Új privát üzeneted érkezett!

mágnes, juuuujjjj a párom kifutott volna, meg lehet, hogy a dokim nem fogja ezt engedni...nemtom....
kicsiboris

katata!

Nagyon sajnállak,de hogy lehetett ilyen a doki aki felírta a szúrit?
Egyszerűen felháborító!
:oops: Próbálj meg pihenni,és nem lessz semmi baj!
sok fehérje,és folyadék!
Kaptál görcsóldót a leszívás után?
Pihenj ,pihenj,pihenj,.....
nekem csak 16-ot szívtak le ,de folyamatosan érzem a pocim.
6termékenyült meg ,holnap vagy pénteken lessz a beülti!
10-db értelen volt!
Puszikállak!!!! :D
m. reni

Kata,
Igyál amennyit csak tudsz és egyed a fehérjét.Nagyon szorítok!!!!
Vendég

miért kell a fehérje, meg a folyadék, ha nem lesz most beülti :?:
katata

Kata,
A fehérje és a folyadék segít kitisztítani a hormonokat a szervezeteből ezáltal csökken a túlstimu veszélye. Nekem is az volt 22 petesejttel és annyi túrót ettem meg ittam a folyadékot és jobb lett a helyzet de még most is mérnem kell a pocim méretét.
Vendég

Kata,
Nem lett óriási hasad?
Vendég

Kata,
Ha nem szereted a túrót nagyon jó még a banánturmix meg a húsok yoghurtok.
Vendég

Köszi Pandácska, értem. Gyorsan ittam is egy pohár ásványvizet.
De, jó nagy a hasam, és nagyon feszes,feszül, fáj,bugyog vagy mit csinál. :roll:
katata

Sziasztok!

Kata: remélem nem lesz semmi baj. Nagyon-nagyon szorítok neked!!Nem is tudok mit mondani. Tudom, hiába írnám, hogy próbálj meg megnyugodni, ez most holnapig úgysem megy. Szerintem mindannyian nagyon együttérzünk veled. Fel a fejjel!

Zel: ezt a hangulatodat jobban szeretem. Igazán jó ötlet az inszemek folytatása őszig. Pihenj sokat, lubickoljál helyettünk is!

Ilonkám: mi újság? Minden ment a maga rendjén? Most az eredmény más lesz viszont! Ez biztos, hogy sikerül! Huzzatok bele nagyon a következő napokba, majd utána pihenhettek! A párod tömjed sok-sok fehérjével!

Pandácska: örülök neki, hogy úgy érzed, gyorsan telnek a napok. Mivel foglalod le magad? Érzel valami különöset?

Reni??

Sapé: jobbulást!

Kicsiboris: a cicifájás és a szédelgés jó dolog. Ott van a picitek! Ne légy ilyen görcsös! Bárcsak már mi is ott tartanánk!

mágnes:én is hasonlóan jártam a férjemmel. Ő is igen csak meglepődött. Később persze jót röhögtünk rajta, hogy nem beszéltünk erről még mielőtt be jött volna.

Pénteken megyek vissza vérvételre. Továbbra sem érzek semmi extrát. A mellem persze érzékeny, de semmi több. Egyáltalán mit is kellene érezni? Ezen már olyan sokat gondolkodtam. Mások ilyenkor még nem is tudják, hogy babát várnak. Mi meg állandóan jeleket keresünk magunkon. Én is utálom az utrot. Egész nap érzem a szagát. Hiába cserélgetem a betétet. Aférjem persze azt mondja, hogy csak beképzelem magamnak.

Újak! Üdv köztünk. Gyertek gyakran, mert nálunk mindig olyan sok minden történik, hogy ha egy napot is kihagytok, már nem is lesztek képben. Órákon át csak vissza kell olvasnotok az előző hozzászólásokat!

