Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem járt-e valaki ma városba, a cirókások állati jó családi délután csinálatak a békás szökökútnál, 2-6-ig bent voltunk a lányokkal nagyon élvezték, rakok fel pár képet. Kép Kép Kép Kép
borsika33

Kép Kép
borsika33

Helló lányok!

Kazi, dehogy untatsz bennünket a képekkel. Ilyen gyönyörű gyerekeket mindig szívesen nézegetünk! :D

Borsika, nagyon jók a képek. Mi csak a körhintát láttuk autóból. Egy napos rendezvény volt?

Seriff, milyen volt az utazás? Du. 2-kor láttam Hannát bicajozni a garázs előtt, Ti meg gondolom pakoltatok, nyitva volt a csomagtartó.

Lina, Lilike láz :(

Timci, ügyi vagy!

Délután lementünk a Tősbe, de ki sem szálltunk a kocsiból, olyan tömeg volt. Tovább mentünk Tiszakécskére és a kisvonat indulási helyétől elsétáltuk a strandra a sétányon. Nagyon klassz, útközben van egy játszótér is. Élveztünk mindannyian.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Dóra,
délután voltunk Kecskeméten az ügyeleten, mert már megint 39,9 volt Lili láza, és a kúp is csak olyan két óra alatt viszi le, szóval nagyon makacs. Igazából nincs baja, a Szász Katalin vizsgálta, szerinte visszajött a hugyúti, lecserélték az antibiotikumját, mert véleménye szerint kicsit mutálódott a baci, és most már ellenáll a Cedax-nak. Felhívtam a saját dokinkat is, megbeszéltem vele, hogy mi legyen, úgyhogy kedden újra vérvétel, pisi, szerdán vese UH. Hát sajnos ez van :(

Amúgy szép napunk volt, apu telkén sütögettünk barátokkal, majd teszek én is képet.

Borsika,
mikor álltam sorba a gyógyszertárnál, láttam, hogy van valami ott a szökőkútnál, de nem mentünk oda. Kutya ott volt a csomagtartóban, Lili a gyerekülésben...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina nagyon sajnálom szegény Lilikét :cry: ,hát gyógyuljon meg gyorsan!!

Pille bocs,de jót röhögtem ezen az "Élveztünk mindannyian",tudom rossz az,aki rosszra gondol :lol: .Nem sültetek meg,olyan meleg volt ma.

Borsika jók lettek a képek,milyen vállalkozószelleműek a lányok :) !Én még csak nem is hallottam,hogy lesz ilyen ma.

Lili én is szorítok nektek!

Geli köszi!

Timci nagy gratula a vizsgához!És jó készülődést!Ha megszültél ki fog neked segíteni,anyukád el tud jönni?

Kazi szépek ezek a csajszik!Nem is emlékszem,hogy újságoltad,hogy már így jár Lari,a kis ügyes!Lencike is egyre ügyesebb,bár még sok a seggre csüccs :D ,de tud már guggolni és guggolásból kapaszkodó nélkül felállni is.

Hajny,Anna átvészelte már a betegséget?

Cukker ma veletek futottunk össze a Holland faluban?Mert,ha igen ezermillió bocs,hogy csak utólag esett le :oops: .

Kép Kép

Kép
dettus

Csajok!

Köszönöm a gratulációkat... :oops: Végre felszusszanhatok,és a picire koncentrálhatok. :wink:

Borsika-nagyon aranyosak a képek.Sajna mi nagyon nem járunk ki a főtérre,igy sokmindenről lemaradok.Nincs kitől tájékozodjak,h.mikor mi történik,mert ha tudnám,BizIsten kimennék. 8)

Dora-igazad van.Mostmár csak a picikém van a központban afigyelem terén. :wink:

