sziasztok!
másfél éves Esztim még alszik, apa elment valahova, én meg kivételesen nem alszom, viszont lusta vagyok bármi mást csinálni, úgyhogy beköszöntem Nektek!
olyan jó olvasni ennyi friss terhes szavait
én is gratulálok mindenkinek, és nagyon sajnálom, hogy 2 baba meggondolta magát.
én pont úgy érzem magam, mint Esztivel anno, csak a hasam kezdett el jobba gömbölyödni. tök ciki, még 2 hónapos sem vagyok, de én bizony tegnap már egy terhes gatyóban virítottam. nem érdekel, az volt kényelmes
szóval állandóan aludnék, de egy perpeetum mobile mellett ez nem könnyű. és émelygek, meg hányingerem van, a szagokat én is messziről kerülöm. végre az apa pakolja be a mosogatógépet és a hűtőben is ő tesz rendet. sajnos Eszti kakis pelenkájára még nem kapott rá, de majd kitartóan nyafogok
szóval sztem nem leszek nagyon aktív, de azért igyekszem olvasgatni majd Benneteket!
Gemini, ha nincs kint megfelelő krém, válaszd ki, mit szeretnél, írj privit és elküldöm, ha szeretnéd. előbb-utóbb csak odaér
a dokival kapcsolatban ne hergeld magad. nekem az én nőgyógyászomban az volt az egyik legszimpatikusabb, hogy felfogta, hogy terhes vagyok, és mindig addig válaszolt a hülye kérdéseimre, amíg még voltak
egy terhes az mindig más tészta, ezt egy dokinak tudni kell, vagy nagy baj van az empátiájával. szóval nem az ön gépében van a hiba
Benszi!
ikrekhez külön gratula! és íme itt a példa, hogy kell támogatni 6 beültetést!!! nagyon örülök nektek!
Amaryl, én már most félek az első anyák napjától. tuti végig fogom bőgni