Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Lányok vannak eladó túltengésben lévő hormonjaim érdekel valakit, nem kérek értük semmit, de ezeket a képeket látva mindíg alig látom a billentyűzetet! :oops: :oops: :D :D

Lexikém jó pihit!!!

Lippa nem tettek ki, mivel nem olvastad bizti, de lesz egy magzatvíz vizsgálatunk és ezért még járok a Konchoz! Magánrendin más, hiányzik a sok ember!! Talán talira kellene járnom ezek után!! Ha valakivel beremerülünk a beszélgetésbe apácska csöndesen jelzi ő is itt van, és hát ez így más!!!

Nos pá nektek, mivel álmosodom! Holnap ugyanitt! remélem!
Cupp! Pihenjetek sokat!

Benszi holnap hívlak, nem úszod meg!! :D :D

Kép
tini75

Csibe
Könnyű és gyors szülést kívánok!!

Tini
Én át vennék egy keveset :D
gabicsibe

Sziasztok,

Brigii,
Örülök, hogy minden rendben, és hogy növögetnek a lányok! Jó hallani felőled.

Judit,
Hm, milyen rendes védőnőd van! Igen, ez tényleg jobban hangzik (zsemle + kefír) a cukros lötyinél :D
Én is a Dorkára szavazok :lol: A Lili is nagyon szép név! :D

Lanett drága,

Nagyon szép a babaszoba. És azok a lógó-lábú állatok… annyira imádom ezeket :lol:
Hétvégén írok mailt. De lehet, hogy még ma, meglátom… :) Puszillak és vigyi magatokra.

Lexi,
Jó utat, és vigyázz magatokra!

Chesti,
Igen, a két kutyó már jól kijön egymással, jó nagyokat játszanak kint :D Aranyosak.
Nagyon édes Niki ezen a képen is :D Milyen nagy lány már… hihetetlen.
Tali: a júniusiak közül egyelőre bármelyik jó nekem is. Támogatom, hogy szombat legyen inkább. :D

Benszi,
Örülök, hogy Ti is jól vagytok. Pihengess továbbra is.

Manda,
Köszi az infót Maryről :D A táblám szerint a 34. hetet töltötte ma be, de ha tévedek, jelezd légyszi. :D

Akinek nem írtam külön, természetesen annak is puszi! :D
Jók legyetek.

Egy friss táblácska:

Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Angyalka,

ha Te is szeretnél belekerülni a táblába, kérlek, írd meg az adataidat, és belevarázsollak :D

Lexi,
te hányadik héten jársz?

Puszi.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Sokáig nem voltam, de a hetvegen beótolom. :oops:
Most csak gyorsan a talira reagálnek: nekünk a júni 2 semmikeen nem jó, mert szülinaozunk, de jó szórakozást kívánok mindenkinek, majd legközelebb mi is megyünk. :wink:

Mindenkinek sze naot kívánunk!

Kép
agnesm

Zsókuci :D
Szia drága! Kutyusok jól vannak? Ritkán látlak?! MSN-en meg nem futottunk össze mostanában! :(

Hát szerintem egy héttel előrébb jár a tábla.
Mert ugye Mary mült hét kedden feküdt be a kórházba,miután betöltötte a 31 hetet.
Most néztem meg a telefonomat, ápr.20-án volt pont 30 hetes.

manda

Lanett drága,

írtam mailt.

Kép

Puszi.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!!

Ohhh Csibe reméljük már megvan a babyke, és makk egészségesek vagytok!!!!! Millió puszi nektek, éa gratula!!! Várunk a részletes beszámolóval, egyszer csak!!!

Gabcsi küldtem a hormonokat!!! :D :D / Remélem nyitottál ablakot!! /

Chesti próba szerencse alapon rábólintunk bármelyik időpontra, nekünk általában nem hétvége felé kell menni vizsgálatra! Csak szóljatok időben, hogy lesz tali vagy nem! :)

Nois pá nektek, további jó pihenést!

Kép
tini75

Sziasztok!!