Na, puszi mindenkinek!
kabócabobár

Van egy csomó túró a hűtőben,mindjárt eszem egy kicsit, egy nagy adag banán turmixal. :)
katata

Kata,
Igen nagyon fog feszülni és fájni de ha ezeket betartod akkor jobb lesz pár nap múlva. 4 liter folyadék kell ami tudom hogy nagyon sok de most muszáj!
Vendég

4 liter??? :shock: Igyekezni fogok...
katata

Kabóca,
köszi, próbálok megnyugodni és bizakodni. :roll:
katata

Kata:
hát nagyon sajnállak! Rendben lesz minden, én tudom!! A 4 lityó folyadék nem lesz könnyű, én még most is küzdök vele, de strigulázd literenként, akkor sikerül annyit meginni! Kitartás!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,
köszi! :) Igyekszem sokat inni.
katata

Pandácska,
holnapra már jobb lesz???? :roll:
Azt nem értem, miért most nőtt meg a hasam, miért most feszül, mikor leszívták már? :roll:
katata

Kata,
Nem akarok hazudni nem lesz jobb holnapra legalábbis nekem nem lett jobb ez azért pár nap. Ilyenkor a leszívott tüsző helyén folyadék keletkezikmeg sárgatest is és ettől lesz nagy a has meg feszül. Valami ilyesmi a lényege. Meg ugye a petefészkek is nagyobbak ilyenkor. Az igazi hiperstimu a terhességgel alalul ki ezért mondta nekem a dokim amikor panaszkodtam neki hogy lesz ez még rosszabb is ha sikerül a terhesség. Neked ezért is mondták hogy elmarad a beülti.
Vendég

kata, a kedves barátnőmnél ugyan ez volt, képzeld neki is 27 tüszője lett az első lombiknál. nála azonnal leszívták a hasból a folyadékot amit a szétrepedt tüszők 'hagynak ott, ez veszélyezteti a petefészkeidet, de nem is értem, hogy hogy engedhettek haza, szerintem bent kellett volna tartaniuk, és megfigyelniük. ez veszélyes. na de nem szeretnélek ijesztegetni, nálad tuti nem lesz ilyen, szerintem hamar próbálj meg ágyba bújni, és kikapcsolni :lol: :lol: :lol: anagyon szorítok érted!!

reni, de klassz!!! hamarosan zebracsíkos leszel :lol: :lol: :lol:

ilonkám????? hol tartasz???

zelem, nagyon jó ötletnek tartom a két 'megmaradt inszemet, végülis ez 'jár neked, mindek kihagyni, igaz??? házha éppen ez hoz szerencsét nektek :lol: :lol: de azért titokban szorítok, hogy hamar-hamar eldőljenek a dolgok :lol: pussssz
kicsiboris

vörösbegy, merre jársz, remélem jelentkezel?
éppen kérdezni szeretném, hogy neked milyen érzéseid meg tüneteid vannak???? olyan kíváncsi vagyok, írj!!! :lol:

Kép
kicsiboris

Csajok,
fekszem, iszom, szenvedek... Még holnap is??? A francba! :x
Nemtom írtam-e, hogy azért a skacok találkoztak és holnap délelőtt telefonálnak a klinikáról, hogy mennyi fogant meg.
Délután még kedvesem bement dolgozni, és este hazajött egy gigantikus virágcsokorral. Azt mondta, azért hozta, hogy ne izguljak! Hát nem drága? :D

Ilonka drága,
merre vagy? Hogy sikerült az inszem?
katata

Boriska,
én nem tudom, hogy leszívtak-e valamit, de szerintem nem.
Azzal vígasztalom magam, hogy ha nagy gáz lenne, nem engedtek volna haza, nem? :roll:
katata

Boriska,
mármint azt nem tudom, hogy folyadékot leszívtak-e,mert ugye mást igen,dögivel!!!
katata

kata, biztos nincs gond, remélem már csicsikálsz és reggelre semmi gond nem lesz :lol: a párod egy angyal!!!
na puszó csajok, jó éjt, a vérnyomásom 90/60...valszeg ettől szédelgek napközben is, most meg olyan aludhatnékom lett...megyek is

Kép
kicsiboris

Kata,
Nem lesz semmi baj pár nap múlva minden rendben lesz. Nyugodalmas éjszakát neked!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Kata! Sajnálom a történteket. De hidd el, a következő hónap hamar itt lesz, és nem kell a kis embrikéidnek sokat vacogni. Mehetnek is pihe-puha helyükre és legalább két gyönyörű babád lesz, akik imádni fogják a telet! ( Mondja ezt a topic főtürelmetlene! )

Kicsibé! Tekintettel az állapotodra, felmentelek az éjszakai babanetezés alól! Pihenj, aluszkálj. Legkicsibb Boris úgyis kiharcolja!
Horvátországba megyünk, Brac szigetre. Van ott anyósomnak üdülési joga. Velük megyünk. Ilyenkor váltva szoktunk főzni, és tök jókat kirándulunk! Imádom a tengert, csak azt utálom, ha a számba megy. Meg a búvárszemcsim sincs itthon, ami viszont katasztrófa.

