Új privát üzeneted érkezett!

úgy került bele, h az éjszakai buszon leszólították pár éve, h nem akar reklámban szerepelni? azóta hívják néha, de nagyon nagyon ritkán vállal.

az átugrós jelenet: az árkádban van a mozgólépcső mellett 30 méter mélység. ha elrontja meghal. ki akarták hagyni a jelenetből, de ő mondta h megcsinálja... (mert nem csak szép és okos, de bátor is)
kerekpocak

Érdemes éjszakai buszon utazgatni!

Nagyon ügyi, hogy elvállata ez az ugrást. Bátorság kellett hozzá.

Kész a rakott cukkini, a meo sikerült, jó lett.

Na lépek aludni.

Kép
Kép
Kép
anaci

Nóra, csak hogy ne csak olvassátok, lássátok is:
(és ehhez tényleg no comment)
Kép
Kép
Kép

Cirkuszi a csávó (~Little Tamir, Alegria)
Kép Kép
mazsolák

[color=violet]Majácska! Boldog Hófordulót!
[/color]

Zsófi! Nagyon sok boldog névnapot!

Most sikerült jönni, de majd ma ........................!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

köszönöm!!

samu és a maci:

ismerkedés:

Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

MAJÁNAK boldog hófordulót!!!

IMI&EDU A SKACOK ESZETLENEK!! NAGYON KLASSZ LEHET NÁLATOK A HANGULAT!!! edu töröm ám a fejem azóta is!! (munka)
kerekpocak

Sziasztok, köszönjük szépen a köszöntéseket. Hát ezt is megértük. :wink:

Kata, köszi, hogy a Majáról a méhecske jut eszedbe. A pasiknak nem. :lol: Amikor a párom elmondta a haverjainak, hogy mi lesz a neve, hát látnotok kellett volna, hogy milyen megfeszítetten küzdöttek, hogy mit is mondjanak erre. Szinte gyöngyödzött a homlokuk, pedig tél volt. Aztán az egyiknek csillant a szeme, és eszébe jutott a méhecske. De azért csajoknál is előfordul, hogy nem a méhecske jut eszükbe. De hátha mire felnő, addigra elfelejtik azt a másikat. :lol: Mert nekünk nagyon tetszik a név, és illlik is rá.

Jaj, ezek a képek!!!!! Hát hihetetlenek. Edus, nektek aztán nem lehet semmi ezekkel a pasikkal. Elevenek, de meg kell őket zabálni. A szerkók iszonyú helyesek!!!! Van izlésük a pasiknak. :wink: :lol:

És Samu és a Maci..... ismerkedés ezerrel. Olyan édes a nagy maci mellett. És hogy vigyorog!!!!!!!!!!!!!! Olyan mint egy édes képeslap fotó!

Puszi Mindenkinek: Andi

Kép

Kép
b79andi

Edus!!!!! eszméletlenek a pasiaid és gyönyörűek is!!!!!! :) :)

Zsófi!!!! Samu nagyon szép!!!!! a maci is :wink:

Zsófi, boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilvi, milyen korán/későn voltál itt! hogy van Ákos baba?
mangó

Edu+Imi a fiúk hihetetlen helyesek és édesek!!!!! :wink: Atyaég,Zsombesz még nincs másfék éves :shock: , és annyira ügyes és jó mozgású kiskrapek :wink: . Szuper hangulat lehet nálatok.

Zsófi, boldog névnapot!!

Samu és a maci cukkancsok, főleg az utolsó képen. :D

KépKép
logi

Sziasztok Mindenki!!!!

Úgy el voltam veszve, hogy még magamat sem találtam. :? Ne haragudjatok, de nem olvasok vissza, viszont a képeket megnéztem. Azaz igazság, hogy még olvasó üzemmódban sem voltam. A gyerkőcök mind-mind gyönyörűek és aranyosak. :) :)
Imi nyaralós albumán látszik, hogy sokat pihen mostanában. :lol:
Röviden magunkról: Csütörtökön: Kardiológia, nem romlott és nem is javulta az állapota. 4-5 hónaposan lesz szívultrahang. :?
Péntek: egésznap cici + sírás, még a gépet sem tudtam bekapcsolni. / Szeles, hidegfront/ :cry: :roll: :roll: :roll:
Szombat: apával vásároltunk az angliai útjára.
Vasárnap: vidék, anyósomnál anyáknapja.
Hétfő: romeltakarítás, vendégek.
Kedd: itt vagyok, de egy kicsit szomorkásan. :cry: Kiderült, hogy a kicsi fiamnak /Gábor/ , már a második ellenőrzője tűnt el és ma szembesültem az igazsággal. :cry: :cry: Be kell látnom, hogy az elmúlt hónapokban kicsúszott a kezemből az irányítás. Mondani sem kell, hogy az osztályfőnök már is a segítségünkre sietett, de ez már nem sokat változtat az év végi jegyen. Hosszú……………. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Reggel azért voltam korán, mert apa vidékre ment és kaját csomagoltam neki. Mivel nem tudtam, hogy Ákos ma milyen hangulatban lesz, ezért gyorsan írtam.

Puszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Sziasztok!

Edus, a paik tünemény helyesek, meg kell zabálni Őket. Az asztalon labdázva ácsorgós a kedvencem.

Zsófi, Boldog névnapot!!!!

Samu nagyon aranyosan ismerkedik a giga mackóval. Tök ari!!!

Szilvi! Nem irigyellek, ezért az ellenőrző elvesztős helyzetért. (Én is csináltam ám ilyet a szüleimmel, de nam vagyok büszke rá, viszont felnőttem, dolgozom, gyerekeim vannak, szóval olyan lettem mint egy "normális" ember) A kamasz gyerekekkel nem egyszerű!!!! Kitartás!!!!!
A szívUH-hoz nagyon drukkolunk! Biztos rendben leszenek a dolgok. Ne izgulj!

Tegnap mentem aquafitness-re, nagyon jó volt, Apa meg közben itthon bírkózott a hárm csajszival. Ő is vacsiztatott, de azt mondta nem volt gáz, szóval mehetek heti két alkalommal! Juhhé!

Majd jövök még ha tudok, kellemes napot Nektek!

Nóra és a csajok

Kép
Kép
Kép
anaci

LIZA MÁR 5 HÓNAPOS :shock: ,ŐRÜLET!!
ISTEN ÉLTESSEN PICILÁNY!!
Kép

Nóra,hova jársz aquafitnessre??

Szilvi, de jóóó, már hiányoltalak ám Titeket! Hááát a fiúknál előfordul az ilyen csínytevés,nem?? Ez még azért bocsánatos bűn :roll: :)
SzívUH-hoz megahiperdrukkok!!!

Marci megkapta élete első szandiját,mit szóltok? :D íme:

Kép Kép

KépKép
logi

Ákosnak nagyon boldg 2. hófordulót!!!!!

Lizának nagyon boldog 5. hófordulót!!!!

nem semmi, hogy rohan az idő! :lol: :lol: :lol:

jaj, de jó Marcus szandija!!!!!! nagyon csini pasi!!! :wink: :lol:

Szilvi, nagyon sok drukk az uh-hoz! Gábornak sok sok puszi!!!!
mangó

Sziasztok!

ZSÓFI! BOLDOG NÉVNAPOT!

:oops: :oops: :oops:
Sorry, most látom csak, hogy tündér lelkek voltatok, s nem feledkeztetek meg Bala szülinapjáról. Köszönjük a köszöntéseket! (így jár az, aki nem tud erre járni :cry: )

A képeket tudtam csak gyorsan átfutni. Szuperek egytől-egyig!

Gyors helyzetjelentés rólunk, plusz elhalmozlak titeket képekkel a kétéves nagy legényünkről.

Pupillát szerencsére nem kellett tágítani, elég volt jó alaposan megvizsgálni. Két doki nézte egyszerre Bala szemét. Szerencsére mind a ketten azt mondták, hogy nincs gond a folt és a fényérzékenység kapcsán, de a dioptriák miatt félévente rá kell nézni, hogy milyen irányban változik. Lehetséges, hogy ovis korunkra szemcsit kapunk, de még változhat addig a helyzet. Mindenesetre a gyakorlat azt mutatja, hogy Balának sas szeme van, úgyhogy nem is igazán értjük a dolgot. Na mindegy. A lényeg, hogy nincs gond.

Anya megint facsarja magát: utolsó simításokat végzek a dogámon, holnap kinyomjuk és viszem köttetni, hogy hétfőn le tudjam adni. :D A tanuláshoz még hozzá sem fogtam. :? :oops: :roll: Egy dolog vígasztal, hogy a szülinapomra ha minden igaz már túl leszek az egészen, s felhőtlenül bulizhatok majd. :D Jó lenne már túl lenni rajta, s bulizni egy jót. :wink:
Közben rohangálunk az építkezés kapcsán is hol ide hol oda. Mindig van valami, de halad a "likunk". :)

(elküldöm, s jönnek a képek...)