Nos én szedhetek akármit erre a fránya rókakomára, nem javul a helyzet! Édesem mondta, hogy a kis pindurka így tudatja velünk, hogy ő tényleg itt van!! :D
Mindíg üdvkitöréssel fogad minden egyes fürdőbe rohanást tőlem!!! :oops: :oops: Persze utána megjegyzi, hogy sajnál!! Hát nem édi???
Na mindegy, már lassan ma is rendeződik a helyzet, és mehetek a dolgomra, kicsit csavarogni!

Mindenkinek megy a drukk mára, és várunk a hírekkel!
Pussza nektek!

Kép
tini75

Jó reggelt Csajok!!!

Néhány friss fotó! Még ma jövök!! :)

Kép

Kép
mot

Mot!
milyen helyes ez a baba,amikor kacag!Zabálni való!
Csibe!
Drukk a babához!

Majd délután-este felé felrakom az UH-s képet!Ja és csinált a férjem már pocis fotót is!Majd azt is felrakom!
Vendég

Kép
mot

Sziasztok Lányok!

Én is előkerültem... Pénteken voltunk genetikai ultarhangon. Szerencsére mindkét baba egészséges. Az egyik lurkó kisfiú, a másik viszont még titkolja egyenlőre a nemét, ezért a nagy titokzatosság miatt a doktorbácsi lánynak érzi. Persze ez csak az érzése, lehet, hogy megtréfál mindenkit és ő is kisfiú. No de, mindegy is, a lényeg, hogy egészségesek!
És képzeljétek, már én is érzem a mocorgásukat! Sőt valamelyik nap a kispapa is érzett már valamit! Annyira örülünk. Remélem a továbbiakban is minden rendben lesz!

Örülök, hogy mindannyian jól vagytok a babák továbbra is csodálatosak!
Csibének könnyű szülést kívánok!

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok!

Gica, örülök, hogy minden rendben!Mesélnél nekem a genetikai vizsgálatról pontosabban? Milyen vizsgálatok voltak, hol stb.
Mert mi is megyünk, és minden info érdekel:)

előre is köszönöm

numa

Kép
numato

Sziasztok!

Remélem Mindenki kipihente magát a hétvégén,ebben a csodálatos időben :D .

Csibe jelentkezz ha majd tudsz,már nagyon várunk a hírekkel.

Chesti drága a június 2-a nekem jó lenne :wink: .Hát tényleg nem egyszerű összehozni ezt tali időpontot :roll: .

Benszi köszi,aranyos vagy :D .Várunk ám nagyon a fotókkal :wink: .

Tinike összekevertél Chestivel,de sebaj :lol: .Sajnállak(vagy inkább ne? :D ),hogy az a fránya róka nem akar békén hagyni!

Zsókuci örülök,hogy a kutyik kezdenek összeszokni.

Mot milyen nagy már Krisztina Hercegnő,gyönyörű!

Gica szupi,hogy minden rendben van :D .Legalább kezded javítani a fiús statisztikát :wink: .

Numato írtam az iwiw-en.

Mindenkinek szép napot kívánok8)

Lippa

lippa

Sziasztok!

Hát nekem megint nincsenek jó híreim :cry:
Éjjel amíg fent aludtunk az emeleten, kipakolták alul a nappalit :!: :!: :!:
Pár apróbb műszaki cikket vittek el, de ami a legjobban bánt, hogy a 130e ft is odalett, amiért délután mentünk volna a bababútort megvenni. Szegény párom két hete maszekolt érte meló után :cry: :cry: :cry:
Rohadt szemetek az emberek.
Próbálok megnyudodni, mert a babáknak árt, de kész vagyok

Judit

jucicuki

Juci!
Döbbenten olvasom soraid!!!!! TUdom nem vigasz, de nagyon görények az emberek, és "örülök neki," hogy "csak" ennyi kár ért, hisz nem is merek gondolni másra, mi lett volna, ha felmennek az emeletre...Az emberek kevés pénzért is bármit megtesznek!!! :cry: Nem vagyok rosszindulatú, de az legyen az utolsó forint, amit a kezébe fog, és ne legyen neki több boldogsága!!!!!!

