Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Andi ne parázz a szüléstől! És főleg ne olvass és nézegess semmi ilyesmit. Legalábbis szerintem, mert ha nem olyan, mint amire gondol az ember, akkor csak feleslegesen stresszeli magát. Minden úgy lesz, ahogy az a legjobb. Erre kell gondolni.

Igaz, nálunk olyan gyorsan történt minden, hogy nem is volt időm belegondolni mi is történik. És ezt egy kicsit sajnálom. Ezért is gondolom, hogy tök jó Nikinek, hogy ilyen korán tudja, mikor érkezik Emmácska. Fel tud készülni. Én meg nem is mertem a szülésre gondolni. Pedig fontos, hogy felkészüljön az ember, hogy pedig szülni fogunk. És ez csodás érzés, nem pánik keltő!!! :lol: :lol: CSODÁS MINDEN PILLANATA!!!!!!

És utánna is! :wink:

Kép

Kép
b79andi

Fatima, Andi, nagyon csini, helyes kismamik vagytok!!!! :lol: :lol: :lol:
Andi, szerintem sokunkban volt egy kis félsz is a szüléstől, de meglátod minden ok lesz! Szerintem ez ilyenkor természetes, az ember fél egy picit az ismeretlentől! Drukk hegyek mennek Neked is!!! :)

Mlandi, én vinnék a helyedben, akár bepantent, jobb, mint kérni mindig, szerintem :)

Andi, pici Maja első utazása izgi lehetett, pici cukorfalat :) :)

Viki, tejcivel kapcsolatosan írtam!

puszi Nektek!
mangó

Sziasztok!

Látom, jó nagy nyüzsi volt itt ezen a szép 7végén, nem győzöm visszaolvasni! A babások biztos jókat sétáltak ilyen időben!

Andi, Fatima nagyon csinik vagytok!

Andi, ha belegondolok a szülésbe úgy igazán, akkor én is beijedek, de azzal bíztatom magam, amit mindenki mond: hogy bármennyire fog is fájni az a néhány óra, amint a kezembe adják a kislányomat, elfelejtem az egészet!!!!! :wink:

Holnap jön valaki tanfolyamra, vagy csak én nem "jártam ki" még a sulit??

Majd még benézek, most megyek teregetni, meg fodrászhoz!

Pusza

Zsu
svs

Zsu, én már nem megyek, már kijártam. Meg Fatima is.
De Andi még nem.

Kép
niki30

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dícséretet! :)

Andi! - Apa tutitra büszke a feleségére! Lehet, hogy pont azért nem akarta a fotókat, hogy más ne is lásson, csak Ő! :) Na ez vicc volt... :lol: :wink: :lol:

Képzeljétek! Bejelentkeztem az első CTG-e! Jövő héten hétfőn megyek. Nagyon izgi! :)

Zsu! - Asszem én a jövő héten megyek felkészítőre. Akkor lesz a "hazamenetel, első napok otthon" témakör. És ha tudok, akkor még utána való héten is megyek, mert a legfontosabbat még nem hallottam: a "szülés, vajúdás" témakört.

Niki!- Hogysmint? Képzeld! Folyton rád gondolok! El sem hiszem, hogy a jövő héten meg lesz Emma. Feri mit szól???? :)

fatima

Sziasztok kismamak, anyucik, pocaklakok es babucik :D

mindenkinek egy csodaszep napot kivanok :D

nekem ma reggel minden bal-ul kezdödött...egesz 7vegen uton voltunk, nem volt idö otthon semmire, nem szaradtak meg a kismamanacijaim ma reggelre..es fel kellett venem reggel egy kosztüm nacit, amit mar alig birok összeszerkeszteni magamon, es a buszon meg a metroban komolyan mondom, majdnem elpityeredtem, hogy ma mindenki azt fogja gondolni rolam, hogy ´de jol lakott´... :( , mert ugye nincs kiirva a homlokomra, hogy babat varok..engem ez megvisel lelkileg lanyok, nem hisztizek, csak elmeselem nektek..ti is ateltetek ezt vagy csak en tulzom el? :shock: mert en nagyon büszke kismama vagyok, csak ez a hizas dolog...alig varom, hogy oriasi pocim legyen, mert ugyebar akkor mutogatni is lehet :D ... ma kicsit labilis vagyok, de majd helyrerazodom..igerem :D

egyebkent a fajfajasom-mivel kerdeztetek is :D -javuloban van, lekopogom, hogy azota migrenszerü fejfajasom nem volt, ma reggel szedültem picit, de mar el is mult!