Kép

Kép
timtom

Két éves lettem!
Kép Kép

Micimackó fületlen lett Kép Kép

Lufiparádé
Kép Kép

Kép

Kép
timtom

Torta 2
Kép Kép

Gyönyörűen elfújta elsőre a gyertyákat! :)
Kép Kép

Kép

Kép
timtom

Micimackós Enciklopédia :D
Kép

Tekézés
Kép

"Kocaaaaaaaaaaaa!!!"
Kép

"Baba-Koca-Épi-Há!=BAlázs kockából házat épít!"
Kép Kép

"Becsövezték a leendő szobámat" :D
Kép

Ennyire futotta most tőlem, s futok is aludni!

Puszi mindenkinek: Timi

Kép

Kép
timtom

SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!

Remélem mindenki jól van, Babák, Mamák is! ANNYIRA HIÁNYOZTOK!!!!!! Totál elvonási tüneteim vannak!

A helyzet az, hogy eddig a Barnus szobája volt a mindenes, itt volt a gép is, most meg, hogy áttettük ide Barnust, nem tudok netezni, csak baromi ritkán 5 percre max, át kellene köttetni a szg-t a nappaliba, csak az nem olyan egyszerű, mert a kábeltévén megy, az meg itt van megcsinálva megosztással, oda is kéne egy vagy ezt átvinni. Tesóm, aki villanyszerelő kb 1 hónapja szinte minden másnap megesküszik, hogy most már tényleg kijön holnap és megcsinálja, aztán nem ér ide.
Szóval ez van, bocsi Csajok!

Visszaolvasni is nem is tudtam, úgyhogy csak egy pár sor rólunk, amíg hagy Barni.
Jól vagyunk, minden rendben, sebek többnyire leestek már, egy csomót elkapart. Az elején számolgattam mennyi pöttye van, a fél arcán (homlok, nyak kivéve) volt 137, a fején is számolam a sebeket, amiket kihuzigálam a hajából, az 141 volt, de szerintem egy csomó lejött a zuhannyal meg amikor vakarózott és mondjuk a szőnyegen landolt. Szóval rengeteg volt és mindenhol.

Már sokat álldogál, de csak 10-20-30 mp-ket, meg több napja lépeget 2-őt.

Megvan az eredmény is. A tojás az "extrém magas" lett, a tej negatív, de ennek ellenére kétéves koráig semmi tejtermék, még HA pép sem, mert veszélyeztetett rá, illetve azért lehetett negatív, mert még nem kapott, tehát nem csapódott ki benne, szóval lehet, hogy egyébként kijönne, ha nem vigyázunk. Úgyhogy most marad a se tej, se tojás. Viszon írtak fel neki tápszert, ami nem HA, hanem még Ha-bb, valami hidrolizált valami, ami dirrekt tejérzékenység gyógyítására van. Az első 4 napig alig tudtam az üveget a szájához nyomni, hogy kezdje már el inni, hétfőtől viszont simán elfogadja, amikor befészkelődök vele, hogy jön a kaja, már nyúl az üvegért (az elmúlt két nap). Remélem tartja, csak este kapja.

Utólag is mindenkinek nagyon boldog hófordulót, évforduló, névnapot és szülinapot!

Puszi Mindenkinek és már alig várom, hogy jöhessek és olvashassak! Általában napokig be sem tudom kapcsolni. De majd ha egyszer ideér tesóm! A netnél is elég sokára adnak időpontot és pénzért, az nyer, aki hamarabb jön, csak legyen már valami!!!

Vigyázzatok magatokra meg a gyerekekre!
Tényleg nagyon hiányoztok!
J.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

sziasztok,

Edusom, hát jót mosolyogtam a pasijaidon ám!!!!!!!!!!
TÖKÉLETES AZ ÖSSZHANG KETTEJÜK KÖZT!!!!
és ahogy az asztalon állva nézi a kicsi a nagyot.... :roll: :wink:
szóval gyönyörű! mindent (huncut kis csínytevések, nagy mókázások és röhögések) elmondanak a képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi puszi a pici Ákosnak! miért kell addig várni a szív uh-gal??????
végülis az is jó h stagnál, csak ne romoljon!
ellenőrzős sztori... :? hát minden kornak megvannak a nehézségei szól a közhely, és igaz is :roll: azért minél sikeresebb szülői tevékenységet kívánok!! :lol: :lol: :lol:

Samu macija valami csúcs!!!!! nekem a legkedvencebb amikor egymással szemben ülnek. mint valami bandaháborús gengszter jelenet h kié legyen a főnökség... :lol: :lol: :lol: :lol:

Julcsi sok puszi nektek, Barnusnak is! hát ez a tej dolog gáz, de gondolom megvan a fortélya hogy hogyan kell ezzel együttélni és így nem lesz gond, ha ezt szokja meg kicsiként...