Próbálj megnyugodni, tudom nehéz, de a babáknak nyugodt anyuci kell!!!!!HIdd el, megkapják a sorstól a büntetésüket, amiért ilyen szemetek voltak!!!!!!!
Nincs elég bajotok, még tetőzik is!!!Annyira sajnálom!!!!! :(
Vendég

Juci nagyon sajnálom a történteket,mostanában nagyon Rátok jár a rúd :cry: .Próbálj megnyugodni,tudom nem könnyű,de a Babócák miatt jó lenne!Szörnyű,hogy milyen világban élünk,az ember dolgozik gürizik,más meg csak gondol egyet és elviszi,hogy rohadna le a keze(bocs csak úgy fel tud az ilyen dühíteni)!
lippa

Sziasztok,

Mot,
Annyira éééédes ez a kiscsaj! :D:D:D:D A kendős képen zabálnivaló :wink:

Gica,
Örülök, hogy minden rendben volt a genetikai UH-n! :D

Judit,
Hű, nagyon sajnálom :( Olyan szemétség ez… Próbálj meg azért megnyugodni, már amennyire lehet ebben a helyzetben…

Puszi.

Kép

Kép
zsókuci

Juci
Sajnálom!Krisztinek igaza van,még szerencse,hogy nem mentek fel!
Úgy látszik most szezon van,mert a barátainkat is kipakolták a múlt héten.Tudom ez nem vigasz!Fel a fejjel!

Mot
Kendős kép szupi!Nagyon édi!!

Gica
Gratulálok!Pocis kép nincs rólad?már biztos neked is jó nagy :D
gabicsibe

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat! :lol:
Tényleg szépen gyűlnek itt a kislányok, lesz ám versengés a srácokért :lol:
Agnese foglalhatnék a lányomnak egy időpontot Milánnál? :D

Juci, nekem is gyakran eszembe jut, hogy mi lenne, ha álmunkban minket is kipakolnának, hát most mégjobban berezeltem.
Az anyagi káron túl a gondolat, hogy az otthonunkban túrkálnak, míg mi az igazak álmát alusszuk...
Mindenesetre a jó hír, hogy a lányokkal minden ok! És ez a fontos!

A babák egyszerűen csodásak!!!!
Annyira jó látni ezeket a kiegyensúlyozott, boldog babákat!
Mind más egyéniség, de látni rajtuk, hogy nagyon szeretik őket!

Gica, jó hallani felőletek is, és gratulálok a lehetséges vegyespároshoz :wink:

A mocorgás nálunk is kezd erősödni, az én férjem is tegnap érezte már, és ez nagyon szépséges!
Annyira imádom, hogy látszik már a pocim, hogy egyértelmű, hogy nem csak sokat vacsoráztam :lol:
Imádok kismama lenni :lol: :lol:
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én bizony most érzem magam a legnőiesebbnek eddigi életem folyamán.
Megfogalmazhatatlan boldogság, hogy velem is megtörténik a csoda :D

Chestikém, sajnos én még mindig nem tudok pontosat mondani a taliról, de a kitűzött időponthoz próbálok alkalmazkodni.
Nincs könnyű dolgod a szervezést illetően.

Voltunk ma dokinál, minden rendben :D
Továbbra is kislánynak néz ki, de még nem mondja biztosra.
Mindenestre én már nagyon meglepődnék, ha mégis fiú lenne, az én érzéseim szerint elejétől fogva kislány.
És ha így lesz, akkor szinte biztosan Nóra lesz a neve.
Pici Nóri baba :D :D

Kíváncsian várom Csibe jelentkezését!

KépKép
naposoldal

sziasztok! :?

Még mindig egyben. Ez a pasi nem akar kibújni, úgylátszik nagyon anyás lesz. :lol: Amúgy minden rendben nst, flowmetria, magzatvíz. Reggel megint megyek vizsgálatra, de max hétvégéig húzzuk akkor már meg fogják indítani a szülést. Tiszta para vagyok.

csibe
csibe31

Napcsi,
Örülök, hogy jól vagytok. Tessék ám sűrűbben jelentkezni :wink: Puszillak.