Pille-köszi... :oops:

ettus-köszi neked is a gratulát.Igen lesz segitégem.Jönnek a szüleim,ahogy bekerülök a korházba,és anyum kb.ül egy két hetet,attól függ,mennyit tud,és utána meg jön a nővérem,majd ha még szükségem lesz anyára,a nővérem hazamenetele után is,akkor visszajön. :oops: 8) Már alig várom.Nagyon hiányoznak!!!Már csak azért is várom,h.szüljek,h.végre lássam őket,pedig nincs egy hónapja,h.otthon voltam. :roll:
Ha itt vagyok,vágyok haza,ha otthon vagyok,vágyok ide.Sehogy se jó.

geli-sajnos nem az a feladat volt,amire számitottam,de szerencsére amit kaptam azt is tudtam,mert bemagoltam... :oops: Készi,h.szoritottál.Mikor futunk össze?A mai napon kivül persze...

lina,kazi,birolili-nektek is külön köszike!

hajni-neked is köszi,h.gondoltál rámm,mi a hejzet Annával?És mikor talizunk?

thymi-neked is köszi,és ugyanaz a kérdésem,mikor randizunk?

erszényesem-mi köt le téged annyira,h.olyan ritkán irogatsz?Téged mikor látlak már végre? :roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

huh :shock: Timci jó korán keltél....v rosszul van megint beállítva az időm?
Gyopi még mindig alszik :shock:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Köszi, lányok nagyon jól telt a hétvége, hatalmasakat ettünk, sétáltunk, aludtunk,és barátokkal beszélgettünk, hülyéskedtünk. Hannán kívül még 4 gyerkőc volt, 2 kisebb és 2 nagyobb, fiúk-lányok vegyesen. Gyönyörű idő volt, csak mindkét éjjel esett az eső úgy 20 percig, de ez csak a mi szalonnasütésünket zavarta meg rövid időre, de utána ott folytattuk,ahol abbahagytuk :lol: .

Timci, gratula a vizsgádhoz! Mikor lesz az államvizsga? Mi volt a mai UH-n, ctg-n?

Adrienn, sztem 2hetes átlagnak remek a 22 dkg hízás. Mennyivel is született Levi? Miért írod, h még mindig nincs 6kg? Tudom,nem vígasztal, de Hanna 6.5-7hónaposan érte el ezt a súlyt, ill. addigra duplázta meg a születési súlyát. A krumplitól és almától nem fog jobban hízni-sztem. Az nlc.hu -n van szoptatási tanácsadó, a mail-címe is ottvan sztem egy próbát megér :) !

Kazi, a képek most is nagyon jól sikerültek, Miri nagyon bájos a kalapban!

Lili, a Petőfi S u-n, a kispiachoz közel van ez a turi, árucsere pénteken, úgyhogy sztem szombaton vagy hétfőn érdemes még menni, gondolom a tömeget ekerülnéd. Ne aggódj nem lesz semmi baj Pocakkomával! Esetleg kontroll uh?(vagy Tankó?)

Pille, ahan akkortájt értünk haza, én bent pakoltam, férj kint, gyerek a motoron :wink: .

Lina, jobban van Lili?

Kép
seriff

Lili, Kazi
Pénteken megyek dokihoz. Akkor derül ki lehet-e baba v futok még egy-két kört azért h lehessen…
Csak egy bajom van, de az elég nagy. Nem tudom Gyopit hova teszem amíg dokinál vagyok. Anyósomék elutaznak Erdélybe 5 napra, apa meg este 8-ig melózik.

Kazi
Nagyon tündérik a lányok. Azt akartam már kérdezni h kinek vörös a haja a családban? Úgy láttam h neked szőke (festett mondjuk), a férjednek meg sötétbarna.

Borsika
Szupik a képek! Látszik h jól érzik magukat. Biztos jó buli volt. Kár h nem tudtam róla…

Lina
Sajnálom h ennyire makacs nálatok is ez a húgyúti…mi volt amikor 3 hétig antibiotikumoztunk (cserélgetve) Hova mentek UH-ra? Bán dokihoz?

Közben Gyopi felkelt. Fél 9 előtt pár perccel… soha nem aludt még eddig.

Kép
Kép
Kép
thymi

Lili alszik, én meg gyorsan készülök a tanfolyamomra...

