Új privát üzeneted érkezett!

ilona, akkor remélem jó kis tesztelős időszakok elé nézünk majdan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zel, milyen szép a kert!!! én már néha nagyon unom a kertészkedést, most el is döntöttük a párommal, hogy eladjuk a kérót és beköltözünk egy újépítésű lakásba..
kicsiboris

Kata! Nem semmi! Majdnem két focicsapat. Váááóóóó! Ügyik a sejtjeitek!

Kicsiboris! Én a helyedben nem kockáztatnám meg a beköltözést. Képzeld el, amikor ott lesz a kismanó. Keresned kell a játszóteret... Így meg apa csinálhatna frankó hintát, mászókát és homokozót. És tudnád, mi van a fűben, nem kéne azon aggódnod, hogy hány sörösüveget törtek bele az agyoniskolázottak a homokba.. És az sem mindegy, hogy kiengedheted a saját udvarotokra a gyerkőcöket játszani, és addig te is tudsz pl főzni, vagy ilyesmi. Én emeleten nőttem fel és a férjemhez költöztem ki falura. Nyári reggel volt, amikor egyszál pólóban ébredés után kifutottam a vizes fűbe. És ugráltam, mint egy gyerek. Ő meg csak nézett. Nem értette. Aztán elmagyaráztam. akkor kb 20 lehettem, és még előtte soha nem tudtam ilyesmit csinálni. Valami eszméletlen volt. Ezt nem venném el a gyerekeimtől.

Ilona! Ez egy snassz mezei kis falu Somogyban, Nagyatád mellett. A patakunk sem az a klasszikus patak, mert egy megnőtt vízelvezető árok. De azért patak. Nincsenek benne halak, de sok írisz nyílik, meg sás és nád is van. Öntözni lehet belőle, de bele nem mennék, mert a 60 cm-es víz alatt lehet ugyanennyi iszap. Mások ároknak hívják, de nekem akkor is PATAK.
A hasfájásom is megoldódott. Sok volt az eper.. :oops: Nem mensigörcs volt.

Kép
Kép
Kép
zel

csajok én olyan álmos vagyok.....jön valami front...
és úgy izgulok, kölcsönkaptam a 3d uh-s -babás könyvet, szuper fotók vannak benne :lol: :lol: olyan kíváncsi vagyok mekkora most borsószem királylány..

Kép
kicsiboris

zel, milyen déi lehettél amikor ugri-bugriztál :lol: :lol: úgy előttem van..
szóval, az a gond, hogy a házunk könnyűszerkezetes és nagyon félünk attól, hogy leamortizálódik mielőtt eladnánk (igaz 4 éves, de tele hibákkal), ez a gond....meg a hitel, na azt sem bírjuk nagyon...
és ha vennénk egy kisebb lakást akkor akár a felét visszafizetnénk, aztán csak lenne pár év múlva egy házunk, addigra csöppség is megerősödik..
kicsiboris

édit akartam írni:o)
kicsiboris

sziasztok!

Megjöttünk! 3 babót visszaültettek,puszilok mindenkit!
Most egy kicsit önziskedem!
m. reni

Reni,
Mennek a ragacsok ++++++++++++
Vendég

Reni,
hurrá!! akkor te is terhes vagy már! Pihizz sokat!!!
katata

Reni! Hurrá!!!!! Csak ismétlem magam! pihenj!!!!

Kééééész a paaaaaaaaacsinta! Jöttök???

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
Húú most hogy mondtad de ennék palacsintát :shock:
Vendég

Én is én is!!!!! :lol:
katata

Zel,
Jól feltüzeltél minket :lol: és most itt maradunk palacsiga nélkül :?
Vendég

Sziasztok!

Kata:örülök, hogy nem vagy rosszabbul. Ezután már csak jobb lesz. 21 babóca?! Az igen! Ti tudtok valamit!

Zel: gyönyörű a kertetek! Bár a fűnyírást én nem irigylem tőled! Hajrá babaprojekt!!! Hátha a menszid is hagyja, hogy nyaralás alatt huncutkodjatok egy kicsit önfeledten. Csak vvigyázz, nehogy anyósodék is lássák, ahogy te éppen visítva menekülsz a pici fiúk elől. Biztos csodálkoznának... :lol:

Ilonka: tudod, folyadék, pihenés, sok-sok együttlét és utána láb a magasba! :lol:

Reni: de jó neked! Bárcsak már mi is ezt mondhatnánk magunkról.