Csibe drága,
Már ma nagyon figyeltem a telcsimet, hogy nem jön-e sms :wink:
Kitartás, akkor már csak tényleg pár nap van hátra... Ne aggódj, minden rendben lesz. Hamarosan a kezedben tarthatod a kisfiadat, úgyhogy ne parázz :) Mi nagyon drukkolunk, az tuti :D

Puszi, szép álmokat!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Gica!
Örülök,hogy jó lett a genetikai vizsgálat!
Holtartasz most?Miért nincs vonalzód?
Jucicuki!
Sajnálom a rablást,de tényleg jó,hogy veletek nem történt semmi!
Csibe31!
Drukk a szüléshez!Apu nem tud segítenoi megindítani?Lájtos sex? :oops: :lol:

A baba:26,8mm-es B baba:25,3mm-es!Pont koruknak megfelelő!Holnap vagy este rakok fel képet!Mozgott a kezük ezerrel!Édesek voltak!
Vendég

Jó reggelt!

Magam is csodálkozom rajta, de aludtam :roll:
Nem gondoltam volna, de úgy látszik, az, hogy fél négy óta fent voltam, aztán meg rohangáltunk a rendőrségre, bankba, zárat cseréltetni, megtette hatását :roll:

Ma meg mehetek a körzetimhez, mert ráadásul meg is fáztam valahol, alig bírok nyelni, folyik az orrom és nem merek semmit bevenni, mert nem tudom mi árt a lányoknak :roll:
Viszont attól félek, hogy így meg rosszabb lesz és attól lesz bajuk :oops:

Paragép lettem :cry:

Legyen ma szép napunk Lányok!

Puszi!

Judit

jucicuki

Benszi, én is imádom ezt az érzést, mikor látom őket kalimpálni :wink:

Csibe, remélem hamarosan találkozol a kis pasival, aki jó időre meghatározza az életedet :lol:

Mot! Édes a kis vigyori :D

Judit

jucicuki

Sziasztok!!!

Benszikém itt is gratula!!! :D :D Apácska mondta, hogy ő tudta, hogy minden rendben lesz nálatok is!!!

Jucikám nagyon sajnálom, és csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, hogy most ne idegeskedj, bár tudom mi is készek lennénk, de nyugi, és hidd el nem hoz neki semmi jót amit tett, mivel az ördög remélem nem alszik a családjukban!! :oops:

Mot még néhány ilyen kép, és meglátogatunk, és kikészítem a kis pinndurkátokat!! Meghamizom és kész!! :D

Ohh Csibe, már pedig készültem a képeitekre! De a jó helyről nehezebben akar kibújni! :D De bizti, tudja, hogy a karjaidban még jobb helye lesz, és készülödik is hozzátok hidd el! :D :D

Naposka, nagy öröm olvasni, hogy van aki már a nemet nézegeti, remélem mi is hamar eljututnk idáig! :)

Gica sok puszi, és gratuláció!! :D

Lippa drága ne haragudj, nagyon sajnálom, szörnyen szégyenlem magam!! :oops: Ti jól vagytok??? Kiscsajok élvezik ezt a szép időt??? Pussza

Na pá lányok szép napot, jó pihizést!! A dolgozó nőknek kevés munkát!

Kép
tini75

Sziasztok Lányok!

Köszönjük a gratulációkat! :) Tegnap voltam a saját dokibácsimnál, aki megnézte a méhszájat. Szerencsére teljesen zárt, minden oké etéren is.

Numato!
Nekünk genetikai uh csak egy "sima" uh volt és azért nevezték el így, mert elég részletesen megnézegették a babákat, hogy minden rendben van-e velük: rendben fejlődött-e a gerincük, szépen kialakult-e a szivecskéjük és a belső szerveik stb. Voltaképpen tehát nem volt semmi extra dolog.

Naposoldal!
Most olvasgatom, hogy minden valószínűség szerint egy kislányka fejlődik a pocakodban! Gratula hozzá! :)
Egyébként osztom a véleményed. Én is imádok kismama lenni. Boldogan hurcolászom a pocakomat és nagyon büszke vagyok rá... :) A házban, ahol lakunk, egyre többen megkérdezik, hogy mikorra várjuk a babát és én ilyenkor mindig elárulom, hogy nem babát, hanem babákat. :wink: Azért megmondom őszintén, hogy a nagyobb mászkálásokat már nem bírom, ezért ki is iktattam őket. Nem szeretem a zsúfolt tömegközlekedési eszközöket. A metró még oké, mert napközben azért nem annyira zsúfolt, de néhányszor a 7-es busszal kellett mennem, hát igyekszem kikerülni azt a vonalat...

