Új privát üzeneted érkezett!

Ja,
Lizunak boldog hónapfordulót!!!!

Tényleg gyorsan telik az idő??? Akkor minden percét kiélvezem. :wink:

Kép

Kép
b79andi

BOLDOG HÓFORDULÓT LIZIRIBIZLINEK!!!!!!!!!!!!!!! ÉLJEN AZ ÉDES KISCICA!!!!!!!!!!!!!!

andi a tescos lila pelusban van kis méret is! nekem a pampers jön be jobban ( kis méretben a libero a jobb, sztem, nagyobba a pampers mert vékonyabb) de ez a tescos az über klassz!!
ja és Andi, sztem nem vagy dilis! mi is ezt tettük volna!!

züllésbe én is benne vagyok!!!!!!!!!!! KI NE MERJETEK HAGYNI!!! akár lájtosabban is züllhetünk majd nyáron durvábban! akkor csajos tali ohne baba? vmikor pl 3 hét múlva szombat este? hmm?????

ma éjjel megelégeltem a fiatalember 5órás kelését úgyhogy megint jön a leszoktatósdi... 1.5 óra sírás (10 percenként bementünk felváltva simi-puszi-lefektetés) 1.5 óra után érdekes módon csönd és f8ig alvás!!!!! és 1.5 óra délelőtt!!! most jön a délutáni alvás. szóval most a cél az h este 8tól min. 7ig aludjon éjjel! előbb nincs kaja.

mindenkinek szép napot!!! (csak mellékesen samu most ebédre szopi után- ami jóformán egy vicc mostanság, mármint a déli szopi- 270 ml evett meg! nem győztük kanalazni!!! igazából ha vmiben paradicsom van az korlátlan mennyiségben... mondjuk elég éhes is volt mert reggel szopizott, aztán csak 1 banánt evett most meg ebédre paris, husis zöldséges rizst. REMÉLEM NAGY ALVÁS JÖN!!!!
kerekpocak

nagyobba =nagyobban
kerekpocak

minket egészen eddig nem engedett be a bnet, ill apát, mert én kérem takarítottam, meg Zsombesz nacit varrtam, meg Zsiga "állatait": mamamacit, vukot, gyógyítottam meg=varrtam meg, meg gyors tálaltam az ebédet. addig édesapa, két porszívozás között itt mérgelődött,h már megint nincs bnet????!!!!!!!és tényleg "menjünk át másik oldalra"???!!!én meg itt kuncogtam, nagyon ari volt.... :roll: :oops: :oops: 8) :wink: :lol: :lol:

ja még annyit szerettem volna írni, h a züllés nekem megint elmarad egy darabig.... :oops: 8) :? de Klári, bár bár nem olvasol minket, azért egy koccintást én is kérek! :wink:

Logitesók valóban gyönyörűek!!!!!! (apa mondta, fogadjunk a csukában van!!! 8) :lol: ) Szóval Logi, ha lenne 3. az is ilyen gyönyörűséges lenne!!! Sztem megéri egy folytatást! :oops: 8) és köszönöm a képet!!!! :)

Andi, hát még mik lesznek!!!! Ne tudd meg, h én milyen szétesett voltam Zsombesszal!!!! A párom is csak legyintett, meg a szomszédasszony barátnőim, tudjuk, terhes vagy!!!!!Szóval ez csak a kezdet!!!! :roll: :shock: :oops: :oops: 8)

Mi a Selmecin voltunk albiban! Imádtam!!!!! (3.ker.) :)

Kata, montázs nagyon tutko!!!!Annyira jó volt olvasni!!!!!ja és nekem is pont így van most, h a múlt hétig középen rugdosott a Kincsem, most elkezdett a jobboldalamon is táncolni. :) :) Annyira édes! Sztem Zsombesz sokkal intenzívebben adta elő már most is, Zsigu meg a 2 között! Ez most olyan lágy, finom - mondhatnám nőies, de ez ugye a kisebb sansz.. :oops: :oops: :? 8) :lol: - , de még kellemesen, finom érzés. :) Néha fáj a jobb oldalam, de elhanyagolható!

Azon gondolkodtam,h vukkék, lehet, h most a savam miatt lehet??!!! Ha jobban figyelek, akkor nincs annyira gebasz. :oops: :?

na mentem, mert apa is szeretne még nektek írni, ill megyünk a cangáért!

csókok! :D

na már rohanunk, így apa üzeni, h "ezért" megyünk (ezt vette az ebayen) !!!!! :D
Kép

és Marcsinak, meg Loginak, meg Katának, meg akinek még segített, szívesen, máskor is! :D

pusszok e+i+mmzs1-2+pocak :D
mazsolák

Sziasztok!

KICSI LIZIT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG 7. HÓFORDULÓJÁN!!!!!

és

BALÁNAK NAGYON BOLDOG MÁSODIK SZÜLINAPOT!!!!! :) :)

Sajnos már olvasni is alig tudok. Valahol ott tartunk mint Timiék Balával csak még kicsibe. Iszonyat huncut és nem kicsit hisztérika a kölök. Még mindig beteg, de ez nem veti vissza semmiben.
KÖszönöm a tanácsokat, azt természtesen nem hagyom, hogy üssön, de nem mindig tudok kitérni előle. Persze, hogy mondom neki hogy nem szabad, de nem mindig érti meg. Na mindegy.

