Új privát üzeneted érkezett!

hát, semmi...

KépKép
viol81

Sziasztok!

Szecsőnek boldog szülinapot kívánunk!
Bocs Csilla, hogy csak most :oops:

Sajnos nem lett több a magzatvizem + a lepény keringésével is van valami, így aztán nem dolgozhatom többet :(
Feküdnöm kell, nem valami vidám dolog, de persze mindent megteszek, csak egészségesen szülessen a bébi.

Azt hiszem túl sokat vállaltam, és ez nem tetszik a szervezetemnek. 35-40 órát is tanítottam hetente, és az pocakkal már túl sok.
Ábival nem volt semmi gondom (a hányáson kívül) és úgy gondoltam most sem lesz, így nem is foglalkoztam sokat azzal, hogy terhes vagyok.
Mostantól jobban kell vigyáznom. És persze azt sem szabad elfelejtenem, hogy már 34 leszek.

Majd mindjárt visszaolvasok.

Kép

Kép
ábibaba

ábizsani!Pihenj nagyon sokat és minden rendben lesz meglátod!

Csilla!Nagyon szupik a képek és örülök,hogy jól alakulnak a házvétel ügye is!

Viol!Nagyon csini Dorka!Igazi hölgy!
Azért lesz vele egy meccsem,mert úgy volt,hogy a Balázs viszi majd reggel bölibe a Levit ami fél 7-től van,de így ha kimegy nem tudom mi lesz,mert nekem 6-tól kezdődne a munkaidőm!Szal már ezen is görcsölhetek,hogy mi legyen lehet bébiszitter lesz belőle!

Holnap 14:55-kor vizsgázom tesség szorítani!
Vendég

Sziasztok!

Ábizsani
Minden rendben lesz,pihenj sokat,fogadj szot szépen!
A tanulokat majd viszi más tovább!!!
Kislányt mondtak most is???
Hányás elmult?

Csilla
NAgy gratula Szecsőnek!Ügyes gyereked van!!!Neked is gratula!!!
:D :D :D

Gabó
én a Rékát anno fél 6-kor vittem,mert én is 6-ra jártam.Nem lehet ott is vinni előbb???
Tudom drasztikusan hangzik,de vissza altatták ott 7-ig.Nem volt belőle probléma.
Holnap szoritok!!!Jelentkezz utána!!

Holnap férjuram is vizsgázik!!Délelőtt is,délután is!(föci,kémia)
Jó éjt CAjok!!!!
Vendég

rik!Itt ahova a Levike megy fél 7-től van.Majd a főnökömmel megpróbálom megdumálni,hogy had menjek 7-re a dadusokkal meg,hogy had vigyem 1/2 7-re és akkor leérek a város másik végébe melózni 7-re!Ezért is akarom majd átkérni magam az Interbe,mert az ott van túloldalon!Nemtom majd meglátjuk.
Most megyek,mert a Husi itt visít a fülembe!
Holnap jövök!
Vendég

Ja és kéz és lábtörést Gyuládnak!
Vendég

Sziasztok!
Ábizsani!Nagyon vigyázz magadra!!
Csilla!Szecsőnek nagy gratula!!! :P
Rik!Gyulának sok szerencsét a holnapi napra!
Viri holnap 4-éves :P Már nagyon várja :P

KépKép
kola2

zsani,
nem lesz semmi baj veletek, de ezért tessék tényleg sokat pihenni!!! továbbra is szorítunk! hűű és lassan már a 30. hétben vagytok, ez meg szuper! :)

gabó,
ja, akkor már értem. hát remélem jó fej főnököd van és megérti. esetleg ő is szülő?
vizsgára megy a drukk!!
++++++++++++++++++

erika,
érettségi föciből, kémiából?? br... de sok sikert gyuládnak! :)

zsani,
hűű, elhiszem, hogy várja a kicsi lány!! :) mit kap?

gabó,
basszus, ma esti hírekben láttam, hogy nagykanizsán egy másfél éves kisfiút babakocsistól ütött el egy 84 éves bácsika a zebrán!! a fiúcska ki is repült a babakocsiból, de könnyebb sérülésekkel, horzsolásokkal megúszta. no meg gondolom az ijedtség...
azért durva... vigyázzatok!

