Új privát üzeneted érkezett!

Most van egy kis időm ... pénteken megyünk szegedre ugyhogy megint nem leszek egy jó ideig ...

Kazi
fotók tündériek és rossz a feltételezés, szerintem mindneki örül az ilyen fotóknak :)

seriff
nagyon édes a kis szülinapos csajszi :) aranyossak a madarak :) nálunk Áki sem alszik minden délután csak ha kedve van ... :roll: de igyis-úgyis alszik 8-9 között :)

lina
Mi lehet Lilivel ... :( sajnálom szegénykét nem tud kilábalni ebből .......

hajny
a petőfiváros hátamögött van egy telkünk ..Anna jobban van ?

timcike
ügyes avgy gratulálok a vizsgához egy kicsit tessék mostmár pihizni is :) Nem marad energiád Atticyre :)

pille
Én is pont most gondoltam a Tőserdőre hogy le kellene menni de akkor felesleges ha ilyen sokan vannak :( pedig azt mesélte az egyik ismerősőm hoyg szép játszóteret csináltak oda szépen ki van alakítvan .. Én már nem is tudom mikro voltam ott de évekkel ezelőtt az tuti ...

borsika
nagyon szépek a lánykáid és milyen ügyes hogy igy kiáll szavalni Nikit 6 lóval sem tudnánk oda rángatni a tömeg elé ... még soha nem hallotam tőle ünnepéjen verset mindig elsirja magát

Lili
nem válszoltam még, igen ha megéljük építkeznénk idáig Építési tilalom volt azon a részen, mert az útak még nem voltak megtervezve, de most megvan az útterv már volt kint a földmérő is már odadtuk a tereprendezzési tervet is neki mert ujatt kellett csinálni az utak kialakítása miatt 1-1-1 ráírtunk a gyerkeöcökre 1 et a sógonak az itteni ház miatt és nekünk marad egy a többi meg eladásra kerül .. tegnap is ott voltunk 50 gyümölcsfát már kiszedtek a fiúk most darbolták össze őket és pakoltuk utánfutóra és jöhetnek a elegyenlíteni a telket és csinálják az utat meg be akarjuk keríteni de maga a ház építés nálunk nem tudom mikor lesz nem szeretek itt lakni a környék miatt de annyia messzire sem akarok menni ... amig nincs ott köves ut addig nem megyek sehova.. nem fogok 3 gyerkőcöt a pórban kánikulában vagy minuszfokokban onnan becibálni ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
ha ilyen telekalakítási gondjaitok vannak szóljatok, szerintem Szláva már rég megtervezte volna nektek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana, bocsi nem válaszoltam, igen megkaptuk a püt, és köszi Neked is! Állítólag Apája szőke és egyenes hajú volt 3-4 éves koráig.....talán ezért.

Lina, bocsi süket vagyok,mindjárt hívlak.

Roz, köszi! Szegedhez sok szerencsét!

Kép
seriff

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket! Zsófi cica nevében is. :) Itt voltak anyuék, és nagyon jól érezte magát Zsófika. :)

Ser, Hannának mi is Nagyon sok boldog 2. születésnapot kívánunk! :) Nagyon cuki a fényképen. Milyen kis cserfes lehet ő is.... nem alszik ma, mert tudja, h. szülinapja van. :D Édes. :)
birolili

Seriff
Sok boldog szülinapot Hannának!

Balim
Képek a kirándulásról?

Timcike
Köszi aranyos vagy, de az egyik barátunk csajozni akar és pont kapóra jön neki Gyopi :lol: . Csak annyit kért h szépen öltöztessem fel és majd ők fagyiznak, meg sétálnak a főtéren amíg dokizok. :lol:

Lili
Zsófinak sok boldog névnapot!

Kép
Kép
Kép
thymi

Ser,
Sok boldogsagot a szulinapos Hannanak :lol:

Lili,
Boldog nevnapot Zsofinak. A hugom is Zsofi, ma koszontottuk :lol:
mvirag

Sziasztok!

Ser
tök jó az a madaras kép.Olyan ritka az ilyet lekapni.
De a legsupibb a kis szülinapos fotója,mekkora szép lány.

