Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

[color=darkblue]Botimanó! Boldog névnapot![/color] :lol:

Babetta! OK :) Köhögésnek még semmi jele. Remélem...

Szép napot mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Kép

Beengedtük a kutyát a vihar alatt, csak fordítva ment a dolog :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Anyukámnál

Kép

Kép

Kép

Kép

Remélem elég :D :D :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Valamiért a fele lemaradt :( :(

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Tünde, szegénykém, most a gyógyulásra koncentráljatok, a buli meg ráér.
Benyó tegnap kapta meg a 15 hós oltást, remélem mi elkerüljük ezt a mellékhatást. :roll:

Boscó, hajrá, Petim is aznap államvizsgázik, úgyhogy mindegy, hogy hány ujjamat teszem keresztbe, de akkor neked is lesz egy. :)

Edit, mi simán levágjuk Benyó haját géppel, pikk-pakk, két perc az egész. :) Nem olyan vészes.
Mondjuk ha lány lenne, nem merném, mert azért ott mégiscsak valami formát is kell neki csinálni. :)
Munka jól megy, irogatok, irogatok, szeretem. :) Ja, Yaris fele akkora lesz, de nem is kell ennél nagyobb, ott a másik, ha nagy kellene, a Focus kombi. :wink:

Cory, fodrász nyírta Lizát? Nagyon aranyos lett. A szemei varázslatosak, szinte megigéz. :)

Vali, fogyóval jól állok, az övem két lukat ment arrébb, és minden ruhámon érzem, hogy bő lett, de azért még folytatom. :)
Vendég

Edit, de jók ezek a kutyás képek. Bence is imádja a kutyákat. :)
Vendég

Botinak nagyon boldog névnapot!!

Bettina mára jobban van, de most a kiütések jöttek ki rajta, ami 1-2 nap alatt elmúlik (remélem is), nagyon nyűgös, úgyhogy erre a hétre nem vállalnék már be semmit :(

Akkor jövő hét szerda jó lenne a talira??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nem volt valami jó éjszakánk és korán is lett reggel... :? Jön 1újabb fog.
Edit,
nagyon jók a képek! Cuki a kutyival Levi. :D
Cory,
szupi az új séró. Hogy bírta Liza a hajvágást?
Mamacka,
de klasszak a pancsis képek!!! Tök jó a fürdőrucid. :) Sajnálom az allergiát és a 4éves kislányt is. Imádkozom értük.
Tünde,
jobbulást!!!! Sajnos a szomszéd kislány is 1 héttel a szuri után hurutos lett. :( Hú, ez durva, ahogy Dorina reagált a szurira.
Eszti,
nagyon ügyi vagy a fogyással!!! A Yaris szerintem pont elég Neked és Benyónak. :) Majd jövő héten talizhatnánk már!!
Boscó,
kitartást a tanuláshoz!

Puszi. Mennem kell. Szép napot!
angi79

Botinak nagyon boldog névnapot kívánok!!!! :D :D
Kép

Sajnálom a banán allergiát, de ez még tényleg a jobbak közé tartozik az allergiák közül. :(
Inkább banánt ne egyen a gyerek, mint pl. búzalisztet, tejet....stb.

Nagyon cuki a víz alatt merülő Boti. :D
Tegnap el is felejtettem megdicsizni.
Anita, nem égtem agyon, mert nem bírtam sokáig kinnt lenni, aztán 5 percenként bemenekültem :lol:

Rövid hajú Liza is nagyon vagesz lett az új sérójával. :D

Tünde, sajnálom, hogy kijött Dorinán ez az egész. :(
Akkor áttesszük jövő hétre és kész.
Ne aggódj már, volt, hogy én is lemondtam betegséek miatt.
Ez az amit sose lehet előre kiszámítani.
A szerdával nekem csak annyi bajom van, hogy akkor mennek kirándulni Leventéék, aztán 3 fele itthon vannak.
Nem tudom, hogy lesz-e még utána napközi.
De valószínű, hogy igen.

Eszti, grat. a Yaris-hoz!!!! :D :D
pedig tök hozzád illett a hrv :D :D
Esküvős előkészületekben meg ügyik vagytok!!!!

