Márti, szerintem még a motorra van/lesz beindulva, bár van neki már itt a házban kedvenc pasija.Elkezdenek vigyorogni, ha meglátják egymást, mi meg jót mosolygunk rajta a a kisfiú anyukájával.
Ma reggel iszonyat köhögéssel ébredt a Fanni, és napközben is köhögött párszor.A gyógyszertárban adtak Rhinatiolt, nem tudom árt-e vagy használ, mindenesetre hurutos a köhögése, úgyhogy ezek szerint fel kellene jönnie valaminek.
Amúgy jól van, nem lázas, nem taknyos, kint is voltunk a játszón délután.Ez szerintem a végkifejlete a betegségének.
Pedig mentünk volna baba szülinapi zsúrra délután, de lemondtam.
A lefagyasztott tésztát vagy a levegőn, vagy a sima hűtőben lehet felolvasztani.
Cicik: a férjek mindig jobban tudják szerencsére!!!
Ayse!
Milyen játékokkal készülsz?
Szopi-hát talán így egyszerűbb volt , h Lili kénytelen volt elfogadni a helyzetet.
Fanni, most, hogy ilyen torokfájós, többször mondogatja, h cici, úgyhogy ilyenkor persze örülök, mert alaposan lefogyott ezalatt a hét alatt, remélem jövő hétre már rendbe jön.
Mézet persze nem hajlandó enni, a teában is észreveszi.Jelzem én is utáltam gyerekkoromban.De még mennyire..............
Pénteken mi is voltunk bioboltban, merthogy a tesóm fia tej és tojás allergiás.Teljesen kiborultunk az áraktól.8000 Ft-ot fizettünk egy pár szója joghurtért, felvágottért, szójás kakaóporért, rizstejért, kölesgolyóért, almachipsért, tojáspotló porért, fasírtporért.
Ültettem a teraszra balkonparadicsomot kb két hete, már létszik a zöld hajtás, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belőle.Ihgazából márciusban kellett volna elültetni, de csak nemrég találtam mega magokat.
Állítólag pici édes parik lesznek.
Hétfőn kovi ubit fogok gyártani.
Van valami tuti jó receptetek?
Manka! Pünkösd vasárnap lesz Fanninak meg az uncsitesójának a keresztelője.Pénteken megyünk ugyan megbeszélésre, de megírnád-akár priviben is-, hogy konkrétan hogy ment Nálatok?Katolikus szertartás lesz.Előre is köszi.
Réka? Kriszta? Panna?