AnaciNóri! nyamiiiiiiii rakottcukkni! még nem ettem, de tuti fincsi! :wink:
aquafitness jól hangzik ám! :wink: ügyes vagy h belepasszintod még ezt is az idődbe!

MangóAnzsi cupp nektek! :wink:
Bende hogy áll a fogakkal???????????

kérdés:
Lizunak lehet h az jön, mert hőemelkedése 37,5 van tegnap este óta ! arra nem adok még lázcsillapítót ugye??????????
(még ilyen tapasztalatunk nincs..)
és sokszor felsír, de úgy hogy iszonyat élesen, fájdalmasan... így még nem is nagyon hallottam sírni szegénykémet :? :cry:
meg már nem náthás, nem köhög, szal nem tudok másra gondolni csak a fogra. de ínyén nem látok semmit... :? :roll:
szerintetek ez az?

na most mennem kell... puszi akit kihagytam volna annak is! :oops:
lmkata

sziasztok!!

Bala nagyon édes!!!!! nyámi a torták!!

Kata!
nálunk fogacska még sehol, de most 2 napja elég nyűgős Bende, most vagy a front, vagy a fog :roll: :?: :roll: :shock: de én már nem tudom

Bendének is volt hőemelkedése, és én nem adtam erre még semmit neki, hol mérted a popsiban?

pusz
mangó

Sziasztok!

Hát ez az időjárás nem semmi. Márk tegnap 1/2 11-től aludt 3 órát és még du. 1-et a kocsiban, mert kirándulni voltunk. Ma 1/4 9-kor kelt és már alszik...Már érzem a fogát és ezerrel sétál a lakásban, azért még általában kapaszkodik, meg huppan, de sokszor már igaziból sétál. Hát asszem ez elég fárasztó lehet.

Kata - dentinox zselétek van otthon? Próbáld vele bekenni, attól jól elzsibbad. Ha nem látod a fogacskát attól még sajnos dolgozhat belül. Pici lánynak gyógypuszik!!!

Elveszett bárányok Timi, Julcsi de jó olvasni Rólatok!

Timi - Bala nagyon helyes kispasi - látom Micimackó is részt vett a szülinapi zsúron :lol: :lol: De jó, hogy ninncs gond Bala szemével! Hajrá szakdoli és tanulás! De azért pihizz is, mert a 2.47-es hsz. elég elég meredek!

Julcsi - de jó hogy jöttél, és főleg, hogy már jól vagytok!!! Nagyon ügyes barnus, hogy már egyedül álldigál.

Zsóka - Marci szandálja nagyon csini! Hányas a lába? Asszem ha ilyen meleg marad Márknak is nézek szandált. Most éppen azon gondolkozom, hogy ilyet vegyek, vagy aminek van orr része is?

Anaci - Lizának boldog 5 hófordulót! Neked pedig hajrá aquafitness!
Apa előtt pedi emelem kalapom!!!

Zsófi - Boldog névnapot! Samu és a maci sorozat haláli! Ja és a tesód is a reklámban!

Kép

Edus, Imi - srácok nem semmik! Harisnyás lábak csúúúcs!!!

Puszi mindenkinek szép napot! Remélem du-ra kisüt a nap és lehet menni sétálni.

Márk sétál...

Kép

Márk táncol...

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok!!

Kata- popsiban mért 37,5 még nem számít láznak, az teljesen normális. 38 fölött (szintén popsiban) kell csak lázcsillapító. Ja és a képeitek!!! Lizu ahogy maga alá húzza a lábát!!! Nagyon ügyi, így kell ezt elkezdeni!!!

Marcsi- ígérem jövő héten írok Neked pár receptet, de most semmi ilyesmire nincs időm. Szombaton végre lezajlik az esküvő és akkor újra több időm lesz. Laura nagyon édi!!!

Edus - nem semmik a srácok!!! Enyhén szólva lejön a képekről a nagy összhang, hogy együtt mennyire zsiványak...
:lol:

Zsófi - hát igen, jó lesz Pagon ill. Novalján... :wink: Lehet hogy majd photoshop se kell??? :wink: Miről szól a mostani színdarabotok? Macis Samu nagyon jópofi!

Panni annyira vicces ahogy Márk táncol.. Csajok sztem lassan ők is elmennek bulizni nélkülünk.. 8)

Julcsi jó hogy jöttél!!! Már hiányoltunk! Barnus biztos megszokja a tej nélküli cuccot. Az ilyeneket asszem egyébként kinövik a gyerkőcök idővel.