Edit, cuki Levi ismét, meg a kutyás kép is baromi jó.
Anyukádnak szép a kertje.
Én is lekaptam tegnap a(z egyik) virágos sarkot, oylan szép lila virág nyílik éppen.
Kép

Nekem is vannak eladó cuccaim, én is mehetnék börzére?
Vagy ha eljuttatnám addig hozzád, nem vinnéd el azokat is???? :wink: :wink:

Boscó, drukkolunk majd, meg Eszti, az uradnak is :D

Mamacka, nagyon jók a pancsis képek, és jó a bícsetek :D :D

Éljenek a sörözős-piálós esték!!!!
(Edit, Eszti) :wink: :wink: :wink:

OKKé, Vali, gyertek!!!!
De ha elmarad a pénteki Tündénél, akkor aki ráér, és tényleg szívesen várom szombaton.Az uram egész nap nem lesz itthon.Szerintem éjjel lesz, mire hazaér. :roll:
És ha lesz itt pasi, akkor grillezhetünk is, mert azt én egyedül nem vállalom be.(kicsit tűzparás vagyok) :lol: :oops:

folyt. köv....
vas

Nancsi, sajnálom ezt a bölcsi mizériát. Én a XIV.-ker-ben csak magánovit tudok, de oda 2 éves kortól veszik csak fel a dedeket.
Lencsédet sajnálom.
De hogygyogy szétszakadt?
Nekem meg Prágában szakadt el az egyik(1 napja használtam), rám is fogták a vision ex.-be, hogy direkt szabtam szét, amikor elküldtem kicseréltetni :roll: :roll:
Ja, aha.......... :roll: :roll: :roll: :roll:
Szerencséjük volt, hogy nem én vittem vissza :shock: :lol:

Edit,a cím(ja, éppen nem jön be az oldal,) de majd később felrakom, de ez az különben:
http://hu.marys.cz/

hát ez az!!
Natika eddig virágokat evett, most meg megtömték kolbásszal :shock: :shock:
mégse lesz vega, úgy látom :lol: 8)

csók
vas

Babetta:
Nagyon cuki Levi és a kert is nagyon szép!! :)

Ildi:
Dorina lestoppolta a múltkor Olit, úgyhogy ne nagyon csókolgasson másokat.. :lol:

Anita:
víz alatti képek nagyon jók!!!
Te miért nem ehetsz banánt? na nem Boti előtt

Mamacka:
nem semmi, hogy a szemén jött ki allergia Áronnak, lehet hogy ez nem is étel, hanem virágpor?

Eszti:
mi az S&NY őrület? :)

Köszi csajok a kedves szavakat!!
Ma reggel 6-kor már fent voltunk, most letettem aludni Bettust, mert már annyit sírt...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde, tudod ő is pasiból van, egyszerre több vasat tart a tűzbe. :D :D :D :D

Egy csaj neki nem elég. Legyen egy idősebb is nála, meg legyen egy fiatalabb is :lol: :lol: :lol:
vas

Babetta
Azt mondta dokinéni ha nem javul három nap után menjünk vissza
Holnap szerintem vissza kell vinni... akkor megint rákérdezek!

Jók a képek! :) :):)

Tünde
Biztos, hogy nem étel allergia... valami por vagy pollen, szőr vagy egyéb levegőben levő vacak... vagy a homok (illetve abban levő egyéb cucc) is eszembe jutott.... az ételhez csak annyi köze lehet, hogy a korai tej fogyasztás... vagy egyéb allergizáló dolog kihozhat bármilyen allergiát.... bár erről nem hiszem, hogy szó van a mi esetünkben, annyira vigyáztunk! :) :(

Angi
A ruci nekem is nagyon tetszik... most kaptam anyumtól szülinapra! :)

Melitta
Köszi

...és mindenkinek aki gondol Lillácskára... olyan gyönyörű kicsi lány...

Minden kis betegnek jobbulást!

Ma este Jazz koncertre megyünk ! valamiféle elő ünneplésnek is tekinthető, ugyanis hétfőn lesz a két éves házassági évfordulónk...már várom, hogy kicsit kimozduljunk...
Anyós nyerte a jegyet!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Köszi mindenkinek :)

Edit: Levi méretein mindig meglepődöm :)
Fiúkét géppel szoktuk, azzal nem volt gond, de ollóval nem mertem volna hadonászni.

Eszti: igen, fodrász követte el.

