Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok,

ezt a standidőt :D Élményfürdőben voltunk Botival és egy kis barinőjével délelőtt. Olyan rossz volt az éjszaka, hogy ezzel együtt remélem, kicsit kipiheni magát.

Köszi az érdeklődéseket. Az allergia vizsgálat eredménye még nem érkezett meg péntekig, a héten kell érdeklődgetni, viszont nem akarom már fényezni magam, de csak igazam volt, hogy nem csupán fogzásos hasmarsa volt a fiamnak. Kiderült, hogy vírusfertőzésen esett át, de még erről sem tudok többet, hogy mi volt az... :twisted:

Angi, cuki a lányod nagyon! Nagy csaj és nagyon jófej! :D Nekünk van egy 86/92-es KG-s vékony hálózsákunk, B. is abban alszik.

Boscó, nem semmi üzletet csináltál! :D

Tünde, oltási reakció nincs? Semmi mellékhatás? Meddig is jöhet elő a 15 hósnál, 2 hétig? Mi talán szerdán kapjunk a 2. kullancsellenivel.

Vali, drukk Nektek!

Jajjj, nem nagyon emlékszem most másra!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Halihó!!!!

Na, én is előbukkanok pár napos csend után. :wink:
Tünde,, köszi, megkaptam a címet.Most akkor péntek marad?????
Elmegyek ám és Csomád fele is, nem akarnék oylan nagyot kerülni, ha meg arra rövidebb, mondd csak meg, melyik árokszéli úton kell mennem :lol: :lol: :lol:

Angi, jó lehet ez a Galyatető, meg tök jó időtök is volt, Lidike meg annyira csajszis :D
Micsoda fürdőruci, besz*rok!!!!! :D :D

Anita, remélem, hogy semmi rossz eredmény nem lesz.
De a vírusfertőzéses dolog sem jó.
De bízzunk benne, hogy csak ennyi volt az egész.

Én meg megmutatam ma Natasa fogain a becsípődést, de az észlény dokinő se mondott semmit azon kívül, hogy ha zavarja Natust, akkor vigyem el fogorvoshoz. :roll:
Ja, végülis ez szerintem nem fogorvosos probléma, hanem szájsebészeti :roll:
Most keresek egy magán szájsebészt.
Kérdezte valaki, hogy fájhat-e neki most.
Nme hinném, mert akkor nyügi lenne, de ha a felső fogait mosom , akkor azt nem szereti.

Hát nekem volt egy frankó hétvégém.
Tesómék ittvoltak, aztán csináltunk egy meglepi tortás-pezsgős felköszöntést, most lesz 35 éves.
Tök jó volt, baromira nem számított rá, sikerült a meglepi.
Aztán elkezdtünk piálgatni, Kezdésnek egy kis cuba libre, aztán jött a pezsgő, eperlével (jó pár pohárral), aztán csináltam mojito-t.
Aztán oylan jó kedvünk lett, hogy kitaláltam, hoyg az unokahúgomat elviszem discóba. :lol: :lol:
Na, a tesóm úgy be volt kakálva, nem engedte el velem egyedül.(féltette tőlem, velem)
Jött velünk.
Az uram hívott nekünk taxit, végig röhögtük , a sofőrnek is tetszett nagyon a műsor. :lol:
Aztán odaértünk, végigvihogtuk az egészet, két öreg tyúk, 30 fölött, 4 gyereket otthon hagyva, az ötödik felett gardedám-oskodunk, aztán ott is ittunk, meg tök hamar meguntuk, kicsit kitűntünk a taárságból, aztán elindultunk hazafele, de még a mol kúton vettünk bacardi breezert :D , aztán hazagyalogoltunk, útközben unokahúgom megtanított, hogyan kell zsepi nélkül orrot fújni(kicsapni az út szélére) :oops: :lol:
3-an kukoráltunk az út szélén pisilve, baromi hülyék voltunk.
Na, ennyi :wink: :wink: :wink:

hazajöttünk, az összes pasi aludt :lol: :lol: :lol:
vas

Sziasztok!

Kresszvizsga ok. Holnap kezdem a vezetést! :lol:

Angi,
Már Lidinek is copfja van!Nagyon édes vele! :)
Biztos nagyon klassz lehetett a hétvége.
Mi is nagy hálózsákot keresünk, pont ma este fogok kapni egy címet,majd megírom.

Anita!
Élményfürdő jól hangzik. Drukk Boti jó eredményéhez.

Cory :)
Liza nagyon édes kis vagány a képeken. Melyik autósiskolába jártál?

Barti :lol:
Pötyi kép egyszerűen zsenialis! :lol: Egyszer talán Heinek is megnő a haja...mi még mindig a szőke pihénél tartunk! :)

Lidke
Heni mostanában már nem csak a saját cipőjét hozza hanem az enyémet is ha mehetnékje van. :lol: :lol: .

Ildi :)
Nati nagyon cuki. Hol vetted a sapiját? Nagyon klassz.
Eszti is tündéri kislány, Martin pedig már most kész férfike :) .

Lányok,megnéznétek a babáitok lábujjait?
Heni 2. lábujja kicsit ráhajlik a középső ujj körmére :( ,védőnő szerint semmi gond ,ez gyakran előfordul a kicsiknél :shock: Majd később elválik úgy marad-e. Hát köszi...én addig szeretnék változtatni rajta amíg még nem marad úgy! Nem akarom elhinni,hogy ez normalis dolog.

Pusz:Olgo és

Kép
olgo

Olgo: a Polgár sofőriskolába Dél-Budára. Grat. a kresz vizsgához :) Eü-d megvan?

Ja, és 24-én megyek forgalomból :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Csajok, akkor dobom a labdát:
tanácstalan vagyok. Kérek szépen információkat bébiúsztatásról pro és kontra. Van valakinek valami jó tippje? Tudtok díjakat? Netán valakinek van kedve járatni a törpit? Mi lelkesen belevágunk.