Pandácska: palacsinta kívánása?? Mikor is kell menned vissza, hogy megnézzék a sikerességet?

Én továbbra sem produkálok semmi tünetet. Kellemetlen, ha ülök, mert a hasam nyomódik olyankor, de egyébként semmi. A hormonok úgy tombolnak bennem, hogy ha van a TV-ben valami megható, akkor egyből érzem, hogy elsírom magam. Tehát elérkeztem a hisztis picsa állapotba. Szegény férjem! Jajjjjj neki! :cry:

Puszi mindenkinek!
kabócabobár

Kabóca,
8-at alszom és megtudom :lol:
Vendég

Lányok,
tudja valaki, hogy mi van mikor a fagyibabákat beültetik? Hogyan is megy ez? Kell valami gyógyszer, injekció vagy ilyesmi?
katata

Hali!

A palacsinta eeeeefogyott. Én vártam mindenkit! Bodzavirágos volt, fincsi lett.

Kabóca! Én cuppantottam rá a csajokat a palacsinta megkívánására! Képzeld el, hány férjecske fog holnap a konyhában sürögni! :lol: Szeretettel üdvözöllek a hisztis picsák közt is. Nem lógsz ki közülünk. Jól van.

Most jó éjt kívánok!

Álmodjatok szépeket!

Kép
Kép
Kép
zel

Kata,
Normál ciklusban nézik a peteérést és ha már nagy akkor megrepesztik és az ovulációtól számolva azon a napon kapod vissza őket ahány naposak a babák nálad ugye ez egy. De mivel nálad nem várták meg az osztódást ami fontos ezért lehet várni kell még hogy megnézzék szabályosan osztódnak-e.
Vendég

reni, sok sok pihenést és nyugis napokat kívánok neked és a kis manóknak!

zel, jó ötlet palacsinta hmmmm, fincsi, na de bodzás :shock: Az milyen? Megosztod velünk a receptjét?

babszi nem kaptál kedvet, te is egy kis palacsintához?

sapé, mikor kezditek a következőt? Hogy van Ágota? Autó megjavult? Remélem csupa jó híred van, és kaptál a mi plusz energiáinkból! :D
bbilona

zel, akkor nálatok nagy palacsintázás volt tegnap :lol: :lol:

reni,nagyon szuperséges, á babó, remélem mindegyik befészkeli magát :lol: :lol: nagyon szorítok, és ezerezer gratula:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

csajok!!! lassanként mindenki kismama lesz ebben a topiban, úgy örülök, ha tényleg mindenkinek sikerül nyárig :wink: zelem is nemsokára inszemezik kettőt és ebből az egyik tuti siker lesz :lol: :lol:

pandi, de izgulok....nem érzel semmit?????? jajj ezek a pici pandák ezerrel kapaszkodnak tuttttira :lol: :lol:

kata, gyorsan túlleszel ezen a 'pocakbajon oszt úsgyi, be is röpülnek a babók
:lol: :lol: tarts ki még, egyébként ma hogy ébredtél? jobb egy kicsit?? tényleg tudod majd javítani a táblácskánkat? sok kismama van már :lol: köszi!!

kabóca, nem tennél fel egy vonalzót? akkor jobban tudnánk követni az eseményeket :lol: :lol:

vörösbegy, tegnap gyógyszertárban voltam, vettem én is B6-ot, és megnéztem a betegtájékoztatót mi szerint ha valaki a beszedése után hány, akkor nem sok értelme van beszedni, viszont kúp formában kellene adagolnod, az szépen felszívódok és nem okoz hányingert sem, kipróbálod :?: :?: :lol:

Kép
kicsiboris

Pandácska,
köszi az infót. Szerintem nekem felolvasztás után várni fognak egy pár napot és mikor osztódtak, akkor teszik vissza őket. De jövő héten biztosabbat tudok én is. De az jó hír, hogy max. a tüszőrepit fogom megkapni. 8) Elég lesz!!!

Ilonkám,
hogy vagy?

Boriskám,
ma teljesen jólébredtem, nem is fáj már, csak puffadt vagyok még, meg görcsölget kicsit, de ez már semmi!! :lol:
Köszi nektek lányok, hogy tartottátok bennem a lelket, annyira jól esett!!! Most már úgy tűnik megmaradok!!! Persze még mindig olyan, minha terhes lennék, mert akkora a pocim...