Csak gyorsan pár sorra...
Úgy néz ki, bonyolódik az életünk, ugye tegnap ügyeleten voltunk, ott lecserélték Lili antibiotikumját 6 hét Cedax után Cefzilre. Megbeszéltük a saját dokinkkal, hogy ma megyünk vissza, hogy mivel makacs láza van, kapunk újra vér meg vizelet beutalókat. Eddig ok is lett volna, csak Lili reggelre egyadta kiütés lett, tetőtöl talpig. Szóval mindent bekavart, mert ugye lehet attól, hogy tegnap napon voltunk, lehet, hogy háromnapos láza van, és a negyedik napon ugye itt vannak a kiütések, de sajnos nem lehet kizárni, hogy allergiás lett a Cefzilre, úgyhogy 2000 Ft ment a kukába, mától új ab-t kapott.
Viszont ha kiújult a hugyúti kezelés mellett, ami holnap a vérvételből meg az UH-ból kiderül, akkor menni kell kórházba komolyabb kivizsgálásra, és a doki azt mondta, hogy rögtön Heim Pál, vagy Szeged, vagy Pécs, tehát ami komolyabb gyerekcentrum. Mondtam, hogy ha lehet, akkor Heim Pál, úgyis pesti lakcímem van, meg ott ha kell, apa le tud váltani néha egy kicsit.
Mondjuk a doki még mindig abban bízik, hogy nem újulhatott ki a hugyúti, csak valami makacsabb vírusfertőzés. Legalább mára már az orra folyik (fura, de örülök neki). Éjszaka pocsék volt, magán kívül üvöltött Lili, fel kellett kapcsolni a villanyokat, szinte semmit nem aludt, ja és tegnap óra enni sem hajlandó. Hát röviden, vagyis hosszan :D ennyi.
Na tényleg készülődöm...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
nagyon sajnálom a káváriátokat :(. A pisi vizsgálatot sürgessétek, mert ha visszajött, akkor gyorsan tudtok lépni, ha nem, akkor meg meg lehet nyugodni. hogy csak valami vírus. Nekünk a Suprax jött be nagyon, két hónapig azt szedte E., nem volt gond vele. Egyébként ma is lázas? Hát nektek sem egyszerű....

Ser,
de klassz lehetett nektek, az a vidék egyszerűen gyönyörű! Lesz holnap torta Hannának? Ki csinálja, milyen lesz?

Pille,
még régebben kérdezted, Milán az Aranykapu oviba jár, a Mikszáth K. körútra.

Kazi, borsika,
nagyon jók a képek.

Timci,
gratula, akkor végre lehet, készülni, pakolni a kórházi cuccot, most már tényleg jöhet a baba bármikor.

Tegnap mi is kirándultunk, Visegrádon, Szentendrén voltunk. Egy tipp, ha valaki arra akar kirándulni hétvégén, akkor vasárnap menjetek, mert minden vasárnap családi nap van, a családok ingyen mehetnek be a fellegvárba. Nem mindegy, mert nekünk ötünknek 4200 ft. lett volna a belépő :shock: . Nem tudtuk előre, de nagyon jól esett :lol: .

Minden kis betegnek jobbulást!
balim

Balim,
ma már csak olyan 38 körüli láza volt Lilinek, nem az a magas. Nálunk eddig a Cedax-szal sem volt semmi baj, most Summetrolim-ot kapott. Ugye az a nyíves ANTSZ csak három hatóanyagra nézte anno a bacit, így nincs sok választása a dokinak. Holnap megyünk laborba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nagyon sjanálom! :( Szegényke. Reméljük nem a húgyúti jött vissza.....

Borsika, mi is voltunk ott egy picit, de ezren voltak, én meg nem szeretem a tömeget. Nagyon klassz dolgok voltak. :)

Thymi, szorítok! Neked sem egyszerű megoldanod, látom a gyerekpásztor találást......