Angi: meglepően jól viselte, bár a fodrász azt mondta, az elsőt jól szokták. Hát, majd meglátjuk.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Egy-két játszós kép... itt még nem volt olyan durva a szeme...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Egyedül iszunk!!! (10 hónapos korában kezdte)
Kép Kép

Nagymamával...
Kép
Bau
Kép

Kép

Repülő!!!!!
Kép

Fára mászunk
Kép Kép

Virágom! :)
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Botinak boldog névnapot!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Boti
Isten éltessen neved napján!

:)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Cory
Én tényleg azt hittem ,hogy te vágtad le. :D

Lányok nem Dorina beteg ,hanem Bettina. :D
Vagy ezt is benéztem? :roll:

Na teszek még pár képet anyuék kertjéről ,ők csinálták.

Ezt a kismedencét levinek csinálták. :D

Kép

Kép

Kép
Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Képzeljétek, ma összefutottunk Mariannal és Istvánkával. :) Egészen pontosan a gyerekek találtak először egymásra. Nagyon örültek a másiknak. :D :D Jól vannak amúgy, csak el van havazva Mariann.

Mamacka,
ezek a képek is tuti jók! Látom szereti Áron a kutyust. :)
Babetta,
micsoda medence és kert. Szép! Az utolsó kép nagyon ismerős. :)
Ildi,
szépek a virágaid. Grillparty? Jól hangzik. :)
angi79

Edit, köszi, tényleg Bettus betegeskedik :wink:
Kicsit elírtam :wink: (lehet ez az agysejtem elpusztult szombaton :wink: )

Tutti a kert!!!
Téynleg ismerős az utólsó kép :wink:
csak megnőtt benne a gyerek :wink: :wink:

Angi, aha grillparty :wink: :wink:
Ki jönne????? :D :D

Mamac, szép képek.
Fára mászós, ivós nagyon tecc :D

Edit, kérdezted, hol mulattunk, a Traffo-ban voltunk, de a nővérem csak "Topáznak" hívta végig, én meg "Traffic"-nak :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

nekem is van egy frankó képem megint:
Kép

meg egy másik :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

A PIRSOSRÖVIDGATYÁST NÉZZÉTEK!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cukker, mi???????
:wink: :wink: :wink: :wink:

vas

pirsos=piros

BOCSI!!!! :wink: :wink:
vas

Jöttem gyorsan elújságolni a nagy hírt, ma délelőtt lefoglalóztuk az új kecót Szentendrén :) babonából nem mondtam eddig semmi konkrétumot, nehogy aztán az legyen, hogy elkiabálom. (mindig így járok :roll: )

Dobok pár képet is, ez az oldal úgyis a fotókról szól :wink:

Ilyen a sorház:

Kép

A kertből fotózva:
Kép

Nappaliból:

Kép

Panoráma:

Kép

Később jövök reagálni is :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi, esetleg megkérdem az uramat a szombatot illetően. Lehet, hogy ő meg elmegy vadászni, akkor mi Benyóval benevezünk. :)
Vendég

Vali, gratulálok az új kecóhoz!!!!!
Kép

jók a képek róla , de azért mesélj többet is.
Mekkora?
Nem szélső?
Hány szoba?
mekkora a kert?
ez 4 lakás egymás mellett??
Mikor költözhető.........
stb................

Oké, Eszti :wink: :wink: :wink:
vas

Ildi: 4 lakásos a sorház, nem a szélsőt, hanem a 2. lakást vettük meg benne.
110 nm + 55 nm garázs (ez apa nagy szerelme :D)

Kép

Alul van egy nappali, konyha, fürdő, lépcső alatt kis lim-lomlos, felül 3 szoba és egy nagy fürdő.

A kert sajna elég kicsi (100 nm), de azt mondják elég lesz azt rendben tartani.

Burkolás, szaniterek, radiátorok hiányoznak (plusz 1-2 dolgot akarunk rajta változtatni), ha kapnánk foglalót a lakásra, akkor abból már sitty-sutty lakhatóvá lehetne tenni. A suli végéig meg egyébként sem akarunk költözni.

Apának naggggyon tetszik a grill party ötlete, jó lenne, ha összeverbuválódna a csapat :D :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Gratula Vali!!! A panoráma frankó. Tényleg mesélj róla még!