A képek még mindig gyönyörűek!!!
Lizus egy tündérke, olyan édes!!!! :)
Marcipán és Samu is nagyon aranyosak, Zsóka szerintem nem hosszú még a haja, (legalábbis Farkashoz képest nem. :roll: :lol: )
Julika is a fűnyíróval tündéri, tényleg kész hölgy, Na meg Niki az esküvőn :arrow: meghaltam tőle, nagyon dögös a ruci! :)
Márk és Panni kép is nagyon tetszik, nagyon nyugodt, harmónikus. Irígylem! :)
JA és Bende! Csúcs, tényleg gyakrabban kéne képet tenned Anzsi!
Pici Maja és Anyukája is nagyon szépek!

MoSt mennem kell főzni, majd vmikor jövök, de már nem ígérek... :roll:

Marcsi, szegény Laura horror volt amit írtál! A lényeg hogy már otthon vagytok!

Edus családnak és a Többieknek is sok puszi!

ÉS tényleg bocs, hogy ennyire összevissza írok... :oops:

Két rosszcsont képet én is mellékelek (ma készültek):

Kép Kép a hintalovon ülni túl unalmas :)

Kép
nóri8

Lizababának nagyon boldog 7. hófordulót!!!!!!

Marcsi, de jó, hogy már otthon vagytok!!
köszönjük a dícséreteket,
megpróbálok majd még jönni, mert reagálni is szeretnék! csak most dolog van!!

én isssss zülleniiiii :) :) :) :)

pusszzzzzz
mangó

Nóri komolyan mondom, hihhhhetetlen h Farkó még csak 1 éves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sokkal (na jó nem sokkal) de idősebbnek hinném!!!! azok alapján amiket csinál, meg ahogy csinálja, meg az első képen is ahogy néz!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Édesbetyár!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Zsófi, én benne vagyok!!!!!!!!!!!!
csak még nem is tudom hogy legyen a szervezés része... ide Fótra csak autóval jutok haza... ha züllünk, akkor no vezetés. de otthon (aquincumon) aludni meg nemkéne Lizi nélkül.... vagy aludjak ott Lizivel??? na asszem valami ilyesmi lesz majd.... vagy apa értem jön valahová este/éjjel???? ajjjajjjj régen eccerűbb volt :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

hova menjünk? beszéljük emilben majd h ne menjünk annak az agyára aki nem jön.
szal kik jönnének? és akkor majd mail.

Edus klaszz a brinyó :wink:
és apáé? na megnéztem férfi brinyó szal gondolom. na meg nem hiszem h nagy pocakkal brinyóni vágynál 2 mmzs mellett...
szal hülye kérdés cancelled :lol:

most nézegettem subbát.... megagáz dolgok vannak ott kérem... :lol:

jut eszembe, rizst akarok én is adni Lizinek!
kérdés: gabonát lehet??? hippes körtés gabonás kajára gondolok.
mert mit nem lehet 1 éves korig? kekszet? lisztet? vagy hogy is van?
köszi :lol:
lmkata

persze Andi tuti lesz ismerős... hisz az nagy lakótelep, sok játszótér, mama, baba...stb :) :) :)
oda jártam gimibe a verespéterbe :wink:
lmkata

Sziasztok!

BOLDOG 7.HÓFORDULÓT LIZINEK!!!!!

Jaj szegény Laura :( Ezek a rohadt vírusok :roll: :evil: De a lényeg, hogy jobban van!!!

Marci Borcsi nagyon szépek!!!

Bende cuki nagyon!!!

Farkas nagyon huncutul vigyorog :wink:

Lizacica nagyon édeeees!!!!!!!

Zülleni én is, én is!!!!!!!!!!! Ki ne hagyjatok :!: :lol: :lol: :lol:

Niki Horvátországban egy kempingben készült :lol: :lol: :lol: Mi pár éve töbször is lejártunk nyranta pár napra, de mi kizárólag kempingeztünk!!! Minden helyen csak pár napig voltunk, aztán továbbmentünk! Asszem az idén apartmanba megyünk Niki miatt :? :roll: De majdcsak kibírjuk egyhelyben valahogy :wink: :lol: Ja, és nekem a nyelvismeret is előny!!!! Ha valaki megy Hországba, ne hagyjátok ki a Plitvicei tavakat!!!!!!!! Meseszép!!!!!

Niki is pörög 1000-el mostanság :lol: Alig bírok vele!!! Takarít, megetet, tereget stb És pasizik egyfolytában!!! Mi lesz ha nagyobb lesz :?: :lol: :lol:

Ja Imi, tuti a bicaj :D

Kata, ha nincs lisztérzékeny a családban meg alergiás akkor adhatog egyéves kor előtt a lisztes cuccokat. Mi kb8 hósan keztük a tésztát gabonát.

Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Ja, Prágába végül nem jutottunk el a héten, talán a jövőhéten megyünk. Melótól függ...