Benszi!
Számításaink szerint ma léptünk a 21. hétbe. Vonalzót még valóban nem gyártottam, de lassan nekikezdek, csak nem vagyok egy számítógépzseni, és még nem kezdtem kísérletezni... :oops:

Gabi!
Hát igen, szépen kigömbölyödött a pocakom. Majd megpróbálunk feltenni egy képet róla...

Juci!
Nem hiszem el, mire képesek egyesek! Én is nagyon be lennék parázva.

Ja, még annyit, hogy kb. 1 hónap múlva lesz a terheléses cukor. Addig csak egy védőnénilátogatás van beiktatva.

Puszi Mindenkinek
Gica
gica1

Tinike drága ugyan már,ne hülyéskedj :lol: .

Benszi várjuk ám a képeket nagyon :wink: .

Napcsi örülök,hogy minden rendben,a Nóri nagyon szép név :D .

Olyan jó olvasni kismamik,hogy milyen boldogok vagytok,én is nagyon-nagyon imádtam ezt az időszakot :D és bevallom miután megszülettek a lányok hiányzott is :oops: .Persze az mindent kárpótolt,hogy a karjaimban tarthattam őket :D .

Mindenkinek puszi

Lippa

lippa

Tinike küldtem mail-t :D .

lippa

Sziasztok már megint itt!

Lippa nagyon édes, és köszönöm, ez még nincs meg, de már küldözgetem is tovább!! Ha nem zavar egy két dolgot küldök én is! Bár van ami nem is az anyasággal kapcsolatos, de most oly jó nézni! Még egyszer köszike! És mennek a dolgok ahogy ígértem! Pá

Kép
tini75

Zsókuci
Csütörtökön kezdem a 9. hetet, ha minden igaz, mert nekem ezt se mondta senki.

Saját dokinál még nem voltam. Mikor kell elmenni hozzá, tudja valaki? A down-os vérvizsgálatot meddig lehet megcsináltatni? És még egy utolsó kérdést szeretnék feltenni, nagyon bocsi értük. Volt valakinek víz a hasában? (természetesen nem magzatvízre gondolok a méhben) Akkora hasam van, amekkorával a hugom a 8. hónapban szült. Nem tudom, hogy ez normális-e. Remélem holnap lesz az a doki, akihez most szeretnék elmenni, de uh-t tutira nem fog csinálni, mivel nincs a rendelőjében. Előre is köszi a segítségeteket.
Vendég

Kép Kép

Csajok!!!!!
Ezek az én drágáim!!!!!!
Vendég

Lexi!
Nem voltál te kicsit hyperstimulálva?Nekem pont ilyen tüneteim voltak!majd elmúlik idővel!Sok fehérje és rengeteg folyadék!
Bariném!
Apácskát csókoltatom!
Jucicuki!
Már megmozdultak a babák?
Gica1!
Én sem vagyok egy gépzseni,de megpróbáltam és sikerült!
Képeket a pociról és a bébikről!
Juci te is!!!
Vendég

Benszi
Erre én is gondoltam, de elvileg a beültetéskor még akkora hasam se volt, mint az előző alkalommal. Sok hormont kaptam, de csak 6 tüsző lett. Vagy kevés tüsző mellett is lehet valaki túlstimulálva? Ezt nem tudom, mert elvileg ezt a problémát kihagytam. A hétvégi fotókon jót nevettem, mert tényleg nagyon nagy a pocakom. Elég mókás, hiszen elvileg a 8. hetet gyűröm. Van, akin még a 6. hónap se látszik. Félre ne értsetek nem az a baj,hogy nagy a hasam, hanem az, hogy ugye nincs rá magyarázat. Az uh-n W doki mondta, hogy van víz a hasamban. Volt egy ismim, aki ikrekkel lett terhes (lombikos) és annyira sok víz lett a tüdején, hogy le kellett szívni. Azért gondolom, hogy esetleg nekem a pocakomban lett több az uh óta. Persze csak tipp. Lehet, hogy az Utro miatt van, bár azért ahhoz túl nagy.
Vendég

Sziasztok,

Csibe híradó:

Ma, 10:50-kor megszületett Csanád, 3810 g, 56 cm! :D:D:D

Kép

Sok-sok tejcit és jó egészséget Nektek! :D

Puszi.