Vas,
micsoda forró naci? :D :D Natkának jól áll a bikini. Csini a kis szoknyája.
angi79

Húú, Vali, akkor mentek Szentendrére. De szuper! Nagyon jónak néz ki, pont jó a mérete. :) Juhhhééééé.
Ha szombaton találkozunk, meséltek!!
Vendég

Ildi, az uram nem menne vadászni, hanem akkor mennénk hárman, isteni tüzet tud csinálni, és isteni grilles. :wink: Cosmohoz viszek alapanyagokat, okesz?
Vendég

Köszönjük szépen lányok a kedves köszönéseket, aranyosak vagytok!

Bettinát nagyon sajnálom. Remélem, hamar eltűnik most már minden mellékhatás. Boti ma kapta meg a 15 hóst, a 2. kullanccsal. Dokinőnk szerint nem nagyon jellemző a mellékhatás, de azért már mástól is hallottam kellemesnek igencsak nem nevezhető napokról az oltás után. Meglátjuk...
Hááááát, brutál lehetett szegény Dorina is az oltás után, fúúúúú :shock:
Tünde, hogy van Bettina? Kitartást Neked!!!

Ildi, nagyon ott van anya is és lánya is :lol: Egyből felismertelek, még el sem olvastam a szöveget :wink:

Vali, nagy gratula az új kecóhoz, mihamarabb lakjátok be! Tényleg szuper képek, és isteni a panoráma.

Angi, Lidike meggyógyult már akkor teljesen? És milyen Istvánka? MÉg mindig kis husi ő is?

Boscónak és EsztiférjBenyóapunak nagy-nagy drukk az államvizsgához, aztán az összes plusssssz energia átvándorolhat hozzám, majd mondom az időpontot. :D

Olgo, hogy ment a vezetés?

Cory, mit tudsz Borcsáékról? HOgy vannak?

Nicikával nem szokott vki beszélni?

Edit, Levi mókus nagyon cukker még mindig. Angolra jártok? MIlyen? Anyudék kertje nagyon szép!

Mamac, klasszak a képek! HOgy van Áron?

Na, úgy érzem, megint jó kis party szerveződik :lol:

Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!!!!

Nadine vagyok, csak már régóta ezen a néven, volt egy eset, amikor az istennek sem akart beengedni ezen Nadinként, de annyira megkutyulta(m), hogy még csak nem is tudtam regisztrálni, mást kellett megkérnem.

Anita írta az iwiw-en, hogy kukkantsak be ide is, meg hát lapozzak ápr. 26-hoz...

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket, látom nem felejtettetek el!! Nagyon aranyosak vagytok, nagyon jól esett!! :)

Soproni fórumba szoktam írogatni, de most nagyon döcög...

Megvagyunk szépen, Dorka is növöget, ahogy minden tavaszi baba is!! Megnéztem a képeket, gyönyörűűű mindenki!! Olyan jó látni, hogyan felnőttek már ezek a csöppségek! :)

Dorka 8 és fél hónaposan állt fel egyedül, 11 múlt amikor egyedül elindult. 6 foga van - ezek a 7. és 9. hónap között jöttek ki, azóta csend van odabent - ezzel eszeget nem túl sokat... :? még nincs 8 kg, bár ő sem volt nagy baba, 2750 gramm.
11 hósan abbahagyta a szopit. Egy jó hónapig adtam neki tápszert, de most már csak tejet. Amúgy majdnem mindent megeszeget már. Baba és mama amit mond, meg hümmöget ezerrel és mutogat mindenre. Rettentő sok mindent megért viszont, csak pislogok, hogy hogyan fejlődik a kis értelme. Viszont hisztis, mint a fene! :roll: :P Ha vmi nem úgy van, ahogy azt ő szeretné, máris toporzékol, és toporog a lábával. De hát így imádnivaló!

Itt van "néhány" :oops: fénykép, ha van kedvetek, nézzétek meg:
http://www.enfio.com/?p=showalbum&album=Dorka&uid=193
ez válogatás, már az első hetektől

itt vannak a legfrissebbek:
http://www.enfio.com/?p=showalbum&album ... us&uid=193

Ígérem jelentkezek még!!

Puszi mindenkinek!

Ohh, nagyjából végigpörgettem pár oldalt, Indianyót nem látom sehol... Velük mi van? Tudtok róluk vmit?