Sapé,
meggyógyultatok? Jöhet a fagyi??? :lol:

Boris,
igyekszem táblát rakni, de eléggé le vagyok maradva...
katata

Kata,
Persze a beülti után kapni fogod a sok sok progit is. Biztos hogy várni fognak hiszen csak akkor ültetik vissza őket ha látják hogy osztódnak. Örülök hogy jobban vagy :D
Vendég

Pandácska,
köszike! :D
katata

Na rakok egy táblát!
Újak,
ha szeretnétek bekerülni, adjátok meg légyszi az adataitokat!!

Boriskám,
most ez neked a 4. sikeres inszem volt? Bocsi, de nem emlékszem. :oops:

Kép
katata

Pandácska,
a progi az utro lesz? Vagy mire gondolsz?
Huh, neked kezd nagyon izgis lenni. Csütörtökön lesz a vérvétel?
katata

Kata,
Igen utro lesz. Gondolom nálatok is azt használják.Csütörtökön reggel megyek vérvételre de lehet csak pénteken jövök az eredménnyel vagy szombaton.
Vendég

Oh Pandácska,
miért fogsz minket bizonytalanságban hagyni???? :shock:
katata

Kata,
Csütörtökön temetik a kerianyukámat és vérvétel után megyek oda. Ez két óra utazás és lehet ott is maradok a családomnál 2 napot.
Vendég

Boriskám,
ezer bocsi, de most vettem észre, hogy elfelejtettem a zebrácskád neked, pedig neked van a legtöbb teszted. :oops: Ha megerősíted, hogy a 4. inszem volt, akkor azonnal teszek újat,csak nem akarok megint rosszat feltenni. :oops:
katata

Pandácska,
oh szegény, értem...
Majd csak kibírjuk valahogy! :wink:
katata

kata, hú de jó kis szervezeted van, így átvészelted ezt az időszakot :lol: :lol: :lol: :lol: és nagyon köszi, hogy nem is vagy olyan jól, mégis feltetted a táblácskánkat :!: az az aigazság, hogy már nagyon kíváncsi voltam, hogy pontosan ki hol tart és kik tűntek el :cry: bár remélem visszatérnek :P
3. volt a sikeres, és YEEESSS, kérek szépen csíkos zebrut én is :lol: :lol: :lol:

pandi, hát majd jelentkezel amikor tudsz, nagyon-nagyon fogjuk várni :wink:

Kép
kicsiboris

Kamilla, Lola, Orsika...teljesen eltűntek...kár :cry:
Jucmuccal, Zöldivel mi lehet vajon????
kicsiboris

Boris,
Jucmuc jól van neki szerdán derül ki hogy sikerült-e a fagyisa remélem igen :wink:
Vendég

..köszi pandi, és zöldi melyik topikba ír? tudjátok?

Kép
kicsiboris

Boris,
Zöldi a hőmérősbe és szeptemberben lesz azt hiszem a 2. lombikja.
Vendég

Sziasztok!

Kicsibé! Drága kicsi szívem! Köszönöm! Imádlak! Úúúúúúúgy szeretném, ha igazad lenne!

Pandácska! Lehet, hogy én aggódom túl magam, de biztosan menned kell a temetésre? Nagyon vigyázz magatokra!

Bbilona! Sima palacsintatésztába bodzavirágot kell szórni. A virágokat lemosod és fejjel lefelé tartva simán le tudod róla vagdosni őket úgy, hogy csak egy picike zöld szár maradjon. Az a kis vékony, amin a kis fehér virágok olyan kis fürtökben vannak.. Aztán megsütöd ahogy kell. Lehet bele tenni diót, kakaót, dzsemet, túrót, bármit. De csak üresen is jó. Én ilyenkor, amikor már nyílik meghalok érte. Télen meg káposztásat szoktam, aminek szintén a tésztájába kell a lesütött káposztát belekeverni. Olyat, amit a káposztástésztához sütünk. Na ebbe nem kell töltelék.