Voltam ma a sógornőmnél, aki júliusban fog szülni. Épp telefonáltam ülve, amikor megállt előttem egy tányér rétessel, és nem tudtam tovább beszélni, mert csak nevettem a telcsibe. Képzeljétek el, egy bazi nagy pocak a szemem előtt, amin egy kisimult köldök néz velem szembe. Kibújt a pocak a gatyából és a pólóból is. Tündéri volt. Tudjátok ez a pocak,meg az Adrival kicsit beszélgetni nagyon jót tett. Az előző két napi hisztimet is törölte. Ilyenkor rá tudok jönni, mekkora ökörség volt részemről a kiborulás. Pedig bőgök vagy nem , a helyzet nem fog változni, max rondább leszek.

Aztán 6 után átmentünk kicsit a keresztlányunkhoz. Hogy legyen az i-n pont. Rátette a kis büdös. Van egy foga, és mindent rágna. Amikor fölé hajoltam, elkapta a hajam a fülbevalóm és húzott oda. Bekapta az államat, és karmolászott, beleremegett, annyira akarta. Én meg összepusziltam. Aztán jött a fürdés, ami előtt babaolajjal van a kincsem masszírozva, és amíg anya a vizet rendezte, nagyságával jót bírkóztunk. Kacagott.

Reni! Mennyi babót kértek vissza? De jó neked is!

Pandácska! Mire hazajövök a nyarciból, neked már ki fog járni a kismama név!
Hú csajszik, ahogy írjátok, mi van veletek, kezdek tartani a lombiktól. Sajnálom, hogy ilyeneken kell keresztülmennünk egy babókáért. Viszont ha csak fele akkorákat fog kacagni bármelyikünk gyereke, mint a keresztlányom, már megérte!

Kabóca! Nem kell érezni még semmit. Csak mi tudjuk, mit lehetne, ezért keressük, várjuk. Drukk péntekre!
Nekem is fáááj a cicim. De mint az állat. A hülye.
( még mielőtt bárki azt gondolná: peteérés előtt voltunk együtt, kb ovukor pedig pont a hiszteroszkópia gyönyöreit élveztem, majd közel egy hétig még pecsételtem...tehát babás nem lehetek!)
Szóltam is a páromnak, aki rögtön felajánlotta a gyógypuszikát, meg a gyógysimit. De még az is rossz volt nekik. Ez a 27. napom, így a végére elkezdtem mégis mérni a hőmet, hogy legalább azt tudjam, mikor fog megjönni. Szerintem már csak egy-két nap, így legalább a nyaralást végigtamponálhatom... De nem fogja elrontani, azt nem hagyom egy szaros kis mensinek!

Na egy író veszett el bennem! És feszt előtör! (jelzem zárójelben, a mobiltelefon és az internet előtt a kézzel írt levelek korában 12 oldal A4-esen volt a minimum, amiket a barátnőmnek írtam. Szerette.)

Most már jó éjt... Puszika mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Jó reggelt, sziasztok!

nem hiszem,hogy sok futja most tőlem...Kicsiboris, remélem jól vagy én elég lerobbanva...ahogy kikelek az ágyból jön az öklendezés, majd egy kis keksz, tea, Elevit, MagneB6, majd ettől hányinger, hányás...kb. 9-re rendbe jövök, akkor meg az amúgy is 90/60-as vérnyomásom tovább leeshet, mert ájulás környékez, úgyhogy lefekszem és alszom...étvágyam szinte semmi, erőltetem magamba a tejtermékeket, gyümölcsöt, de elég keservesen...hát röviden ennyi...de persze mindez nem panaszkodás, mert ez egy édes szenvedés, kívánom mindenkinek! :lol: azért reggel megjegyeztem Ákosnak, hogy olyan könnyű a férfiaknak..."csak" beküldik a "cuccot"...és részükről vége az ügynek :lol:
szép napot mindenkinek, mennem kell :oops:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Kata,
Hogy vagy???
Vendég

katata!

