Halihó!
Én is beregisztárlom magam az új helyre még ma.
Köszönöm,hogy valaki szólt a Hippes kártyáról, mert én még a boritékot sem nyitottam ki,de tegnap beváltottam a 2. Sajna 3 csak holnap után lesz. És a DM-be is beregisztráltam magunkat, most május 31-ig meghosszabitották, minden 2006ban születette babóra
Én most csütörtökig vagyok itthon, aztán 30án jövünk vissza, kb 1 hétre, majd 22e körül.
Ha lesz egy kis időm, összeirom ha valakit érdekel, hogy repülővel való közlekedésnél mit szabad-mit nem, és hogyan lehet vinni fel a gépre dolgokat, mert azért a babásokkal rendesebbek.
Balázsnak nem volt csipőficama, csak éretlen volt, és két-három hónapig terpeszpelust kellett hordania, a nyakmerevsege miatt meg tornáztunk. Nagyon utáltuk, de most már minden 100%os.
Timie: Nem tudom mennyire "durva" a helyzet, hogy csak orvos tudja e tornáztatni, de mi úgy oldottuk meg, hogy 2 alakalommal megmutatta a gyógytornász hogy miket kell csinálni, és meddig naponta, és mi tornáztattuk, időnként kontroll, ahol látták, hogy javul. Igy sok pénzt sporoltunk meg, arról nem is beszélve, hogy akkor költöztünk ki, igy nem is volt rá mód, hogy elhordjam.
Viztéma: hát én kb 4 hónapos kora óta nem forralom, mivel kint amit ajánlottak nem szokták. (izvorul alb, ha valaki romániában járna
)
Itthon pedig nestle aquarellt használok, annak nincs mellékize, ha forralod.Én eléggé válogatós vagyok viz terén, ezért sorra kóstoltam a gyereknek a vizeket, meg úgy is, hogy tápszerrel milyen iz jön ki.
Az én tapasztalataim:
Nestél aquarell oké.
Óbudai: elmegy, pici mellékiz
Szentkirályi: oké
Teódóra: szörnyű mellékize van ha megmelegited.
Evian: oké
naturaqua: so-so
Ja és ha utazunk akkor általában a reptéren én is eviant veszek arra az útra, de előtte nem vezettem be itthon, mert elég húzós ára van, de eddig még megsem kottyant neki a keverés. Ha más országba mentünk akkor meg megnéztük,hogy a helyiek melyik vizet részesitik előnyben, mert általában az a legjobb, meg megnézem az összetételét, oszt annyi.
Tegnap, szegény anyukámnak jól beszólt egy anyuka, amikor etette a Bazsit egy hippes gyümivel, hogy ő bizony ilyet nem adott a gyerekének. Nagyon sajnálom hogy nem hallotam, mert éppen sorban álltam fagyiért meg tölcsérért a gyereknek, de ha hallom szerintem megtépem a csajt, mert már kezd elegem lenni az" én vagyok a tökéletes anya tipusú anyukákból", aki aztán nem rejti véka alá, hogy ő mit tesz meg mit nem, én meg mennyire felelőség hiányban szenvedek
.
Ja első rágni valónak én ajánlom a hagyományos csőrős tölcsért, olyan jól elmorzsolgatják, és nem fullaszt.mi a babapiskótával szenvedünk meg, mindig meg akar fulladni.
Repjegyfoglalással jól megszivtam, mert kétnap alatt drágább lett. kiderült minnél közelebb van az indulási időponthoz annál drágábbak a ktsek.
Tanuság: legközelebb apa időben döntse el mikor menjünk.
Melltartóvásárlás nálam kész horror.
Szerintem a gyerekeket megzavarja ez a hirtelen jött meleg, és azért nem akarnak aludni. Nálunk sem egyszerű az elalvás, de ha elaldut akkor már alszik éjjel. Csak ő is keresztbe fordul, meg melege van. De mire észreveszem hogy melege van, addigra úgy leizzadt,hogy nem merem kinyitni az ablakot.
Szálloda cime:
http://www.palace-heviz.hu/pages/hu/hotel.php
Pusz
Méri