KépKép
viol81

Virág,

nagyon boldog születésnapot!!!!

Kép ,

KépKép
KépKép
esztermami

Ábizsani,

pihenj sokat!!! Minden rendben lesz!!
Gondolunk Rátok!

KépKép
KépKép
esztermami

Reni,
nagyon édes a leányzó!
Nem próbálsz meg anyatej helyett, avalmi mást adni neki? Mondjuk vizet? lehet hogy butaságot kérdezek.

Rik,
nagyon jók a fotók!!
Nagyon szépek vagytok és milyen ügyes Petra!!

Azt hallottam, hogy a fiúk általában később lesznek szobatiszták, így el tudom képzelni, hogy a 2 gyerekem egyszerre lesz az :?

KépKép
KépKép
esztermami

Csilla!!

milyen ügyes Szecső!!! Gratula neki soksok a szülinapjára is!!!
A képek is klasszak!!

KépKép
KépKép
esztermami

Lányok,
amúgy most már antibiotikumot szedek. szurkoljatok, hogy végre elmúljon ez a hülye betegség!!

jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

ESztermami!

Minden ejszaka mikor felebred kap vizet, csak hat azon nem tud 15 perc hosszat el szopzni. Szerintem inkabb az ejszakai szoptatas azert volt jo, hogy ujra elaludjon. Tutira nem volt ehes, es igazabol ezert meg nem akartam szoptatni. Most mar nagyon gondolkozok, hogy elhagyom az estit is.
Egyebkent szombaton hagytam bögni 20percet, aztan magatol elaludt, tegnap bögött talan 1 percet ma talan 20-30 masodpercet. Szoval nem jar at az eszemen a kiscsaj! :P

Viol!

Lara nem maga jön hozzank at aludni, hanem Mi hozzuk! :shock: Mert bög, es persze nalunk minden ok, alszik tovabb. De ma ejjel aludt 12 orat egyhuzamban a sajat agyaban. :)

Csajok!

Lehetseges, hogy az epres joghurttol piros pöttyök lettek Lara popojan? Nem akarnak az istennek se eltünni. Szerintetek?

Gabo!

Holnapra sok sikert!
Kepzeld ma voltam benn a fönökömnel, hogy elhozzam az adokartyamat. es mondja, ha felmondok nala megszünik az en es Lara betegbiztositasa vagyis privat biztositast kell kötnünk. Kb. 400 euro/ho :? Na gondoltam, akkor jövök vissza melozni, mert amivel többet keresek ki is adom a biztositasra. Aztan beszelt a könyvelöjevel, es ö azt mondta, ha engedelyezi nekem, hogy a masik optikaba dolgozzam akkor marad a biztositasunk. es ö erre igent mondott. Az a lenyeg, hogy nem kereshetek többet, mint 400 euro(hivatalosan! )Ez az egesz azert van, mert 2009.01.19-ig elvileg "Elternzeit"-en vagyok es ezzel az jar, hogy van mind a kettönknek biztositasa. Es ha csak 400 euroig keresek nem kell adoznom, de nem is jar vele a betegbizt. Szoval halal komplikalt, de vegül is papiron maradok nala es dolgozhatok az uj munkahelyemen. Remelem nem voltam tök komplikalt.
Te mikor kezdesz melozni? Mennyit egy heten?

Kép
Kép
reni76

Esztermami!

Javulast! Milyen antibiotikumot szedhetsz szoptatas mellet?

Viol!

