na,voltam ma szemészeten. Az még hagyján,hogy márciusban kértem időpontot,és ma fél 11-re kaptam...
Negyed tizenkettőkor már szóltam,hogy fél 11-re volt időpontom,és ugyan,mikor kerülök már be?
Mondták,hogy kis csúszás van,hamarosan...öt perc múlva behívtak,közölte a doktornő,hogy akkor cseppentenek a szemembe,és várakozzak kint 15-20 percet. Na,ekkor eldurrant az agyam. szépen megmondtam a véleményem,és megnézte a szemfenekemet tágítás nélkül...de persze ráírta a papíromra,hogy én nem engedtem a tágítást...ja,meg az elején még megkérdezte,hogy miért nem hoztam kisérőt,és így hogy fogok hazamenni??
Én kérdeztem annak idején,és azt mondták,ehhez a vizsgálathoz nem kell pupillatágítás...jó,nem?
Megegyeztünk abban,ha bármit talál,ad egy másik időpontot-ami talán a szülésem idejére esett volna??-és akkor tágít is...
De szerencsére nem talált. Ekkor még megkérdezte,hogy mekkora szokott lenni a cukrom. Mikor megmondtam,hogy olyan 5.4 és 6.4 között,akkor meg szinte felnevetett,hogy akkor lényegtelen úgymond ez a vizsgálat...Jó,nem?
A doktornő egébként nagyon aranyos volt,de komolyan...