Nana püt megkaptad?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili, Thymi, Virág Nektek is köszi!

Hajny, hát nem egy világbajnok külsejű a torta, de egyszerűen nem hagyott tegnap rendesebbet csinálni,és mikor elaludt, már nem volt erőm....viszont egyedül benyomta a csokimázat a tetejéről..elég lett volna az is. :lol:

Kép
seriff

Isten éltesse Hannát sokáig! :D

Zsófinak boldog névnapot kívánunk! :D

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Thymi, Virág, HAjni, Dóra, nektek is köszönjük. :) Zsófit úgy imádjuk, olyan tündér. Hihetetlen milyen kis okos. Olyan dolgokat mond, csinál..... :)
birolili

Sok boldogságot az ünnepelteknek!
Én sajna nem tudok ilyen szép képeket felrakni!
borsika33

Sziasztok!

Ser!

Nagyon Boldog 2. Születésnapot kívánunk Hannának!!!

Lili!

Nagyon Boldog Névnapot Zsófi babának!

Lina!

Gyors gyógyulást kívánok Lilinek,remélem csak kimentek már ebből a betegség sorozatból!Szegénykémnek kezdődik elölről a vizsgálatsor :(

Geli!

Nem emlékszem már,hogy láttam-e Cam kocsit,piros traktorral a 0 km kőnél,de nyugodtan szólj rám,ha nem látlak legközelebb! :D

Roz!

Ismét mentek Szegedre?Nagylányom is ott van tegnap óta :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok,

Egy ideje már olvasok, de most már leragad a szemem. Megyek aludni.

A képek szuperek. Imádom őket nézegetni, minden nap jöhetne egy jó pár.

Ser,

Nagyon sok boldog születésnapot a délután-nem-alszok Hannácskának. Édes a szülinapis képen. A csoki tutira ízlett neki. ;)

Lili,

Zsófi cicának is boldogságos névnapot! Képet tőled is várunk, ha lesz kedved és időd. Holnapi eredményhez szorítok. Ne idegeskedj, bár mondani könnyebb, mint megtenni.

Szép Napot Mindnekinek!

geli08

Jó reggelt!

Seriff, nem a külső a fontos, tudod! :) Biztos nagyon finom volt a tortád. Jók a képek :)

Roz, akkor most megint előre főzöl több napra? Ugyanaz a menetrend, mint a múlkori szegedi útnál?

Donoé, mi történt nagylányoddal??

Dettus, Hajni menne kőnézésre, én még nem jutottam el a gondolatig sem. :roll: Pedig kellene.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Geli,Don,Borsika, Dóra köszi Nektek is!

Don, épp tegnap jutottatok eszembe,h vajon mi lehet Veletek? Mi történt Barbival?

Pille,köszi-tényleg fini volt.

Dóra,minden okés Veletek? Tejó?

Lili, szorítunk!

Lina, Lilikének is!

Nana,jól vagytok?

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
igazi egyszerü tortát készítettél,nem az a lényeg valóban hogy milyen külsöre,hanem az íze,és hogy te vagy a készítö.Jó étvágyú Hanna?Vagy csak a csokimáz jött be neki?

Donoé
mi történt,miért van Szegeden a lányod?Remélem semmi komoly.Jobbulást

Lili
egyre több szebb dolgot fogsz kapni Zsófitól,jó hogy végre jól érzed magad.Jól vagy?

Bea,Dora
ti is jól vagytok?

Bea
kislányod keze hogy van?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Pille
fájdogál neked is a köved?Én érzem hogy van.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

SEr
Köszi "jól" vagyunk... :roll: :( :roll: Elvileg "csak" fogzunk...na de a valóság...
Szenved nagyon Boti :(
Danus oviban. Hétfő óta szerelőnél van az autónk. péntekig :(
így most Apával bicajjal járnak. :) ami klassz, csak izgulok értük

Hanna mit szólt a tortához, szülinaphoz stb.? :)

HAjny
Boti alszik. Ha felébredt megyünk le és hívlak! :D

Cukker
???? :shock:

Dettus
nem is tudtam, hogy ilyen bajaid vannak :( (illetve egyszer már túl voltál ezen vagy nem? :roll:

Roz
Mennyi idő lesz Szeged? :( Hol vannak a telkeitek? és kb. mikor kerülnek eladásra? minket lehet érdekelne. :wink:

Donoé
Miért van Szegeden Barbi? :shock: :(

Dori
Jól vagytok? Kicsi Tejó is? :D (szerintem kisfiú :lol:... mármint megérzés ) :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok :)

Donoé
Mi történt a nagylányoddal miért van szegeden ???