Mint egy manöken! :)

Kép
Kép
reni76

eszter,
ááá, azt hittem már jobban vagy! :roll: no, akkor gyógyulgass tovább, remélem most már hamar elmúlik!!

reni,
epres joghurtot már dorka is kapott, de nála nem vettem észre piros pöttyöket. persze attól még lehet, hogy lara érzékenyebb rá. amúgy általában érzékeny szerinted? más is kiütötte már?
különben elindult már lara egyedül? :)

KépKép
viol81

Szonjának Boldog Névnapot Virágnak boldog szülinapot!
Vendég

Virág, nagyon boldog születésnapot kívánunk! :)
Kép

KépKép
viol81

Viol!A sóginőm ismeri is!Én kikaptam volna a kocsiból a bácsikát nefélj!És meg sem akarta várni a rendőröket úgy állt elé egy másik autós!A másik meghogy ennyi idősnek már nem is adnék jogsit csak sajnos sokan lefizetik a háziorvost!
Hát nagyon remélem átmegyek ma.
De ő is szülő csak már nagy a fia!
Vendég

Reni!Nagyon rendes a volt főnököd becsüld meg ezt az embert nem minden fán terem ilyen!
Nekem most 24.-én jár le a GYED-em aztán júli közepéig csak GYES majd utánna GYES+szabadság szept. végéig és október elsejével megyek vissza melózni.Eddig úgy van,hogy napi 8-órát két műszakba amit még nem tudom,hogy fogok megvalósítani,de ha találok valami jobb időbeosztású állást akkor nem megyek vissza a Spárba.Bár nekem elég lenne a 4 v. 6 órás meló is!
Vendég

Sziasztok!Köszönöm Virág nevébe :P

KépKép
kola2

Eszter!Jobbulást!
Vendég

Szonja boldog névnapot!!!
Eszter!Javulást kívánok!!!
Gabó!Nekem még a 4órás meló is néha sok Viri mellett. :oops:

KépKép
kola2

Olyan gyorsan megy az idő :( Virág most született és most meg már 4-éves.
Ma oviba is megköszöntik :) Tortát és üditöt szokás vinni.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Virágnak nagyon boldog születésnapot!!!

SZONJÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!

Eszter,jobbulást!Szegénykém,nagyon elkapott ez a betegség.

Reni,Istinél volt ilyen.Nekünk a dr.nő azt mondta lehet az eper és lehet a joghurt is,úgyhogy egy ideig hanyagoltuk mindkettőt.

Egyenlőre ennyi,majd még megpróbálok jönni kicsit később! :D

Kép

Kép
hajnus

Virág!!
Boldog szülinapot kivánunk!!!!

Szonja!!
Boldog Névnapot kivánunk!!

Köszönöm Gyula nevében is a szoritást,jó kívánságokat!

Esztermami
Húú,szegénykém,jól belekeveredtél ebbe a betegségbe!
Milyen antibiotikumot szedsz?Augmentin duo-t???
Vincének még van ideje,hogy leszokjon a pelusrol.Hidd el nincs előjele.Egyik pillanatrol a másikra fog.Nem várja meg a JAnkát!

:wink:
Vendég

Nem engedett az előbb továbbirni,most folytatom....

Reni
igen az eper allergizál,legfőképpen 1 éves kor alatt.De az okosok azt mondják,hogy 3 éves korig ne adjuk,pont e miatt.
Kívánom,hogy a melohelyen találd meg a számitásodat!Érezd jól magad,és keress sokat!!!

HAjnus

SZIA!!!!!
Eltünt cajszi!!
Mi ujság veletek??
Hova mennek az Istiék osztálykirándulni?