Dóra, ti is szép neveket választottatok ám, csak még nem írtam. :roll: :wink:

Dettus, de ügyes Lencsike! :) Én is úgy örültem, mikor guggolásból simán felállt, és nem borult el Zsófi. :)

Kazi, anniyra szépek ezek a lányok! :) Lari a kerek kis pofijával!.... :) :D Nem tudom még igazából mi lesz, ha tényleg szúrni kell. Apa vszínűleg nem engedné, h. hazamenjek.... majd ezen még ráérek gondolkozni.

Ser, örülök, h. jól telt a hétvégétek! :) Kontroll uh? dokim azt mondta, az uh csak 70%. Nem pontos. Ha a véreredmény sem anniyra jó, akkor kell szúrás. Majd szerdán kiderül. De csak akkor lennénk nyugodtak, ha a szúrás is azt mutatja: minden rendben van. Tudom, h. a kockázata nagy......

Ma is jó meleg van ám. Szegény Zsófi sírt mikor beraktam a meleg autóba. :(

:!: :!: :!: Szeretném kikérni a vélemyényeteket a 3kerekű bicikliről. Szerintetek érdemes venni? Holnap lesz Zsófi névnapja és ez lenne az ajándék, csak nem tudom érdemes-e..... :!: :!: :!:
birolili

Sziasztok!

Lili
szerintem jó ötlet a 3 kerekü bicó,a böliben naon szereti Anna használni.Szívesebben mint a 4 kereküjét.De hát mindenki mást szeret.

Kazi
szépek a lányok,én szívesen nézek minden gyerek fotót,kis helyesek.
Én sem emlékszem hogy írtad volna hogy elindult a picurka.De lehet csak átsiklottam felette?

Borsika
kár hogy nem tudtam hogy van bent ilyen,zavaly az Auchannál volt hasonló,Anna alig akart kiszállni belöle.Ezek muris játékok,még én is élvezem.
Jók a fotók.

Pille
jó nagyot sétáltatok,bírták a gyerekek is?Gondolom jól elfáradtak.

Lina
sajnálom azt a makacs betegséget nálatok,hát naon nem akar múlni.Gyors gyógyulást.

Timci
Anna már jól van,kutya baja.Ma délelött lementünk az udvarba játszani a gyerekekkel.Pancsiztak és meztelen rohangált,naon élvezte.Alig lehetett felhozni negyed egykor.Gyors fürdés,ebéd,és bedölt aludni.Isteni meleg van ma is.

Dettus
hogy vagy?Nincsenek görcseid?Hátha sikerült a robbantás.

Balim
de jó hogy mondtad ezt a Visegrádot.Pünkösdkor szeretném apát kimozdítani valahová,lehet elcsalom oda.Fürdö lehetöség is van arra gondolom.Ti hol szálltatok meg?Fotót is raksz fel?

Ser
jó dolgotok volt ,gondolom Hanna elvolna mindig ilyen gyerektársasággal.

Erszényes
mikor billiárdozzunk?Még apa is szívesen csatlakozna,de mondtam hogy miénk lesz az este.Nektek hogy sikerült a szombat este?

Thymi
kitartás,összejön az ám!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Az NST eredményem jó.Az Uh-s meg:

Fejvégű fekvés,ami a legfontosabb...

BPD: 93mm
AC: 339 mm
FL: 72 mm
HC: 352 mm
OFD: 12o mm
Súlya: 33o9 g
Hum: 61 mm

Minden a hején van és egészséges.Ami a fontos.
Kiváncsi lennék,h.mekkora Cm-ben,de sajna nem tudták megmondani.

Borsika-Örök hálám,amit ma értem tettél!!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajni- na annak nagyon örülök,h.Annáanak semmi baja.Hála Istennek!
Huh,nagyon meleg volt,azt hittem meghalok hazafele akoházból a kocsiba.Főleg,h. a napon állt 1 órát,mig végeztem. :?

balim-köszi a gartulát!!! Igen mostár telyes gőzzel jöhet a kis jövevényke. :wink:

Seriff-neked is. :wink:

Thymi- :lol: ,nem nem,jó az időd,én kelek minden nap ilyen korán,mert mindig fölkelek,mikor attila megy a melóba.Tudod...elbucsúzunk egymástól... :oops: 8) :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Thymi-mikor kell menned a dokihoz? Én szivesen vigyázok rá,ha gondolod. :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lili, mindjárt írok pü-t.

