Emma!
Ne aggódj, ez még különben sem vészes. Állitólag a 20-30.hét között a legkifejezettebb a sulynövekedés. Szerintem meg a lényeg, hogy birjad Magad, tudjál felmászni a lépcsőn, stb.
Jud!
Még bepótolhatod a hizást
De ilyenkor még különben is kb. 30-40 dkg a baba, ha a tartozékokat is hozzáadjuk, akkor se tul sok ami pluszban Benned van.
Orsi!
Az a bajom, hogy belenyeklik szegénynek a feje, olyan kis nyomottan néz ki a hordozóban és el tudom képzelni, hogy ugy is érzi magát.
Emese bőven elmult 1 hónapos, mikor először hordozóba tettük, és még akkor sem volt az igazi Neki (egyébként is végig utálta, mióta a nagyobb gyerekülésben utazik, azóta viseli könnyebben az autózást)
Hajni!
Remélem nemcsak a babakocsi van már ugrásra készen!
Most látom, hogy 9 napod van! Mit jósol a doki? Csomagod ott figyel már?
Pompika!
Én is azt hallottam, hogy az UH nem mindig pontos
A lábad pedig biztos nem üti meg a kóros kategóriát, gondolom látott már csunyábbat is. Ha nincs fehérje, vérnyomás ok. akkor biztos nem gáz önmagában. És a szülés közeledtének nem látta még jelét a dokid?
Elfelejtettem tegnap megköszönni a táblát. Igazán szép
Sajnos ugy tudom ,nem tul jó az utánpótlás, odaát mostanában nem tul sikeresek a lányok
Ma találtam Mátéról 1 kislepedőt, hibátlan állapotban. Lesz ott még más is... Igy már legfeljebb 2-t kell csak vennem.