Nézd én nem állítottam ezekről a termékekről, hogy szar. SŐT!! Csak vannak olyan(ez esetben gyerekek) akik allergiásak rá. ezért érdemes külsőleg próbálkozni előszőr. Mindjárt belinkelek ezzel kapcsolatban valamit. Immunerősítőnek( és másra is) mi az Eskimo Kids halolajat használtuk, az echinaceát és a különböző kolloidokról hallottam nagyon jókat. (ezüst, arany, réz)
A halolajra a gyerekdokink is azt mondta, hogy kiváló. Orrfolyásos betegségeknél( csak a vírusos eredetűeknél) az oscillococcinum csodát tesz, a szó szoros értelmében! Ha a legelején kapod el, másnap már nincs orrfolyás! Ez nálunk már háromszor történt meg a gyerkőcnél és a család többi tagján is segített.
Eperallergia
Az allergiás megbetegedések között szerepelnek a különböző ételallergiák. Amikor tavasz vége felé a természet adta finomságokat - mint az epret és a cseresznyét -kóstolgatjuk, allergiás reakciókkal találkozhatunk, melyek apró hólyagok, vagy piros, viszkető kiütések formájában mutatkoznak meg, elsősorban az arc és a nyak tájékán.
Az allergiás reakciók azt jelzik, hogy szervezetünk nem képes különbséget tenni a káros és az ártalmatlan anyagok között.
Az összetett cukor, az acemannan, a bradikináz enzimmel együtt - ahogy az Általános allergiák című részben olvasható - segítik a szervezet helyes működését. Ezeknek a kellemetlen tüneteknek a helyi kezeléséhez masszírozzuk be körkörös, finom mozdulatokkal a tiszta aloé lé és langyos víz egyenlő arányú keverékét, vagy egy aloé alapú krémet a kérdéses bőrfelületbe.
Ugyanakkor ajánlatos a tünetek fellépésétől kezdve háromóránként elfogyasztani 2 kanál (azaz 25ml.) tiszta 100%-os aloé lét, melyet egy pohár vízben feloldottunk, egészen a panaszok megszűntéig. Viszont figyelembe kell venni azt a tényt, hogy az eperre allergiás egyének közül néhányan esetleg az aloéra is allergiásak, tehát helyes, ha az aloé-kúra első alkalmazása előtt egy próbát teszünk oly módon, hogy kevés aloé lével bedörzsöljük a csuklónkat és a fülünk mögötti részt, majd várunk egy kis ideig. Amennyiben a bőrünk kivörösödik, úgy jobb, ha nem élünk ezzel a növényi alapú gyógykészítménnyel.
http://aloe.projektinfo.hu/index.php?op ... p2=emeszto
Üdv
Szonja