Új privát üzeneted érkezett!

Denni igy akartam

Kép

Kép
ancsa03

ANDI ! KRISZTINKA ! ANCSA!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ARANYOSAK VAGYTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DENNI!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!
Vendég

HúúúúMost látom DENNINEK IS:

Kép
vedresandi

Kriszti! Denni!

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Isten Éltessen minden szülinapost!!!!
Vendég

KACIKA! ZSU!

Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Olyan jól esik,hogy ilyen figyelmesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz
Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Kriszti és Denni!!
Kép

Kép, Kép
nemen

Hello mindenki!

Most néztem a görbémet, mert ma reggel már nem tudtam megállni, hogy ne mérjek hőt. Hát elvileg nem rontottunk el semmit. Pénteken még voltunk együtt, és a táblázat szerint akkor volt pé-m, meg szerintem is, mert pénteken, meg szombaton görcsöltem elég rendesen. Szóval ebből még bármi lehet.

Zsu

Kép
bvigh

Akkor jól időzítettetek Zsu!! Na ugye igaza volt annak a cikknek :D hőmérőzés nélkül is akkor van akció, amikor a pé :D

Ancsa nálunk a kép 1000Ft, ami kb 100Ft-ból kijön nekik :roll: , de legalább nem kell kunyizni, hamár egyszer kifizeted :?

Ma nagyon jól vagyok, sajnos nem érzek semmit, most emiatt parázok :D találok én magamnak sopánkodni valót :D mensi még nincs, még 2 napot valahogy átvészelek és újra tesztelhetek!!
Kacika remélem most is igazad lesz!!

Denni otthon is van neted, két pihengetés közben nézz be kicsit!!

Remélem ez a május tényleg ilyen tuti lesz babák terén!!

Kép, Kép
nemen

Denni ez kérdés akart lenni, hogy van e otthon neted??bocsi :D

Csajok lesz valami szülinapi ünneplés?? én a sajátomat legszívesebben elfelejteném, kérek sok sms-t, képeslapot, telefont..., de ajándék, csinnadratta(ezt hogy írják?) nem hiányzik, Ti hogy vagytok ezzel én inkább köszönteni szeretek!! :D

Kép, Kép
nemen

zsu akkor nagyon szorítunk neked :lol: nemen:nyugi ne idegeskedj ott van az a baba hidd el és kapaszkodik erősen :lol:
erzsebet0312

Enik:Amikor a klinikára jártam,akkor 500Ft-ot kellett fizetni,és adtak.Ne de ezek??????????????
Azért nem szapulom a korházat,mert a doki az tuti.ha ő nem lenne,akkor még mindig gyógyszereket szednék,és arra várnék,hogy mikpor hagyhatom abba........

Kép

Kép
ancsa03

Hát én olyan vagyok , mint egy gyerek és én szeretek szülanpra meglepetéseket kapni. Izgulok is, mert nekem 3 hét múlva lesz.
De nagyon szeretek ajándékozni is, megvenni szépen becsomagolni. Tök jó!

Enik! Ne agyalj, minden rendben lesz! Majd mi izgulunk helyetted!!!
Vendég

Sziasztok!!!!

Mégegyszer,köszönöm a köszöntést MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma félnapoztam,egyik ok,hogy ma nem volt sok munkám,kapóra jött ,igy megtudjuk tartani a szülinapot,szűk családi körben,4-ben.
Egy kis torta,vagy jégrémtorta,üditő,nem visszük túlzásba,csak szerényen.
Jövőhéten tartunk egy nagy bulit,a barátnőmékkel tartjuk az ünnepnapokat,ilyenkor megtartjuk mindenkinek a szülinapját névnapját,lessz mit vennem a héten,vagy jövőhéten,de jó is lessz benne,mert mi is kapunk.
Vendég

lányok happy birthday :lol: aki ünnepel
erzsebet0312

Sziasztok!

Itt vannak a hétvége képei, gyorsan felrakom őket, aztán megyek intézek valami vacsit. Előre is bocsi, hogy sok lesz, de nem tudok választani.Sajna a zúgósabb részekről nincs képem, mert menet közbe nem tudtunk fényképezni, de este majd mutatok egy olyan képet is.
Itt a jobb szélén vagyok: Kép
Ez az utolsó izgalom: Kép
A kollégámmal nagyon csinik vagyunk a ruhába:
Kép

Zsu

Kép
bvigh

ez is a végén van: Kép

Itt pedig a lánnyal öleljük egymást, pedig még nem is tudtuk,hogy mekkorát fogunk bukni.Együtt indultunk, aztán kértünk magunk mellé 1-1 fiút. Persze én a főnököt kaptam.
Kép

Zsu

Kép
bvigh

Na úgy látom ügyes vagyok, fordítva tettem fel a két utsó képet. :oops: :oops: :oops:

Zsu

Kép
bvigh

Egyszerűen: Boldog Szülinapot Kriszti és Denni!!!!

