Sziasztok
Én is bízom a Bergon babakocsiban, remélem bírja majd a strapát. Igaz, hogy a 36m2-ünkbe kissé nagyocska
, node sebaj. Ellesz a gangon
Ildi, úgy tűnik berendeztük a babaszobát végre
Ma hozták a még hiányzó bútorokat, holnap meg nekiállunk édesanyámmal a babaholmik kimosásának. Lerángattam ide szegénykémet
Mellesleg már össze is zörrentünk, mert nehezen viselem, ha nálam akar takarítani
Tök másképp csináljuk.
Nyilván fiatalabbnak néztek a kórházban
3 darab gyerkőc nem riasztó, inkább azon döbbenhetett meg, hogy 30 éves korodig “produkáltad” Őket
Ritka dolog ez már manapság asszem... (közben gördítettem tovább, és látom, hogy Szilbee is ezt írta
Nah, azé már nem törlöm ki
Mármint a szövegemet
)
Judit, megnéztem volna Gréti Cora-s jelenetét, édes lehetett
Én is kb. 25 fokig vagyok hitelesítve, nehezen tűröm a meleget. 35 fokban már nem tudok hova levetkőzni
Szilbee, szerintem a Hanna nagyon szép név! Egyéb ötlettel nem tudnék szolgálni, én mindig is Luca-mániás voltam
Katlina, jó masszívnak tűnik a kocsitok, és – nem mellesleg – jól is néz ki
Ildi, naon szarul tűröm a meleget, főleg, hogy fel akartam venni valamelyik tavalyi nyári ruhámat, és egy sem (!) jó rám! Még azok se, amik jó bővek voltak
Szóval farmerben kissé befülledtem
Olga, akartam már írni, csak még nem tettem
Balázs baba szerintem abszolút rád hasonlít, nem? Már csak azokból a képekből kiindulva, amin te is feltűnsz nagyobb darabokban
Egyébként irigylem a sörényedet
Voltam ma dokimnál, utoljára, már csak a kórházban lesz jelenésem ezentúl. KisLuca szépen növekszik, és MEGFORDULT
Ildi, hétfőn – ha még egyben lesztek... - nem mész NST-re? Mert én igen
Én is feliratozódtam végre
Szép estét mindenkinek
Judit