Kérdés.
Akiknek Concord Ultimax-a van, nektek bevált??? Niki folyton ülne feljebb benne.... Túl döntött az ülésrésze... Aludni nagyon tuti (főleg, hogy állítani is lehet egész fekvősbe), de mindég nézelődne és ülne jobban... Aszzem vennünk kell egy Römer King-et.... Arról valakinek infó?!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

nekünk az van. 3 fokozatban dönthető lehet benne teljesen ülni és feküdni kb úgy mint egy hordozóban! samu imádja!! (használtran vettük 12 ezerért vadi új volt... az eladók ajándékba kapták és sztem nem tudták mennyit ér...)
kerekpocak

FARKAS NAGYON CUKI!!!!!!!!!!!!!!!
de jó h jöttél reni!! gyere gyakrabban!!!
kerekpocak

Köszi a dícséreteket!

Kata, rizst 4 hónapos kortól lehet adni, úgyhogy simán ehet már Lizi! Lisztet a mi orvosunk 9 hónapos kortól engedte, de a szokásos egyik ilyen másoik olyan (mármint orvos).

Reni
, nekünk römer lordunk van. Farkas is imádja az is dönthető 3 pozicíóba, azóta nem sír az autóban amióta ezt használjuk. Zsófi tanácsára a babaszobán vettük, 28 ezerért. A miénk nem vadiúj, de nagyon jól néz ki.

A züllést én asszem kihagyom, na nem mintha nem találkoznék veletek szívesen – sőt! – de sajna nem iszom, ezért csak ülnék és mosolyognék, az meg úgy nem annyira jó. De tőlem nyugodtan szervezhetitek itt is , engem nem zavar. :) Meg majd a beszámolóra is kíváncsi leszek!!! :) :)

Hú most rohanok készülődni, Zsoltival koncertre megyünk, aztán hazajövünk fürdetni altatni aztán megint koncert (az övé :) ) juhéjjj!!!!

Puszi!

Ja még azt akartam mondani hogy Julcsi azért nem ír, mert a számítógépet áthelyezték és így nem tud írni ha bArnus alszik, este meg fáradt. A bárányhimlőből kijöttek nagyjából, de brutál durva volt.
Marcsi én is féltem, hog yelkapjuk, és én is a bárányhimlő pont hun néztem utána. :lol:

puszpusz

Kép
nóri8

Szia Reni, de jó,hogy újra vagy!! :wink: Nálunk nagyon bevált az Ultimax, pedig marci is egy felülős tipus (pl babakocsiban még véletlenül sem dőlne hátra). Mondjuk az is igaz, hogy ahogy elindulunk az autóval, Őkelme már durmol.

Farkas tényleg eszméletlenül ügyes, hihetetlen miket művel!! Nagyon jó mozgású kisfickó!

Zülleni én is mennék, de mi lesz a két gyerekkel??? :roll: Mikor mennénk? Szerintem itt is megbeszélhetjük, nem hiszem,hogy bárkit zavarna. Vagy igen???
Hát ja, Kata, régen kicsit könnyebb volt a helyzet. :) De én nem bánom,ahogy Te sem :wink: :D .

Marcsi, köszi a bárányhimlős oldalt, már átbogarásztam. Azt írják, hogy az a gyerek aki szopizik és az anyuja volt b.himlős, az védett. Ezt nem is tudtam!! :roll:

puszi

KépKép
logi

Imi-cajgli nagyon tutesz!!! :wink:

KépKép
logi

na itt vagyok!!

Farkás nagyon édes!!!

Marcsi, nem semmi dolgok voltak veletek......

Andi, gyere többször és tegyél fel képeket! szerintem pelenkaügyileg mi is ezt tettünk volna éjjel, no para :) :)
amúgy Bendénél a huggies és a libero is nagyon jó, gondolom ez tényleg a baba alkatától is függ.

Horvátországot mi is nagyon szeretjük, mi Rovinjba szoktunk menni, de kb. ilyenkor májusban, még nem pancsolni, hanem egy kis kikapcsolódás, és nagyon jóóóóóó :) :)

Nóri, jó koncertezést!! :wink:

Reni, Prága :arrow: imádom!!

Szilvi, még nem is írtam, annyira jó volt olvasni az iskolai beszámolódat, kedvet kaptam én is :lol:

Kata, emailt írtám Neked, nem kaptad meg ? :cry: :cry:

Bende ma barack almát kóstolt, hááátttt csajok, nem ízlett neki :lol: :lol: :shock:
mangó

zsóka gyerekeket letesszük aludni mi meg neki az iccakának. mire valók az apukák???