Zsu! Nagyon jó lehetett, már innen nézve! Csinosak vagytok :lol:

Erzsi! Remélem lessz ott petécske! Aztán baba is!

Hogy kell vonalzót csinálni? Megnéztem azokat a honlapokat, amik a vonalzókon voltak , de nem jöttem rá :!: :!: :!: :?: :?: :?:
kislibus

Kislibus!
Köszönöm a köszöntést!!!!!

Zsu!
Izgalmas lehetett,a hétvége!!!!!!!
Ügyes vagy és merész vagy!!!!
Vendég

No, arra már rájötem, hogy vonalzót hogy köll csinálni, már csak a megjelenítés hiányzik!!!!!!!!!! Látjátok?
Tud valaki segíteni?

http://t2.lilypie.com/iVSpp2.png
kislibus

Kislibus!

Azt másold be a profilodban az aláíráshoz ami a
PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode

felirat alatti négyzetben van. Ha ezt a kódot átmásolod, akkor jó lesz. Ha nem megy, akkor szólj, Krisztinek is én szoktam átmásolni.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!!!
Elképesztően jók a képek!!!!Húúú gratulálok neked,hogy végig csináltad,nem lehetett egyszerű,de osztom a véleményed,felejthetetlen élmény :!: :!:
vedresandi

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!

BABÁS ÁLMOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó éjszakát!

Holnap nem dolgozom, megyek babázni!!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Kép

Mindenkinek Jó éjszakát!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek, jó kis vihar volt az este igaz?
Vendég

HElló Lányok!

Mi ez a pangás?????

Zsu! NAgyon klasszak a képek!!! Te egy fasza vagány csajszi vagy! :wink: Merthát bevállaltad!!!

Hogy vagytok??? Főleg az új kismamik???

Pusszanat mindenkinek!
Vendég

SZIA MINDENKINEK!!!!!!!

Én is azt kérdezem mi ez a pangás???????????????????
Egy pár héttel ezelőtt jobban ment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én sokszor itt vagyok,de csak olvasónak,mert nincs kinek irni!!!!!

HOGY VAGYTOK??????????

PUSZI MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ja Kriszti! Hogy sikerült a zsülinap? Már kaptál ajándékot is?
Vendég

Jó reggelt!!!!

Sziasztok Krisztik!

Ettől a jó időtől tényleg pangunk kicsit!!!!
vedresandi

Krisztinka!
Megvolt,ettünk ittunk/üditőt/!
Közös ajándék volt a férjemtől és a gyerekektől,vörösrózsa csokor,az a kedvencem,farmer halásznadrágot,pólókat kaptam.
A jövőhéten lessz jó bulink,már várom.

Itt is nagy vihar volt,nem túl jó idő van,de a nagy meleget nem birom.
Vendég

SZiasztok!

Először is a szülinaposoknak: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT így utólag is!

Aztán! Azért jöttem, hogy egy elmeséljem, hogy miért is jelentkezem egy kicsit ritkábban. SZóval ugye csütörtökön délután megjött. Este tökre kiborultam. Mivel úgy gondolom, hogy semmi nem történik ok nélkül én hülye elkezdtem az okokat keresni. Először arra jutottam, hogy valószínűleg nem is akarom igazán a bababát, ezért volt a vetélés, és ezért nem jön most össze. Mert őszintén szólva amikor a Bencének rossz napjai vannak, és nyűgös, vagy folyamatosan rosszalkodik, akkor átfut az agyamon, hogy és én mégegy gyereket akarok! Mit fogok én kettővel csinálni, ha sokszor ezzel az eggyel nem bírok.
Aztán találtam egy másik okot is, hogy biztosan nem vagyok jó anya, és nem érdemlek meg mégegy gyereket. Persze ezeket megosztottam a párommal is, aki azt mondta, hogy nem vagyok normális! Majd péntek reggel közölte, hogy csomagoljak mert megyünk egy kicsit kikapcsolódni! Kivett szabit és elindultunk csak úgy a vakvilágba. De nagyon jól sikerült a kiruccanás. Végül Pécs és környékén kötöttünk ki. Csodálatos volt, és olyan jól volt, hogy nem azzal foglalkoztam, hogy megjött és nem tervezgettem, hogy mikor kell akciózni stb.
Aztán hazajöttünk és elhatároztam, hogy nem foglalkozom ezzel a dologgal annyit mint eddig, kicsit lazábban veszem a dolgot. Megpróbálom magam lekötni, már ragyog az egész lakás, és Bence már egy csomó betűt ismer!
Hát ez az oka, hogy most egy kicsit ritkábban jelentkezem. Szinte alig ülök a gép elé, és most így olyan gyorsan telnek a napok is, és hihetetlen, hogy már a 7. napon vagyok, amit csak a reggeli hő beírásakor veszek észre.
Ja! És apa elkezdett egy kis c vitamint szedni. Ez állítólag nagyon jó a kiskatonáknak. Tudni kell róla, hogy nem egy nagy gyógyszerszedő, és most önként felajánlotta, hogy ha kell, akkor bármit beszed, csak ne kelljen minden hónapban ezt a depis állapotot átélnie.