KépKép
viol81

Anita,
Nici már a soproniba sem ír hónapok óta...

KépKép
viol81

óóó, és Botondnak nagyon boldog névnapot kívánunk! :)

KépKép
viol81

Nahát, Nadine! Micsoda meglepi! :) Ugye nem átom rosszul, hogy ez a csemete tiszta anyja?? :lol: Nagyon szép kislány. Indianyó jól van, több topikba is írogat, de ide csak ritkán néz be. Dominik hatalmas nagy babácska, talán a tavasziak közül a másidik legnagyobb és szuperjól van ő is.

Oltás: ha az MMR-től rettegtek, annak van homeopátiás kivezetője, amivel elkerülhetők ezek a nyavaják. A Gazdagréti patikában lehet kapni és az a neve, hogy MMR kivezető. Ott elmondják, hogy hogyan kell beszedni. Már ha valaki hisz ebben... én eddig mindig kivezettem az oltást és csodásan viseltük az összeset.
A mait is. :shock: Lehet, hogy legközelebb nekem kellene valami kivezető, mert egész nap görcsöltem a félelemtől a szuri miatt... :lol: :oops:

Melitta

Kép
nyf

ja és:

Vali! Szupernek tűnik a kéró! Remélem mielőbb le tudjátok bonyolítani a kapcsolódó ügyeket! :)

Melitta

Kép
nyf

Ígéretem szerint megpróbálok reagálni. Nem lesz könnyű, mert eléggé pörgött ma a topic, pedig nem is volt rossz idő :D

Babetta: Annyira gyönyörű anyukádék kertje, hogy többször is megcsodáltam :o
Levi nagyon édes a kutyuval, csak mintha kissé kinőtte volna már azt a kosarat, nem? :wink: :lol:

Tünde: Na hogy volt ma Bettina? Kiütések múlnak?

Eszti: Ha lesz grillparty Ildiéknél, a Yaris-szal gyertek, hagy egyen bennünket a sárga irígység :wink: 8)

Angi: Drukk, hogy gyorsan előbújjon az a fogacska! Lidi hanyadiknál jár már? Én Aliznál ma vettem észre, hogy kibújt végre az 5. recéje :)

Ildi: Tutkó jó szerkód volt neked is, de a nővéred sem semmi a térdzokni-szandi összeállításban :lol: :lol: :lol: (Pfúúúú ilyen képen egyébként nekem is van :oops: )
Nati meg olyan kis huncut :D

Grillpartyra továbbra is fenjük a fogunkat :wink:

Mamacka: Hogy Te mennyit fogytál?!?!? :shock: Nagyon látszik a képeken. Még mindig csinálod a 90 naposat?
Áron nagyon ügyes a kispohárral :)

Anita: Drukk, hoyg Botninak meg se kottyanjon ez a mai oltás!

Viol: Tök jó, hogy írtál, ha döglődik a soproni topic, gyere nyugodtan gyakrabban :wink:
Hisztis p... -ból nekem is kijutott, remélem lassan megtanuljuk kezelni a kisasszony kitöréseit.

Livi, Évi, Zsu, Meli ... ti is már megint nagyon eltűntetek :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Ildi :)
Tényleg nem mondta senki, hogy nem egyszerű három gyerekkel :lol:
Na azért a nagy család alapítási tervemet nem vágta ketté a hétvége :wink:
Szerintem egyáltalán nem gond, ha az ember időnként egy kicsit belazul. Ettől még nem alkesz :D Mi is szoktunk apával, de csak pezsizünk, mert én utálom az alkohol ízét :? Még a pezsit is úgy iszom, hogy fél tábla csokit benyomok mellé :lol: :lol: :lol:
Nati kolbászos képei nagyon jók :D Azért paprikát ne adj még mellé :wink:
Olivér már most így csajozik :shock: Ebben a korban nekem még a csak a kézen fogás ment :oops:
Nagyon vagesz Nati ebben a melltartóban :D Csak nem napozni készül a kiscsaj :lol:
Na azért a kiskori képed sem semmi :lol: :lol: :lol: Cukker :lol:

Nancsi :)
Sajnálom, hogy így rátok jár a rúd mostanában :( Valahogy csak megoldódik az életetek :) Fel a fejjel és nézz előre :)