Ildi! A bulizás nem semmi, kicsit fel is szisszentem, ahogy olvastam... Akkor mondhatjuk, hogy időutazás volt a tinikorodba??? :lol:

Melitta

Kép
nyf

Ahoj Mindenkinek!

ANGI! Én most vettem Pötyinek tök cuki pihi-puhi flanel hálózsákot a Minimanóban és nem is volt drága (asszem 2900.-). Volt hosszú ujjú, meg ujjatlan is, én hosszú ujjút vettem, mert most még hűvösebb van, de elég alá a rövid ujjú body. 86-ost vettem, de még volt felfelé.

Esztipeszti! Ha itt vagy kérlek keress meg Skypon, segítséget szeretnék kérni Balcsi ügyben (Te mint tőzsgyökeres... :wink: ).

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti, itt vagyok, de a Skype-on már nem vagyok, csak msn-en, írj privit, és válaszolok. Vagy telón. :)

Még jövök bővebben is, csak ezer a dolgom.
Vendég

Olgo:
Megnéztem Bettinának és teljesen külön vannak a lábujjai!

Melitta:
Én ilyen korban már nem kezdeném el a méregdrága babaúszást. Mi járunk pancsizni ide-oda, az nekünk bőven elég. Dorinával egyszer voltunk 5 hónaposan a Pólus hotelben, de nekünk nem annyira jött be (persze ettől még lehet szuper)
Babetta Levije jár(t) ilyenre, ő biztos többet tud mondani vagy Anita!

Anita:
azt mondta a dokinéni,hogy 2 héten belül lehet lázas vagy kicsit pöttyös ami nem fertőz.

remélem nem a talira időzíti a kiscsaj...

Angi:
múlt hét csüt. voltunk szurin meg se rezzent, mondjuk kicsit mintha nyűgisebb lenne azóta, de lehet hogy csak a melegfront és a szemfogak

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Angi:
Lidi sokkal nagyobb, mint Bettus! Bettina olyan kis picibabának tűnik nekem, csak megnő a lelkem :)

Cory:
10 nap múlva, hűha...
Legalább a városi dugóban kell vizsgáznod?

Bettina 15 hós adatai (1 éves nincs):
9700g, 77cm, 12 fog

Ildi:
Aztaaa, Te aztán tudsz bulizni :shock: :D
Csak azt nem értem, miért nem hívtál engem is???
Minden nap 9 után ráérek...
Ilyenkor tesco-ba, teázóba szoktam menni, de árokparti pisilésben is benne vagyok :oops:

Akkor pénteken tali!!!

Eszti:
Ti jöttök?? mert akkor küldöm a címet!!

Persze bárki csatlakozhat!!! Remélem jó időnk lesz!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Angi: Aztaaaaaa, hogy Lidi mekkora nagylány már :shock:
Az a fürdőruci tényleg nagyon csábos :D
A kis csutri is nagyon jól áll neki :D

Cory: Hajrá vizsga! :)

Ildi: Te aztán tudsz bulizni :wink: De jó lenne már nekem is egy kis feltöltődés :roll:

Tünde: Apában ma tudatosult, hogy pénteken tali :o De van kedve menni :D

Melitta: A babaúzuást már én sem kezdeném el Alizzal. Ti most mi miatt kezdtetek el gondolkodni benne??

Olgo: Gratula a kreszvizsgához :)
Mindjárt csekkolom én is a lábujjakat :wink:

Anita: Mennek tovább a héten a drukkok, hogy minden okés legyen Botival!
Fosis vírust sajnálom :( Azért jó, hogy így utólag derült ki :evil:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Tünde, szívesen mennénk, de eladtam az autómat ma, így nem tudunk mivel menni.... :? Esetleg apu kocsijával, majd meglátom. Azért küldd el légyszi a címet, és csütiig bizti kitalálom, hogy megyünk. :)
12 fog? ÚÚÚÚ, az tök jó. Mi még mindig a 8 foggal nyomulunk, és szenved szegénykém a 4 örlővel, ami nagyon nem akaródzik kibújni. :(

Azt tudom, hogy Anitáéknak nagyon bejött az babaúszás, meg szerintem Editéknek is, de érdekes, hogy én berzenkedem tőle. Sok fertőzést elkaphatnak a bogyók, bár most már nagyok, talán kevésbé érzékenyek. Ilyenkor van még búvárreflex?????

Bence úszás nélkül is imádja a vizet, és remélem, hogy kielégítem majd a vízéhségét sok Balcsival. Melitta, idén tuti összefutunk, mert azt tervezzük, hogy sokat lent leszünk, Peti is lejön velünk, és onnan fog feljárni Pestre dolgozni, 45 perc Zamárdi. Már tavaly is így szerettük volna, csak tavaly ő még kelet-Mo-ra járt, az azért durva lett volna. (a cég meg fizeti a benzint, szóval....)

A hálózsák mivel jobb, mint a rugi? Bence pl. nem tud hálózsákban aludni, mert beletekeredett, azóta csak rugiban alszik, amióta meleg van, egy vékonyka kis puha rugiban, szerintem ez is tök kényelmes. :)

Angi, de jóóó képek. :) Ez a copf cukker nagyon. :)

Ildikém, ecsém, naon lazán nyomod. :) Azért a fincsi koktélokra irigy-irigy, egyszer keversz nekem egy Cosmopolitant? Amióta S&NY őrületben vagyok, állandóan azt szeretnék inni. :) Persze egy kis ötye mellett. :)

Cory, Eszter napon csak jól vizsgázhatsz!!!! 8)

Jó éjt. Puszi
Vendég

Eszti: Nyáron a Balcsin is szervezhetünk talit, mi Szárszón fogunk nyomulni - remélem jó sokat, mert szupi idő lesz végig :D

Megyünk pancsizni.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali, benne vagyok. 8)
Vendég

Tünde: attól függ, milyen útvonalat húzok. Ha befelé a városba, akkor dugó és araszolás egy darabig, ha budaörsi útvonalat, akkor semmi extra. Meg hát azon múlik, hánykor lesz a vizsga.