én kérem ma este megyek barátnőzni!

samu felállt az ikeás etetőszék EGYETLEN rúdjánál, úgy h az etetőszék nem mozdult el. :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

[quote="kerekpocak"][ írta:kerekpocaksize=200]BOLDOG HÓFORDULÓT LIZIRIBIZLINEK!!!!!!!!!!!!!!! ÉLJEN AZ ÉDES KISCICA!!!!!!!!!!!!!![/size]

andi a tescos lila pelusban van kis méret is! nekem a pampers jön be jobban ( kis méretben a libero a jobb, sztem, nagyobba a pampers mert vékonyabb) de ez a tescos az über klassz!!
ja és Andi, sztem nem vagy dilis! mi is ezt tettük volna!!

züllésbe én is benne vagyok!!!!!!!!!!! KI NE MERJETEK HAGYNI!!! akár lájtosabban is züllhetünk majd nyáron durvábban! akkor csajos tali ohne baba? vmikor pl 3 hét múlva szombat este? hmm?????

ma éjjel megelégeltem a fiatalember 5órás kelését úgyhogy megint jön a leszoktatósdi... 1.5 óra sírás (10 percenként bementünk felváltva simi-puszi-lefektetés) 1.5 óra után érdekes módon csönd és f8ig alvás!!!!! és 1.5 óra délelőtt!!! most jön a délutáni alvás. szóval most a cél az h este 8tól min. 7ig aludjon éjjel! előbb nincs kaja.

mindenkinek szép napot!!! (csak mellékesen samu most ebédre szopi után- ami jóformán egy vicc mostanság, mármint a déli szopi- 270 ml evett meg! nem győztük kanalazni!!! igazából ha vmiben paradicsom van az korlátlan mennyiségben... mondjuk elég éhes is volt mert reggel szopizott, aztán csak 1 banánt evett most meg ebédre paris, husis zöldséges rizst. REMÉLEM NAGY ALVÁS JÖN!!!!
mangó

jajjjjjjjjjjjjjjjjjjj, mi történt :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock:

én nem csináltam semmit, Zsófi, bocsiiiii :oops: :oops: :oops:
mangó

sziasztok!

megjöttünk, hát kifogtunk egy jó kis dugót, persze közben legalább 4x álltunk meg, mondván, h Zsignek kakilnia kell, de nem volt eredmény. A végére enyhén kifakadt apa is. :evil: :x :oops: :roll: :shock: :lol:

gyors 2 dolog, mert rohannom kell, apának segíteni:

1- Farkas nagyon helyes, és ügyes kispasi!Tök jó, h jöttél Nóri! :D
2- Zsókám:
[quote]M írta:arcsi, köszi a bárányhimlős oldalt, már átbogarásztam. Azt írják, hogy az a gyerek aki szopizik és az anyuja volt b.himlős, az védett. Ezt nem is tudtam!!

ez sem 100%. én voltam barihimlős, és nem adtam át a védettséget Zsignek...(majd ezt bővebben este, ha tudok jönni.) :)

ja meg még 2 extra:

1-Sajnálom nagyon, h Julcsi nem tud jönni+írni!!! :( :cry: Szeretem olvasni a sorait! :)
2- Sztetek nem fog megenni az ideg, h ha nem is tudok veletek züllenni, de nem is lehetek ott....brühühühühü :( :( :cry: :cry:

na tényleg tűztem! 8) :wink:
mazsolák

Mi tudunk szavazni Ruzsa Magdira. Bibibi
Es fogunk is!!!
Imi
mazsolák

Kata, jó kis lavinát indítottál el züllésügyileg... :wink:

Zsófi, az éjszakai újrakelés nálunk is egybeesett a felállás tanulással. eleinte atomóra pontos hajnali 1 volt, majd átrakta a kisasszony hajnali 3-ra. én viszonylag későn szoktattam le róla, mert ebben a periódusban fogyott Laura, aztán nem mertem nem adni neki. de amikor hízott, nálunk se volt éjszaka kaja, aztán kb.2 hét alatt rájött, h. kár balhézni ezért hajnalban.. :lol:

kellemes kikapcsolódást ma estére ! hová mentek?

Anzsi, ne aggódj, majd megszereti.. gimnáziumig legalábbis biztos.. :D
elsőre persze, h. nem jön be nekik sem az állag, sem a kanál, sem az íz.. türelem.. :wink:

Reni, ha el akarjátok adni majd a Concord-ot, légyszi gondolj rám !
hogy tereget Niki?? :D nagyon cuki lehet !

Nóri, nektek is kellemes kikapcsolódást estére ! mostmár teljesen belaktátok az új lakást?
Farkó még veletek alszik?
nem semmi, h. így pörög ! a képek fantasztikusak !
Laura is tud, mellette sem lehet sok mindent csinálni, de azért még néha tudok jönni én.. aztán majd nálunk is biztos változik.

Edusék.. hát igen.. a híres londoni stau-k.. :?
azért jónak tüünik a bicó?

Zsóka, annyira gyönyörüü Marcipán a reggeli képeken, h. hihetetlen. nagyon komolyan tud nézni.. :)
maradtatok végülis szobafogságon? oszt a végén még szép idő lett.

képzeljétek visszatért Laura étvágya, ma már kb. annyit evett, amennyit előtte is szokott. tiszta happy vagyok, hja mit tesz az itthoni környezet. a darabosat is elfogadta újra, meg a kiflicsücsköt is - ezeket a kórházban kiköpdöste, v. rázta a fejét, h. hagyjam már azzal.
du. egy másfél órát játszótereztünk, kavicsoztunk v. a füüben bogarászott, meg hintáztunk. nagyon élvezte, alig bírtam utolérni. mindig mindenki megcsodálja, h. négykézláb mászva is lerakom a homokba. vmikor el kell kezdeni.. :wink:

a lába miatt viszont még mindig aggódom.. mostmár nem sokára megyünk ortopédiára, két hét múlva. meg még a Heim P-ban is meg akarom nézetni. remélem megnyugtatnak.. de azért izgulok rendesen.

