2007.05.17 08:27
Szerző: ákosbenianya
Hali, tegnap azuramé volt a net, jutalmul a nagytakaritásban skarlátosan tanusitott magas szinvonaló helytállásáért. hú de termékenyek vagytok, jó sok minden történik egy nap alatt is.
Wkata!Drukkolok a foghoz, hihetetlen 8, nekünk még csak 2 van. próbáltad a homeopatiás Viburcol kúpot? Nekem azt ajánlották. Figyelj, a felső kettő fájt neki? Még mindg ettől parázok, bár semmi jele, hogy jönne, eltekintve a nyálfolyamtól.
Gabella, iszonyúak a képek, nagyon bátor csaj vagy, hogy ezt túl-átélted. Végül is mi is a pobtos diagnózisotok. Mi Blank
ávan kötöttünk ki Pesten a bőrgyógyászaton10-13 hónaposan, mert egy pelenkadermatitiszt elkezeltek és skarlátvörös seb lett az egész punci-popsi. csak papirkép van róla és nincs szkennelőnk, de aki látta mindenki kiakadt, hogy miylen csúnya. Na akkor mentem el vele homeopatához, amikor a 4. krémet próbálták ki rajta és még roszabb lett, kiderült, hogy nem tudja megemészteni a paradocsomot és a zöldborsót és az csapja ki a fenekét. Ahogy ezeket elhagytuk, napokon belülmeggyógyult a bőre.Fél évre rá, már megérett az emésztő rendszere, kora volt 2 kilóval született.Ennyit az orvooskról. Én saját felelősségemre hoztam ki akórházból mikor láttam, ogy pancserkodnak.
Katus! hogy fogytál? Én afogyós topicban is kértem tanácsokat, de ott mindenki a90 napost csinálja. Nekem 6 kilótól kéna megszabadulnom, de császár után nem megy olyan könnyen, tablettákat nem szedhetek a szopi miatt, most 3 napja erőszakolom magam, hogy este csak salit egyek, de tegnap a hősök alatt csak befaltam egy adag csokijégkrémet. Mit csinálsz?
Kérdésedre válaszolva 35 éves vagyok, egy helyi tvnél vagyok főállású szerk-műsvezető. előtte Pesten megtettem a karrierköröket: mtv, magyar rádió-krónika, rtl, blikk-onnan mentem gyesre blankávan,a söfiben szültem szőnyi gyurinál, de vállalkozóként már nem mentem vissza az újsághoz, leköltöztünk szülővárosomba, 3 éves korában mert pesten nagyon keveset tudtunk a gyerekkel lenni, itt minden 5 perc alatt elérhető, a munkahelyről haza ugrottam mosni, a lányt bevittem a studiba, szóval családbarátabb és nem vállalkozósdi, hanem főállás.meg jól meg is untam a pesti könyöklést, gyerekkel már úgysem tudtam volna versenyre kelni a full idővel és energiával rendelkező huszonévesekkel, meg mivel későn szültem és csonka családban nőttem fel családozni akartam és nem válni, szerencsére ebben azuram is egyetértett és jött velem. benit 35 évesen szültem, méhszájon fekvő lepény miatt császárral és itt, mert már nem lehetett szállitani, igy is négyszer véreztünk majdnem el, mig végül kihúztuk a 37. hét 4. napjáig, akkor csaszi, magzatviz a tüdőben, kiscicanyekergés, intenziv, de 7 nap már itthon, azóta csak minimális hipotónia van, de úgy látom más is igy mozgásfejlődik, megnyugtattatok.
Most látom hogy bekrepá
lt a nagybetűm, nem tudom mi van, próbálom a másikkal növeszteni a kicsiket.
KittiÉn is hasonló témákban nyomulok és van egy heti családi magazinom, amit zenével, háttérrel témákkal együtt én találtam ki és csinálom, szabad kezet kaptam-e mellett a kötelező közszolgálati hiradóanyagok és műsvezetés is van. Most itthon vagyok, és néha vérzik a szivem a műsoromért, mait bérbe adtak, főleg mikor látom a Vekerdyvel készült interjút, amit egy húsz éves gyermektelen kolléganő csinált és érzem mennyi mindent ki lehetett volna még hozni, mi mindent kellett volna még megkérdezni. De ez most a kisfam ideje, napi 12 órában 2 év után megyek csak vissza, akkor is csak a gyes miatt mert az már nagyon kevés. Nyáron talán már be be ugrom-ha szükség lesz rá- kárgni a képernyőre, hogy mehessenek szabira a kollágák.Katus, Te tényleg rendőr vagy? Tök jó.
OryandiCzeizeltől tudom a lányt is. az a lényeg, hogy figyelni kell e peteérést, legbiztosabb Uhval, ehhez előtte 2-3 hónapig középidőben el kell menned
Uh-ra, ehhez kell egy jó fej magándoki. a hőmérőzés, tesztek nem annyira biztosak, az UHból órára megmondja a doki mikor reped.A lányokat a peteérés előtt kell fellőni, hogy mire kireped a tüsző és a tüzeléstől sikitva kiszabadulnak a petesejtek, addigra a fiúk akik csak 24 órát élnek, már esélytelenek legyenek és csak a lányokat hordozó spermák maradjanak támadóképesek.A petesejtek 72 óráig dekkolnak megtermékenyitésre várva. Szóval két nappal előtte érdemes szeretkezni a lányoknál. És joghurtos hüvelyöblitést kell előtte csinálni, a fiúhoz nekünk szódabicarbónásat kellett. Ez is titkos Czeizel recept, nekem egy riport után mondta el kamerán kivül. A savas közeg ugyanis kedvez a lányoknak. A lúgos a fiúknak.ezen túl mi megnéztük a kinai fogantatásnaptárt is, és azért csináltuk decemberben, mert akkor irt nekem fiút, plusz a szülészem elővette az évszázados bábanaptárt, nem tudom ez kinek van még meg, és azon is megnézte, ez egy lázlapból fabrikált 2 vonalzó, összetette az én is azuram születési dátumát és ott is fiú jött ki decemberre. Lehet hogy mindez hülyeség, de nálunk bejött.Tudomány és áltudomány.
Meteor, kimike, exdeusköszi a kozgás biztatást, én is azt vallom, ogy eltérően fejlődnek, és nem lóverseny ez, utálom, ha a játszón azt kérdezik mit csinál már ,emrt bibi az enéym már jár ha jártatom. Főleg hogy volt ez az oxigénhiány.
Helyzet: nem alszik ez a büdös kölök, eddig aludt, most mé nem? Ma éjjel 4x kelt 3-6 ig. Aziram volt az ügyi, jól el is baszta mert mind a 4x megitatta. most megint kezdhetem a suttogót, nézem ezerrel a fogát de még csak nem is piros. Na majd kialakul, csak nehogy legyen valami baja én meg szigorkodom itt vele.
Kaja: hát csajok ez van, zabál, és tényleg iszonyú gyorsa az anyagcseréje.Apja fia.
Hú de szép ez a vohar utáni kép.
Megyek tornázni, fellelkesitettetek a fogyással lányok, van pilates dvd-m most megint elkezdem.mindenkinek szép napot.
benianya