Pille
igen Öszinte leszek már napok óta duplán főzők és teszem a mélyhűtőbe az este csináltam kínait ma meg husikat pácoltam be brassóinak meg oldalast sütni meg fasirtnak darált husit ... este meg neki esek kisütögetni és teszem a mélyhűtőbe ... Adrika itthon marad most vagyis délelőtt ovizik anyukámmal bemehet az oviba péntektől ... Most kobodu nagyon megkönnyítette a dolgomat mert Ők is most mennek Szegedre és elviszi a cuccainak :) Legalább azt nem kell cipelnem a vonathoz ... Meg be is fognak járni délutánonként és megyünk csavizni mert 2-3 után kijöhetün a kórházból :) Kész kirándulás lesz :)

virág
Mi lett a bölivel ? Most esett le pár napja hoyg lehet hogy meg sem ismertél a múltkor :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, Botinak nagyon boldog névnapot!! :D
Szegényke, nagyon megszenved minden fogacskával.

Roz, még olvasni is sok, mennyi mindent készítesz. Kobudo vizsgázik? Tök jó, hogy együtt tudtok lenni délutánonként.
Üdvözlöm őket. Hiányzik a fórumról. :(

Hajni, nagyon ritkán érzem, de tudom, hogy van. Először jól megnövesztem őket, aztán görcsöl be. Van aki már a homokot is érzi. Nekem is jobb lenne, legalább a fejemhez kapnék és rendberakatnám.

pillle

Pille
Köszi :) Elvileg mi a 07.28.-ai tartjuk..legalábbis tavaly még így volt :D de a férjem ma felköszöntötte manót :lol: ..
Elvileg a mai a FŐnévnap.... szóval még tárgyalások folynak :lol:
Szegényke... :D jó fej szülei vannak :oops: :roll: :D bár egyelőre még tök mindegy neki :D

KépKép
KépKép
nana09

Cukker most van iskolában????? :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
nana09

Timci

Holnap délelőtt vagy délután vagy csörögjek, ha menni tudunk?

Hannának boldog szülinapot!!!!!

Zsófinak meg névnapja alkalmából minden jót!

Katika!
Tegnap nagyon jól éreztük magunkat nálatok, kár hogy jött a nagy vihar! Nándi nagyon fel volt dobva, alig akart elaludni, de utánna nagyot aluszkált!!
:D :D :D

Dettus
Jövőhéten bármelyik délután jó, amikor a férjed ki tud hozni!
A hét már kicsit zsufi, de írd meg jövőhéten melyik nap és akkor nem csinálok programot. Ha jó idő lenne, akkor akár homokozhatnak is a picurkáink!

Hajni
Írtál valamit munkával kapcsolatban a skypera. Én nem vállalok, de az unokatesóm igen. Melyik ház lenne az?

Volt valaki az okos baba szemináriumon a hétvégén? Én nem jutottam el, sajna! :(

KépKép
kattic

Geli, Donoé, Borsika, Kattic nektek is köszönjük a köszöntéseket.

Hajni, sokkal jobban vagyok, bár most nagyon izgulok..... még nem írt a doki, h. mi a véreredményem. :( :shock:
Zsófit imádom. Tényleg egyre okosabb, cserfesebb....most kezdi: Zsófi egyedül....mindent egyedül.