kicsit nehezen viselem a meleget, allandoan valami vizparton üldögelnek :D

nagyon szepek az uj kepek, mindenki nagyon aranyos, csinos es szimpi :D

holnaputan afp vizsgalat es ultrahang, vegre lathatom a minikemet, alig varom mar :D

na kezdek melozni, de benezek meg biztos, vigyazzatok magatokra!ja, kepzeljetek a baratom a minikenkkel almodott tegnap, hogy bepelenkazta stb. es ö is kislanynak almodta meg...varazslatos erzes volt hallani, ahogy elmeselte ezt..olyan jo, hogy mellettem all :D

pusszancs
Vendég

Fatima, tényleg, el is felejtettem, h. Neked néhány előadás kimaradt.
Jah, hát a vajúdás, szülést azért érdemes meghallgatnod.

Hát már nagyon várjuk Emmát. Bár még számunkra is hihetetlen.
Tegnap este, hogy ilyen nagyon meleg volt, felvetettem, hogy lehetne majd nyári estéken, sötétben sétálgatni, aztán eszembe jutott, hogy dehogy lehet, hiszen Emma már itt lesz és ő ilyenkor már rég szundizni fog. Hozzá kell szoknia az embernek, hogy sok dolog már nem úgy lesz, mint azelőtt.
Jövő hét szerda lesz az az este/éjszaka, amit utoljára kettesben fogunk tölteni. Nah, akkor lehet, hogy csinálunk egy nagy esti sétát, meg valamivel meglepem apát. Bár tudom, hogy meccs lesz, mert hívták meccset nézni, dehát mondta, hogy ő nem megy, hiszen az utolsó estét mégis csak velem tölti...

Evu!

Nyugodj meg, lassan eljön az az idő, amikor látszódni fog a pocid. Légy türelmes! Tudom, ezt mindannyian úgy várjuk/vártuk!
Én is fel tudtam magam bosszantani, ha nem száradt meg a nacim....megértelek.

Tényleg, Neked most lesz afp-d. Nah majd az eredményt kérjük szépen. Bár az egy-két hét.
:roll:

Kép
niki30

Evu, hoppá, álom!
Kislányt álmodott párod? Nah!
Én is megálmodtam, hogy kislányunk lesz.
Ez annyira fantasztikus szerintem. Azóta persze már többször is álmodtam Emmával.
De hogy a párod álmodott vele, ez még különlegesebb! Ezek szerint ő is borzasztóan várja.

Kép
niki30

Niki!

igen, megnyugszom..csak jo volt itt ezt kiirni magambol :D köszönöm a nyugtato szavakat!!

igerem, közlöm majd az eredmenyt :)

szerintem is nagyon varja mar, es tenyleg igazan különleges volt, hogy almodott vele, es milyen izgatottan meselte, hogy pelenkazta, dedelgette a kis babunkat :D teljesen elerzekenyültem..

Niki, remelem jol vagy...telik nagyon az idö..olyan izgalmas!!! :D
Vendég

Niki! - Ja! Tudod, hogy 1-2 előadásra nekem nem sikerült elmennem. :(
Remélem még el tudok billegni 2 hét múlva a legfontosabb témára. :)

Tök jó, hogy már így készülődtök!

Tegnap én is "beindultam" és elkészítettem Tarek ágyát. Már össze volt szerelve, csak nem volt benne semmi. Eddig nem akartam, mondván, hogy mire megérkezik, addigra tiszta por lesz a tisztára mosott és vasalt ágynemű + lepedő. De nem bírtam tovább!!! :oops:
Annyira vágytam én is arra, hogy lássam a gyönyörűre elkészített kis "sarkot", ahol aludni fog az én kis picinyem! :) Aztán szépen bepakoltam Tarek 3 fiókos kis-szekrényébe. Alulra a popsitörlőket, középre a pelusokat, legfelülre meg az apróságot pl. cumisüveg, lázmérő stb. A tetején lesznek mahd a mindennapi dolgok pl. vatta, alkohol, popsikrém stb.