Anita :)
Botinak nagyon boldog névnapot :)
Kép
Sajnálom, hogy mégis van egy kis allergiája, de ez legyen a legnagyobb gondotok :)
Boti nagyon belehúzott a fognövesztésbe :shock:

Eszti :)
Örülök, hogy az esküvővel minden sínen van és hogy lesz szép új kocsid is :D
Klassz, hogy ilyen jól állsz a fogyival. Még a végén bombázó ara leszel :lol: :lol: :lol:

Cory :)
Liza nagyon csini lett :) Annamarit én is mindig fodrászhoz viszem. Már nagyon aktuális lenne most is :roll:

Tünde :)
Sajnálom, hogy Bettust így megviselte az oltás :( Már előre rettegek mi lesz velünk :(
Jobbulást neki. Remélem azért nem lesz olyan hosszú a betegeskedése.
A tali miatt ne aggódj, majd bepótoljuk :wink: Nekem a szerda oké :)

Mamacka :)
Nagyon szupik a strandolós képek :) Tényleg sokat fogytál :)
Látom Áron nagyon szereti a homokozót. Peti a csúszdáért van oda :)
Gratula a pohárból iváshoz :) Nagyon kis ügyi :)

Boscó :)
Igazán nincs mit :) Drukkolok neked nagyon a vizsgához :)

Vali :)
Nagyon klassz az új pecó :D Gratula hozzá :D A panoráma szenzációs :)
Nem is tudtuk, hogy felétek megyünk, csak a Szemlőhegyi után menni akartunk még valahová. Egyébként elég sokan voltak meg is lepődtem, mert a legutóbb alig volt ott valaki :) Legközelebb rádcsörgök :wink:
Amúgy most szombaton is megyünk a Hajógyárira. Találkozóm lesz a nőgyógyászomnál született babásokkal :)

Edit :)
A kocsim tényleg már magától odatalál hozzátok :lol: De hozzám még max 4-en fértek be, így kellene keríteni egy 7 személyest :D
Sajnálom, hogy Levi kucog :(
A képek nagyon jók :) Szupi kis kertet csináltak anyudék :)
Mintha Levi egy kicsit kinőtte volna a kosarát :wink:

Angi :)
Peti is mindig hulla kora este. Ha túl korán megy aludni ő is hajnalban riadóztatja a családot :P
Remélem ma már jobb lesz az éjjeletek :)

Nadine :)
Örülök, hogy jelentkeztél :)
Dorka tényleg tiszta anyja :) Ő is jól belendült, hogy már 11 hónaposan elindult :shock:

Melitta :)
Az MMR-től én is tartok, de még nem hallottam arról, hogy van ilyen lehetőség a kivezetésre. Melyik cég gyártja a Remedia vagy a Boiron?

Tegnap megpróbáltam Petkának beadatni az agyhártyagyulladásit, de az asszisztens rosszul szívta fel és elpattant benne valami :x Így megsemmisült az oltóanyag :x Egy kicsit sem ütött meg a guta. A lényeg, hogy holnapra megveszik nekem és mehetünk újra oltatni. Viszem mindkét gyerkőcöt, mert Petivel együtt megkapja Annamari is a kullancsellenijét. Így holnap szegény kicsi fiam 2 oltást is kap egyszerre :( Olyan lelkiismeret furdalásom van miatta, de remélem nem lesz semmi gond :)

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Vali:
Örülök, hogy összejött végül a lakás!! :)

Melitta:
Ha ezt előbb tudom..., mondjuk gazdagrétre nem mentem volna el érte :?

Annácska:
áá, nem kell rettegni az oltástól, em minden babánál jön elő reakció.

Egyébként ma 2*2,5 órát aludt napközben és este 8-kor már húzott az ágy felé, és már tudott játszani is, nem csak ordított.
Úgyhogy jövő hétre tuti nem lesz már semmi baja.

Akkor legyen szerdán tali, vagy halasszuk még, merthogy Ildi is szervez szombatra???
Ti döntsetek!!!

Jó Éjt Mindenkinek!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó reggelt,

A lakás dicsiket még meg sem köszöntem :oops: :oops: Bocsi, és köszi mindenkinek!
Őszre szerintem már állunk majd úgy, hogy be merek vállalni én is egy talit :wink: :lol:

Annácska: Jó nagy bosszúság lehetett ez a tegnapi szuri-próba :evil:
Ügyik legyetek ma! (Meg az asszisztens is!)
Szombatra jó talit a másik bagázzsal, mi pont azért nem járunk ki hétvégénte a Hajógyárira, mert akkor mindig ezren vannak :(

Tünde: De jó, hogy délutánra már jobban volt Bettus! :D
A tali nekem mind1, ahogy a többségnek jó.

