Sziasztok!
Régen nem jártam erre, kidõlt, beteg az egész banda, nem nagyon jut idõm a Babanetezésre. Viszont meg kell követnem Nagy doktornõt, kígyót békát kiabáltam rá, és már váltani akartam, csak nem tudtam, hogy kire. Pedig nem is találkoztunk még, csak a tanácsadóban. Most, amikor a beteg gyerekemet vittem hozzá, mintha nem is ugyanaz a nõ lett volna.
Úgy tûnik, beteg gyereket kell a kezei közé kapnia ahhoz, hogy formában legyen.
Most a változatosság kedvéért a Profi melletti gyógyszertárra fújok, teljesen kiborítottak szombaton. Pénteken felírt a doktornõ 3 üveg Hipp gyógyitalt Lacikának a hasmenésére. Az elsõ gyógyszertárban (ott a rendelõ mellett) azt mondták, nincs csak egy, és nem tudnak semmi biztosat ígérni. Mentem tovább. A másodikban kapásból elvették a receptemet, leblokkolták a 3 üveg italt, és adtak kettõt. Már a pénzt is elvették, mire kiderült a számomra, hogy nincs csak 2 üvegük. Azt mondta a nõ, hogy TUTI, hogy szombat reggelre lesz, 13 óráig nyitva vannak, menjek vissza, és megkapom a +1 üveget. Elhúztam szegény beteg gyerekemet 11 óra körül, mert az Apja persze megint dolgozott a hétvégén is. Erre kiderült, hogy nincs, nem jött még, de a 3 szállítóból még csak 2 érkezett meg, hívjam fel õket 12 óra körül, és akkor majd megmondják, hogy kaptak-e.
Hazasántikáltam a beteg gyerekkel, félig megõrültem az idegességtõl, mire kiderült, hogy a 3. szállító hozott, és visszasántikálhattam érte. Ja, mert el van törve a kislábujjam. Ez csak a hab a tortán. Érdekes helyzet lett volna, ha itt állok térdig a hétvégéban, se recept (elvették), se gyógyszer, se rendelés, hogy másikat írassak. Na mind1, szerencsére viszonylag jó vége lett, de azt hittem, megõrülök az idegtõl.
Anett! Elárulod, hol lehet jó minõségû babaruhákat venni elfogadható áron? Lassan be kellene szereznem a 86-os kollekciót. Azzal nem értek egyet, hogy így lehetne kategorizálni a gyerekruhákat, hogy külföldi = jó, hazai = vacak. Nekem a Kenguru Goldos cuccok nagyon bejöttek, nem nyúltak el és nem fakultak ki, kellemes az anyaguk, ráadásul szépek, csinosak, vidámak, és nem utolsó sorban jó a méretezésük. Azután van egy-két BRB logós cuccunk, vagányak a fazonok, és meg se látszik rajtuk a sok mosás és használat. Sajnos Budapesten nem tudok olyan üzletet, ahol kaphatóak, különban sokkal több lenne belõlük Lacikának. De pl. a CORA-ban vettem olyan pocsék minõségû, külföldi gyártmányú cuccokat, hogy egy felvétel után kivágtam, soha többet nem adom rá Lacikára, olyan sz.r. Persze, biztosan vannak jó minõségû külföldi cuccok, amit a CORA-ban árulnak az nem egy neves márka, de én azt gondolom, hogy ha egy magyar cég termékét veszem meg, akkor azzal magyar emberek kapnak munkálehetõséget, magyar cég jut jövedelemhez, a magyar állam jut adóbevételhez, és a magyar gazdaság lendül általa egy ici-picit. Szóval én elvbõl veszem meg sziveseben a hazait, ha jó minõségû. Márpedig szvsz lehet találni olyat is. Ettõl függetlenül (elvek ide vagy oda
) nagyon is érdekel, hogy hol lehet kedvezõ áron kapni jó minõségû cuccokat, még akkor is, ha külföldiek.
BMárti