Zsani
tortát?????
Marha jóóó!A Réka korában (4évvel ezelőtt)nem volt ekkora felhajtás!Ropi,süti,ücsi....BAssszus,nem semmi!!!Az anyukák egymással rivalizálnak,ki hoz többet,nagyobbat????
Te sütöttél,vagy vettél??
Ird majd meg hogy érezte magát az ünnepelt!
Vendég

Na mi megyünk is jó csevegést nektek majd este jövök!!!
Vendég

Rik!Hát igen én se gondoltam,hogy tortát vigyek :? Megkérdeztem,hogy mi a szokás és láttam is,hogy mindenki tortát visz.Rendeltem a tortát.
Tiszta hülyeségnek tartom,de hát ez van :?
Itthon ma este tartjuk,bringát kap,meg könyvet,ruhát meg hát itthon is lesz torta :P
Bár ő csak azt mondta csokit szeretne :P

KépKép
kola2

Hát ezen a tortán én is ledöbbentem!

Rik,szia! :D Most már talán többet tudok jönni,lezajlott az elsőáldozás is.Istiék már voltak múlt hétfőn kirándulni,Kőszeg és környékén.Jól érezte magát,bár abszolút szervezetlen volt,szinte mindent zárva találtak.

Kép

Kép
hajnus

Hajnus
Rékámék is oda mennek!!!! :lol: :lol:
Az elején mikor szó volt róla nem is akart menni,most meg lelkes nagyon!!
Megszervezve megvan,még ebéd is foglalva van,meg idegenvezető.Szal remélem nem csalodnak!!Adtál neki kis költőpénzt?Hülye kérdés tudom,de azt mondja a tanitónő,hogy csak fagyiravalót adjunk nekik.De ha valami megtetszik neki,vagy mást kiván?
:shock:
Milyan volt az elsőáldozás??Réka nem akart az lenni,igy "csak" hittara jár.Megengedték enki,de szerintem jövőre már szigorubbak lesznek vele.De ha nem akar az lenni???Szerintem Ráka van olyan akaratos,hogy nem is akar majd járni(már most mondogatja)Szerinted melyik oldalra álljak???Pap kontra Réka??Erőszakoljam,vagy ne? :? :idea:

GAbó
tudom már nem olvasol,de kalappal!!!!!

Zsani
huuu,micsoda szülinap!!!Bicónak bizti nagyon örül majd!!!
ÉS milyn aranyos szerényke,neki elég a csoki!!Aranypofa!! :lol:
Vendég

Hajni!Szia!!Jól vagytok?Hát ja ez a tortás ügy mindenkit ledöbbentett :? :)
Rik!Remélem örül is a bringának :P Mindig mondta,hogy szeretne ő is.Igaz van neki de csak az a pici amin van tolókar is.Ez meg már nagyobb.Tavalyi szülinapját a kórházba töltöttük,sőt az az elöttit is :cry: Most örülök ,hogy itthon vagyunk és jól van :PMajd fényképezek aztán ha sikerül teszek fel képeket :)

KépKép
kola2

Ő mindig ilyen szerény :lol: Nem szokott nyavajogni semmiért.Majd lehet ha nagyobb lesz :wink:

KépKép
kola2

Sziasztok!

Ábizsani-pihenj sokat és próbálj mindig valami szépre koncentrálni, nem lesz baj!!!

Zsanett- Virágnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Gabó-nagyon durva ez a baleset! Néha én is ledöbbenek, milyen idős nénik, bácsik vezetnek. Vigyázz magatokra! Jól értettem, hogy ma vizsgázol? Ügyi légy :lol: !

Rik- Gyuládra gondolok. Kémia? Brrrr!!

Képzeljétek, tegnap este egyedül füdettem Kincsőt és míg a vizet engedte a dézsájába, kis kezek csattogását hallva megjelent az én vigyorgó Nyuszikám a fürdőszobában! Villámgyorsan közlekedik már :twisted: , mi lesz itt még?!

Anikó

Kép[/url]
quito

füdettem=fürdettem, engedte=engedtem :oops: :oops: :oops:

Kép[/url]
quito

VIRINEK NAGYON BOLDOG 4.SZÜLINAPOT!!!!