Timci, Atticy nem áll, hanem "összegörnyedve ül" a pocakodban, ezért nem lehet tudni,h hány cm-s.De a súlybecslés alapján szép nagy baba :) .

Balim, a tortához hozzá kéne látnom, az íze mindegy, csak kívül legyen csoki :lol: ...

Lina, sajnálom, cefzil vagy cedax sztem allergia szempontjából mindegy,mindkettő uabba a csoportba tartozik. Reméljük tényleg egy makacs vírus "csak"!

Kép
seriff

seriff-tudom,h.a picikém,hogyan hejezkedik el a pocakban,de az az érdekes,hogy máshol már meg tudják ebbe a korba állapitani a nagyságát. :wink:
Azt mondta a doki is,h.a test méreteimhez képest jó nagy baba lesz.Hála az Istennek,h.ép és egészséges.A többi nem is nagyon érdekel.A lnyeg,h.hamarosan simogathatom és dajkélhatom.Már alig várom.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timcike, sztem nem szokták a hosszt nézegetni UH-n. Az a lényeg, hogy megfordult. Hú, én ilyenkor már majdnem szültem. Nagyon a finisben vagy. :D

Dettus. Jajjjj, te kis hungut! :lol: Nem sültünk meg, du. 4-kor indultunk csak. Pont jó volt sétálni. Milyen volt a zúzás? Fájdalom? Bent kellett maradnod kicsit?

Lina, drukkolok, hogy ne hugyúti legyen!

Balim, köszi, hogy nem felejtetted el. Visegrádi infót is köszi. Gyerekek meggyógyultak?

Seriff, örülök, hogy jól telt a hétvége. Gondoltam rátok, nehogy essen az eső.

Hajni, a gyerekek nagyon élvezték, Orsi is legtöbbet gyalogolt, alig volt kézben. Így viszont nagyon lassan haladtunk :)

pillle

pille-már nagyon igen...alig várom már,h.kezembe foghassam.És boldog vagyok,h.a hején van végre.De rengeteget mozog,üt ver... :lol:
Anyum meg már szeretné,ha a héten megszületne,meg mindenki aki közel áll hozzám. :lol: Én meg még legszivesebben várnék egy hetet...szeretném még élvezni. 8)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Thymi-most nézem neked még egy vonalzód van???? Talán baba készül?Ne csináld... :D Mikor lehet gratulálni? :roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nagyon élvezték a lányok csak sajna egy napos volt. az iskolába kapták a lányok a szórólapot, én se tudtam ók voltak az ötelt adók, de nagyon jü volt. maradtunk volna tovább ha manem lett volna suli.
ma megvolt az anyáknapja is, nagyon édesek voltak. Na meg voltunk A Nádudvari fő-nál is, a Kristinek megint közép fül gyulladása van, Semmi elpjele nem volt csak az éjjel fájlalta a fülét. De hurut. se láz se semmi, a múltkori óta nem volt beteg, még nem is köhintett, én ezt értem a dokinéni azt mindat lehet hogy hogy tubus lesz belőle.

Timci
Szivesen máskor is!
borsika33

Pár anyáknapi kép

Kép Kép Kép
borsika33

Sziasztok!

Borsika
jaj szegény kislány,ez nem jól hangzik.Olyan vacak dolog az a fülfájás.Mihamarabbi gyógyulást.

Lina
hogy van Lilike?Láz van még mindig?

Nyhk
jó volt veletek talizni személyesen is,szépek vagytok naon!Remélem talizunk hamarosan több idöre is.

Pille
az szép ám hogy Orsi is sokat sétált,élvezte az tutti.Anna egy idö után már kéredzkedik felfelé.

Timci
nem lesz kis fiad,hanem nagy!Holnap délelött lehet felugrunk Annával.