Eszti: én is ebben bízom ;)

cory
Budapest

Sziasztok!

Jajj, de jó, hogy felélénkült a topik. :D Gondolom ez nagyban köszönhető Lidinek. :D:D Nagyon csini a csaj!!!! Lassan kergethetitek el a pasikat. :D:D:D:D:D

Cory!
Hanna 1 éves adatai:
Magasság: 77 cm
Súly: 9380 gr
Mellkörfogat:45,5 cm
Fejkörfogat: 48!!! cm

Köszi a felvitelt! :D:D

Tünde!
Majdnem Bettinaként szólitottalak meg hhi. :D:D Szóval péntek az még nekünk is áll. Melittával érkezünk. :D Viszem a bogyót.

Anita!
Az anyai megérzés mindennél erősebb!!!! Kiváncsi leszek az allergia viszgálatra!
Nekem most csináltattunk vérképet és olyan furi volt a fehérvérsejt számom. Az egyik kevesebb volt,a másik több. Felvilágositott a doki,h ogy ha allegriás időszakom van, akkor a fehérvérsejteim igy korrigálják magukat. Eddig nem sikerült egy ilyen vérképet csináltatni, pedig elég régóta vagyok allergiás... minden esetre érdekes!

Ildi!
:D:D Jól nyomod. :D Én már tininek kimaradtam az ilyenekből, mert soha nem ittam, de jókat röhögtem a többieken. :D:D

Megyek, mert egy csöppet álmos vagyok...

Puszi nektek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Boscó: Most kukkoltam be a táblába, és feltűnt, hogy Fanni hajas babát nem találtam :( Miért nem vagytok benne???
Ne tessék kihúzni a bagázsból! :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Éljen a nyári babaltoni-tali! :) Eszti! A férjeinknek össze kellene fogni és felezni a benzinpénzt... na jó, persze ez csak vicc volt! :lol: Mi is sokat lent leszünk, így hajrá-hajrá!!!

Babaúszás: az egész nyarat víz mellett töltöjük, így gondoltam, hogy magabiztosabb lenne Zazi, ha rendszeresen járna vízbe... ennyi. Búvárreflexe veszőben...

Melitta

Kép
nyf

Éljen a nyári babaltoni-tali! :) Eszti! A férjeinknek össze kellene fogni és felezni a benzinpénzt... na jó, persze ez csak vicc volt! :lol: Mi is sokat lent leszünk, így hajrá-hajrá!!!

Babaúszás: az egész nyarat víz mellett töltjük, így gondoltam, hogy magabiztosabb lenne Zazi, ha rendszeresen járna vízbe... ennyi. Búvárreflexe veszőben...

Melitta

Kép
nyf

Babaúszás: az egész nyarat víz mellett töltjük, így gondoltam, hogy magabiztosabb lenne Zazi, ha rendszeresen járna vízbe... ennyi. Búvárreflexe veszőben...

Melitta

Kép
nyf

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Mi Áronnal ma doktornéninél meg szemészetenvoltunk...
Képzeljétek azt mondták allergiás... és állítólag ilyen kicsinek nem is lehet tesztet csinálni... :( így azt sem tudjuk mi okozza...

...teljesen kiakadtam... nálunk a családban nem jellemző az allergia ráadásul minden elképzelhetőt megtettem, hogy elkerüljük... tejet nem kap, még mindig szopik... kerültünk minden allergizálót...
Szegényem úgy sajnálom.. doktornéni azt mondta, hogy lehet szőrén-szálán eltűnik... nyoma sem marad... nagyon remélem... :( :(

Olyan furi... rücskös a szemgolyólya... kocsonyás dudorokkal van tele... és vörös... szegénykém... az mondjuk gyanús, hogy nem egyszerre gyulladt be a két szem... de az biztos, hogy nem bakteriális... az antibigyócsepp nem használt..

tudtok segíteni?
Áronnak fedeles homokozót keresek a neten...
Milyet érdemes... hol érdemes??? Anyós ezt akarja gyereknapra az unokáknak...

Még azt akartam mesélni,. hogy képzeljétek barátainknál hat hete született meg a harmadik gyerkőc... megjegyzem otthon, ugyanis olyan gyorsan jött mint gyorsvonat és nem értek be... sőt el sem tudtak indulni...

...most derült ki, hogy a legnagyobb lány... aki még nincs négy éves... leukémiás....:( ...

Gondoljatok rájuk alkalomadtán... imában... vagy így-úgy amúgy... rettenetes lehet...

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

puszi
megyek aludni
holnap talán lesz időm visszaolvasni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

kressz=kresz természetesen :oops: :oops: /bocsesz siettem
Eü végzettségem kiváltja az eü tanfolyamot és vizsgát.
Huu,mindjárt indulok... izgulok de várom is!!
24-re sok sikert :lol:

Tünde :)
Köszi. Kértem időpontot ortopédiára.
Mi is nagyon szívesen csatlakoznánk pénteken, de 3-kor programom van Bp-en.

Vali :)
Aliz lábujjak?

Ildi :lol:
Esti kilengés :lol: :lol: :lol: .Nem semmi vagy!:lol:

Melitta
Én azt hallottam a babauszinak igazán 1 éves kor után van értelme. Addig csak pancsi 1 éves kor után viszont "úszásoktatás".
Azért ha konkretizáltál helyet írd meg,engem érdekelne..

Mamacka
Ez tényleg annyira szomorú!!! A leukémia a leggyakoribb gyerek daganat, de jó arányban gyógyul! Sok erőt és hitet a családnak!!

Áron allergia :(
Mi a Bricostorban vettünk fedeles homokozót. 7e körül volt, fából. Elsőre kicsinek tűnt de 2 gyerek simán elfér,eljátszik benne.

Olgo és

Kép
olgo

Vácrátót

Kép Kép [img]

Csehország
Kép

Kép

Kép
olgo

Most csak Melittának gyorsan, alváskor próbálok jönni bővebben.

