Sziasztok!
Valamiért nem tudok rendes mailt küldeni nektek, hibát jelez. Mi megyünk csütörtökön, de még nem tudom, hány gyerekkel. Panni a meredek, mert délelőtt mit csináljak vele a Heim Pálban??
A kistarcsai kórházat is majdnem szétszedte múlt héten! Berohant a portásfülkébe, de nem volt gáz. Majd még kifundálom.
Boga!
Én 40 fokban is csak szoptattam, mert az elég, csak sűrűbben, ha győzöd tejcsivel.
Ábimami!
Vannak bent cédék, de inkább pop, ha mást zenét szeretsz, akkor vigyél! Az én férjem iszonyú metálrajongó és azt szerette volna, ha ezt hallgatjuk bent. Amúgy nincs kifogásom a zene ellen, de én CSENDre vágytam a szülés alatt Petivel. (A másik kettő olyan gyorsan ment, hogy semmit nem kérdeztek már tőlem
)
Sára!
Sajnálom, hogy nem tudunk megismerkedni! Majd legközelebb!! Tök jó, hogy mész pihizni. Használd ki!!! Vince popsijába továbbra is beleharapnék!!! Nálunk most Panni van sokat meztelen popsival, mert leveszi a pelenkát. De még egyszer sem sikerült a bilibe vagy a vécébe pisilni, kakilni. Csak már akkor szól, ha csurog. De az első lépést megtette a szobatisztaság felé.
Nem megyek amúgy vissza dolgozni, Gézut még nem akarom bölcsibe adni, csak másfél éves lesz szeptemben! Amúgy se fognak szerintem visszavenni, mert nem tanítottam a szülés előtt, hanem egy német cégnél fordítottam. Egy hónap után úgy is elküldenének, meg nem akarok bejárni Pestre. Inkább tanítanék megint.
Anid!
Megkaptam az antikváriumból a könyveket, csak kicsit késve, mert lányos (Hú, de rég volt az már!) zavaromban Békéscsaba irányítószámát adtam meg. De azóta megint rendeltem egy csomót, meg mindig berámolok a kosárba. Annyi mindent vennék!! Szerencse, hogy a férjem is szeret olvasni, így csak azt kérdi mindig, hogy minek ennyi új könyv, ha még a meglévőket se olvastam el. Amúgy rengeteg könyvünk van, és az új könyvespolcnak is találok majd helyet. Te most mit olvasol? Én Csabán elolvastam a Büszkeség és balítéletet, mert nemrég láttam a 6 részes sorozatot. Ilyen még nem volt, hogy előbb láttam a filmet, utána a könyvet, mert ált-ban a könyv jobb szokott lenni. De itt bejött mind a kettő. Meg elolvastam Sólem Aléchemtől a Tóbiás, a tejesembert (Hegedűs a háztetőn), és Mauriactól a Viperafészket. Csabán az a jó, hogy nem kell főzni, meg takarítani meg ilyenek, és miközben a gyerekek játszanak az udvaron, én tudok olvasni. Persze 10 percenként esemény van. Apukáméknak van egyébként humorérzékük, nem akadnak ki a gyerekeken. Mi sem voltunk kifejezetten jó gyerekek.
Gabek!
Utólag boldog szülinapot Berregőnek!! És eljön majd az az idő, mikor nem csak szülinapkor lesz kupi!!!!!! Látnád nálunk mi van!!
De már nem is üvöltök, ha legóba lépek, vagy nincs meg a cipőfűzőm, vagy eltűnt a telefonom.
Jó éjt nektek!
Puszi, Zsu