Megyek elzavarom már a fiúkat a suliba.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok

Vali
Húúúú micsoda palota!!!! :shock: :)
Nagyon jóóóóóóóó!! :D
Több kérdésem is lenne, de nem akarom ,hogy itt részletezd ,majd szóban.
Max 20percre beugrunk holnap Gödöllőre.

Ildi
Legközelebb eljöhetsz te is árulni, csak foglalni kell asztalt. ,Majd időben értesítelek és eldöntőd, hogy tényleg akarsz e jönni.
Én is felismertelek egyből. Nagyon nyomtátok a divatot! :D

Nadine
Tényleg tiszta anyja a csaj! :)
Örülök, hogy jól vagytok! Vikó már nem ír hozzánk, de én is szívesen találkoznék már velük.

Anita
Ma megyünk angolra :) .Levi szereti hallgatni itthon, ott viszont mindig elmászkál. :twisted: Bár állítólag veszi az adást. Majd kiderül. :wink:

Na lépek is készülődni. :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Melitta,
hja, köszi, többen is mondják, hogy én vagyok! :) Csak én dundibb voltam ilynekor... :oops: :D A hétvégén akarok beszkennelni egy kiskori képet magamról és melléteszem Dorkáét. Mert van egy neki, amin nagyon de nagyon olyan, mint én. De remélem az esze az apjáé lesz! :wink:

Mi az az MMR?

[quote="Vali"]H írta:Valiisztis p... -ból nekem is kijutott, remélem lassan megtanuljuk kezelni a kisasszony kitöréseit.

Hát igen! Néha csak mosolygok rajt, de néha azt mondon, ilyen nincs is!! :twisted: De ezek szerint van... :roll: :D

Annácska,
igen, hamar beindult ez a kis nő! :) Most meg már úgy kell kergetni. És még belead huncutságot is... Ha mondom neki, hogy gyere, megnézzük a pelust, vagy gyere megyünk fürdeni - amit amúgy imád - röhög és elfut előlem, úgy kell elkapni... :)
Az oltás dolog tényleg bosszantó... Nem elég, hogy megszurkálják, még egy nap kétszer is... :?

Babetta,
én is szívesen megkukkantanám Indianyóékat is - meg mindenkit :) - , csak hát kicsit távol vagyok... És Indianyóék most hol laknak? Kimentek már férje után?

KépKép
viol81

Angi, nagyon boldog szülinapot!!!!!

Kép

(kapsz te is egy táncoló pasit :wink: :wink: :wink: )

pusz, majd jövök, de az én hisztis p......-ám itt fetreng a földön melletem :lol: :lol: :lol:
vas

Jó reggelt :)
Nagyon boldog szülinapot Neked :)
Kép

Később még jövök, csak Peti már letépi a gatyámat tízórai miatt :wink:

Puszi

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Ildi,
köszi. :D :D :D Nagyon ari vagy!! Ma elvisz este apa vacsizni, már várom. Gianni éttermébe megyünk.
Nadine,
cuki a lányod! Majd tegyél akkor összehasonlító képeket.
Annácska,
ez durva :twisted: Remélem ma menni fog a beadás.
Tünde,
örülök, hogy jobban van Bettus.
Vali,
köszi a drukkot. Lidinek a 12. foga jön, ez a 4. örlő. Most is korán fent volt, de éjjel csak 1szer ivott. Nálatok semmi gond nem volt a foggal?
Babetta,
jó angolozást!
Anita,
remélem nálatok se lesz semmi a szuri után. Mi hétfőn megyünk. Én is bizakodok. Istvánka nem husis. Cuki. Nekem a képeken nagyobbnak tűnt, de Lidi nagyobb nála. Amúgy majd jövő héten talizunk velük.

Pussz. Szép napot!!
angi79

Angi,
Boldog szülinapot kívánunk mi is! :)
Hűű, és jó szórakozást estére! :) De jó lesz nektek, fini olasz kaja.