És képzeljétek! Gyakoroltam!!!! :) Van egy kb újszülött nagyságú vízilovam (plüss), amit beraktam a pólyába és kipróbáltam, hogy milyen lesz majd tartani a kezemben! :) Aztán be is pelenkáztam a vízilovat! Salim kissé furán nézett rám, de aztán ő is kipróbálta, hogy vajon milyen érzés lesz majd fogni a babánkat.
Már ez is csodálatos volt! Hát még milyen lesz, ha tarek lesz a kezünkben! :P :D :P

Ja! Még csak annyit Niki! Óvatosan az utsó együtt töltött estével. Nehogy hamarabb kelljen bemenni a kórházba... :wink: :oops: :D :wink:

fatima

Fatima, olyan jo volt ezt olvasni, hogy ilyen lelkesen keszülödsz!! :D

biztosan nagy mar izgalom otthon :D
Vendég

Szép Jó Reggelt!

mlAndi: Tényleg ne félj a szüléstől! Gondolj arra, hogy a kilenc hónaphoz képest az a pár óra nagyon hamar el fog röppeni. Én a hat órát kb. egynek érzékeltem és a fájdalom eltörpült amellett, hogy tudtam már nincs sok és kibújok a kicsink! A kórházban pedig minden percben biztonságban vagytok, a szülésznők profik és a dokik is. Utólag csak mosolyogsz majd, hogy mitől is tartottál hidd el.

Evu: Szerintem látszik a pocak alakján, hogy baba van benn és főleg ha simogatod és védőleg fogod a tömegben, nehogy valaki nekimenjen. Lényeg, hogy mosolyogj és légy jó kedvű!! Most ne érdekeljen, hogy mások mit gondolnak, emiatt ne romoljon el a napod! A képek alapján amúgy is tök csini vagy, nem hiszem hogy bárki azt hinné, hogy hájas vagy, sőt mivel máshol nincs semmi felesleg talán rögtön rájön mindenki....

Fatima: Tényleg, ha ezek a rossz képek, akkor milyenek a jók?? :-)

b79Andi: De jó, hogy Maja jól bírja az utazást! Tudod mit? Igazából nem is bánom ezt a sok evést, mert ezt előre tudtuk. Az első pár hónapban csak az övék vagyunk minden percben! Igazából miatta van csak az aggódás, hogy tudjam eleget kapott, de a többi anyuka már szerencsére megnyugtatott. Ja és lám még netezni is jut időnk :-)

Puszi Mindenkinek!
Beni felébredt kezdődik a teljes napos anyaügyelet :-)

Kép
viky30

Köszönöm Viky!

mar tenyleg jobban vagyok, valszeg a hormonok tancoltak ma az idegeimen... :D

megprobalok csak minire koncentralni, es kizarom a külvilagot...

köszi lanyok :D
Vendég

Fatima, hát elhiszem, hogy nem bírtad már ki, hogy ne rendezkedj!
Ezen én is gondokodtam, hogy ha most mindent bekészítek, május 26.áig beporosodik... :roll:
Egy ötlet, takard le addig valamivel.
Szóval a vizilóval gyakoroltatok, nem semmi! :D :D :D
Még be is pelusoztad? Háhhhh :lol: Tök jó!
Elpazaroltál egy jó kis pelenkát:)

Jah, az utolsó estén semmi szexeset nem terveztem, ááááá. Gyerekek eszembe sem jut. Pedig párom már nagyon kész lehet...dehát muszáj most neki is türelmesnek lennie. :oops:

Kép
niki30

Evu! - Szerintem nagyon csini kismama vagy, így hát az emberek is ezt látják! Eleinte nem tűnik fel az utcán az embereknek, hogy "jé! ott egy várandós kismama", csak azt látják max az arcodon, hogy BOLDOG vagy! És hát kell énnél több???? :)
Légy vidám, pozitív és BOLDOG! Csak ez számít! Ne hagyd, hogy a hormonok uralják az érzéseidet és a hangulatodat! Légy te a főnök! :wink:

Én végig ezzel a mentalitással fogtam fel a várandóságomat. Soha nem nyavalyogtam, nem kellett babusgatni és állandóan a kedvemben járni. Mindig sugároztam és sokszor meg is feledkeztem arról, hogy elvileg én most "terhes" vagyok. Soha egy percig sem éreztem tehernek az állapotomat! A 9 hónap arra való, hogy erőt gyűjtsünk, mert bizony el kell majd a mindennapokban. :)

Szóval fel a fejjel és tessék mosolyogni!!!! OK?????? :P :D :P

Amúgy tényleg nagy az izgalom már! Mostmár nincsen olyan perc, hogy ne arra gondolnék, hogy vajon milyen lesz az élet Tarekkel.

Pont amit a Niki is írt. Nem lesz többé semmi sem ugyanaz! Nem kapjuk majd magunkat a férjemmel és döntjük el egy perc alatt, hogy moziba megyünk vagy vacsizni! Igaz, én már azért edzett vagyok, mert bizony az utóbbi időben nem nagyon tehettem azt, amit azelőtt. Hiába taliztam a barátnőimmel, nem gyújthattam rá stb. De ez szerintem semmi ahhoz képest, hogy majd mozdulni is csak úgy lehet, hogy Tareket is figyelembe kell vennem. De hát az efajta lemondás megéri!!! Nem??

Viki!- Minden fotóm ilyen béna! csak nagyon ritkán sikerül olyanra, amire én is azt mondom, hogy: na ez jó! De hát ez van! :)

Hogy van amúgy Beni baba????

fatima

Sziasztok, jó reggelt vagy napot.

Evu, tudom, milyen érzés ez a nadrágos téma, amikor nekem elkezdett növögetni a pocakom, akkor még magamra préseltem a régi nadrágokat, de az afp utáni héten már magától szétpattant a naci gombja. Bementem egy mama boltba, ahol rögtön kiszúrták, hogy a nadrágom félig lecsúszva lóg a pocakomon. :oops: Kicsit ciki volt. :oops: De megvettem életem első pocakos naciját, amit még mindíg tudok hordani, igaz már leülni nem ajánlatos benne, mert nyomja Esztikémet. :D
Álommal kapcsolatban, én szinte a mai napig nem álmodtam Eszterrel, de a párom Csabi annál inkább. Ő álmodta meg, hogy kislány lesz!!! :lol:

Niki: Úristen, itt van a jövő hét a nyakunkon, nagyon izgalmas!!!!
Köszönöm mindenkinek ezt a szülési bíztatásokat.
Holnap sajnos nem tudok menni a tanfolyamra, Fatima, Niki, valamit nagyon kihagyok??? Aztán én kijártam, végeztem.

Fatima: nem egyszerű csajszi vagy, sírva nevettem a gép előtt... :lol: Sajna nekem nincs olyan babám, amit be tudnék pelusozni, de marha jó ötlet. Akkor kész a sarok? Képeket kérünk!!!

Mangó: köszi a bepanten tanácsot. ma megyek venni.

Svs: látom Te is el vagy otthon, ne vidd túlzásba a házimunkát.
Ja, és kérünk Tőled is fotót, főleg, ha ma fodrászhoz mész.

Puszi.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Fatima, ez naaaaagyon aranyos. A viziló-bébivel gyakorolni. Úgye készítettetek képeket, mert ha Tarek nagy lesz, és elmesélitek neki, hogy már előre gyakoroltatok, tutira nem fogja elhinni. Kell a bizonyíték.

Mi a babakocsit próbáltuk ki egy plüss macival. :lol: De ez a pelenkázás nagyon jó!!!!
Már nem kell sokat gyakorolni!! :lol:

Napsütéses, mosolygós szép napot mindenkinek!!!!!