Mi B. 5 hós korától járunk, Kalovits-program keretében. Itt 3 hós kortól 3 éves korukig foglalkoznak a bébikékkel. Merüléssel semmi gond nem volt, már 2. alkalommal meg sem nyikkant. Sőőőőt. Elsők között tanulta meg a hoppá szót, ez az egyik vezényszó merülés előtt. :D

Dec. elején Boti beteg lett, így jan. közepéig nem vittük úszni. Azóta nagyon megváltozott. Nem szeret merülni, előre tiltakozik a vezényszavaknál, mondja, hogy nem. Ez közel egy éves korától megy, de az is lehet az ok, hogy viszonylag sok idő kimaradt. Mindenesetre, most már tudja, mi vár rá. Viszont az elmúlt 3 alkalommal, ha a melegebb vízben merül, semmi gond nincs, nem tiltakozik, mosolyog utána. (Úszás után lehet jacuzzizni picit, hogy átmelegedjenek a manók). Szóval az is lehet, hogy csak a víz hőfoka miatt van.
Szakemberek azt mondják egyébként, hogy előfordul ilyen tiltakozás 1 éves kor körül, de kitartóan óránként egy-egy merüléssel minden visszatér a régi kerékvágásba, és én mondom, határozottan így érzem.
Egyébként már karúszózik Boti, egyre jobban fenn tudja tartani magát a víz felett (van olyan kislány, aki azonnal tudott egyedül lebegni), meg úszódezkázik is. Így kezdődik vhogy a úszásoktatás. Eddig a cél az volt, hgoy megszeressék a vizet. Ja, és nemrégiben is jöttek 2 éves gyerkőkkel úszásra, hogy most kezdenék.
Érdeklődni kell, de hajrá!
3 hónapig 10.000 Ft volt 4 alkalom 2 felnőtt (anya, apa) és a bébike részére, 4. hónaptól 9.000.
Itt is olvashatsz erről a módszerről: babauszas.hu, de foglalkoznak többen is babaúszással.
Ha érdekel még vmi, írj nyugodtan!

Kedv csinálónak néhány kép:

még mikor kezdtük....
Kép
novemberi víz alatti képek:
Kép
Kép
nem rég...

Kép
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mamacka: Rossz volt ennyi szörnyűséget olvasni :( Nagyon sajnálom az ismerősödéket, remélem mielőbb meggyógyul a lányka!

... és persze Áronnak is nagy drukkok, hogy kinőjje ezt a csúnya allergiát! Nem értem, hogy nála miért nem tudnak még allergia vizsgálatot végezni??

Olgo: Aliz lábujjai rendben szerencsére :) Viszont a körmei szegénykémnek nagyon csúnyácskák, nem igen fog nagykorában kecses tűsarkú szandikban rohangálni :(

Nagyon jók a képek, a kulacsos nekem nagyon tetszik :)

Anita: Milyen ügyes ez a Boti! :D ... és még mindig nagyon jóképű :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Boscó :)
Nagyon szupi boltot csináltál :D

Nancsi :)
Sajnálom a derekad :( Sajnos tényleg elég egy rossz mozdulat :?
Annak azért örülök, hogy egyre jobban megy az altatás :)

Tünde :)
Akkor ezek szerint a "nem bírom befogni a számat" csajszi szokás :D Azt reméltem Annamari kigyógyul belőle mire felsős lesz :wink:

Vali :)
Hű de klassz, hogy sikerül új lakásba mennetek :) Drukk, hogy minden könnyen és gyorsan menjen, aztán mesélj :wink: Kiváncsi vagyok hová sikerül mennetek :D

Era :)
Drukk a milliók összeszedéséhez :D Meg lesz az :D

Melitta :)
Irigykedve olvasom, hogy milyen jót pancsiztatok :) Klassz lehetett a hétvége :wink:
Igaz szombatra rossz időt mondtak, de mégis jó volt :)
Az uszival kapcsolatban már elmondtam az én véleményem, de ha gonolod megbeszéljük és mehetünk együtt :)

Angi :)
Klassz hétvégétek volt. Nagyon szupik a képek :) Főleg a fürdőrucis tetszik :lol:
Már mi is gondolkodtunk rajta, hogy fel kellene menni Galyatetőre, de sosem jön össze :?
A Kenguru Goldban tényleg vannak nagy méretű hálózsákok, de múltkor láttam a Soroksári úton a Baby Outletben és az Astiban is :)

Anita :)
Te már élményfürdőzöl :shock: Nem semmi :wink: Kicsit irigy vagyok ám :lol:
Szuperek a képek Botiról :D Nagyon ügyi :D

Ildi :)
Hát ahogy így olvasom, te aztán tudsz élni :lol: :lol: :lol:
Meghazudtolod a korod :wink: Nekem is ilyen anya kellett volna :lol:
Ilyen bulikba én is benevezek, bár inkább a söfőr szerepét vállalnám :wink: Inni nem igen szeretek, de bulizni ezer éve nem voltam :D

Olgo :)
Gratula a kresz vizsgádhoz :) Hajrá a vezetéshez :)
Heni milyen vagesz kiscsajszi lett :D
Lábujjait majd megnézem, ha felébred Petka :)

Az már csak másfél hét a vizsgáig :) Drukk neked :)

Eszti :)
Ha gondolod mi szívesen kiviszünk Tündihez :)

Mamacka :)
Sajnálom, hogy Áron allergiás :( Remélem kinövi és tényleg nem marad nyoma :)
Barátnődéknek meg kitartás :( Ez rettenetes :cry:

Rólunk:
A hétvégénk eltelt. Itt volt Annamari barátnője, a csajok jól eljátszottak (csak néha vitáztak), de szeény Petit kivágták a szobából :lol: Szegénykém az ajtót verte, hogy engedjék be :lol:
Szombaton voltunk a Szemlőhegyi barlangban. Babakocsival is be lehet menni :D Peti nagyon élvezte, pláne mikor leraktam sétálgatni. Aztán a hajógyárira is kimentünk a játszóra. Petit le se lehett szedni a csúszdáról :lol:
De hogy egészen őszinte legyek: NEM könnyű három gyerekkel :lol: :lol: :lol:

Na lépek, este még jövök :wink:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Halllihó!!!