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Ünneplősöknek sok-sok szépet és jót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyi mindenre kéne reagálni, majd meglátom mennyit enged Ágnes koma :lol: :lol: :lol:

Zsaniett,
pihenj sokat, bizony elég sok a 40 óra +otthon a család. Már vége a tanévnek is és a kishölgy is megköveteli a magáét :D
Ne aggódj, minden rendben lesz!

Anikó,
a csattogás nagyon aranyos :lol: , Ágnes is közlekedik mindenfelé a lakásban, gondol egyet és elindul játszani :D

Zsani,
nálunk nem szabad tortát bevinni, csak valami innivalót és rágcsálnivalót az oviba szülinapra. Ezt kérték és tartja is mindenki.

Gabó,
mindjárt indulsz :D , biztosan ügyes leszel!!!!!!!!!!!!!

Reni,
írtam egy kis litániát, de végül kitöröltem. Nem tudhatom miért sír Lara, de legyetek türelmesek. Talán éjjel emészti a napközben tanultakat és látottakat ami időnkét sok is lehet. Az éjjeli szopiról is leszokik ám minden gyerek, igaz Jankát kétévesen is megszoptattam ha kérte, most is kelek még 2-4 alkalommal, de egyszer minden kislány nagylány akar lenni.

Ágnes vasárnap evett életében először répát, már néha kitátja a száját ha kanállal közelítek :lol: :lol: :lol: , gondolta megvárja míg minden friss lesz és megnő.

Eszter,
gyógyulj meg hamar és véglegesen!!!!!!!!!!!
Jankát és Mártont én is sokáig pelenkáztam együtt, de azért Márton beelőzött :lol: , Vince ha jövő ilyenkor lesz szobatiszta még akkor sem lesz megkésve. Olyan jó ám ha rövid időn belül éjjel-nappal sem kell pelus, megéri kicsit várni rá!
Janka gyönyörű kisbaba, olyan jó volt látni!

Viol,
beszállunk a copfnövesztésbe :lol: :lol: :lol:
Ágnes kis lemaradással 3mm-ről indul :lol: :lol: :lol: , de szőke göndört nehéz lesz belőle varázsolni :oops: :oops: :wink: :lol:

Rik,
érettségit meg kell ünnepelni :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

hajnus,
hogy vagytok? :) olyan rég voltál te is...
hát az az osztálykirándulás... gáááz... azért vki megszervezhette volna rendesen...

Óóó, Szonjának boldog névnapot kívánok! :)

ezt az oviba tortát vinni dolgot én is nemrég hallottam csak, kicsit meglepődtem, de hát ez van... változik a világ...

[quote="erika"]E írta:erikarőszakoljam,vagy ne?

ne!! sztem.

anikó,
akkor már négykézláb suhan a kis nyuszid? :) jajj, de aranyos lehet!! :) hát, megltod, lesz még más is... :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT SZECSŐ!
Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT VIRÁG!
Kép

BOLDOG NÉVNAPOT SZONJA!
Kép

KépKép
KépKép
mirama

Nálunk is szokás szülinapon vinni vmit de nem kötelező! Nem mindenki visz! Lehet sütit vinni vagy tortát meg üditőt. Én vittem egy tortát meg 2 doboz üdítőt. Már csak azért is tortát vittem mert Mira annyira várta, hogy felköszöntsék az oviba és Ő fújhassa el a gyertyát. :-)

KépKép
KépKép
mirama

pár ovis kép. Mira elég kócos, nem bántam volna ha a kép kedvéért megfésülik. :D

Kép Kép Kép Kép

Ja, nem én fényképeztem, óvónéni.

KépKép
KépKép
mirama

Erika,erőltetni szerintem sem kell.Isti várta,nagyon készültek.17-ből 12-en voltak.Nálunk igazából nem nagyon van választási lehetőség,majdnem kötelező... :roll: De ennek ellenére nagyon pozitív a tapasztalatom róla,megható volt és a gyerekek nagyon ügyesek voltak,egy kis műsort is adtak elő.
Mikor költöztök?