(főleg evunak!!! Egy kismamának mindig mosolygósnak kell lennie!!! MIért lenne szomorúbb, hoszen ő tudja, hogy egy új élet kezdődik a pocakban, egy új, gyönyörű életecske. Nincs is ennél szebb)

Kép

Kép
b79andi

Köszi Fatima, nagyon jol estek a szavaid, es igazad van teljesen, ugyhogy en vagyok a fönök! :D

Olyan jo kis csapat vagytok, sokat lehet am töletek tanulni!

es szerdan meglatom ujra minit, az mindig nagyon sokat segit nekem lelkileg!!!

en is dohanyoztam..sajnos, de -erdekes- a terhesseg kiderülese elött 2 hettel minden nehezseg nelkül leraktam, es azota sem gyujtottam ra, söt nem birom elviselni, ha valakin megerzem-mert megerzem!!-, hogy dohanyzik..

ja, Fatima..nagyon szep kismama vagy! a foto nagyon jo, nem bena 8)

lanyok, ti mindannyian hazassagban eltek?
Vendég

Niki! - Te aztán nem vagy semmi!!!! :D :lol: :D
Szerintem mindanyiónk párja/férje ki van már! :lol: :oops: :lol: Hát ez van!!!! Majd eljön mindennek az ideje! :)

Bizony Csajok! A vízilovon gyakoroltam!!! Állat volt (szó szerint)!!!
A pelust azért raktam rá, mert annyira furdalt a kíváncsiság, hogy milyen lehet a pelus (mekkora stb), hogy miután szétnyitottam :arrow: az már ugye nem steril. Tehát a kukában landolt volna!!! :)

Amúgy én sem álmodtam még konkrétan Tarekkel. Olyan volt, hogy babával (ez máskor is előfordult már), de nem emlékszem arra, hogy az Tarek lett volna.

És ti milyennek láttátok a babáitokat?

fatima

Sziasztok lányok!

Már pár napja olvasgatlak Titeket, de eddig nem tudtam hozzászólni, nem engedte a rendszer.
Amit rólam tudni lehet, hogy ma vagyok pont 21 hetes és kislányunk lesz, Luca Sára. :)
Majd teszek fel vonalzót, ha sikerül.
ediske

Mlandi es b79andi..köszi csajok, el tudnam magamat sirni, hogy mennyien öntik itt belem a lelket! nagyon jo ez nekem, köszönöm!!!!!

Tenyleg sokkal jobb mar, sehol egy ketsegbeesett vonas az arcomon, csak egy szeles mosoly!!! :D
Vendég

Hogy kell a vonalzót betölteni? Segít nekem valaki?
ediske

b79andi! - magát a gyakorlatot nem fotóztuk le, de az eredményt majd lefogom. Sőt a kiságyba is beteszem majd és úgy! :lol: Ááááááh, nem vagyok kicsit sem "őrültek"! :lol: :lol:

Evu! - köszi a dícséretet! :)

Én amúgy nem voltam nagy dohányos, csak olyan közepes. Mielőtt megtudtam, hogy babát várok már előtte kb 3 héttel csak este gyújtottam rá max 1 szálra. És nem azért mert teherbe akartam esni.... Nekünk a 2. próbálkozásra összejött Tarek. SŐT! Nem is nevezném próbálkozásnak.... Úgy voltunk vele, hogy lassan már akarunk babát, de biztosak voltunk abban, hogy majd csak kb fél év múlva jön össze (mint a nagy átlagnak). Erre szinte azonnal "bejelentkezett" Tarek.

Elnézést, ha valakit megbántottam ezzel a sztorival. Tudom, hogy vannak közöttünk olyan kismamák vagy anyukák, akik nagy nehézségek árán estek teherbe!

Ja! MNég annyit Evu! Én férjnél vagyok! :wink:

fatima

Ediske, üdv körünkben és gratulálok!
Szép neveket választottatok igazán.
Várjuk a vonalzót is!

Kép
niki30

Szia Ediske!mar kesz a vonalzod?

lilypie-os vagy babafalvas? a kapott kodot a profilodban talalhato alairashoz kell bemasolni
Vendég

Hallgatom ezt a "hülye" babazenét és itt pityergek. És elképzelem, hogy Emma bennt fekszik az ágyikóba, alukál és én meg bőgök fölötte, hogy ez enyém, az enyém, ő az enyém!
Jajj Lányok, annyira szép dolog lehet az anyaság! Na de mindjárt megtudjuk mindannyian!