Kép

Kép
zsókuci

Kicsit áttolakodom ide a másik oldalról, ha nem bánjátok!
Lassan én is ide fogok tartozni!

Lexi!

Miattad írok! Eddig minden egyes írásod olyan, mintha én írtam volna!
Szerintem sok a közös bennünk!
A genetikai vizsgálat miatt írok, én is be vagyok tojva, hogy hogyan tovább. Én még messzebb lakom Pesttől, mint Te és itt vidéken ugye tudjuk, minden elég maradi. Az Istenhegyi úti Genetikai Centrumban minden vizsgálatot, amit csak akarsz elvégeznek, hogy megnyugodjál. Nem tapasztalatból tudom, csak olvastam a neten. Ha beírod a keresőbe a géndiagnosztika szót, ez lesz az első találat. Sajnos fejből nem megy a címük. Mindent leírnak, hogy mikor milyen vizsgálatot ajánlanak és mennyibe kerül. Ha jól emlékszem a 12-14 hétre ajánlanak egy komplex vizsgálatot, ami 1-2 órás, van benne egy vérvétel és egy komoly UH. Mindkettő vizsgálat szinte minden genetikai betegséget kiszűri. Az árra már nem emlékszem, talán 40E körül van, de inkább nézz utánna én már hetekkel ezelőtt olvastam és szita az agyam.
Szóval, a lényeg, én mivel itt vidéken nagyon hanyag orvosokkal találkoztam eddig, egyszer majdnem a méhembe került, nem kísérletezek többet. Ha sokba is kerül és rámegy egy napom és messze is van, akkor is Pestre fogok járni komolyabb vizsgálatokra.
Nézd meg ezt az oldalt, hátha segít kicsit megnyugodni!
Remélem tudtam segíteni!
sharon

Sziasztok, gyors bekukk. :)

Lexi engem is túl stimuztak, de azt már beültikor látták. Kétszer szívtak le. Elvileg ez nem lehetne túl stimu ennyi idő után szerintem, de ahogy Benszi is írta sok-sok folyadék, és rengeteg fehérjét egyél. A túró a legjobb.

Benszi édes kis babszemek. :)

Sharon gratulálok neked is, micsoda jó hírek. :) Tessék sűrűn irogatni ide is. :)

Csibe GRATULÁLUNK!!!

Megyek aludni hulla vagyok ettől az időtől.

chesti

Csibe
Gratulálok Neked! Csanád szép, nagy baba lett, nem csoda, hogy olyan jól elvolt.

Sharon
Köszönöm szépen. Pont ma néztem a neten ezzel kapcsolatos infokat. Még a Medi-cal- t néztem a Rózsakertben vagy hol, de csak általános leírást találtam, semmi közeli infot. Megnézem ezt amit Te írtál. Egyetértünk abban, hogy nem ezen kell spórolni, hiszen ez a baba már így is millió forintos bébi.:) Engem az aggaszt, hogy nem érek oda és esetleg az autóban szülök. Ha igaz az, hogy az ember lánya úgy szül, ahogy az édesanyja, (hugomnál bejött) akkor nekem nem lesz sok időm odaérni a kórházba.

Chesti
Én is így gondolom. Ha túlstimu lenne, már korábban is jelentkeztek volna a tünetek.
Vendég

Gratulálunk Csibének!!!!!!!

Sok boldogságot, és jó egészséget Csanád babának!!!!!

KépKép
naposoldal

Zsókuci!

Megvan a fényképező, már készítettem is képeket a kis lökiblökiről, már csak azt kell kivárnunk, hogy férjuram kiokítson a képfeltevés rejtelmeiről :oops:

Benszi!

Gratulálok, a kicsik nagyon fotogének :D

Klassz, hogy itt vagy Sharon! :lol:

Tudom, várnom kell még, de úgy várunk BIBAR!