M.

Marcsi

KépKép
alon

Jaj de jó, hogy Laura a régi!!!
Ha veszünk is másik autósülést ezt még nem adjuk el mert a tesónak jó lesz :wink: Én szeretem, mert tényleg kényelmes csak Nikit néha zavarja, hogy nem tud teljesen egyenes háttal ülni. Vagyis inkább apa van most besózva, mert látta, hogy párszor kinlódott...

Bocsi Marcsi, de mi van a lábával Laurának (nem olvastam régebben bizti írtad :oops: )?

A teregetés úgy zajlik, hogy amikor meglátja a kimosott ruhákat a lavórban már visít! Ő is elkezdi szépen kiszedni és a szárító lábára pakolja a ruhákat (vagy a saját fejére :roll: ). De legtöbbször amit kiterítettem leszedi :shock: :roll: :lol: :evil:
Meg söpröget is a lapátba!!! Meg gereblyézik és szedi ki a gazt is :D Utánoz mindenben! Ja és zokni mániás lett. Reggel már rakja a lábamra a zoknit, meg az övét az ő lábára! Mindég öltöztetne minket :lol: Nagyon cuki :D

No és tipikus NŐ! Karkötőt nyakláncot aggat magára és vonul mint egy dáma :lol: És ha mondjuk neki, hogy szép vagy akkor nagyon büszkén vigyorogva vonul tovább :lol:
A használt pelusát is ő dobja a kukába! (minden mással együtt :roll: )

Na most egy kicsit sokra sikeredtem a dumával magunkról :D
Kár, hogy Julcsi nem tud jönni mostanság :(

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok!

Edus! Nálunk is bandáznak a lányok az esti lefektetés után. Már nem szólok semmit, a napi rutin része lett. Cca fél órát dumcsiznak, megdumálják mi történt egész nap. Irtó édesek.

Pelus témában nem igazán vagyok jó, mi Liberót és DM pelust használunk. Nekem mindekettő bejött, de a Liberó a jobb.

Logi gyerekek nagyon cukik, le sem tagadhatnák hogy tesók.

Züllésbe én is szívesen bekapcsolódnék. Bármikor mehetünk, Apa meg jól elvan a csajokkal. Mondjuk csak fél 10 körül tudnék indulni, de sebaj. Mondjuk nem is nagyon iszom, de egy fél pohár bor és egy kellemes dumcsi már önmagában nagyon klafa.

Farkas produkciója egy csuda, nagyon ügyes a nagyfiú!

LIZINEK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!! ÉLJEN? ÉLJEN!!!!

Mindjárt teszek fel egy képet Lizámról, és megpróbálok egyet Flóráról is mikor ennyi idős volt mint Liza most, kiváncsi vagyok mit szóltok.

Nóra és a csajok

Kép
Kép
Kép
anaci

Íme a képek!

Kép Liza tegnap este

Kép Flóra 4,5 hónapos

Kép
Kép
Kép
anaci

Kata, olyan jó volt visszaolvasni az első bejelentkezésedet :lol: :lol:

Marcsi, még egyszer elolvastam a történéseket, olyan édes és drága lehetett picic Laura! sok-sok puszit küldünk neki! akartam már kérdezni, hogy volt nála olyan, hogy sírt ha elmentél, még tart ez az állapot?

Zsóka, Borcsa nagyon csajos és Marcipáno kész pasi! nagyon szépek!!

Nóra, a Te Lizád is mindjárt 5 hónapos!! :lol: :lol:

Balának boldog szülinapot!!!!
:wink: :lol:

Edusék!!!! sok sok puszit küldök Nektek!!!!! még nem is dícsértem meg a kerteteket! nagyon cool!!!!!

Zsófi, jó szórakozást!!!
mangó

Nóra!!! de cukiiii!!! hirtelen azt hittem, hogy a második képen is Liza van! mennyire hasonlítanak!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

Hóú de egyforma Flóra meg Liza :shock: !

[size=18]BALA NAGYFIÚNAK NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT!!!!!![/size]

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity

BALÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

Ugye mennyire egyformák a csajok. Emma nem egészen ilyen volt, de Ő is hasonlít. Sajna nem nagyon van az Ő kicsi korából digit képünk (ugye az 5 és fél éve volt, akkor még nem itt tartott a technika)

Ma megdöbbentem én is mennyire egyformák, kiváncsi vagyok hogy később is ekkora lesz e a hasonlóság.

Megyek aludni! Jó éjszakát Nektek!

Kép
Kép
Kép
anaci

szia Bala! nagyon boldog 2.szülinapot kívánok neked, jó nagy tortát és sok puszit küldök !
{és hagyj egy kis nyugit Anyáéknak.. }

Laura

Kép

Marcsi

KépKép
alon

Reni, Niki annyira tündér lehet ! kis segítőkész !
tesónak félrerakni? tényleg nálatok mikor indul a project..?
újabb kempingezés? :wink:

Nóra, nagyon egyformák Liza és Flóra is kicsiben, nagyban meg Emma és Flóra is nekem olyan, mint az ikrek..