Nana, Boti névnap van ma? Ez jó! Boldog névnapot! Elvileg ha fiú lesz a babónk, akkor Botond lesz. :D Legalább egybe tudjuk a két névnapot tartani. :lol:

Kattic, még nem írtam, pedig régen szerettem volna: nekünk is jó volt veletek múlt pénteken ringatón! Jövő héten hozzunk össze egy talit, jó? :wink:
birolili

Pár kép a hétvégéről:

Kép

Kép

Kép

Kép
balim

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődéseiteket,aranyosak vagytok!
Barbi a pszychiátrián van,súlyos depressziót állapított meg itt a dokinő. :cry: Nem túl jól viseli a kamaszkort,meg pár probléma nagyon mgviseli,ami nem is olyan nagy,csak kicsi még hozzá,hogy felmérje a valós nagyságát.Én meg őrlöm magam,hogy vajon mit szúrtam el nagyon,mit is csinálhatnék :( Nem lehet látogatni mindennap,semmi nem lehet nála/telefon,dvd,üvegpohár,villa,kés,stb./Elég jól viseli,tegnap bekerült egy másik kecskeméti lány is,s így talán könnyebb,hogy hazai "csapat"lettek.Legalább 2 hétig lesz bent.Jó a rosszban,a volt sógorom szegedi,bejár hozzá,a felesége meg pszychiáter pont ott,tart nekik foglakozásokat,csak nem kezelheti Barbit,mert családtag.De ez is könnyebbség,hogy mindennap vele van,s rá tud nézni.Remélem meg gyógyul,elég szar így,hogy tudom valamit nagyon nem jól csináltam :cry: Most ennyi,majd írok még!

Sziasztok!
Vendég

Nana!

Botinak Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánunk!
Vendég

Don, sajnálom Barbit! Ne gyötörd Magad, nem vsz,h tehetsz bármiről is!

Nana, ha ma tartjátok mégis:Boldog Névnapot Botinak! (ha nem majd kívánunk július végén is :wink: )

Balim, Eszter cipője nagyon túrázós :wink: , nagyon édes, hogy kidőlt :lol: , a fiúk meg le sem tagadhatnák egymást!

Kattic, köszi!

Nyhk, mi volt Szegeden a múlt héten? Írtam Neked az iwiwen,megkaptad?

Roz, pusszantjuk Kobékat! Te egy hős vagy, újfent megállapítom!

Kép
seriff

Hajny
Sajna a végén 12 előtt jutottunk csak le. :( Akkor meg már illetlenségnek tartottam volna, hogy telefonáljak. :oops:
Du.-án vagy holnap esetleg vmikor játszótereztek? :)

Balim
Gyerekek nagyon aranyosak. :) Eszter igazi kis TúraLady :D
Klassz a hátihordozótok. :) Milyen márkájú? Szeretitek?

Ser
Hanna vonalzója? :roll: :wink: :lol:

Hopp.....

KépKép
KépKép
nana09

Amikor csináltam én is elgondolkoztam,nagyon durva, h már a 3felé repked.......Hány foga van Botinak? Szegénykém, hogy megszenved minddel :cry: !

Kép
seriff

OHHHHH Gyönyörűűű lenni új vonalzó!!!!! :D :D :D
Nekem az előbb még nem ezt mutatta :roll: :oops:
azért írtam...hogy még a régi van... szval érted? :wink: :D

JA ez itt fentebb, mind SERIFF :D

És még egy kérdés
Voltál mostanában turizni???
Én nagyon mennék, de nuku autó, nuku városba be... :(
Olyan ügyi vagyok hogy Danusnak csupa TÚLnagy, Botinak meg csupa TÚLkicsi ruhát vettem nyárra. :oops: :( :D 8)

Hová mentek nyaralni?

Nálunk tengerpart valószínűleg ugrott, ha csak...Boti...meg minden...talán szept.
Akartunk menni július elején repülővel, de úgy tűnik hihetetlenül problémás és válogatós család vagyunk.. vagy nekem vagy a férjemnek vagy épp a gyerekek igényeinek nem felelt meg ... (már ami nem a több milliós kategória)
Autóval mennénk legszívesebben, de Boti valami olyan hihetetlenül UTÁLJA az autózást!!!! :( :shock: :roll: Elképesztő!!! Abban a percben nyüszizik ahogy berakjuk.... :(
Jó kis útjaink szoktak lenni.... :( :roll: :)

Végülis ami TUTI júli elejétől 1 hétre megyünk Keszthelyre, úgy hogy a mamiék is jönnek! :D :D Gyerekkorom óta nem voltam sehol a szüleimmel :(
Danus nagyon várja (na meg én is..úgy képzelem..egésznap fekszem, pihenek, koktélokat rendelgetek (na jó ez picit túlzás :D ..)