Hogy vagy?Hogy telt az éjszaka?????
m. reni

Sziasztok!
Bocsi, de most ide nincs időm feltölteni a képeket, amiket pár topikkal feljebb a babát szeretnék-be feltettem. Mjad kárpótollak valamivel titek, de megyünk Pestre zh-t írok! Még össze kellene pakolni!
AKi kíváncsi, megnézhet ott minket!
Jövő héten jövök részletesebben.

moni

zel, de jó neked/nektek én is aaaakkkkaaaroookk nyaralni :lol: :lol: :lol: te, hogy milyen kedves emberke vagy, drága zel!!! annyi szeretet sugárzik a mondataidból :D és akkor nyaralás után idul a babaprogi újból?

kata, na???? ma jobb egy kicsit???? vagy rosszul gondolom?

vörösbegy, akkor neked nem egyszerű a kismamaság azért...de nem lenne jobb, ha este szednéd be a B6-ot meg az elevitet? én lefekvéskor szedem és semmi bajom..meg reggel úgy is kijön...akkor meg szinte nincs is értelme :shock: na erről a rosszullétedről eszembe jutott, hogy én már lehet, nem is vagyok babás, mert csak ez a szédelgés az ami emlékeztet rá, hogy terhes vagyok....irigyellek kicsit, mert most megint félek.... :shock: :D
kicsiboris

sziasztok lányok,

jó sokat termetetek tegnap :)

katata, legközelebb nem szorítok ennyire :? A r..dt életbe, hogy mindig van egy kis kaki a palacsintában. :shock: Gondolom halálra izgulod magad (mi is), mindennek rendben kell lennie. Szorítok!

kicsiboris, vorosbegy most akkor mégse irigykedjünk? Nem menekültök, én akkor is irigykedek :D

kabócabogár, az a jó az egészben hogy nem tudjuk előre mi történik velünk, így lehet drukkolni, remélem pozitív lesz az eredmény!

zel, ugye így azért jobb? Még hogy harap a kisgyerek? Mondd meg neki rossz helyre született, itt nem divat a kannibalizmus :)

Úgy látszik az Utro-t nem azért találták ki hogy jól érezzük magunkat terhességünk első napjaiban, én is kivagyok tőle.

No akkor a jövő héten se mágnes, se zel mindketen elutaztok :( :D

Köszönöm a kérdéseket, minden rendben ment, apa jól teljesített, és a doki megpróbált megnyugtatni, hogy van egy 6. inszemes kismamája. Már az ügyeleten is úgy fogadtak (most voltam harmadszor), "ja ez az a terhes izé?".
Voltam tegnap egy előadáson a szenvedésről volt szó. Megnyugtatott, ezt rendelte nekem tegnapra a Jóisten, bejött.

Szép napot mindenkinek, még újra át kell olvasnom az előzményeket, nagyon lemaradtam!
bbilona

kicsiborcsám, ugye a sok csalódás megtette a hatását, de ne izgulj mindennek rendben kell lennie. Hiszen tudod van aki csak akkor veszi észre hogy babát várt, amikor kibújuk :wink:
bbilona

Ilona,
Mennek neked a babatapik :wink:
Kép
Vendég

Édeseim,
de aranyosak vagytok! Olyan jól esik!! :D
A helyzet változatlan, fekszem most is és fájok. Mintha egy hajszálnyit kevésbé fájna. De már annak örülök, hogy nem jobbaj, szóval, hogy nem lett rosszabb. Kezdk reménykedni, hogy minden jó lesz. Férjem itthon van velem, kiszolgál, ápolgatja a lelkem, nagyon kedves és ez is nagyon jól esik. :D

Ilonkám,
örülök, hogy minden renben ment, kívánom, hogy most sikerüljön és neked ne kelljen ez a sok macera,szenvedés, hanem végre a boldogság!!!

Boriska,
ne izgulj, rengetegen vannak aki egész terhességük alatt nem hánynak, nem érzik rosszul magukat. Szóval ez nem jelent semmi rosszat. Persze azért megértelek, én is biztos szétaggódnám az agyamat, de pár nap és szívhangot fogsz hallgatni! :wink: Mikor mentek????
katata

Kata,
Az hogy nem vagy rosszabbul az már jó jel :wink: az hogy jobban se vagy az várható volt :? Pihenjél is ilyenkor az a legjobb. Párod meg csak kényeztesse a hamarosan kismamit :wink: és az megint elmondom hogy igyál igyál igyál. Bocsi :oops:
Vendég

ilonka, hát ezt aztán jól kifundálta a természet...eddig rettegtem minden inszem után, hogy tuti nem sikerült..most hogy kb 6 + tesztem van nem hittem el, és mivel még hányingerrel sem küzdök betojtam...szóval tényleg nem egyszerű, remélem hamarosan megtudod :shock: így az elején nem rózsaszínű a terhesség...csupa aggodalom meg para...meg ugye a párom nem tudja elképzelni még, hogy mi is történik bennem...
kicsiboris

Sziasztok!

