Sziasztok!
Én 7 hónappal ezelőtt szűltem a Szt. Imrében és sokkal ellentétben nekem nincsenek jó tapasztalataim! Sajnos!
Az orvosom Dr. Faludy Pál volt! Utólag kiderűlt rossz választás volt /nekem/ igaz nagy nehezen jött össze, hogy orvos találjak, mert a 27.héten váltottam és ő tudott csak vállalni, mert senki máshoz nem tudtam már menni, mert mindenki tele volt! A végén megértettem azt is, hogy miért csak ő volt szabad!
A terhesrendelésen nem voltak problémák még tetszett is, hogy ilyen humoros, de a szülőágyon már nagyon nyomasztó volt! Semmi emberség nem volt benne és ezt néhány poén nem helyettesíti !!!
Én csak azt tudom ajánlani, hogy szülésznőt keressetek mindenképpen! Nálam az Ica volt bent és tudom ajánlani mindenkinek! Eltelt 7 hónap azóta és most tartok ott, hogy szívesen vállalnék még egy babát, de nem a Szt. Imrében fogom megszűlni az biztos! Rengeteg szülés van, nincs hely, nincs szülőágy, nincs elég szülésznő, nincs kellő figyelem. Nekem mikor jött a baba senki nem volt mellettem, az ajtóból néztek rám és azt mondták nyomjak nyugodtan itt lesznek kint!
az orvosomnak úgy kellett már szólni, hogy ugyan méltóztasson bejönni és döntse el, hogy kell-e gátmetszés vagy sem. Bár mondtam, hogy gátvédelemmel szeretnék szűlni. Vágtak, bár utólag mondták, hogy nem kellett volna
Talán, ha szülésznőt fogadok akkor nem engedi, hogy ezek történjenek! Nem akarok jobban belemenni a részletekbe, de én a Faludyt nem ajánlom senkinek! Bár biztos vannak olyanok is, akiknek vannak jó tapasztalatai vele. Nekem nem azok voltak!
Régebben feltettem a szüléstörténetemet, ha valakit érdekelnek a sokkoló dolgok is az szóljon és felteszem megint!
Sziasztok!