Zsóka hányas lába van Marcinak? Olyan picinek tűnik a lába (mármint a szandi). Én le sem írom hogy az én törékeny kislányom mekkora lábakkal áll a földön... (Sztem titkon jetit nevelek)

Szilvi hát igen a kamaszkor az gáz... De ahogy Te is írtad tök jó suliba járnak a srácok, ott odafigyelnek rájuk, ez biztos nagy segítség! Hamarosan tuti beáll nálatok is a napi rutin és akkor újra lecsaphatsz a kölkökre.

Nóra ez az aquafitness tök jó lehet! Mikre van energiád!!!

Na és most én is kérdezek:

Julinak már 17 foga van. Szerintetek mikor kell elkezdeni az igazi fogmosást? Van mr fogkeféje és szokta rágcsálni meg én azzal átmosom a fogait de csak vízzel. A fogkrémet ugye még nem tudja kiköpni, megenni se nagyon kéne. Mit tegyek??

Ja eszembe jutott hogy hónapokkal ezelőtt :oops: ígértem egy táblázatot hogy mikor mit ehet a baba (legalábbis a mi védőnőnk szerint. Azt hittem akkor hogy kidobtuk de megtaláltam! (Na én ennyire vagyok rendes :oops: :? ). Jövő héten azt is felrakom.

Na ennyi sztem elég lesz belőlem mára, bár este még jövök..

Klári

Klári
Kép
ganti

sziasztok,

na ami lemaradt az előbb:
LIZA BABA BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
és
BALA NAGYFIÚNAK PUSSZANCS UTÓLAG IS A 2 ÉVHEZ :lol: nagyon dolgos nagyfiús már az összes képen!! :shock: :shock:
Timcsi ügyi vagy h már itt tartasz a szakdogával!!!!!! gondolj bele nemrég még a nekikezdés előtt álltál és el sem tudtad képzelni hogy beadod valaha is... :roll:

Mi:
hát kúszik feljebb a dolog, már 37,9 volt (popsiban mérve, 0,5 levonva) a hője Lizunak úgyhogy kapott fél kúpot.
de amilyen nyüginyafi volt egész délelőtt, most délutánra ezzel a magasabb hővel röhögcsélt, rúgkapált ahogy szokott.......
:?: :?: :?: kiérti ezt :?: :?: :?:
elhívom azért a drnénit, nehogy az előző megfázásra szedjen össze vmi szart még :? elnézést :oops: :lol:
szóval inkább nézze meg, kb 1 napig volt gyógyult az előzők után, most meg ez...

ja vérvétel elmaradt tegnap, péntekre tettük át de így ha marad a láz, nem lesz.. ha csak hőem. van, akkor lesz.

most alszik a bébike , bébike :roll: :roll: :?: egy frászt, már ő is tök nagy :lol:

ja Panni köszi, igen ez rémlett hogy vmi d.. akármi jó a fogra. nincs itthon, de veszünk..
Mangó akkor nektek is cuppcupp :!:

És Zsófi ja-ja bizonyám!!! eltűntek a szteroidos pufilufik végre, ez már totál a saját jóllakott kis husis Lizus :lol: :lol: :lol:

tegnapi játszós kép, kicsit bandzsikásan:
Kép

halacskázás Noémivel:
Kép

így "napzottunk" az árnyékban még délelőtt tegnap:
Kép

na és még egy édibédi fancsalis :lol:
Kép
lmkata

halacskázás noémivel: ISZONYÚ CUKI!!!!!!!!!!!!!!JUHUJJJJJJ DE MEGRÁÁÁGNÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

márk tánci tánci nagyon nagyon cuki!!!

klári fogmosás passz... de engem is érdekelne mert sztem 4 fogat is már mosni kellene...
kerekpocak

Klári, egyszerre írtunk! :lol:
mármint én csak most olvastalak h elküldtem...

szóval 38 popsiban mérve az akkor 38,5 mínusz 0,5 a popsi miatt??? vagy 38 de ebből lejön a 0,5???

:oops: értesz? :oops: kicsit lehet h zagyvosz vagyok. :lol:

na mindegy, most már beadtam a felet - érzésem szerint jól tettem, mert megy felfelé a dolog....
:roll:

kérünk majd esküvős habosbabos Julis képet ám!!!! :lol:

puszi a kis nagylábúdnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

látnád Zsófi amikor plusz még tátog hozzá ő is a kis szájával!!!!!!!!!!!!!! olyankor aztán kap puszit rendesen... sajna nem bírom ki... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jajj remélem a foga jön Lizinek is és nem egy újabb nyavaja...
lmkata

sziasztok,

na csak gyorsan vagyok..