Kata! Meglátod, nem lesz semmi gond!

Kicsibé! A babaprorejct menne nyaralás alatt is! :oops: Csak asszem pont mensim lesz. De sebaj, bepótoljuk. A párom a tesztoszteronjára kapott gyogyit. Nem alacsony, csak a ref. tart. alsó határához van közelebb. Nem is értem. Állati férfias! Most meg ha a mellékhatások is bejönnek, folyton " kanos" is lesz. JÓóóóól jártam! :lol: Majd futva-visítva menekülhetek, de csak óvatosan, hogy azért utolérjen!

Bbilona! Harap az a kis tündér. Anyuja mesélte, hogy amíg kajálásra használja a cicit, semmi gond, de aztán játszik vele. Akkor már harap is. Divat, nem divat a kannibalizmus, majdnem megzabáltam a ki prücsköt én is. Porcikája nem maradt, amire nem mondtam: mámámámámámámám, amin ő akkorákat tudott nevetni!
Ügyi volt apa, te meg vigyázz magadra! Magatokra!

A párom eléggé tart a pici gyerektől. mert szerinte, ha ő kézbevenné, valamit el is rontana rajta. Kérdeztem, és ha sajátunk lesz? erre ő: az más, akkor a sajátját rontja el... :lol: Igaz tegnap sem fogta kézbe Julcsát, de olyan sok puszikát adott neki! Nagyon aranyosak voltak. Jól meg is lepődtem.

Jaj menek... Megígértem, hogy lenyírom a füvet. kb 4 órás meló. Sajnáljatok... Én is magam.

pusza...

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Kata:
Nem lesz itt semmi gond! Amennyit szenvedsz a babákért, két olyan gyönyörű, szépséges, okos babátok lesz, hogy még!! Igyál sokat, és simizd meg a férjecskéd, hogy ilyen aranyosan gondoskodik rólad! :)

kicsiboris, vörösbegy:
mennyi magne B6-ot szedtek? Ugye nem napi egyet? Reggeli hányingerre 1 dl cola nagyon jó! Nekem doki mondta, és bevált!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bakker Kicsibé! Hatot teszteltél??????

Képet kérünk, mind a hatról! :lol: :lol: :lol: :lol:

Biztosan én is megtenném. De ez csúcs. Szerintem eddig te vezetsz a tesztmennyiségeddel. Tiza " csak " négyet csinált!

ne aggódj már kérlek. Ott baba. Örülj, amíg nem kell a nagy fehér porcelánistenhez imádkoznod!
Van egy 13 éves hugim. Anyu nem hányt. Csak folyamatosan háztartási kekszet evett, vagy savanyúkáposztát.

Na megint ugat a papagáj!

Kép
Kép
Kép
zel

panda, kata köszike :D

zel én nem sajnállak, imádok füvet nyírni, bárcsak közelebb laknák. 4 óra hm, úgy látom nem zsebkendőnyi a kertetek :D Aranyos lehetett.

kicsiboriska, dolgozz, tanulj nyelvet vagy valamivel tereld el a figyelmedet! Nem lehet semmi baj és kész!
bbilona

Csajok,
hívtak a klinikáról! 21 babónk lett lefagyasztva, a doki el volt ájulva, hogy milyen jó eredménnyel termékenyültek meg. Egyelőre nagyon fura érzés, hogy 21 gyerkőc vár a megszületésre... :? De az előnye, hogy akár egymás után 10 hónapig lehet beültetni. :lol:
Viszont ami még aggaszt, hogy ha minden ennyire tökéletes, akkor miért nincs még babánk? :shock: Valószínű, hogy a beágyazódással lehet gond, de nem tudom, hogy ezen tudnak-e segíteni és hogyan. :roll:
Majd hívom a dokimat és megyünk hozzá és majd tájékoztat a továbbiakról. De ez max. jövő héten lehet.
katata