Akkor legközelebb esti partit szervezünk.
Anna vezet, én készítem a koktélokat (Eszti, Cosmo-t is tudok ám :wink: ), aztán nyomjuk reggelig a bulit.
Másnap meg visszatérünk szuperanyuvá :roll: :lol:

Szóval mielőtt azt hinnétek rólam, hogy egy megrögzött alkoholista vagyok, ez nem igaz :wink:
De ez most annyira jól esett.
Viszont 2 hét múlva megyünk (ha minden igaz Balcsira, és ott lesz a barinőm, meg az ő barinője, meg tesómék is, na ott szoktunk "ereszd el a hajam partyt" rendezni.
Gyerekeket lenyomjuk, aztán pöröghet az élet.
A másnapról inkább ne beszéljünk :oops:

Nancsi, én meg téged tudlak elvinni Tündéékhez ha nem tudsz mivel jönni :D

Mamacka, nagyon sajnálom az allergiát :( , meg a 4 éves kislányt is.Szörnyű ilyenekről hallani.

Anna, szóval nem könnyű 3 gyerekekl :?: :?: :?: :?: :wink: :wink:
nem is mondta senki :wink: :wink:
DE azért tök szupi szerintem :D :D :D

Boscó, nagyon jó buisness woman vagy te is!!!
Én is túladtam a pelenkázószekrényen, 1 nap alatt, meg a PP hordozót is elvitték :D

Cory, drukk a vizsgához!!!

Olgo, neked gratula!!
Natus sapiját úgy turiztam (mexx) :D
Kulacsos kép frankó tényleg!!!
Tök jó ez a vár. :)
Ez Cseho.-ban van?

Eszti, hogy hogy eladtad a kocsit?
És mi lesz helyette????? :wink:

Vali, majd mesélj az új kecóról :wink:

Figyuszka mindneki:
SZOMBATON egyedül leszek itthon(vagyis csak az uram távozik el Gyöngyösre)
Nem ér rá valaki????? Tudom, pénteken is talizunk,
de csak egy kicsit........
na........
lécci...............
Tök uncsizni fogok itthon.............
keverek egy-két koktélt :wink: :wink: :wink: :wink:
vas

Na, ezt nézzétek:
Natasát megetették a pasik kolbásszal hétvégén :shock: :shock: :shock: :shock:
És ette, és ette, és ette..................... :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép Kép

Olivérnek meg itt volt a csaja :wink: :wink: :wink:
Kép
vas

Most lépek, kimegyek, kicsit agyonégetem magam a nappal

Kép
vas

Sziasztok!

Megint sokat írtatok! Nem leszünk így jóban! ;)

Nem is tudom, h mit akartam… :?

Mamacka!
Sajnálom a kislányt! Borzasztó lehet egy ilyen. :(

Lidike, Henike, Botika, Natika, Olivér, nagyon édesek vagytok a képeken!

Rólunk: Ma megint bölcsit néztünk. Ez sem nyert. Önkormányzati bölcsibe (Budapesten) esélyünk sincs, h felvegyék. Valszeg ez marad, ami itt van, ez a magánbölcsi.
Melóval alakulok, remélem júliustól, vissza tudok menni dolgozni. De még, h hogyan fogjuk Alát eljuttatni a bölcsibe, és onnan haza, arról halovány fogalmunk sincs. Majd valahogy kiderül. Autót kell vennünk még egyet, azt is miből, azt nem tudom.
Ma reggel tenném be a kontaktlencsét a szemembe, és az egyik 3 darabban ott uszikál a lötyiben. Király, vehetek másikat. 10-20 ezer, mi az nekem… :( Meg ráadásul most szemüvegbe nyomulok, amit annyira utálkok, h el nem tudjátok képzelni. Ha már kiteszem a lábam a lakásból, akkor egyből kontaktlencse. Most így jártam. Fingom nincs mikor jutok el szemészhez, és mikor (miből) csináltatok másik lencsét. :(
Úgyhogy most egy kicsit kivan az a bizonyos.

Melegem is van, megyek főzni, hátha izzadok egy kis zsírt is…

Csókok!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!
Igaz, hogy a fiam fél egytől alszik (most 4 óra van :cool:), de nem tudtam jönni. Most meg félek, hogy mindjárt ébred.
Csak úgy fel vagyok dobódva!
Megjött a táplálékallergia vizsgálat eredmédnye! Tej-és tojás negatív, szerencsére. Úúúúúgy örülök!
Nem találjátok ki, miért nem tudtam kiszűrni, hogy mi az allergén! A banán... iszonyat magasan pozitív. Tényleg szereti nagyon a banánt, de ez legyen a legnagyobb baj, na :wink:

Natka, nagyon édi! Ildikém, tényleg tudsz mulatni, de valahogy így is képzeltelek! :D

Mamacka, nem túl jó hírekkel érkeztél :( Sajnálom a kislányt, drukkolok értük.
Áron allergiáját is sajnálom.
Lakással mizu?

ESzti, nem is mesélted a kocsit.. Hogyhogy??? Milyen lesz az új?

Nancsi, nagyon sajnálom a helyzeteteket, nehéz lehet. Hallottam ismerősöktők, hogy vannak olyan nyugdíjas dadák, gondozónők, akik ilyesmiket is vállalnak. Na, persze, itt nem kell akkora távolságokat megtenni, mégis van, akinek szüksége van ilyen segítségre.

Olgo, hogy ment a vezetés?

Cory, már nagyon itt van a vizsga, izgi :D

Angi, az otthoni vezetés után nem bátorodtál fel egy pesti vezetésre még? :) Hogy van Lidike?