Timi, fantasztikus a Bala sorozat, jó sok tortája volt !
szerintem is tök jól haladsz vele.. én képtelen lennék most tanulni Laura mellett {pedig ő még nem is olyan nagy, mint Bala}, szal eleve le a kalappal.

Julcsi, tök jó, h. bejelentkeztél ! remélem sikerül hamar abszolválni az átkötést.

Zsóka, nem mostanában van a sulis felvételi Borkának? mikor is kell drukkolni?
nagyon édi Marci kisszandija ! szintén babaszobás szerzemény?

Klári, köszi, várom majd a recepteket !
szerintem az lesz, h. lassan a miénkből is fog kapni Laura, persze nem a pacalpörköltből meg a sült szalonnából, de majd igyekszünk vmi lájtosakat főzni a hét többségében.
viszont ötleteket szívesen várok !

Zsófi, nagyon édi Samu a macijával. ilyesmi nekünk is van anyumnál, csak barna. no majd lefényképezem alkalomadtán.
mi újság Samu nem alvásaival? javul a helyzet?

Edu, rosszcsont Zs-k haláliak ! :lol:

Kata, drukk, h. semmi komolyat ne jelentsen ez a láz !
majd írd meg légyszi mit mondott a dokinéni !
amúgy hogy viselte Liza a vérvételt?
pont pár hsz-szel hamarabb írtam, h. Laurát akkor kínozzák a fogak, amikor készülődnek bent {nem amikor áttörik}, szal jóval 3 héttel a rece megjelenése előtt.
bár ő még nem volt lázas emiatt.

rólunk:
jövő hét hétfő-kedden letudom a 2x4 órámat munkaügyileg, majd kérünk szépen drukkokat.
bent sajna szinte minden le van tiltva a neten, mint chat, fórum,álláskeresés, szexoldalak, freemail, iwiw és hasonlók. tehát valszeg onnan nem tudok írni-olvasni. :?

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

fogmosás: mi már mosunk fogat kérem szépen, mind a 4 és felet !
én is itt érdeklődtem meg tőletek, és Zsóka mondta, h. ők elkezdték és anyukám pont aznap vett egy ujjra húzható fogkefét fogkrémmel a gyógyszertárban, szóval utána nálunk nem volt kérdés.
ez ilyen gyümölcsízüü lenyelhető fogkrém, a lényeg, h. fluormentes legyen, mert amiatt nem jó, ha lenyelik.

Laura élvezi, nagy komoly képet vág mindig hozzá. fürdés közben csináljuk, bár pont gondolkodtam át kéne állni normál fogkefére.
aszongyák jobb minél előbb elkezdeni, mert a hangsúly eleinte azon van, h. a gyermek MINÉL ELŐBB szokja meg, h. egy szőrös vmivel nyúlkálnak a szájában. később erre rászoktatni nehezebb, mintha már csecsemőkorban elkezdjük.

Marcsi

KépKép
alon

most látom az új Liza sorozatot !! nagyon cukkkki !!

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!!

Fogmosás: mi már nagyon régen mossuk Marci fogait. Mmár rendes fogkeféje is van, és fogkrémet is kap rá (nagyon-nagyon keveset, a gabi pl. 1 éves kortól adható...mondjuk mi már régóta ezt használjuk.)Először én megsikálom neki, utána ő még rágódik kicsit a fogkefével.

Panni, Klári, Marcsi: 20-as szandit vettünk Marcinak, mert a 19-es éppeg jó volt, kb 2 hét múlva kinőtte volna. Ez még egy picit nagy, de nem zavaróan. A superfitnek van egy letölthető mérettáblázata, az is 20-ast javasolt. A neten vettem, vadi új, előtte felpróbáltuk a Branchban,hogy tudjuk melyik fazon és méret klappol, és amelyik jó volt élőben, azt vettük meg majdnem harmad áron (újan 9900,-ft,én 3500 ft-ért vettem tök ugyanazt a szandit).

Lizi iszonyú édes!! Istenem, annyira szép vonásai vannak, és ahogy mosolyog.... :D :wink: Tényleg elmúlt a pufiság az arcáról.

Márk nagyon ügyesen lépeget. Ez nálunk még várat magára,egyelőre ácsorog ezerrel, de a fő közlekedési mód még mindig a mászás(irtózatos sebességgel képes tekerni :roll: ).
Olyan a térde,mint nekünk a talpunk. Csupa bőrkeményedés :roll: :D Nekünk jobban bejött/bejön a nyitott orrú szandi nyárra, többek között fő erénye,hogy tovább hordható,mint a zárt elejű(azt gyorsabban kinövik :D )

Bala mekkora pasi lett, megkomolyodott férfi :lol: .Timcsi,Te sütötted a tortákat? Szuperjók a fotók!!