KépKép
KépKép
nana09

Olvasni most nem tudok, csak úton Piliscsabára beugriottam a férjemhez, innen írok.
Szóval Lilinek nagyon csúnya a vizelete, annyit tudtam ma tenni, hogy útban idefele beadtam a dokinak a leletet, meg holnapra elhoztam a 2-es sorszámot, szóval majd akkor kiderül, hogy kell-e kórházba mennünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
Pont kérdezni akartam, mizujs picilánnyal? Ezek sajna nagyon nem jó hírek :( :( :( de még hátha nem lesz belőle kórház :(

KépKép
KépKép
nana09

Nana, ahan hétfőn voltam, egy rövid naci egy hosszú újjú póló, és egy barátunk kisfiának egy naci. De mindig le kell magam állítani...nyílt egy új a Centrummal szemben, a műszaki bolt helyén-na azt még nem térképeztem fel :wink: .
Nyaralás, Horvátország, Funtana, egy baráti párral és az Ő szintén 2éves kislányukkal(Ők tavaly is ottvoltak, lecsekkolták a helyet), appartman-meglátjuk.Repülőt még nem akartuk bevállalni,meg aztán a férjem búvárkodni szeretne majd, de a nyílt vízi vizsgát vsz nem Egyiptomban teszi le, mert annyi időre nem akar nélkülünk menni, Hannát meg még nem vinnénk oda :roll: ....így most levizsgázik az Adrián,és a jövő nyarat meglátjuk.
Nem hiszem,h Ti vagytok túl válogatósak, nem egyszerű azért kitalálni és megtalálni a legjobb helyet,ami nem is milliós, de nem is rossz. Keszthely különben gyönyörű,és az egész Balaton, és ha jól tudom,nem messze van onnan Kehidakustány, ahol bababarát szálloda fürdő, stb van-vagy tévedek?
sajnálom,h Boti nem szereti az utazást! Mozgásfejlődés hogy halad?
Koktélok :lol: ...

Kép
seriff

kattic-holnap délelöt inkáb,mert tudod,délután szeretek a párom társaságát élvezni,mert igy is nagyon kevesett lehetünk együtt... :oops: Szeretem kihasználni azt a kis időt is,amit együtt tölthetünk. :wink: Ugyhogy nekem a délelött felelne meg a legjobban.Nagyon remélem,h.nektek is. :roll: Pénteken azért nem jó,mert megint kell mennem NST-re 11-re és ki tudja mikor keveredek haza... :?:
Ugyhogy várom,h.gyeretek délelöt.Ok?!És elmehetünk egyet sétálni,ha akarod.Remélem holnapig csak nem szülök... :lol: De ahogy én érzem,a héten meg fog születni... :roll: :D .Várom,h.szolj,h.jó lesz-e akkor a holnap délelöt.Pussz

Minden csajszit puszilok!!! :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Sziasztok csajok!

Már több napja nem tudtam olvasni, nagyon összejöttek a tennivalók.
Most csak egy pillanatra jelentkezek az oktatási teremből, szünet van.
Itt vagyok, éjjel nem aludtam, mintha Adri érezte volna, hogy elutazok, aztán 6-kor indult a vonat, persze azt lekéstem, na vártam egy órát a következőre.....na meg més voltak nyalánkságok, nem voltam magamnál. De összeségében véve élvezem a dolgot.
Na kezdődik az óra.

Puszi

Andi
Kép
cukkker

Cukker, biztosan jó egy kis kimozdulás! Bizti írtad,de lefelejtettem: meddig tart?

Jaj,én meg mától dolgozom, még szabi, de már csak 53 nap....