Na, tényleg megyek, mert tiszta zizi vagyok, hogy nincs-e semmi baja Botucinak - hogy ekkorát alszik.

Pussz.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tényleg, Ildi, hogy ment a napfürdőzés? Elég vörös lettél? :cool: :lol: :D

Annácska, igazság szerint, csak a termálrészben voltunk. Nem lehetett semmi a 3 gyerkőccel.

Hallom, hogy énekel Boti, megyek :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok

Nancsi
Nagyon sajnálom ,hogy ilyen nehezen mennek a dolgok. :(
Végül vett a párod motort?

Anita
Húúúú de jók a képek!!!! :shock: :D Nagyon irigylem a víz alatti képeket.
Van már eredmény?

Angi
A lányod még én is agyon fényezem. :D A fürdőruhás valami haláli.
Tényleg tesód teljesen felépült?

Vali
Nagyon kíváncsi vagyok a lakás történetre. Nagyon titokzatos vagy. :)

Ildi
Hol voltatok MULATNI? :?:
Tényleg szervezhetnék egy esti bulit is. :wink:
Bár csütörtökön sikerült úgy berúgnom ,hogy azt mondtam nem iszom 1 évig. :oops:
Dobd már újra fel légyszi a Prágai címet.

Era
Örülök ,hogy jelentkeztél. Látom nálatok is zajlik az élet. :D

folyt.köv,

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Azta, mileyn kirándulások voltak itten kérem. :D:D

Anita!
Sajnálom,h ogy Boti már most allergiás. Nem könnyű... főleg az étel allergia. Az jó, hogy a tej és a tojás negativ! Lisztet is néztek? Ha van nálatok jó homeópata doki, talán érdemes lenne hozzá elvinni Botot, hátha már most ki tudná kúrálni az allergia nagy részét, hogy később ne erősödjön tovább!

Mamacka!
Örülök,h ogy előkerültél... sajnálom a rossz hireket!
Kiváncsi leszek,h ogy mire lehet igy allergiás... én még nem láttam ilyet... Mikor mentek még vizsgálatokra? Ne hagyd ám ennyiben!!!!

Ildi!
Kolbász és virág?? Mi lesz igy Natiból. :lol: :shock: :lol: :shock:
Sajna a szombat nekem nem jó... :(:(

Eszter
Kép
Kép
vok

Hello!

Itten kérem jó kis vihar van... :(
Köszi Mindenkinek a Lidis dícséreteket! Tényleg már olyan nagy. Most egyébként itt durmol mellettem, elaludt a kanapén. Mi lesz itt éjszaka??? :shock:

Anita,
hurrá!!! A banánt meg akkor jól dugjátok el Boti elől. Ezt az allergiát meg még kinőheti. Nekem kiskoromban volt eperalletgiám pl. most meg semmilyen nincs. Egyelőre. Az úszos képek nagyon tetszenek. Ügyi nagyfiad van. Engem is érdekel, amiket írtál, mert Lidi is imád pancsolni és filózunk az úszáson.
Nem vezettem. Az új dudút meg még nem sokat láttam. Tegnap elvitt minket egy próbaútra Feri. Jó volt. :) Éjszaka hogy telt?
Eszti,
de jó, hogy sikerült eladni! Gratula.
Babetta,
ivászat :D Tesóm, köszi szépen a kérdést megvan. Lökött, de alapból az.
Vas Ildi,
kolbászevő Natka cuki. Jó kis bulit csaptatok!! :D :D :D

Felébredt Lidi. Pussz, lépek.
angi79

Hellósztok,

Anita, azért ez még mindig jobb, mint a komolyabbak. :roll: Holnap hívlak, bocs, hogy ma gyors voltam, de épp a jégeső ömlött ránk az önkormányzat előtt.... :shock: Tojásnagyságúak...

Ildikém, Cosmo bármikor jöhet. Ne aggódj, nem hisszük, hogy alkesz vagy, mi két napja söröztünk az urammal, lent a kertben, este, mikor Benyó elaludt. Bezony, be is csiccsentettünk. :wink: Néha kell ez, kinek mi, nekem is jól esik most már néha egy kis italozós, nevetgélős este. :) :)

Tünde, nem tudok pénteken menni, mert mennem kell autót ügyintézni. Budaörsre.

Új Yaris veszünk, jövő héten már meg is kapjuk, pénteken írjuk alá a szerződést, és viszem az előleget. Szuper kis autó lesz, és nem utolsó sorban fele annyit fog fogyasztani, mint a Honda, és feleannyi lesz a fenntartása. :) :)

Mindent elintéztünk az esküvővel kapcsolatban, bejelentkeztünk, panzió lefoglalva, kaja ledumálva, meglepi ledumálva. :) :)

Puszi
Vendég

Anita: sajnálom :( Akkor mostantól semmi banán?

Lizát ma megnyirattam. Ilyen lett:

Kép

cory
Budapest

Jaj csajok, teljesen kész vagyok! :( :cry:

Bettina ma lázas volt, szinte egész nap üvöltött és csúnyán köhög
Nem tudom ez az oltástól van vagy beteg?
Még holnapig várok, de ha így marad, akkor kénytelenek leszünk elnapolni (nem sokkal) a talit.
Holnap mindenképpen le akarom tisztázni az időpontot!

Anita:
örülök, hogy "csak" a banán!

Most megyek, mert nincs is kedvem semmihez... :cry:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Köszi csajok. Én megmondom őszintén, azért megnyugodtam. Persze nem jó, hogy már most allergiás, de ez még mindig sokkal jobb, mintha tej-, tojás vagy glután lenne.
Persze, Vok, mindent néztek, ezért is derülhetett rá fény. (Bevallom őszintén, még a hozzátápi kezdetén, mikor ismerkedtem, hogy mik a legfőbb allergének, a banánon jót mosolyogtam. Na, ja. Kb, mint apja a dinnyére : shock: ) Azt is tudom, hogy ha lehet, még jobban vigyázni az ételekkel, bár ezzel eddig sem volt igazán gond.
Megbeszéltük, hogy a savanyított tejterméket, tojást szépen, fokozatosan visszavezethetem. Banán egyelőre nuku minden formában (számomra is, nem elfelejteni, Anita :!:), de még megyünk vissza a doktornőhöz, és mindent megbeszélünk!