Marcsi, már megvolt a suli előtti első felmérés(hétfőn), de még nem tudok semmit, kedden lesz a fogadóóra. Állítólag nagyon ügyes volt Borcsi (legalábbis ő azt mondta :wink: 8) )

puszik
jaaaj a gyengémet főztem ma ebédre: friss zsenge zöldborsóleves sok új zöldséggel :P )

KépKép
logi

lányok fogmosás: ha fürdés közben mossuk, akkor igazából nem sokat ér, mert ugye utána eszik még. ok a hozzászoktatás azt értem. de mikor lesz az h evés után?

alvás: néha jobb- majd rosszabb. pl ma éjjel 10 óra így 6kor kelt(ünk) aztán 9-11 ig aludt és azóta nem hajlandó hiába gyötrődünk most már 1 órája.... szal ma kiborító..
kerekpocak

Mi mindig evés után (vacsi után)mosunk fogat 8) ,kádban soha.

KépKép
logi

Zsolti ma átszerelte a kábeleket meg minden, úgyhogy a gép a nappaliban, Barnus meg a helyén. Hurrá!
Úgyhogy majd este jövök, meg próbálok majd olvasni is!

Végre!!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!
J.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

jaj Lizubaba, de édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nekem is a halacskás a kedvencem
Kata, sok sok puszit küldök Lizunak!!!!!

Julcsi, jó, hogy tudsz jönni :))
mangó

Márk táncolos képe képe nagyon csúcs!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

ha vacsi után fogmosás, akkor nem élénkül fel nagyon?
le lehet attól tenni aludni? nem mintha nálunk most alaból le lehetne tenni....
kerekpocak

mi a lefekvés előtti fogmosást még nem tudjuk abszolválni, mert Laura közvetlen lefekvés előtt eszik.
ki sem próbálom, h. felélénkülne-e v. sem. mert szerintem de.
majd gondolom nemsokára nem közvetlenül lefekvés előtt fog enni, mint a "nagyok" akkor majd áttérünk mi is.

M.

Marcsi

KépKép
alon

megyünk mindjárt edzeni Apájával, ha lefeküdt Laura. hurrá !

Marcsi

KépKép
alon

na fogatmostunk! IMÁDTA!!! vacsi után. holnap veszek fogkrémet is, mert most csak a vizes babfogkefével.
ja és nem elég a tejem. szal tápis kiegészítés kell. este és sajna reggel is.
kerekpocak

Halihó!

Köszi a fogmosós tippeket. Azért is vagyok összezavarodva ezzel kapcsolatban, mert mindenol azt olvasom, hogy a rendes fogmosást (fogkrémmel) akkor kell elkezdeni, amikor megvan a teljes fogsor, de 2 évesen is ráér. Hát nem tudom. Asszem kipróbáljuk fogkrémmel, és megpróbáljuk rendszeressé tenni.

Juli alvás előtt közvetlenül, tehát fürdés után issza meg az esti tejét, mást már nem kap. Utána mindig itatok vele vizet hogy kicsit kiöblítse a tejet. Amúgy Juli mostanában már amúgy is felélénkül, úgy kell begyűjteni :lol:

Marcsi mit edzetek???
Mi most kaptunk a nővéremtől hálából az esküvőszervezésért (meg a szülinapunk is mostanában van) 10 alkalmas squash bérletet, méghozzá úgy hogy amikor megyünk ők vigyáznak Julira (szóval full extrás). Juli előtt eljártunk heti 1x, már nagyon várom hogy újra elkezdjük!!!

Milyen fitt lesz itt mindenki hamarosan :? 8) :lol:

K

Klári
Kép
ganti

mi a mai fogmosást már lekéstük, Juli már alszik...

Lizu képek nagyon jók!!! Annyira édi és tényleg lement a pufisága! Bár úgy is édi volt :D

Julinak 22-23-as lába van. Hm. Tuti Jeti.

Klári
Kép
ganti

samu ma próbált szandált (a barátjának 1az1ben olyan van mint marcinak) és neki is a 19es pont jó, szal 20 as kellene. de mi még nem veszünk. szal samu is jeti.
ÉLJENEK A JETIK!!!
kerekpocak

na kúppal lement a láza, de most este megint éreztem h melegedik... :cry:
úgyhogy hűvösebb vízben fürdettem, most még nem adtam kúpot de sztem fog kelleni a késő esti kajcsin után :cry:

nemtom mi lehet ez, dokinénit nem értem el, nem vette fel... :? :? :? mondjuk késő du. amikor lement a láza már nem hívtam :roll: :oops:
de holnap már muszáj kijönnie...!!!