Kata,
Ezt nem értem még nem is osztódtak és már lefagyasztották őket?
Vendég

Kata,
próbáltam 21 babát keresni annyit nem találtam szóval hétszer ennyit képzelj el :wink:
Kép
Vendég

:lol: Pandácska!
Aranyos vagy! :D
Nem tudom, lehet, hogy a férjem értette félre, mert ő beszélt velük és lehet, hogy ennyi lesz lefagyasztva. De azt is tudom, hogy itt nagyon az elején fagyasztják le őket, mert így a túlélés esélye sokkal nagyobb ébredéskor. :wink:
katata

kata, ez remek!!!! most akkor 21 fagyibabátok van? tényleg???
húúúúúúúúúúúúú ez nem semmi, ha mind megszületne, lenne aztán gyerekzsivaly :lol: :lol: :lol:

jólvannnnnnnnna zelem, nem depizek....majd jövő héten úgyis kiderül....szóval akkor te meg apa elől rohangálsz majd...hihihi....
egyébként tiszta hülye voltam, nem hittem a szememnek azért teszteltem ennyit :oops:

ilonkám hogy vagy??

gyöngyike, andi, odry, babszi, jucmuc, orsika, és mindenki????
kicsiboris

Majdnem végeztem. De annyira megfájdult a kezem,meg elkezdett görcsizni a pockom is, hogy egy intő jelnek vettem, és abbahagytam.

Most egy picit pihizek. Tényleg nem zsebkendőnyi..... Tavaly előtt még az egyik fele veteményes volt,és mindig termett annyi ha valami nem szólt közbe, hogy fincsi dzsemeket meg savanyúságokat tudtam elrakni! De az elmúlt 2-3 évben mire valamit lehetett volna kezdeni, mindig jött egy árvíz, mert a kert végében patak van, vagy ilyesmi és mindent tönkre tett. Így azt a bazi területet beparkosítjuk. Tavaly már elkezdtük, idén már szép füves nagy része, meg sok bokrot és rózsát is ültettünk. alig várom, hogy megnőjenek és legyen rajtuk sok virág. Akkor nagyon szép lesz. Szerintem.

Kép
Kép
Kép
zel

Kép

Kép
Kép
Kép
zel

No.

Ez egy 35X12 m-es terület kb. A zöld a miénk. A hátsó nagy fák előtt van a patak. Ezek az első fehér izék akkorák, hogy alájuk lehet majd tenni a kerti bútort. és a vázra hajnalka fog futni, ami mindegyik cső tövében van, és olyan lesz mint egy lugas. Remélem! Középen készülget a kerti tó, de amikor idő lenne rajta dolgozni, esik az eső, aztán félig van vízzel, vagy tele van ebihallal. Idén lesz körülötte már kerítés is.
Ja és ami nem fért bele, az az epresem. Fullon van eperrel.

Kép
Kép
Kép
zel

katata, vicces nekem is az jutott eszembe, mi lenne ha mind a 21-ből gyermek születne, jó kis bulikat lehetne csapni. Táblával a nyakukban járnának rajta névvel szüli- és névnappal, mert ki bír ennyi mindent megjegyezni :wink: Már a nagymamám is úgy szólítja a gyerekeit néha, hogy Ilonka, Mónika vagy ki vagy. Pedig ők csak 4-en vannak.

Zel, én a nyári orgonát szeretem nagyon az egy év alatt olyan sokat nő mint a csuda, szép színes virága van (fehér, lila, rózsaszín), és nagyon szeretik a pillangók. Napos helyre tuti, bár nálunk árnyékban is szépen gyarapszik. A kertészeti tanácsok után, én továbbra is irígylem tőled a nagy kertet. Patak a kert végében az pazar. Mondd te a Paradicsom nevű helyen laksz?
Igaz ott talán nem fáj az ember hasa, ilyenkor a vizszintes helyzet sokat segít.

köszi boriska, hasogat szúr de jól vagyok :D
bbilona

Hát Boris, Ilonka
úgy tűnik 21 fagyibabánk van! Népes család, igaz? :lol: Gondunk lesz a sok név kitalálásval is! :lol:

Zel,
gyönyörű máris a kertetek,biztos még szebb lesz, ha beindulnak az új virágocskáid is! :wink:
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?