Erszényes
Hol vagy?Mi van veled?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Borsika
nagyon szép volt a kislányod.Pityeregtél?Én voltam pénteken unokaöcsém anyáknapjáján és el is érzékenyültem töle.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Borsika de aranyos a lányod :) !Ő volt ilyen bátor vagy mindenki egyedül is mondott verset?

Timci helyes,jó kisfiú Atticy,hogy befordult :) !Jó pihengetést még erre a ki tudja hány napra :wink: .

Seriff de jó lehetett nektek,képeket teszel?Na,meg majd a kis ünnepeltről is.Jó tortasütést :) !

Pille hát olyan kellemetlenül volt rossz,alig vártam,hogy vége legyen,de hát sajna te is pontosan tudod.Nem kellett maradnom,de ágy sem lett volna.Te mikor mész dokihoz?

Hajny köszi jól vagyok,de lehet,hogy éppen ez a baj,azért optimista vagyok :) .Jó,hogy Anna már okés.

És képzeljétek ma megszületett a barátnőmék kislánya,Kinga,úgy örülök nekik :D !Ki hogy bírja ezt a dög meleget,nálunk már ment a klíma ezerrel.

Kép Kép

Kép
dettus

Hajni

Igen oda volt készítve a zsepi kellet is.

Dettus

Nem csak verset mondott, ő volt a narrátor, ( ő igy mondta és ki kérte magának) de nagy részt egyszerre mondták, ő nagyon profi mert mindig indul mese mondón, versmondón, meg szépkiejtés versenyeken és elég ügyi.
borsika33

Lina
Úgy sajnálom, hogy megint kezdődik a kalváriátok ezzel a húgyutival... Remélem megtalálják a jó gyógyit és ha be kell feküdnötök, akkor se sok időre!

Timci
Gratulálok a vizsgádhoz! Már csak 13 nap? Felugranék hozzád Nándival. Holnap vagy holnap után? Mit szólnál hozzá?

Borsika
Nagyon ügyi a lányod! :D :D :D

Dettus
De jó hogy jobban vagy! Mikor jöttök ki hozzánk Lencsikével?

A mai meleg nem viselt meg titeket? Nándi kicsit nyugi volt!

KépKép
kattic

Sziasztok!

Ser
Nagyon boldog szülinapot kívánok Hannának,jó sütést neked,sok ajándékot a kislánynak.Meg minden szépet-jót!

Dettus
gratula a barátnödnek,lehet babáznod,bár nem a sajátod.
Mi bírjuk a meleget Annával,borzasztó meleg pártiak vaunk.

Borsika
nem baj,én is érzékeny vaok,ha nem is mutatom.De ezek más dolgok,nem is tom leírni mit érzek ilyenkor.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana
kellenek akkor a C&A kuponok?Szívesen odaadom.Hogy vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Az elöb megirtam a mondokámat,és tessék...Sehol semmi! :evil:
Na kezdem elölről...

borsika-tiszta anyja lánya a kiscsaj. :wink: Hát mire a kis manóm odanő,szerintem nekem nem is lesz elég egy zsepi. :roll: :oops: Én nagyon el tudok érzékenyülni bármin.
Hát az a fránya középfülgyulladás,nem kivánom a legrosszabb ellenségemnek sem.Nekem is volt a légkondi miadt,azóta kiiktattam az
életemből,mindenik fajtáját neki.Nagyon szenvedtem vele.Kivánok mielőbbi gyógyulást neki! :wink:

Hajni-várunk akkor 9 kor! :wink:

Dettus-hát,köszike,én is szeretném tudni már,h.még mennyi van hátra a szülésig,hisz eléggé izgatott vagyok... :roll: Várom,h.lássam már a tündérkémet,de viszont mikor belegondolok a szülésbe,kicsit meghátrálok,és azt mondommaradjon még kicsit a pocakban... :lol:

Kattic-hu,de jó!Nagyon örülök,gyertek,de holnap,jó?Mert ma zsufolt napom lesz.Jön Ági a picivel,meg Hajni.Végre csajozhatok!!!!Olyan boldog vagyok.Már annyira hiányzott!!! 8) Reggel 9-re mennem kell ide a szomszéd blokba a védönömhöz,mert ki akar irni valamiket a kicsi manómnak,és be akar mutatni a dokinőnek,de szerintem 1 óra max és itthon is vagyok,ughogy ha neked igy megfelel nagyon szivesen látlak benneteket holnap!!!De nehogy otthongyad a kis drágát! :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajny, köszi nagyon kedves vagy!