KépKép
viol81

Húha de jó, ma is van egy szülinapos :)

Angi: Boldog szülinapot kívánunk!
Jó kikapcsolódást estére apával! :D

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Petit elaltattam és é n is hunytam vele egyet :lol:
Ő még mindig húzza a lóbört, így van egy kis időm :)

Tünde :)

Vali :)
Hát tényleg azt hittem megüt a guta, de még az a jó, hogy nem velem akarják újra megvetetni az oltóanyagot potom 7000-ért :?
Megnéztem a neten a képeket a pecóról. Hát csajszi! Beleszerettem a konyhádba :lol:
Költözni akarok én is!!! :lol:

Viol :)
Nagyon cuki lehet Dorka, ahogy így elfut előled :lol:

Gratula Lidinek a 12. fogához :)

annácska

Na, akkor jövök(most fektettem le Natasát, a kis dög, megőrülök tőle, nem hajlandó megenni a főzelékeket.)Szerintem mi el is felejtehetjük a bóti kaját ezután. :roll:
Bezzeg a grillezett cs.mellből vasárnap nem kis adagot evett meg.
Most süthetek neki minden délben husit :wink:
Vagy kap kóbászt :lol: 8)

Viol, szia!!!
Örülök, hoyg előbukkantál újból.
Dorka nagyon kis aranyos lett :D

Akkor szombaton számíthatok Eszti családra, meg Vali családra? :wink:
(ha már az uram főnöke nem hívott meg minket a céges buliba, hát akkor csinálok én magánbulit :wink: :wink: )

Tünde, ettől függetlenül jövő hétem nagyon szívesen megyünk hozzátok, már úgyis olyan régen találkoztunk veletek :D :D
OKÉ?????
Örülök, hogy jobban van Bettus :D

Szóval tetszett a piros"forrónacim", kötött volt, és bele volt tűrve a dzsörzé póló :shock:
Menő, mi????
Anyám "nilon"pulija se semmi :shock: :shock:

Anna, jó béna egy assziszetnst fogtatok ki. :evil:
Megvolt ma már a szuri?

Natusnak a 13. foga jön, de semmit se veszünk észre belőle :)

Angi, akkor nagyon jó szórakozást ma estére!!!!! :D :D
(tesóm is ma szülinapos, 35 éves, ezt ünnepeltük szombaton)

Edit, holnap akarsz beugrani, vagy szombaton?????? :wink: :wink: :wink: :wink:
és miért csak max. 20 percre??? :roll:

Melitta, ezt az mmr kivezetőt asszem akkor mi is kipróbáljuk egy hónap múlva. 18.-án kapja az oltást, és 10 nap múlva meg megyünk nyaralni. :roll:
nem kéne, hogy baja legyen :roll:

Eszti, akkor az urad lesz a tűzcsiholó, meg a grillezőmester. :D
Cosmo-t te hogy csinálod?
Mert én vodka-cointreau-citromlé-áfonyalé. :D
De most olvastam egy másik összeállítást, abba meg gin van :roll: (gin, grand marnier-lime lé-áfonyalé)
Bár a grand marnier az majdnem olyan, mint a cointreau(narancslikőr)
Ginem nincs itthon, meg g.m. sincs :roll:
vas

Én is megnéztem, én is-én is!!!!! :D :D :D
Nagyon jó, hogy kész van a fürdő-konyha, tök jó.
Bár, mi direkt olyat kerestünk,ahol nincs kész, de legalább erre már nem kell költenetek, meg legalább kész van :D :D

Anna,csúnya is lett volna, ha nem veszik meg az oltást :evil:
vas

Ildi
Szombatra gondoltam ,de csak 1 körül, és persze csak akkor, ha nem megyünk Kistarcsára. Azért csak 20 percre, mert Levi köhög és nem akarom ,hogy elkapja valaki, de ha nem zavar senkit akkor tovább is maradhatunk. :wink: :wink:

Én is megakarom nézni, adjátok a linket!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :wink:

Angi
Boldog Szülinapot! :)

Tünde
Mi is csatlakozzunk, ha nem, péntek lesz megint. :)

Viol
Vikó nem ment még haza :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

okéka :wink:
engem személy szerint nem zavar a köhögés :wink:

a linket nyomozd ki :wink:
én is azt tettem
Kis segítség: (a garázsos képet figyuzd meg jobban)
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?