Andi,épp ma gondoltam Rád,mi lehet veletek! :D
Még én is kelek éjjel,általában 3 körül.Vagy vizet kér a Bence vagy szopizik.Pár napja érzek egy kis visszaesést,amúgy eddig nagyon lelkesen szopizott.

Viol,bizony gáz volt a kirándulás!Úgy odamenni,hogy az osztályfőnök nem rendezi le telefonon vagy a neten!Szinte semmit nem tudtak megnézni.De hétfőn különben is szinte minden zárva,gondolni lehetett volna!
Egyébként jól vagyunk,mindíg olvastalak benneteket,de sosem volt időm írni.Bence teljesen lefoglal,de nagyon jó látni,hogy milyen gyorsan fejlődik.Újabban Isti legójával játszik :shock: meg a tüske építővel.Már most látszik,hogy tök jó a kézügyessége!
Ja,olvastam ám a blogodat! :D Hogy neked mikre van időd!! :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Zsanett,

VIRÁGNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

Eszter,

SZONJÁNAK MEG BOLDOG NÉVNAPOT!4

Kép

Kép
ábibaba

Zsani
beleléptél az utolsó 10 hétbe!!!!
Mikorra is vagy kiirva???

Anikó
kis nyuszifül micsoda ügyi!!!
Látni kéne már,milyen nagylány!!Képed van róla??+lakásrol??

Mirama
jol tetted,hogy vittél tortát.HA a gyerek azt akarja!!
:wink: Mindegyik más...Rékám szerényebb még azt se akarja megmondani,hogy akkor van a szülinapj.
Petra meg ki tudja milyen lesz!Lehet vihetem én is minden évben!!! :lol:
A képeken aranyosak a gyerekek.És a torta nagyon szép!!!!Te is ott HArkán rendelsz??(BÁtyámék mindig ott,és isteniek!!!)

Viol
Köszi!!Már el is döntöttem.Asszem nem erőszak a palacsinta evés...

HAjnus
ügyes fiacskád van!!Nem semmi hogy már most tüskézik!!! :wink:

Cajok
Köszi a jókivánságoka Gyulámnak.Most épp föcin van.Várom a fejleményeket!
Nevetek rajt,mert első napokon szigoruan öltönyben volt,most már laza,szürke farmer is előkerült... :oops:
Vendég

GAbó
Vizsga?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ott is esik???
Vendég

Na halihóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Ügyi voltam és átmentem még meg is lettem dícsérve,hogy autószerelőnek készülök-e,mert nekik kell így kenni-vágni a műszakit!A vezetéssel sem volt semmi gond pedig épp kisebb felhőszakadás volt,de simán ment minden!

rik!Gyuláddal mizu?
Vendég

Itt már nem esik,de nagy felhőszakadás volt!!
Vendég

[quote="gabócacica"]N írta:gabócacicaa halihóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Ügyi voltam és átmentem még meg is lettem dícsérve,hogy autószerelőnek készülök-e,mert nekik kell így kenni-vágni a műszakit!A vezetéssel sem volt semmi gond pedig épp kisebb felhőszakadás volt,de simán ment minden!

rik!Gyuláddal mizu?

Nagyon ügyi vagy!!!!!!!!Gratula!!
Most akkor mész vezetni??

Gyulámnak ment a föci,kémia meg sajna nem annyira.Majd meglátjuk mi lesz!!
Vendég

rik!Igen kezdődik a városi vezetés,de csak jövő keddtől kezdek aztán felgyorsítom a dolgot,hogy mégis hamar meglegyen,mert ha a Balázs kimegy és véletlen itthon marad az autó akkor tudjak vele menni ha neadj isten valami baj történne sokkal nyugottabb lennék bár ilyenkor nyáron sokan kint vannak akiknek van tütüjük!
Mikor mondják meg az eredmény Gyulának?
Vendég

Ja és köszi a gratulát Gyuládnak is előre kézfogás!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?