Nekiállok csomagolni. Fúj de utálok vasalni. Ha valaki bevállalja, sütök neki bármit! Koooooomooolyan!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
Elöször nem akartam menni mert ezt is beszéltem meg vele mikor utoljára találkoztunk de tudod akkor nagyon rosszul érezném magam rosszabbul mintha elmennék. Nővérem is megy és most 23 hetes terhes és rá is szeretnék vigyázni hogy ne boruljon ki nagyon.
Vendég

jaj zel, de éhes lettem, gyorsan bevágtam egy narancsot...
őszintén szeretném, hogy mielőbb babás legyél...tudod ha fordítva lett volna és te esel hamarabb teherbe, titu irigy lettem volna :lol: :lol: de nagyon :lol: persze ezért nem 'úgy, csak olyan pozitívan.
így viszont sokszor eszembe jut, hogy akinek még nem sikerült az biztosan nem szívesen olvas engem a babás hülyeségeimmel, most értem tizut, aki szintén ezt gírta nem is olyan régen.
na de nem izélek itten, hamarosan mentek nyaralósba:lol: :lol:
vasalni én sem szeretek...sőőőt..úgyhogy lemaradok a palacsintáról...

tényleg tizu??? hogy vagytok???
kicsiboris

kata, de jó igazán ,nagyon aggódtam, az félelmetesen hangzott hogy szétdurranhatnak a petefészkek :? Vigyázz magadra!
Köszi jól vagyok, semmi különös csak a szokásos érzékeny cickók.

zel, hu szuper ki fogom próbálni! Hogy te milyen házias vagy! Na a vasalásért meg egyáltalán nem sajnállak, csak kibirod valahogy a nyaralás kedvéért :) Nekünk is kell pedig mi nem is megyünk sehová, nahát nahát. Remélem jól kipihenitek magatokat, és termeltek néhány kicsi zelt :wink: :oops:

odry, hogy vagy?

andi, te is úgy eltűntél!

pandácska, ez szomorú. Várjuk a jelentkezésedet, most nem ránk kell az energiád!

kicsiboris, hogy vagy?
bbilona

ne izélj kicsiboris! Én szívesen olvasom a te dolgaidat is! El ne tűnj itt te is a nagy éterbe! Nyaralóba mehetsz, de tessék visszajönni, és mind a 9 hónapot leírni azt a mindenségit neki, de mérges lettem! Na nem ám, de szerintem ne izgulj ezen. Úgy gondolom sokkal rosszabb, ha eltünnek a babások mert azért az ember lánya csak kíváncsi, az meg nagyon sok idő megkeresni egyéb topikokban. Érted? :D
bbilona

értem ilonkám, köszi!!!
kicsiboris

Panda, őszintén együttérzek, nagyon rossz az ilyen szomorú nap.
kicsiboris

moni, jó kis fejtörést okoztál ezzel a képek a babát szertnék topikban, én annyira béna vagyok hogy nem találom. Nincs mese ide is fel kell raknod :D Remélem jól vagytok!

no kicsiboris akkor ezt rövidre zártuk, örülök :D
bbilona

csajok nagyon péntek délután van, senki 'csak mi ketten ilonával :cry:
ilonkám, amint látom kb másfél hét és tezstelhetsz is :lol: :lol:
nagyon izgulok érted, olyan jó lenne minél több babással 'beszélgetni :lol: :lol: :lol: :lol:
most azon töprengtem, hogy milyen fura lesz, hogy lesz egy emberke aki hasonlít a páromra és rám, de mégsem és majd mindent együtt csinálunk vele, el sem tudom képzelni, remélem a hormonok majd besegítenek ebben...és a szüléstől is tartok, pedig milyen messze van még (ha egyáltalán eljutunk odáig..)

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Önző leszek, és most csak magamról írok. Kérlek, ne haragudjatok ezért!
Tegnap nem mert neketk megírni, de reggel teszteltem egy halvány pozitívat. Nem is akartam elhinni. Ma a vérvételre egy kicsit nyugodtabban mentünk. Képzelhetitek mekkora csapás volt, mikor közölték, hogy nem vagyok terhes! Mikor rákérdeztem a dokira, hogy hogy lehet ez, azt mondta, hogy valószínüleg összejött a dolog, csak valamiért nem jól tapadt meg. Tehát, be is jelentkeztünk a debreceni Kaáliba május 31-re kaptunk időpontot. Kíváncsi leszek, hogy a ciklust mikor fogják elindítani. Addig HIV, hepatitis, clamidia, teljes hormon vizsgálat, műtéti előkészítő vizsgálatok stb. Mire odamegyünk, már alig lesz valami, amit meg kell csináltatnunk.
Mi is azt beszéltük meg a párommal, hogy így elmegyünk nyaralni, mert tavaly sem voltunk, mert juniusban jöttek össze az ikreink.
Most egy kicsit magam alatt vagyok. Holnap jönnek anyukámék.

