Szilvi
Még nem ült föl Fici, csak próbálkozik, de előre is köszi!
Végül is hétfőn költöztünk. Ne is kérdezd! Jaj nekem! Ennyi cucca senki másnak nincs a világon. Dugig pakoltuk a kocsit, és még így is maradtak otthon cuccok. Viszont Fici elejétől fogva jól érzi itt magát, nem is félt a lakásban, pedig attól tartottam, hogy nem lehet majd lerakni, meg éjjel nem fog rendesen aludni. De eddig OK. Biztos megszokta már szegénykém a vándoréletet.
Nagyon jó az UH-s felvétel!! Gratula a szívhanghoz! Szerintem nem kell éhgyomorra menned.
Én is megcsináltattam a magzatvíz-vételt, ugyanaz miatt, mint Timi. Igaz, hogy van a többmarkeres vérvétel, de az csak azt mutatja ki, hogy mennyi esélye van, hogy beteg a babád, azt nem, hogy tényleg az-e. Ez a lényeg!!
Barbi
Hú, akkor szépen gyarapodik! 6 cm 1 hónap alatt?!?
A kis langaléta!
Nekem ennyire sosem folyt a tejem. Viszont a mai napig használom a melltartóbetétet, mert a leglehetetlenebb pillanatokban tud ereszteni. Na, nem nagyon, de azért ciki lenne a tejfolt a pólón.
A koponya és csípő vizsgálat UH lesz?? Nekünk volt hasi, koponya és csípő UH. Hát, baromi szar volt. Le kellett fogni, hogy nem tudjon mozogni, ő meg végigordította az egészet. Úgy sajnáltam. Persze, nem fáj, de hát nem élvezi, ha lefogják.
Azért ne dobd ki a tejet, hátha Balázs elfogadja később. Majd ráérsz akkor kidobni.
Boldog 1. hónapot!!
Wish
Hát, én már lassan 9 hónapja zombi vagyok. Na jó, van, hogy 3-4 óránként kel, de pl. tegnap hajnali fél hatkor felpattantak a szemei, így nekünk is ébresztő volt!
Fici kezdetektől kézben ellevő baba volt. Azt hittem, sosem jön el az idő, hogy le tudjam rakni egy picit, de már javulóban a dolog.
Viszont az összes izületem fáj, a nyakamtól-vállamtól kezdve a térdemig, reggelre még a talpam is annyira szar, hogy alig bírok ráállni. Lestrapál ez a gyerek!
TiedBalázs is szépen gyarapszik akkor, a 2-3 centi meg jó.
Már forog?!
Szent Habakuk! A kis sajtkukac!
Fici csak kb. 4 hónaposan kezdett forogni. Hova rohan ez a gyerek?!? Hát persze, hogy cukorborsó tündérkirályfi!
Úgy néz ki, Fici felső két foga is elindult. Megint nyálzik és rág ezerrel. Na, meg kicsit nyügi is.
Már kb. egy hete emelgeti a popsiját is, meg felhúzza maga alá a lábait, de egyelőre ennyi. Inkább gurul meg kúszik, de nem mászik.
Nagyon jó ez a farmercucc!!!
Timi
Én meg úgy emlékszem, a terheléses cukor a 24. héten van. Na, mindegy. AFP-t gondolom azért csináltak, mert kötelező. Az más kérdés, hogy a magzatvízből is nézik.
Nagyon cukorfalat!!! Én teljesen jól látom!
Emma
Én is azt hittem, hogy Fici 56 cm lesz, mint én voltam, mert a párom sem alacsony, aztán 44 cm lett. Mondjuk előbb született, de nem hiszem, hogy ha időre jön, akkor sokkal nagyobb lett volna. Úgyhogy Apa rohant 50-es body-kat beszerezni, de még az is lötyögött rajta.
A húgom is hízott majdnem 20 kilót az első terhességénél (szerintem túl vékony is volt, amikor teherbe esett). Csak a végén kezdett vizesedni. Ha egészségesen étkezel, szerintem nem lehet gond.
Nelli
Hát, köszi! Majd csak kinövi egyszer. Mondjuk jó lenne, ha megenné az anyatej-kiegészítő tápit, mert akkor egyszer Apa is kelhetne hozzá, de erre eddig semmi remény.
Szilcsi
Végre!! Már a finisben vagy!!
Köszönöm – azért annyira titokban nem!
Viszont a 39-es vonalzót azért levettem. Kicsit durva volt látni. Sackó nem is akar már visszatérni ide?!
Na, mindegy. Puszilom és tök jó, hogy már a második felét gyúrja!
Lara
Hurrá!!! Nagyon édes!
Amica
De jó, hogy írtál! Épp gondoltam a napokban, hogy majd rádcsörgök valamikor. Csak nem tudom, mikor van időd egy kicsi. Megnyugodtam, hogy Ágnes sem egy nagy evő. Én is almával kezdtem, de az nem jött be, viszont a körte igen!! Fici a gyümölcsöket szereti, a krumplit és társait nem annyira. De azért pár kanállal abból is legyűr.
Most csak délelőtt kap egy negyed adagnyi vaníliás tejpépet az egész doboz Frutapurájához, kb. a ¾-t eszi meg így. Délután megkapja a maradékot. Ebédre továbbra is próbálkozom a zöldséggel, de szopi is van 3-4 óránként. Na, meg csak cicivel tud elaludni.
Drumka
Örülök, hogy UH-n minden OK. Már megint újabb időpont?!?
Ki bírja ezt követni?
Gaby
Remélem, ügyik voltatok és akkor várunk ide!!
Csajok!
Bocsi, de táblát majd csak a hónap végén tudok rakni, mert az otthoni gépen maradt, és csak pünkösdkor megyünk haza.