Sziasztok!
Manófalvi és Falevél!
Ma voltam a védőnőnél, én is azt gondolom, hogy a július 2-a lenne a legjobb, mert betöltött 30. hét kell hozzá, de nem is szeretném az utolsó hónapra hagyni. Gondolom Ti sem!
)) Akkor 14 órakor kezdődik majd a szülésfelkészítő.
Még annyit kérdeznék, hogy Ti fent vagytok az iwiwen? Priviben elárulnátok a neveteket, hogy meg tudjalak keresni Benneteket? Könnyebben megismernénk egymást a szülésfelkészítőn is.
Ennn!
Gratula a Kicsi Fiúhoz!
Timcike!
Gratula a vizsgához! Most már csak lazíts!
Ma volt egy érdekes sztorim! Nénike a buszmegállóban. Csak ketten vagyunk. Én ülök, bár, már ülve is látszik rajtam, hogy mi a helyzet!
Mégiscsak a 6. hónapban vagyok már, vagy mi a fene.
Erre odajön hozzám, hogy majd, ha jön a busz, akkor a nála lévő kb. 85(!) csomagját feladnám-e neki a buszra. Mondtam, ne haragudjon, de nem. Kismama vagyok, nem emelgethetek. Mondom, otthon sem emelgetek, másnak különösen nem fogok! Ja, jó, mondja, mindenki maga tudja, hogy mi a betegsége. (GRRR!!!) Mondom, ez nem betegség, de akkor sem fogok emelgetni!
Tisztára kiakadtam. Hál'istennek jött más, aki végül tudott neki segíteni.
A legjobb barátnőm például úgy járt (szintén nénikével), amikor 9 hónapos terhes volt a 4 kilós gyerekével, hogy a nénike beállt elé a sorba, merthogy neki csak 2 zsemléje van. Mire a barátnőm, hogy neki meg csak a négykilós gyereke ficánkol a hólyagján, és azonnal bepisil! Dehogy ha már itt van, nem lehetne mégis? Mire a barátnőm: NEM!
Egyáltalán nem vagyok idős-ellenes (az Alzheimer kóros nagyapámat haláláig ápoltam), mielőtt bárki is ezt a tanulságot vonná le, és nem is általánosítok, de az ilyen nénikék ki tudnak akasztani!
Nagyon remélem, hogy én nem leszek ilyen majd!
Nektek volt már valami hasonló sztoritok?