Angi, mostanában mióta jó idő van, kicselezzük szegény Laurát, mert babakocsiban szoktam anyukámnak átadni, tehát sétálnak még egy kicsit együtt, utána mennek fel hozzá, én meg elmegyek. akkor jól van.
meg azt vettem észre, ha szólok neki, h. elmegyek, akkor nincs kiakadva. tehát nem ilyen teátrálisan búcsúzkodom, amikor lépek, hanem előtte egy picivel mondom, h most megyünk babakocsizni, és anyának dolga van, de majd jön érted, addig nagymama\apa vigyáz rád stb... akkor nem sírdogál. szerencsére !!
aztán amikor dolgozni fogok és napi rendszerességgel lesz.. hát nem tudom. biztos az eleje nem lesz könnyü.. de belerázódunk !
amúgy anyum tök normális ezen a téren, azt csinálja amit mondok, v. ami nálunk bevált és rendszer. tehát pl nem akarja 180 fokban megváltoztatni ami nálunk szokás,v. úgy gondolom, h. így jó, meg nem okoskodik stb.. hanem viszi tovább azt a vonalat, ami kialakult.

na lépek, leragad a szemem.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

joreggeleket!

Imi, hogyhogy tudtok szavazni RMagdira?????? és mi miért nem????
amúgy azt megnéztem a tegnapi műsorból, amit énekelt és hát eszeveszett megacsúcs volt a csaj.......... őrület h egyeseket milyen hanggal áld meg a megáldó :lol:

Edusom 4U (ajánlom szíves figyelmedbe a vastag pirosas részt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: )

Kedves Mindenki: Kismamák, Babák, Pocakok!
Új vagyok Köztetek! 30. éves vagyok, két rosszcsont Pasi anyukája: Zsigusz lassan 3 éves, Zsombesz 8 hónapos múlt. Mindkettőt a Jánosban szültem Kaszás dr-nál. Fent írtatok már róla, és én is csak JÓT!!!!!!!!!!!!! tudok róla mondani!!!!!!!! Szeretnénk majd egy harmadikat is - reménykedünk egy KisTündér érkezésében...-. Nem most, majd később, csak gondoltam, néha "benézek" Hozzátok, és elolvasgatom az újdonságokat rólatok, a Babákról, és a kórházról, és ha esetleg tudok, segítek a válaszokban.
Kerekpocaknak szorítok, nekem a második szülésem indult hasonlóan: elment a nyákdugó, de "többször" is észleltem, aztán jött a magzatvíz, így egyből indulás, és hamar lett Baba!
Úgyhogy már tényleg a célban vagy!
Veled vagyunk, drukkolunk!
Most hirtelen ennyi, megyek ellenőrizni...
Sok Puszi Mindenkinek: Edus

Sziasztok!
Edus!
Üdv közöttünk! Kérhetünk képeket?
Második babának is már lányra "gyúrtatok"?
timtom

Edus kérjük a képeket és üdv itt!
Zsófi

Edus, jó, hogy csatlakoztál közénk, gyere minél többször!
Tegyél fel képeket a Mazsoláidról !
Zsóka

azért szerencsére az a később nem is lett olyan hűű de sokkal később, mi? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
lmkata

Mangó :wink:
megérkezett az AFP eredmény??????????
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Sziasztok Lányok!
Én is néha-néha olvasgatlak Titeket, és így ismeretlenül is gratulálok minden anyukának, a pici babájához, szokszor sírtam a meghatódságtól, amikor olvastam a történeteket. Azért nézzetek vissza ha lesz időtök, mert nekem tuti, hogy lesznek kérdéseim
Rólam annyit, hogy 17+3 vagyok ma, várom az AFP eredményemet és nagyon izgatott vagyok ja és a Jánosban fogok szülni

..és hát az első kérdésem, mikortól érdemes előkészítőkre járni?

köszönöm
Mangó

na most kiülök napzani, amíg még bírom a napot és még remélhetőleg jövök a többi reaction-nel :lol:

ja! ANACI!!!!!!!!!!!!!!!!!! MINT 2 TOJZLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elsőre nem olvastam a szöveget, csak néztem mindkét képen Lizát.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

na igen a züllés-lavina.... :wink: sorry!
na léptem..
lmkata

Kata!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
most egy picit meghatódtam :) :oops: :? :D
mangó

KEDVES BALA, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!! PUSZIKép

Kata, az énekes saját országából nem lehet szavazni---ezért tudtak Imiék. Messze Rúzsa Magdi vitte a pálmát szerintem, de sajna csak 9. lett :roll: .
Tök jók ezek a hozzászólás montázsok :wink: .