Liza nagyon cuki lett.

Eszti, jégeső :shock: Új Yaris szuper. Nekem ugye még nem az új, mert 2 éves, de a Max és Diesel. Nagyon hálás. 4-4,5-t fogyaszt :D
Bár a kilátás azért másabb lesz, mint a Hondában. Milyen színű?

Angi, le sem merem írni, hogy milyen szuperül aludtunk. Reggel egyébként ébredt, kajázott, és hagytam picit reklamálni. Nem sírt, csak nyafogott picit , és láááám, visszaaludt. Délután meg több mint 3 és felet. Persze ezt leírom, és tuti nem ismétlődik meg....
(Mondjuk illő volt már pótolni kicsit! ) Viszont délután megpillantottam a jobb lenti szemfogat is, így már 15 fog :shock: Február óta 9 fog... igazán nem is csodálom, hogy ennyire megviseli.
Vezetés hajrá!

Editkém, Levi fiút nagyon rég nem láttuk! Kéretik pótolni :D

Ha csak most olvasnék bele a topicba, nem győzném a családokra küldeni a TEGYESZT :lol: :D

Boti dícséretek köszönjük! Én nagyon szeretem az úszást, meg tényleg hatalmas élmény a víz alatt egymásra nézni, megpuszilni. A legügyesebben azt csinálja, mikor merülés után kikapaszkodik a medence szélére, na, meg a deszkázást is komálja. :)

Már felétek a vihar? Mi egyelőre még döglődünk a hőségben, bár a szél már kezd feltámadni.

Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ráadásul ezt most találtam:

Kedves Doktornô! kislányom a 15 hónapos oltás utáni 1 hét óta folyamatosan beteg. A magas láz után, amire a gyerekorvosom figyelmeztetett egymást követik a problémák. (Az oltást dec.12-én kapta.) Most is vannak kb 2-3 naponta hôemelkedései, és kedd óta köhög hurutosan szaftosan, amit lenyel. Ma 38.4 fokos volt a hôje. A reggeli után 2 perccel sikerült felköhögnie, így az ölében meg a földön landolt. A nap folyamán sokat ledôl, a láza csak panadollal ment le, de újra érzem, hogy melegszik. Egész héten rajtam csüng, ami nem rá vall. Látom, hogy nincs jól. Mit tehetek érte, hogy 1 hét után javuljon a közérzete? Fekvéskor már nem köhécsel, de ha nem kap köhögés csillapítót, nappal köhög. Köszönöm válaszát: Krisztina

Sajnos több alkalommal elôfordul, hogy ez az oltás után elhúzódóbb felsô légúti hurut zajlik, de, ha 10 nap után sem múlik el úgy, hogy közben nem jár közösségbe, akkor vizsgálatokat kell végezni

UTÁLOM AZ OLTÁSOKAT!!!!
Dorina az agyhártyagyull. elleni után rángatózott, fennakadtak a szemei, fetrengett...

Bocsi csajok, de nagyon szarul érzem magam, ráadásul beizzítottam itt mindenkit, aztán meg lemondom... :cry:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok
Bekukk!

Köszönjük a bátorító szavakat...

Vok
Állítólag az allergia a szemen ilyen... mikor mondtam a doktornőnek, hogy kocsonyásan ragyás... egyből mondta, hogy akkor tuti nem vírus hanem allergia...

Szegényemnek amúgy nem lett sokkal jobb a szeme... éjjszaka sikítva sírt és mardosta a szemét... :(

Anita
Banán??? iLyet még nem is hallottam...
Nektek csináltak ezek szerint vizsgálatot! Nekünk miért mondta, hogy nem érdemes?

Mi ma strandoltunk... teszek fel pár képet...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

bíícs
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ja, és egyáltalán nincs bőrtünete Botinak, mióta szigorúan hidratálom naponta 2-3-4x a bőrét a gyógyszertári kencékkel. Barinőm mamája nagyon szupi kencét kevert, meg a mosakodó, meg a bőrszárazságra különféle készítmények, fürdőolaj. Szóval a bőre is érzékeny, éppen mint nekem. :? (a kórházban csupa piros folt volt fürdés után, sosem felejtem.)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita! Tök jó hogy "csak" a babán! Mostmár nyugodj meg végre! Isteni az úszó kicsifiad! Tök jók a képek!

Vali:én még azt sem tudom hogy hol lehet azt megtalálni! Tudod én később csatlakoztam hozzátok,és tuti ezért maradtam le!(vagy ki tudja :lol: :wink: )

Ildi: hát nem is tudtam volna másról elképzelni ezt a sztorit! Kár hogy nem lakunk közelebb, szabaddá tenném magam egy kis piálás rám is rámférne most!!!!!!!!!!(vagy majd a vizsga után?)

Eszti: akkor most már csak várd a nagy napot! Ügyesek vagytok hogy minden rendben el van intézve!

Angi:Lidi tényleg nagyon csajos! Olyan nagylány már tényleg!

Annácska: köszi mindent! De leírom mégis a csajoknak is, hogy tudják!