Puszi mindenkinek!
kabócabobár

Sziasztok!
Remélem mindenki jól van!Kismamik vigyázzatok magatokra!
Nekem bronchitisem van elég egyszerű vagyok, tegnapig lázam és hőemelkedésem is volt, most elég csúnyán köhögök.Ágota is lassan alakul, de ő is elvétve köhög.Sajna mára a párom is betaknyosodott, így jó hétvégének nézünk elébe.Pedig pakolnunk kéne, festés miatt. Keddtől valószínű nem lesz netünk, így ha végeztünk a nagy munkával fogok jelentkezni.Remélem szerdáig alakulunk!
sapé

Kabócabogár,
:( A francba!!! :? Tudom, hogy most nagyon vacak nektek, főleg, hogy már azt hittétek... Sajnálom, de május 31. már mindjárt itt van!!! Kitartás!
katata

Sziasztok!

Bocsika, de a ház építéstől alig van időm írni..... :oops:

Katata!
Sajnálom, hogy igy élted át, de örülök a sok sikeres kicsiknek!

Boris!
itt a babneten is van uh-os fotok és leírják hétről-hétre, hogy mi is történik a baba fejlődését lehet követni. A fő oldalon., talán pont a társalgó rovat elött, képet is látsz és tudod is mi történi. Én is szoktam böngészni. Jól vagy? Nincs rosszulléted? Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mitek lesz.... :wink: Puszi

Ilona!
Köszi az érdeklődést! Jól vagyunk és reméle igy is marad.. 1 hónap múlva kezdjük az itthoni készülődést, festés-pakolás-mosás és rá 3-4 hétre jöhet is a fiú. Voltam a héten uh.-on és be van fordulva, így dicsértem 1000el, hogy ügyes gyerek. Kítartás és hamarosan Te is átélheted ezt a csodát. Tényleg most kell menned valami beavatkozásra, vagy spontán?

Mindenkinek szép hétvégét!

Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem, de mire a választ olvasnám nem lesz aktuális. Ezért most nem kérdezek.
Csak elköszönni jöttem.... Reggel 7 körül indulunk! Cuccos összerakva, már csak az autóba kell beszórni. Nem is értem, miért hagyjuk reggelre, de mindegy. Még a konyhát akarom felmosni és kész minden.

Na szóval! Legyetek jók, vigyázzatok magatokra. Remélem kicsikét észreveszitek majd, hogy nem vagyok itt, de nemsokára jövök.
Hiányozni fogtok! Gondolok rátok minden nap, és szorítok messziről mindenkiért!

Puszika mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
Jó utat kellemes pihenést!
Vendég

Zel!

Pihenj sokat és töltődj fel energiával!!!!!!!!!!!!

Csajszik!
Mindenki aki drukkol nekem nagyon köszönöm!
Csak tudjátok,az én esetem nem olyan egyszerű!
Az a baj,hogy ugye a szervezetemben van és volt az endómetríózis,ami ugye köztudottan nehezíti a beágyazódást.
Tehát ha nem sikerül akkor jön egy kis pihi,sajnos még mindig nincs állásom.Meg ugye fogyni se ártana.
Tényleg próbálok nagyon optimistán hozzá állni,hogy sikerülni fog,de aki ismeria történetemet az tudja,hogy nagyon sok mindenen mentem keresztül.
Ha sikerülne,én lennék a világ legboldogabb embere!!!!
De arra is fel kell készülnöm,ha nem sikerül,mert szerintem az nagyon rossz ha beléélem magam és nem sikerül......

Kabócabógár!
Nagyon sajnálom!
A Kaáliba fognak neked segíteni!

Pandácska!

Annyira sajnálom ! Muszály,hogy ne idegeskedj és kiméld magad!
Nem sokára itt a vérvétel.
Én a vérvétel előtt fogok egy tesztett csinálni,nem szeretnék a kaáliba összeroppani!

bbilona!
Hogy vagy igy inszem után???????????????

Boris!
Mostmár lehet babocsit nézegetni! :lol:
A beültetés napján a kaáli elött ,ott toltak egy hármas babakocsit,
Mondtama páromnak látod drágám,nekünk is ilyen lessz nemsokára.nekem továbra is a három kerekűek tetszenek!

Katata!
Hogy érzed magad?
fotó magadról?
m. reni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?