Pénteken megyek nőgyógyászhoz, akihez már kb 2 hónapja kaptam időpontot. Megvizsgáltatom magam, és akarok kérni beutalót toxoplazma vizsgálatra is, mivel van egy lakásban tartott cicánk. Igaz, hogy már 9 éve velünk él, és a Bencénél se volt gond, de biztos ami biztos megcsináltatom a vizsgálatot.

AZért nem tűnök el, jövök csak egy kicsit ritkábban!
Vendég

Little:Nagyon örülők,hogy sikerült rendberaknod a lelked,és soha többet nem fordulnak meg ezek a hülyeségek a fejedben.....

Kép

Kép
ancsa03

Jaj! Még valamit akartam!

Kriszti! Nézd meg ezt az oldalt: www.timmermann.hu itt is tudod vezetni a hőgörbédet, és szerintem jobb mint a ciklus.hu, mert itt be is jelöli a peteérést a görbén! Regisztrálni kell, majd jobb oldalon: "Ébredési hőmérséklet grafikon - ovuláció várható időpontjának kiszámítása": De figyelj, mert ha beírod a hődet, akkor ne vesszőt használj, hogy 36,8 ,hanem pontot 36.8 mert csak így fogadja el! Ha beirkáltad a hődet, akkor a "Megnéz" gomb, és láthatod a görbédet!
És nézd meg a "Termékeny napok kiszámítása - fogamzáshoz" mert szerintem amit itt számol az sokkal közelebb áll a valósághoz, mint a másik oldalon!
Vendég

ILDI!
Köszi a köszöntést!!!!!!!!!!!
Már regisztráltam egy hete,de azért köszi,jó,hogy figyelmeztettél,kijavitom a vesszőket.
Vendég

Szia Little!

De jó hogy jöttél, hiányoztál ám nagyon!
Gyorsan hessegesd el ezeket a buta gondolatokat. Miért lennél rossz anya?! Ejnye! Ilyet nem mondunk!!!
Mi biztosan tudjuk, hogy Te is nagyon vágysz egy babára és az élet sajnos nem adja olyan könnyen se neked, se nekünk.
De mi kitartóan szexelünk érte mindannyian! Kinek előbb, kinek később jön el az életében a boldog pillanat amikor pozitívat tesztel, mjad hallja a pici szívhangját és egyszercsak ott lesz mindannyiank kezében az a pici élet amire már oly régóta vágytunk. És amikor ott tartjuk majd a kezünkben a boldogságtól potyognak a könnyeink......

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Ildi nekem is vannak ilyen gondolataim sajnos, hogy miért nem érdemeljük meg a picit, de láthatod, hogy annyiféle anyuka van és egyáltalán nem azoknak van csak 1 vagy 2 baba, akik mintaanyák én ezzel nyugtatgatom magam és azzal, hogy imádom Annát és mindent megtennék érte, annak ellére, hogy néha ki szokott akasztani, de szerintem ez majdnem minden gyerekre jellemző, kinél korábban, kinél később, amit át kell vészelnünk!!!
Ha neked úgy jobban telnek a napok, hogy ritkábban nézel be, akkor tedd azt!! de sajna nem csak neked hiányzunk (ha hiányzunk, remélem igen!!!) hanem fordítva is így vagyunk ezzel!!!Szóval azért néha ugorj be és számolj be az veled történtekről!!!
A férjed nagyon figyelmes, hogy ilyen elterelő hadműveleteket folytat!! :D

Kép, Kép
nemen

Zsu nem semmik a képeid én ilyet ugye csak tv-ben szoktam látni!! :D
Ancsa, Denni hogy vagytok?? Ancsa neked a mensi után rögtön kezdődött a hányinger?? nekem csak hétfőn volt, de Annával a 6. héten kezdődött egyáltalán!
Nekem feszül, kicsit fájdogál a hasam(már ilyen korán elkezd tágulni a méh??), holnapig pánikolok, de már szegényt szétsimiztem csak hogy kapaszkodjon, ha ott van és minden redben legyen vele!!