KépKép
naposoldal

Csibe
Gratulálok!Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
gabicsibe

Benszi!
Még nem érzem, hogy mocorognának :cry: mondjuk dokim mondta is, hogy olyan helyen tapadnak, hogy kicsit később fogom.

CSibe! Gratulálok! CSanádnak jó egészséget, az egész családnak sok boldogságot!

Pocis képet majd megpróbálok felvarázsolni.

Lányok!

Képzeljétek el, tegnap délben felhívott a főnöknőm, hogy hallotta a lányoktól, hogy mi történt velünk és ha leírom pár sorban e-mail-ben, hogy mi történt, akkor kiutaltat nekünk vissza nem térítendő rendkívüli segélyt, hogy valamit segítsen. Majdnem sírtam a telefonban :oops:
És mindezt úgy, hogy négy hónapja nem dolgozom. Vannak még jó emberek :lol:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Csibe :D
Gratulálunk Csanád babához!!! Jó egészséget és sok-sok tejecskét kívánunk!

Andi és Karcsi

manda

Juci :D
Hát nem semmi ami veletek történt!
Tényleg nagyon szemét emberek vannak! :evil:
A kolleganőm lányának meg aznap éjszaka a kocsiját lopták el Pesten.

De azért jó, hogy ilyen rendes a fönököd!!
Tényleg ti hol laktok Fehérváron?
Ha a fórumon nem akarod, írd meg priviben.

manda

Sziasztok,

Képzeljétek, sms-eztem Sharével, Máté kórházban van, mert IPT-je, van, ami egy autoimmun betegség, amely alacsony trombocita számmal jár, és vérzékenységgel; a a vérlemezkék száma az ellenük képződő ellenanyagok káros hatása áll. (Ennek most néztem utána). De Share mondta, hogy bíztató a helyzet, ilyenkor szövődmény mentesen gyógyítható, most a kicsi 5 infúziót kap, és várnak az eredményre.

Drukkoljatok Ti is neki, ha tudok valamit, megírom!

Puszi.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

És még egy hír, méghozzá Lanettől... :D

Hajnal óta görcsöl, szivárog a magzatvíz! :D Úton vannak a kórházba!! :D

Ha jelentkezik, írok! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Csibe!

Gratulálok a kisfiadhoz es kívánok számotokra jó egeszseget, es sok sok tejcsit, es azt, hogy hamar otthon lehessetek együtt!!

Ági

Kép
agnesm

Sziasztok!!!

NAGY GRATULÁCIÓ CSIBÉNEK A KIS CSANÁD ÉRKEZÉSÉHEZ! Millió puszit és ölelést küldünk!!!!

Lexi a túlstimut én is átéltem, csak nekem már a stimus kezelés 5. napján kezdődött, és még most is olyan vagyok mint egy léghajó, sok túrót ettem , tejtermékeket, és folyadékot is sokat ittam! Én már meg sem lepődöm azon, hogy tágranyílt szemekkel konstatálják, hogy még csak a 9. hétnél tartunk! A kismama könyvem kiállításakor voltak ledöbbent arcok, mivel 16 - 20 hetesek voltak zömében, és én kétszeresük vagyok!
Pfff ez van, de a lényeg, hogy van egy kis édike pocaklakóm, így könnyebb elviselni! Ne aggódj e miatt, nem tesz jót nektek! Nekem + még a pocim is szörnyen fájt, de kibírtuk! Cupp

Látod Juci minden kezd helyreállni, nagyon rendik a te munkahelyeden is! Vigyi magatokra!!

Bariném!! Itt is jelzem, hogy édesek!! Remélem sokat fognak rosszalkodni a mi kis pindurkánkkal!

Nos lányok a babszemről eszembe jutott párommal történt beszélgetésünk, mivel azzal kezdte mikor hazaértünk a szüleinek, hogy bizti fiú, mivel babszem Jankó van, de babszem Julcsiról még nem hallott!!! :D :D :D

Pá nektek! Pihit, kevés munkát!

Kép
tini75

Lanett! Sok sikert!! Kitartás! Veled vagyunk! Cuppp!

Kép
tini75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?