Kép
niki30

Sziasztok!

Nekünk is azt mondja mindenki, hogy használjuk ki a hátralevő időt, de olyan nehéz, mivel mindkettőnk gondolatai tele vannak a babucival. Csiláltam listát, annyi mindent kell még megvenni, meg elintézni, hogy tisztára úgy érzem, h nem lesz elég az idő!
Így a vége felé sokkal gyorsabban telnek a napok, vagy tényleg rövidebbek?? :wink:

Niki: nem semmi érzés lesz, hogy ketten zárjátok be az ajtót magatok mögött 24-én, és mikor legközelebb belépsz, már 3an lesztek!! :lol:

Fatima: Ti aztán jól haladtok, küdesz fotót a kiságyról? Mi úgy döntöttünk, hogy a kiságyat majd anyu meg a férjem intézi, amíg mi kórházban vagyunk. Csak a pelenkázót lakjuk be előre, meg a Micimacis tapétacsík kerül majd a falra! Tök jó képek, nem hízhattál túl sokat Te sem :lol:

Evu: nyugi, a hormonok teszik ezt velünk! Amúgy is, most minden megengedett!!! :wink:

M-l- andi: van mit csinálni, de azért vigyázok, köszi! Csini pocid van, igazán! Fotó ügyben majd igyekszem, csak most kölcsönadtuk a gépet a tesómnak!

Fatima, Andi: már készen áll a kórházi batyu? (Nikitől meg sem kérdezem már :D )

Zsu

Zsu
svs

Jaj, de béna vagyok!!! A profilomon hol tudok változtatni? :oops:
ediske

Szia Ediske!

Gratula a várandóságodhoz!

Fúúúúú! Jótól kérdezed! Én is iszonyat sokat bénáztam mire összejött... :(

De talán valahogy úgy kell, hogy pl rákattintasz az én vonalzómra. Kijön egy oldal, amit értelemszerűen ki kell töltened. Azt kapsz egy kódot a mail címedre, amit be kell másolnod az aláírásodhoz.

A csajok majd segítenek, ha én vmit nem jól mondtam!

fatima

Köszi fatima. :) A vonalzóm már készen van, mert már másik oldalon is van csak a profilomat keresem. :)
ediske

Szia Ediske, és gratula!
Kinél fogsz szülni?
(Annyit írtam, hogy közben beelőztél, és nem láttalak korábban :lol: )

Zsu
svs

A profilodat fent keresd, a jobb oldali lenyíló menüben

Zsu
svs

Ja! Azt kell legörgetni, amin most azt látod, hogy "segédletek"

fatima

Ediske!

Tarsalgas-Segedletek, fent bal oldalon a felett.

a segedleteket nyisd meg, ott a profilod.

menj bele, majdnm legalul van az alairas opcio.

oda masold be a vonalzo kodjat.

mellette van meg valami, amit be kell kapcsolni, bbc vagy valami ilyesmi kod, most nincs elöttem.az en vonalzom lilypie-os, nekem azt kellett bekapcsolni.
Vendég

Jajj Zsu, ahogy írtad, hogy ketten zárjuk be az ajtót magunk mögött....és aztán meg majd 3-an érkezünk, nah totál meghatódtam. Elképzeltem a jelenetet.
Ne haragudjatok, ma extra érzékeny és bőgös vagyok. Tényleg közeleg az időő! :oops: :lol:

Csomag már természetesen bekészítve. Egy-két apróságot kell még az utolsó pillanatban bepakolni.

Kép
niki30

latszik, hogy dolgozom közben, ennyi helyesirasi hibat... :shock:
Vendég

Niki! - Ne írj ilyeneket, mert én is sírva fakadok! :) Szerintem fantasztikus dolog lesz az anyaság!!!

Zsu! - Bizony az idő ilyenkor már nagyon gyorsan megy! Én is csak kapkodom a fejem, hogy 1 hónap múlva talán már meg is lesz Tarek! :)

A kórházi cumót ma rakom majd össze. Tegnap mostam ki a táskát, amibe viszem majd a cuccaimat.

fatima

Jaj, de megszenvedtem ezzel....