Hihetetlen mennyire hasonlítanak a lányok Nóra!! Először én is azt hittem, hogy két Emma-fotót tettél fel. :shock:

puszik, megyek odateszem az ebédet( husileves, rántott pipimell krumplipüré,ubisali :wink: )

KépKép
logi

DRÁGA BALÁM! a macskák réme, 2. SZÜLINAPODRA NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, SOK SOK MEGLEPIT, TORTÁT KÍVÁNUNK NEKED! :D :D
Reméljük, most már anyának is több ideje lesz. Bár a "2 fogadott tesód" alapján sajna nem ez lesz... :oops: 8)

Kata tök jó!!!!!Nekem is nagyon bejött, és én is érzelegtem egy kicsit! (hát igen, közben odafönt átírták a forgatókönyvet. De nem bánom! :oops: 8) ) :D

Nóra, én is azt hittem elöször, h 2 Lizus kép van fent! Eszméletlen,h mennyire hasonlítanak a csajszik! Nagyon tündérek! :D :D

Zsókám, mehetek hozzátok ma ebédre??? ja meg vinnék még 3 utánfutót. :oops: :oops: 8) :wink:

Marcsi, de jó, h Lolo már ilyen klasszul van! látod, mondtam, ill írtam,h mennyire sokat számít nekik az otthon biztonsága! :) És h előjön az az étvágy, mert a szervezet tudja, h most mi kell.ahogy egy felnőttnél, úgy egy gyereknél meg pláne tudja. :) :) (én pl még nem tudtam, h Zsig a pocakban van, és állandóan grapf. ettem, amit korábban meg sem kívántam. Utána olvastam,h tök magas a folsav tartalma. de még vannak hasolnók.. :oops: 8) )

Reni, annyira cuki lehet Niki!!!!Nálunk is ugyanígy volt! imád mindkét pasi teregetni. Zsig nem kukázott, mert a lakásunk gyerekbiztos, de ebben az albiban mindent megtalál Zsombesz, és mindig csekkolnom kell a kuka tartalmát. Meg hát imádnak főzni, ott ülnek a tálalón! Persze a mosdóban is mindig ott vannak, vagy a wct szerelik, vagy kezet mosnak, nyakig vizesek, persze jön a váltóruha... :oops: :oops: 8)

Zsignek különben most olyan korszaka van,h áll a szekrény előtt, és ruhákat válogat. Egy nap legalább 5x átöltözik, már nem bírom követni. :roll: :shock: :oops:

Zsigunál Julikához hasonlóan papucsos korszak volt, most Zsombesz a zoknis, ruhás korszakát éli, azaz ő is öltöztet minket. Hozza reggel a ruháinkat, h ideje felkeni. :roll: :oops: 8)

na mentem, hívnak!

Pusszok!

Klári, Zsói buli??!!!!

Ja RM nagyon jó volt, sztünk is, a ukránoktól meg még egy két csapattól behaltunk...
mazsolák

én foglaltam szállást! megyünk PAGra!!! :) :)
kerekpocak

aha értem. mármint a szavazásos részét az eurovíziósnak......
(én csak RMagdit néztem és annyi..)

Jaj Reni, Nóri8 :wink: köszi a kaja dolgokat, igen valahogy rémlett ez h gabonát nem szabad korán adni, csak már nem emlékeztem miért is. de akkor a hipp körtegabonás dolog marad a polcon.

amúgy már alig adok üvegest Lizinek, az elején meg szinte csak azt adtam - azaz 3-4 félét. de mivel nincs túl nagy választék, azaz lenne, de olyan hülyeségeket tesznek össze :shock: :? :?
szóval én főzök inkább neki :lol: vagy példul múltkor a hippes almás sütőtökös balhét feltupíroztam még krumplival meg pipihússal :lol: :lol: mert régen nyílván elég volt neki az alma-stök, de ma már elég gyorsan korog tőle a poci :lol:

nem is gáz főzigélni, pedig amíg nem próbáltam, azt hittem.....
úgy jön.... tegnap este példul rizst főztem reszelt almával és tápitejcsivel összeturmixoltam és kész volt a vacsi.
:lol:

Zsóka nyamiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol:

én karfiollevest készítettem, görögsalit, meg mirelit cuccokat sütöttem mellé - rántott pulykát, halsteak-et meg tintahalrudakat :lol:

na ez a hsz elég kajás lett :lol: :lol: :lol:
pedig jóllaktam......... 8) :lol:
lmkata

Zsófi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez gyorsan ment :lol: :lol:
mikor mentek?
lmkata

én is épp házat keresek a Balcsinál...
ha tud valaki kiadót, szóljon!!!!!!!!!! :wink:

nekünk nyár végefelé (aug) sanszosabb, mert apának őrült nyara lesz munkát tekintve :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
csomószor lesz külföldön :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
lmkata

Zsófi, hova mentek? Pag szigetre? Nézegettem én is azt a címet, amit Klári belinkelt,a három apartmannból melyikbe foglaltál? Mennyibe kerül?

Kata, Balcsin sajna nem tudok kiadó házat :( .

KépKép
logi

Zsófi! Megyünk veletek :wink: !!!!!! Mikor mentek?!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Zsóka, gyertek ti is :wink: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Anyukák!