Itt nem tudom volt e vihar :D , de reggelre esett az eső, biztos jól kidőlhettem, megnéztem a tuti kórházas sorozatokat főleg a Grace klinikát :D és aztán alvás ezerrel!!kár, hogy nem lehet egységnyi idő alatt két egységnyit aludni :D
Ma Anna 8-ig aludt és most 4-kor dőlt ki, na most megint mi lesz nem tudom, hétfőn fél2, tegnap fél12, ma 4, tiszta redszeresek a napjaink :D Ma kétszer is megdícsérték, hogy milyen szépen beszél pedig még csak 19 hónapos lesz, ma csimpánz, de tök így mondja nagyon ügyi. Egyik ismerős kérdezte, hogy hány szót tud már, hát én nem tartottam számon, hogy ez éppen hányadik szava, csak kapkodom a fejem 16 hós kora óta :D

Kép, Kép
nemen

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok lányok: zsu: de jó lehetett ez a kis kirándulás :lol: kislibus: köszi remélem lesz érett tüszőcske mint a múlt hónapban :lol: pénteken kiderül és ti hogy álltok? nemen: írj teszteltél már????
erzsebet0312

JÓ REGGELT!!!!!!!!

Én szombaton megyek,12 napos ultrahangra.
Eniknek halvány pozitiv lett a teszt!!!!!!
Ma csinálja talán a másikat!!

ENIK!!!
DRRUKK HEGYEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

t.kriszti: de jó akkor neked is nézik a peteérésedet? végre talán jó kezekbe vagyunk :lol: eniknek akkor már biztos ott van a baba :lol: kövessük őt gyorsan :lol:
erzsebet0312

Erzsébet!
Igen nézik a peteérést,talán ha jól tudom 3 alkalommal kell menni,2 naponként,de majd biztosat az orvos mond szobaton.
Reméllem már nem sokat kell várni!
Enik elinditja a lavinát sorba követjük mi is!!!!!!!!
Én ebben a hónapban nem reménykedek,mert ez az első clostys ciklus,talán már a jövő hónaptől reménykedek csak kell 2-3 hónap,hogy hatása legyen,az orvos úgy is 3 havit irt fel.
Aztán ha az sem jön be,gondolom HSG következik.
De reméllem,hogy arra nem lessz szükség,ha mégis állok elébe.
Vendég

t.kriszti:mi az a hsg??? az mire jó vagy mi az ??? bocs a butaságomért :roll:
erzsebet0312

HSG=petevezeték átjáhatóság.
Röntgen alatt kontrasztanyagot adnak a méhbe és vizsgálják ennek a haladását a petevezetőkben.
Megnézik,hogy nincs e elzáródás ami okozhatja a petécske utját,vagyis ha elzáródás van nem lehet teherbe esni.
Vendég

SZIASZTOK JÓ REGGELT!!!

Látom mindenki előkerült!

Little:Örülök én is,hogy jöttél!A "rossz anya vagyok" meg se forduljon a fejedben.Csak nézz rá a kicsi fiadra,hisz neki te vagy a világon a legfontosabb.Az viszont tényleg jó,hogy lefoglalod magad.Sokat számít.Le a kalappal a párod előtt,egy főnyeremén :wink: :lol:

Kriszti: szerintem nem lesz szükséged HSG-re,tuti babás leszel!!! :lol:

Enik: Mikor tesztelsz újra???

Kacika: Veletek mi a helyzet????

Erzsi: remélem nagy és érett tüszőcskéket fogtok látni!!
vedresandi

ANDI!
Én is reméllem nem lessz rá szükség!!!!!
Tuti,hogy babás leszek!!!!!
De mikor?????
Ez itt a kérdés!!!!!!
De nyugiba vagyok!!!!!!!!No para van!!!!!!!!!

ENIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teszteltél??????????????????
DRUKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyere,ne csigázz minket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?