Kép
seriff

ser: utólag kívánunk Boldog 2. szülinapot Hannamannának! :lol: Tényleg szép a vonalzó! :wink:
A Centrummal szembeni turi SZUPER!! Tegnap voltunk ott a csajokkal, de annyire jó cuccok voltak!!! vettem is egy kis blúzt, de tudtam volna még bőven csak már nem volt idő.... :lol: :lol: :lol:

Lili: remélem kedvező híreket kapsz, Zsóficának meg nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!

Timci: szerintem tuti h 20-án fogsz szülni, de csak azért mert aznap tuti nem leszek képbe, de még észnél se.... :lol: :lol:

thymi: na kipróbáltad Gyopival?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

donoé: annyira sajnálom, h a kislányod kórházban van. Remélem mielőbb rendbe jön. Szerintem amúgy ne magadban keresd a hibát, mindannyian mások vagyunk, lehet h ő ilyen érzékenyebb fajta, de idővel ezzel is meg lehet tanulni együtt élni és akkor vidám, kiegyensúlyozott lesz mindig. :) Nekem amúgy anyukám ilyen h depresszióra hajlamos és ő is sokat volt már kórházban úgyhogy tudom mit éltek át... :(

KépKép
erszényes

Donoé, ne marcangold magad! Biztosan jó kezekben van Barbi. Jó, hogy vannak ismerősök körülötte.

Erszényes, hogy vagytok? Magatokról szinte soha nem írsz. Hétvégén ereszd el a hajam? :)

Balim, hihetetlenül egyformák a fiúk. Eszti meg a kakukktojás :D . Én is kiszúrtam a bakiját.

Lina, :( Holnap dől el, hogy kell-e kórházba menni? Lili hogy viseli?

Seriff, tényleg, mától dolgozó nő vagy. :D A turit néztem a Skálánál kívülről, holnap jó lenne bentebb is menni.

pillle

erszényes-hát az a kis locsi pocsis kép,az tündéri... :lol: a két szép szeme,az tuti látszik! :wink: Annyira ennivaló a fiad,h.nem találok szavakat. 8) Figyelj 2o-adika délutánra csak kijózanodsz,ne csináld!!!Ha netán akkor fogok szülni. :roll:
Jó lagziparty-t!!!Jok a ruhák?Tetszik az "uradnak"?És szandit sikerült venni? :roll:
Ma is oriásit sétáltam,itt volt Battáról a barátnőm,és gyalog bementünk a főtérre.Vett a kismanónak egy fésűszetett,azt mondta,ha első perctől kezdve minden fürdés után végigkefélem a hajacskáját,ha persze lesz neki,akkor nem lesz a fejbőre olyan hámlos. :roll:
Aztán jol eldumáltuk az időt.Fél 3-kor ment haza.Nagyon jol telt.Kaptam még egy bankos papirt,a Volksbanktól,és ebbe megvan az is,h.milyen pappirok szükségesek a babkötvényhez. :wink: Nah,ügyi voltam? :lol:
Remélem,h.még mielöt szülnék,talizhatunk.Én nagyon szeretnék. :wink: Neked is irtam msn-en,a babkocsival kapcsolatosan,nézd majd meg.

Hajni- veled is szeretnék még talizni szülés elött!

Thymi/irtam neked msn-en.Olvasd majd el.
:wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Pille,
holnap reggel megyek vissza a dokihoz, akkor kiderül, hogy hogyan tovább. Még mikor csak felment a láza Lilinek, azt mondta a doki, hogy kizárt dolog, hogy kezelés mellett visszajöjjön a hugyúti, de ha igen, akkor nem lehet halogatni a komolyabb kivizsgálását. Na most ugye elég egyértelműen visszajött (bár én nem vagyok orvos :D , de Seriff az :D ), az asszisztensnő is azt mondta, hogy ronda a vizelete, szóval nem kergetek hiú reményeket, hogy megússzuk a kórházat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff,
még egyszer köszi az infókat!!! Na és milyen otthon dolgozni? :D :D :D

