sziasztok!
Timi: Boldog hófordulót a kis-nagylánynak! Halljátok ezek a gyerkőcök nőnek mint a gomba.
Linda is még csak most volt besózva, hogy mikor babázhat és már ők is kéthetesek.
Linda: kitartás, tényleg nagyon nehéz, de olyan gyorsan elröpül ez az idő, hogy el sem hiszed (anno én is azt hittem, hogy ez már így marad
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
). sztem sírd ki magad nyugodtan ha úgy érzed, hogy nagyon kész vagy. nekem volt olyan, hogy együtt sírtam Lilivel. szép páros lehettünk
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
az hogy összevissza alszik, meg majd szép lassan be fog állni. sztem is próbáld levegőztetni én kivittem a kezemben Lilit kéthetesen és kint voltunk 20-30 percet. na olyan gyönyörűen elvolt, hogy nem is igaz.
Nati ugye kap pótlást? mert akkor nem az a baj, h éhes marad. csak mert nálunk az első egy hónapban nem kapott pótlást és azért üvöltött szegénykém, mert éhes volt.
elkényeztetni meg nem tudod, ha csak a kezedben nyugszik meg, az azt jelenti, hogy szüksége van rád, érezni akar, hisz 9 hónapon keresztül csak téged érzett. szóval föl a fejjel!
Anita: megy a drukk ezerrel!
Mano: asszem szerelmes vagyok Levibe
Tiop: édi a morci kiscsaj
Reméljük Rolinak rendbejön a keze mihamarabb.
ja Timinek még akartam írni, h elájultam Bence királylánytól
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
nagyon cuki a szerelésben.
még kiboruláshoz akartam írni, hogy én is többször "megfenyegettem" Lilit, pl, hogy odaadom a szomszéd nagykutyának, meg mikor vihar volt, h kirakom az esőre, igaz hozzá kell tennem, h a nagy szélben kint kellett állni vele az ajtóban és nézni, hogy fújja a fákat a szél, mert az irtóra izgalmas.
na megyek mert csinálnom kéne egy-két dolgot míg alszik. igazság szerint nekem is feküdnöm kellene, mert sose fog helyrejönni a derekam, dehát ez van.
szép napot
murphyke