Marcsi, nem voltunk vérvételen végül áttettük péntekre, de ha így lázasodik Liz akkor az is elmarad :roll: pedig a máj és pajzsmirigy miatt nagyon fontos!!! a májat a háziorvosunk mondta h nézessük, a pajzsmirigyet a természetgyógyászunk, úgyhogy az különösen izgat mint mond rá a nagy orvostudomány! :wink:

érdekes ez a fogmosásos mizéria :wink: :lol:

ja! képzeljétek nem adhatok dentinoxot mert benne van a tájékoztatóban h epilepsziás gyerekeknek nem ajánlott!!! :? :shock: :!:
kipróbáltam én, hát eléggé lezsibbaszt!! :shock: nem gondoltam volna.....

és igen-igen egyetértve Anzsival! kimaradt az előbb de a táncikálós Márkot 4* visszatekertem csúcsédes kiskrapek!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

megyek, kezdődik a BK! :wink:
lmkata

sztem a Lizának is ekkora a lába már most, mert neki különösen hosszúkás formájú!!!!!! mikndenkinek ez tűnt fel elsőre már születés óta :lol: :lol: :lol:

ja nem írtam de 9,5 kg a kisasszony és nemtomhány cm még mindig nem mértük meg!
azt tudom h 54 cm-rel született, de most sztem van már 78 cm körül... :roll: :lol: :P 8)

csak mert szoktátok írni ki mekkora, én meg utoljára már rég írtam és most véletlen épp nemrég mérték... 8)

puszik
lmkata

Kata én úgy tudom hogy popiban mért 38 fok fölött már láz. (Felnőttnél hónaljban 37,5-ig hőemelkedés,utána láz)

Remélem semmi komoly baja nincs Lizinek csak kibúvót keres a vérvétel alól a huncut... :lol: Gyógypuszik a cuki buksijára!!!

Ja, mikor Julit a kórházban először kicsomagoltam (a születésekor nem volt lehetőség tüzetesen megvizsgálni meztelenül), megijedtem, akkora lába volt. 49 centikével született, 2700 gramm, és a talpa esküszöm min. 10 centi volt :lol:

Hogy most mekkora fogalmam sincs, de hamarosan megyünk a másfél éves oltásra meg mázsálásra, stb. Már én is kíváncsi vagyok...

Na lépek még tanulnom kell.... :twisted: :twisted: :twisted:

Klári

Klári
Kép
ganti

ki vél felfedezni néminemű hasonlóságot a két kép közt?
naaaaaaaaaa? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

igen kérem: ember vs állat, kicsi és nagy pasi de a lényeg nézz szigorúan, míg a másik megfutamodik: te vagy a főnök! 8) 8) :P
lmkata

Kata, ma én is meg kipróbáltam a dentinoxot és lezsibbadt a nyelvem tőle :) :) :)

jaj de jók ezek a képek!!!!

Edusék!!! puszi hegyek Nektek!!!

jó éjt mindenkinek!
mangó

jaj behalok így korareggel :lol: ,kata, ez a két kép így együtt csúcs. Annyira jót nevettem.. :lol: :lol: :lol:

Hogy telt az éjszakátok? Lement Lizus Láza?

Csajok, mi holnap reggel kimegyünk a telekre néhány napra, de azért ma még jövök :mrgreen:

pusszi

KépKép
logi

STELLINA Nikiék???? :roll:

KépKép
logi

Klári, de jó fej tesódék vannak ezzel a squash-sal ! ezek szerint a német férj fog itt élni, és nem a tesód megy külhonba.
mi kondizni "járunk", Laura előtt rendszeresen, aztán terhesen is voltam, meg szülés után nem sokkal is viszonylag gyakran.. aztán mindig belekezdünk meg abbahagyjuk idő hiány miatt.. de ennek pont a rendszeresség lenne a lényege.
na mindegy, attól függetlenül nagyon jól esett tegnap !

49 centis nagy lábú miniJuliról tegyél fel légyszi képet !!

Kata, :lol: :lol: :lol: frenetikus a kép !! :lol: :lol:
hogy van Liza????????

du megyek fodrászhoz. már alig várom.

ma Laura igazi finomfőzeléket fog enni {tej nélkül}, a sajátunkból. kíváncsi leszek a fogadtatásra.

M.

Marcsi

KépKép
alon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?