Edis

Kép
ediske

Niki: sírj nyugodtan, sztem teljesen normális!!!!! :lol:

Fatima: Tök igzi, hogy már itt tartasz! Nekem még csak néha eszembe jut, hogy nemsokára kell majd, de egyelőre csak a "hozzávalók" beszerzésénél (sem) tartok!
Most ott ragadtam le, hogy a lista szerint kell "müzlistál fejéshez"- ezt nem tudom értelmezni?!?!?!

Zsu
svs

Na erre nem sikerült.... :x

Edis

Kép
ediske

Kép

ez a kep van a vonalzom mellett, de most idebiggyesztem nagyban is :D

ez a kedvenc pocis kepem idaig, benne a gyermekem..jaj, en is nagyon erzelgös vagyok am..Niki, megprobaltam aterezni, hogy milyen lehet most neked..

en nem vagyok hazas, mi együt elünk. ha van valaki ilyen szituban, az apasagi hajlandosagi nyilatkozatot mikor erdemes megcsinalni?
Vendég

Evu, tök kis helyes a hasid, benne a babával:)
Milyen pirinyó lehet még.

Mi sem vagyunk házasok. Apasági nyilatkozatot várjál mikor is csináltattunk? :roll: Megnézem gyorsan. Egy hónapja. Szóval még van időtök, de végülis bármikor lehet.
Tudod mi kell hozzá? Ha nem, leírom.

Kép
niki30

Sziasztok.

Üdv Ediske.
Zsu: nyugi, van időd, hidd el 2 hét alatt meglesz minden, kaptam Nikitől egy babakelengye listát és még pár ezer ahhoz hasonló listát. Összehasonlítottam és amit én gondoltam és a tanfolyami szülésznő mondott összevegyítettem. Napról napra huzogatom ki a megvett dolgokat.
ma pl megvettem az eldobható pelenkákat, vízhőmérőt, popsitörlőt, babafésűt és a kórházba kicsi dm-es fogkrémet, tusfürdőt, stb... Mindenből kicsit.
A kórházas cucc: ki van készítve a gyerekszobába, amihez minden nap érkezik valami, amit kifelejtettem, de alakulunk.
Evu: mi 1 éve vagyunk házasok, de már 5 éve együtt élünk.
A dohányzás nálam is laza volt. Csak bulik alkalmával és kifejezetten alkohol mellé szívtam el, hogy egy dobozzal, hogy egy-két szállal. Amikor teherbe estem, de még nem tudtam, valahogy a szervezetem nem kívánta, undorodni kezdtem tőle és innen már tudtam, hogy valami történik bennem.
Mi sem próbálkoztunk olyan sokat, tul. képpen az esküvő előtt egy-két héttel hagytam abba a fogamzásgátlót, májusban, majd szeptemberben jelentkezett Eszterem. Szerencsésnek érzem magam, és büszke anyuka leszek, vagyok. Nem vagyok hívő, de ez Isteni csoda, ami Velünk történik lányok.
Niki: én is a kedvenc dalaimat hallgatom, ilyenkor nekem is elszorul a szívem és sírhatnékom támad. Főleg tegnap este, nézegettük az esküvői képeinket és alatta ment a U2 One. Kész voltam.
Pusza

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Niki, kerlek ird meg mi kell hozza! köszi
Vendég

Andi, hát totál el tudom képzelni. Júúúj......U2-One. Brühühühü

Kép
niki30

Ediske, BBCode megtalaltad?
Vendég

Andi! - mit értesz eldobható pelenka alatt??? Textil pelusra gondolsz?

Amúgy a múltkor és is megnéztem az esküvői DVD-nket. Nekünk Sting szól alatta.... :)
És persze én is bőgtem. Meg akkor is bőghetnékem van, ha az anyukámmal vagyok! :oops:

fatima

Evu, priviben elküldtem, mi kell az apaságihoz!

Kép
niki30

Köszi Niki, elolvastam.

Tudod mire gondolok? nekem az allando lakcimem nem Bp.en van, szted ez gond?
Vendég

Szerintem nem gond. A védőnődtől azért érdemes lenne rákérdezni.
De ideiglenes lakcímed is be van írva, nem?

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?