Lányok!Június 4-én államvizsgázok! Addig nem fogok írni, (de lehet még olvasni sem) Kérlek benneteket, írjátok be a naptárba, hogy aznap engem szidjatok mint állat! Nagy szükségem lesz rá! Köszönöm mindenkinek! Legyetek jók, és mindenki vigyázzon magára!Sziasztok! :lol:
Vendég

Annácska: Én sokszor ezzel a kettővel is nehezen bírok, le a kalappal a 3 és annál is többgyerekes anyukák előtt!
Kár, hoyg nem szóltatok a hétvégén, hogy felénk jöttök, átugrottunk volna mi is a szigetre kicsit dorbézolni :)

Ildi: Nem mondhatod, hogy Nati egyhangúan táplálkozik :wink: Orgona után egy kis kolbi, így kell ezt :D
Oli nagyon nagyfiúsan nyomja már a csajozást :)
Szombatot még megbeszélem a fiúkkal, lehet, hogy Vininek is lenne kedve megint Leventézni kicsit :)

Tünde: Sajnálom, hogy Bettust így kiütötte ez az oltás :( Most már előre parázok tőle :roll: Sok sok gyógypuszi a csajszinak, gyógyuljon meg hamar!
A talit meg majd bepótoljuk, most ez legyen a legkisebb problémád!

Boscó: Ez a tábla elérhetősége: http://terszt.fw.hu/babak.html
Óriási drukkok az államvizsgához! Húúú de nem irigyellek.

Anita: Tényleg még ez a banán allergia a legkisebb rossz az összes közül.
Érdekes ez a babán, nekem pl. pár falattól is teljesen begörcsöl a hasam (vagy nem tudom melyik belső szervem), úgyhogy én is hanyagolom. Kivéve a terhesség alatt, akkor semmi bajom nem volt tőle, annyit ettem, hogy már féltem, nehogy kismajmom szülessen :oops: :lol:

Mamacka: Szuperek a képek, nagyon édes Áron a törölközőbe bugyolálva :) Tuti jó a bícsetek is :wink:

Nancsika: Most aztán igazán rád jár a rúd :( Na de fel a fejjel, tuti ennél már csak jobb lehet!

Eszti: Gratula az új autóhoz. A Yaris nekem is nagyon tetszik. Majd dobj képet, hogy milyen :)
Nagyon ügyik vagytok az esküvővel. A jó időt is ledumáltátok az illetékessel? :wink: :D
Fogyival hogy állsz?

Cory: Lizának ez a séró is nagyon jól áll :)

Babetta: Nem találtam a folytatást :wink:
Leviről tényleg jöhetnek új képek :)

Angi: Azért a délutáni szunya ellenére, remélem jó éjszakátok lesz.

Húzok én is tentézni, remélem nem hagytam ki senkit!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Boscó! Hú, ami kakis pelus lesz, azt mind postára adom neked!!! :) :wink:

Anita! Köszönöm szépen! Nekem nagyon szimpatikus ez a dolog. Kíváncsi vagyok, hogy így mit tudnak velünk kezdeni... most néztem Zazi reflexe még megvan. Legalábbis ha fürcsi közben leöntöm vízzel (persze óvatosan :lol: ) akkor látszik. Mielőbb neki kellene vágni. Boti nagyon ügyes! Olyan, mint egy reklámarc! Nagyon szép vízimanó!!!

Annácska, Olgo, Angi - akkor kinézem a szimpiket és meghányjuk-vetjük a tutit, jó?

Tünde! Gyógymanók nektek! Azért adj hírt! :)

Ildi! Mi mennénk, de nem leszünk itthon... Ha valami csoda folytán mégis, akkor viszont tutira megyünk az építkezésre, de akkor jelzem előre.

Babetta! Mégegyszer hálás köszike a maiért!!!

Mamacka! Istenem, szegény picike! Imádkozunk érte. Áron szeme jobban van?

Puszi,

Melitta

Kép
nyf

Nancsi! Kitartás! Ha bemész oda, ahol a lencsédet szoktad venni és megmondod, hogy elszakadt, szerintem adnak neked egy darabot ingyen is, mert van tesztlencséjük. Vagy menj be és mondd meg, hogy szeretnél váltani, és adjon tesztcsomagot...

Lidke! Nem kerülöm ám a kérdésedet, csak nem írom tele a fórumot a kételyeimmel. Ha egyszer összefutunk, akkor elmesélem szívesen. De sok apró dologból tevődik össze, nem egy nagy félelemből.

Melitta

Kép
nyf

Kedves Boti,
boldog névnapot kívánunk Neked! Kép
angi79

Botinak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok

Hát csak most értem ide. :oops:
Vali kicsit lassú voltam ,mint a csiga. :wink:

Tünde
Nagyon sajnálom Bettinát. :(
Remélem nem lesz semmi komoly.

Anita
Olyan jó volt olvasni amit írttál, annyira kivehető, hogy heppy vagy. :D :D
Ezt a vérből állapították meg egyébként? :?:
Képet majd teszek fel.

Anna
Akkor én felfogadlak majd sofőrnek. :wink: :D
A kocsi már magától is ide talál hozzánk. :D

Eszti
Tesóm is most kapta meg 2 hete a yarist, feketét választott, és nagyon imádja. :)
Bár fele akkora lesz, mint a Hondád. Mikor is lesz a nagy nap??? :) Nagyon ügyi vagy, hogy minden készen áll az esküvőre. Munkával, hogy állsz???

Boscó
Nagyon fogok drukkolni. :)
Aztán gyere amilyen hamar, csak tudsz.

Mamacka
Most csinálnak Áronnak is allergia vizsgálatot?

Cory
Komolyan mondom nagyon király. :shock: :D :D Már Levire is ráférne, de én nem merek hozzá nyúlni, majd legközelebb viszem fodrászhoz, ha én is megyek.

Ildi most én se ígérem, mert szombaton megint árulom a ruhákat a börzén, :D aztán meg lehet, hogy megyünk Kistarcsai napokra.

Szóval tegnap járt nálunk Melitta és Zazi. :)
Csajok, Zazi nagyobb már Levinél is. :shock: :)
Nagyon szívesen, máskor is hívjál. :D Remélem, nem kapjátok el a köhögést.

Rólunk: Hát sajnos mi betegek vagyunk, :cry: illetve csak köhögünk, se, láz se semmi.
Másnak volt ilyen?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Botinak

Nagyon Boldog Névnapot kívánunk! :D :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X