Borsika, betegséget sajnálom, a képek nagyon jók, az Anyák napiak és a Fő tériek is!

Dettus, hát a helyzet az,h én nem fotóztam, de majd kapunk képeket a többiektől.

Lili, Zsófinak Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Nana, hogy vagytok? Hasmenés?

Balim, mostmár legközeleb ne csak integess abból a nagy autóból,hanem kanyarodjatok is ide! Jól vagytok?

Kép
seriff

Sziasztok!

Hannának Nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánunk!!Jó ünneplést és szép napot nektek!

Zsófinak pedig Nagyon Boldog Névnapot !!!Nektek is legyen szép a napotok!

Képeket pedig kérünk mindkettő leányzóról :D !

Hajny köszi,bár nem lesz egyszerű a babázás,mivel ők veszprémiek :) .

Kattic majd hívlak akkor,hogy mikor lenne jó,oké?Jól van a kis konnektorszerelő is?

Borsika hű nagyon ügyi lányod van!

Szegény Lencusnak tiszta véraláfutás,ahol tör át a rágófoga,de olyan kis ügyes,elég jól viseli :) .

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Hanna-Mannának nagyon boldog születésnapot kívánunk! Legyen olyan boldog egész életében, mint az első kettőben volt! :)

Zsófi-cicának boldogságos névnapot, minden szépet és jót!
Kép

pillle

Hannának nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Zsófinak pedig nagyon boldog névnapot!

Ser,
az a baj, hogy a srácok ilyenkor már nagyon mennének haza, tegnap uszi után voltunk, Milán szelte a habokat. Nem is olyan nagy az az autó mikor mind az öten beleülünk és berakjuk a csomagokat :wink: :roll: .
balim

Lina,
hogy van Lili? Pisi sikerült? Láz?

Hajni,
nagyon szép arra, és sok a látnivaló. Mi nem aludtunk sehol, csak vasárnap kirándultunk. Meg tudjátok nézni a várat, Visegrádot, tudtok bobozni, a Mogyoróhegyen van nagy játszótér, egy kis vadaspark (bár nem sok állatot láttunk :shock: ), Leányfalun pedig klassz strand. Közvetlen az út mellett. Nem lehet eltéveszteni.
balim

Borsika,
nagyon szép és ügyes a kislányod! Annyira sajnálom ezt a fülbetegséget :(. Marciéknál ma lesz anyák napja. Holnapután meg osztálykirándulunk :).

Ser,
köszi, jól vagyunk, úgy néz ki , hogy E. nem kapta el Marcitól a torokgyuszit. Továbbra is sokat eszik, csak pár napja nem akar elaludni, rendesen dacol :lol:.
balim

kattic-sajnálattal kell közölnöm,h.sajnos holnap se lehet,mert közbejött valami... :oops: De csütörtökön jöhettek,ha nem gond. :roll: Na?Mit szolsz? :roll:

Zsoficinek-sok boldog névnapot!!!

Hannáanak-sok boldog születésnapot!!!!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Hannusnak Boldog Szülinapot!!!!!!

Zsófit pedig névnapja alkalmából köszüntjük!!!!!!
kazi

Sziasztok!

Lili
Zsófinak névnapja alkalmából sok minden szépet,boldog napot,hisz ma mindenki rá gondol.

Lányok,tud valaki egy jó szájsebészt ajánlani?Ha fájni fog a bölcsességfogam akkor sajnos hozzá kell fordulnom mert lefelé nö,így a dokinöm nem tudja kivenni,nemhogy betömni.Sajnos ez az egy így nö.Köszi elöre is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Seriff,
nagyon sok boldog szülinapot kívánok Hannának!!!

