennyi van rajtad most? Menyiről indultál? Spec ismerem a problémát, mert az ülőmunka nem kedvez az előnyös alkatnak
Melcsi
Hát én tutira nem mernék egy 3 hónapos kisbabával így elmenni, de a másodiknál biztosan másképp fogom látni.. Nekem az volt mindig a legnagyobb gondom, így visszaemlékezve, hogy Laura sokszor szinte állandóan a cicin lógott. Volt olyan nap, hogy fel sem tudtam délutánig öltözni, mert 2-3 óránkénti evés, fejés, nekem is kellett ennem, meg néha ugyi pihenni is, úgy éreztem, hogy reggeltől estig rajtam lógott... Az első 6 hónapot én kicsit horrorisztikusan éltem át ilyen szempontból. laura jól aludt, azzal nem volt baj, de a kajcsi... Lehet, h kevesebb volt a tejem, és emiatt, de horrror volt..
Na majd a másodiknál
Hjaa kérem.....
Ja, az Apa még a vacsit sem tudja összerakni, nemhogy kompletten lefektetni. Simán bekenné a gyereket a samponjával füri után, illetve a popsikrémbe fürdene... ne is soroljuk... de imádja, csak kevesebb a türelme hozzá. Ez van. Nehéz, főleg, ha tervbe veszünk egy másodikat (egyébként tudom, h erről beszélnem kell majd vele, mert ez így kettővel nem fog menni), de jelenleg ez van
Ugye már nem félsz a szopitól??? Ki fog híradózni, ha elvonultok majd szülni? Írsz sms-t, és feltegyem a nagy íhrt?
Puszi