Donoé,
jobbulást a kislányodnak!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Ne haragudjatok,de teljesen el vagyok veszve.Ha minden igaz kb. 2 hónaqp múlva költözünk egy nagyobb házba és épp most a felújítás kellős közepén vagyunk,ráadásul a jövő héten és a jövő hónapban még van 1-1 vizsgám,aztán szülés is,és közben még a műtét is itt van Lillácskának.... úgyhogy készen vagyunk.Sűrű lesz a következő 2-3 hónapunk.A mi házunkat pedig áruljuk.Nem érdekel valakit a Hunyadiban egy 2 és fél szobás kertesház? :wink:

Ser Hannamannának Boldog Szülinapot kívánunk!!!Gyönyörű a kiscsaj.A tortája is biztos finom volt.Olyan igazi anya csinálta nekem torta,és ennél finomabb,szebb nincs is. :wink: :D

Zsóficicának és Botinak pedig Boldog Névnapot kívánok!

Don nagyon sajnálom Barbit.Remélem minnél hamarabb rendbe jön.

Lina Lili is gyógyuljon meg minnél hamarabb.

Hajny Lilla kezecskéje nagyon szupi lett,és szépen használja is.Hétfőn megyünk Szegedre és akkor kapunk időpontot a következő műtétre.

Roz ha hétfőn megyünk Szegedre,majd meglátogatunk titeket.

Ne haragudjatok,de nem olvastam vissza csak az utolsó 2 oldalba lestem bele.Majd próbálok még jönni.

KépKép
KépKép
sbea

Bea: tényleg nem semmi zsúfolt hónapok jönnek nektek... :roll:
Mennyiért áruljátoka házat? Hol van pontosan?

Timci: olvastam az üzit, de nekem az már késő... :roll: , majd megoldom akkor máshogy, azért köszi! :lol:

Lina: mielőbbi gyógyulást Lilinek, szegényke, nagyon makacs ez a hugyúti... :(

Nana: ne hari Botit kihagytam az előbb... :oops: , Boldog Névnapot neki is!! ;)

Pille: aranyos vagy h érdeklődsz, jól vagyunk, igen szombaton megyünk lagziba és szerintem most jól kibulizzuk magunkat apával, bepótoljuk az elmúlt pár évet... :lol: :lol: :lol:
Holnap mész abba a turiba? Én is gondoltam rá hogy megint menni kéne, annyira jó cuccok voltak... :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Erszényes,
mi is megyünk szombaton lagziba :D Lehet, hogy együtt bulizunk?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

erszényes!

http://www.ingatlanbazar.hu/index.php?i ... _id=489746

A vasúttal párhuzamos utca, a békéscsabai kisaluljárónál

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Köszi csajok az együttérzést,s a jó kívánságokat,nagyon aranyosak vagytok tényleg!!!Nem akarom marcangolni magam,de mégis mindig a sírás kerülget állandóan. :cry: Anyu volt ma lent nála,én dokinál voltam,mondta,hogy jól érzi magát,csak látszik a szemén,hogy gyógyszerezik,meg kicsit kábult.De hétvégére hazajöhet,majd hétfőn kell vissza mennie.Közben én is pszychiáterhez járok/ma is ott voltam/anyu is depressziós,úgyhogy volt kitől örökölni a hajlamot.Mi ilyen agyilag zokni család vagyunk :lol: Na mindegy,remélem gyorsan ki keveredik belőle.
Vendég

Lili!

Írtam pü.-t írj ide,ha nem kapod meg véletlen!

Szia!
Vendég

Lányok, meg tudjátok nekem adni a kecskeméti védőnők telefonszámát?????!!!!! Meg esetleg ha vki tudja, h a Budai hegy kihez tartozik. ELőre is köszi. Telefonálnom kellene, h a papírjaimat küldjék tovább, csak nem tudom kinél van. MEg az eredményt is megmondhatnák.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Enn,

Hívd fel az 516-900-at (Izsáki kórház) és kérd a védőnőket, ők kapcsolják. Ott meg akármelyik védőnő megmondja, hogy kihez tartozol, és hogy mikor van ott.

Kép

Kép
nyhk

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?