A doki is mondta, hogy a Cedax meg a Cefzil majdnem ugyanaz (a nevéből én is rájöttem :D ), csak azt mondta, más a vivőanyag, meg egyéb összetevők, lehet, hogy az a gond. Ő sem biztos benne, hogy a Cefzil a ludas a kiütésekben, de mivel este kapott először életében, reggelre meg tiszta kiütés lett Lili, nem tudta kizárni, és inkább váltott.
Amúgy ab váltás után megszűnt a láz, és semmi gond, szóval gyanús ez a hugyúti. Holnapra lesz véreredmény. Az UH eredményt azonnal megkapjuk? (Már nem fogom olvasni addig...)

Balim,
nagy nehezen sikerült a pisi, mi már bilibe vesszük, sokat ült rajta, de csak jött. Két napja nem evett, gondolom amit ivott, az hasznosult másutt. Ma már pár falat van benne. Vére szegénynek alig jött kétszer kellett szurni, pedig Saci néni nagyon ügyes.

Lili,
Zsófinak sok boldog névnapot kívánunk!!!

Borsika,
nem is tudom velem mi lesz anyák napján, ma attól lettem teljesen odáig, hogy ellökték Lilit angolon, és olyan édes volt, ahogy nem sírt, csak látszott rajta, hogy nagyon rosszul esett neki, görbült le a szája, és olyan édes volt, nekem meg kicsordult a könnyem...a végén azért ő is eldöntötte, hogy csak sír egy kicsit :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok :)

Seriff
Hannácskának millió puszi 2.szülinapja alkalmából :)

Lili
Zsófi ciciát is isten éltesse :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff,

Hannának nagyon sok boldog szülinapot!
Kép

Lili,
Zsófinak nagyon sok boldog névnapot!
Kép

Kép

Kép
nyhk

Roz,Lina, Kazi, Timci, Balim, Pille, Dettus köszi a köszöntést!

Balim, pedig még múltkor írtad,h 3órákat alszik délben Eszter...Hanna sem alszik ma-igaz ezt hajtogatta napok óta, hogyha szülinapom lesz,akkor nem alszok délután :roll: :roll: ...

Kép
seriff

Ser,
de édes a kis szülinapos :). Igen, az elmúlt két hétben nagyon jó dolgom volt ezekkel a háromórás alvásokkal, de erre E. is rájött és most megint keveset alszik és ráadásul nehezen is alszik el. Nehogy már anyának jó legyen :lol: .

Lina,
nem tudom mi lehet ez nálatok, de kíváncsi vagyok. Holnapra lesz eredmény? Az uh-t azonnal megkapjátok, szerintem. Most mentek?
balim

Kép ez tegnap készült délután

Ez pedig ma: Kép

Kép
seriff

Balim,
nem, holnap reggel megyünk 9-re. A dokink azt javasolta, hogy menjünk együtt a vérvétellel mind a kettőre holnap, de inkább kettészedtem, egy napra egy ordítás elég. Szóval holnap reggel megyünk. Feküdni kell? Mert abból nagy ordítás lesz...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok!
Tudtok segíteni abban, hogy 12 hetes UH-ra azon a papíron kívül, amit a Szabó G. adott, kell még vmi? Mert mintha mondott volna még vmit...Az is furi, hogy ráírta a pontos időpontot is, de ő ezt a magánrendelőből honnan látja, hogy én pl. fél 1-re menjek...szóval nem értem én ezt..

Kép
kkriszti77

Sziasztok!

Lili
Zsófi cicának nagyon boldogságos névnapot! :D

SEriff
Képek szuperek!:)
Hanna gyönyörű! :D és jól látom hogy hátul nagyon szöszi? A nap?
Pü-t megkaptad? :wink:
Tortáját nagyon megkívántam :oops: :D

Lina
Szegény kis Lili. :cry:

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?