Tessék megnézni a szülészetes topic-ot! Többé már mem titok, hogy ki vagyok! :D :D :D

Örültök???? :)

fatima

nocsak, Pag-on minitali készül ! :lol:

ja, Kata, jó h. írtad ezt a főzöcskézést, mert már régóta akartam kérdezni velünk kb.egykorú babók anyuitól !
én megrekedtem főzés terén. kb. u.azt kotyvasztom, mint 9 hós korában, csak darabosabbra hagyom, és esetleg pici sajtot teszek bele.
ti mennyiben főztök másképp, mint pár hónapja?
nálam megállt a tudomány, a védőnő meg hagyjuk. :? :evil:
nálunk most jön a büüüüüüüüüüvös egy év, a megengedés éve ! :lol: túró, joghurt, citrus, miegyebek stb...
a sajátunkból eddig pici husilevest kóstolt, de úgy nincs ötletem miből ehetne a miénkből még. én úgy érzem, h. mi túl füüszeresen, sósan és zsírosan nyomjuk az ő pici gyomrának még, v. tejszínes-rántásos stb.. ami nem biztos, h. jó lenne.
pl. pirospaprikát mikortól lehet?

ki hogy csinálta? tapasztalatok?

Reni, kérdezted Laura lábát.
szerintem furcsán tartja v. vmi nem stimmel. kifelé áll a lábfeje, mint Chaplin-nek, és a belső talpélein áll hozzá, és a jobb lábát néha olyan furcsán pakolja szerintem, mintha csipőficamos lenne.. de ezt inkább elfelejtem !
lehet, h. még minden gyengécske és nem kifinomult, de inkább nyugtassanak meg, minthogy állandóan ezzel foglalkozzak, amikor látom, h. áll v. lépeget.
v ha gyógyulásra szorul, akkor meg minél előbb.

ja, meg még mindig nem ül előretett lábakkal a földön. még mindig csak térdelve, v. Z-ülés. tehát nem tud felülni és megülni előrevetett lábakkal, lehet vmi akadályozza????

de remélem, h. csak paramamiságom jött elő.. :wink: :D

M.

Marcsi

KépKép
alon

Na megérkeztem.

Először is, NAGYON jó ötlet a közös babamentes züllés!!!! Nóri gyere nyugodtan, sztem senki nem valami fetrengős-hányós (bocs) bulira gondolt. Sztem mindannyian úgy kijöttünk a gyakorlatból, hogy egy pohár bor max... A lényeg hogy babakergetés helyett TÉNYLEG dumáljunk egy jót és lazítsunk.

Tegnap azért kicsit több volt 1 pohárnál, de csak azért mert annyian kértétek hogy koccintsak az egészségetekre :wink: :wink: :lol: :lol:

Zsófi írtam :wink:

4 órát aludtam, most még házidolgozatot kell befejeznem úgyhogy most ennyi volt...

Aztán ezt a züllős dolgot még megbeszéljük.

Puszi
KLári :oops: :shock:

Klári
Kép
ganti

Ja és a legfontosabb::

LIZInek nagyon boldog 7. hófordulót!!!

És Balának boldog 2. szülinapot!!!

K

Klári
Kép
ganti

Zsóka pag igen! úgy néz ki pont ugyanakkor megyünk mikor kláriék :oops: :oops:

lányok délután színdarabot rendeztem, annyira el vagyok telve vele, h nem tudok most másra fókuszálni :oops: :oops: :lol: :lol:

FANTSZTIKUSAK A GYEREKEK!!! HIHETETLEN ELŐADÁS LESZ!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Először is:

Isten éltesse Lizibizit 7. hófordulóján és Bala nagyfiút 2. születésnapján!

Megint kicsit eltüntem, de azért olvasok ám :lol: , csak az éjszakáink megint nem az igaziak. Kelésekkel tarkított 1-2 óra mindíg előfordul, csak az első 1-2 ilyen éjszakát nehezem bírom. Asszem, most tényleg a foga, lehet, hogy így 3 hónap után már 8 fogú lesz? Mára "nagyon" beindult az egyedül járás, már a szobában akár 10 lépés is sikerül, de csak ha van valami az egyik kezében (távirányító, telefon stb.) Evéssel minden OK, sokat vagyunk kinn és a du.-i alvóka is egész jó.

Marcsi - de jó, hogy már otthon vagytok, és Laura ismét a régi. A lába miatt ne aggódj, Márknak is kifele állt az egyik, és épp most néztem, már szinte nem is látszik.

Anaci - lányok tényleg mintha ikrek lennének! És Liza is mindjárt 5 hónapos, hogy szalad az idő!

Reni - nekünk ez alatt a két alatt nagyon bevált a Concord, Márk élvezi, hogy elfér és egyre jobbakat alszik az autóban. A hordozóban már szinte sosem aludt...

Nóri - Farkas ééééééédes! Látom még ti sem igazán vágtátok le a haját. Sokat gondolok Julcsira, hogy mi lehet velük, tényleg hiányoznak az írásai! Puszi Nekik, ha beszélsz velük!

Kata - de jók ezek a nosztalgia idézetek!

Zsóka - Marci és Borka ééédesek, mint mindíg!!!

Züllés - hát de régen volt is az már...hát én nem tudom mi lenne, mert még mindíg én fektetem Márkot, de 9-kor tudnék indulni...

És hát Pag - mi ott (is) voltunk nászúton... meg előtte kétszer, meg utána 4 évig minden nyáron. Nagyon-nagyon szerettünk oda járni. És hogy egy kis kedvet kapjon mindenki, teszek egy pár régi képet.

Zsófi - hova foglaltál? Te aztán nem lazsálsz - mármint ha valamit meg kell szervezni...

Akkor jöjjenek a képek...

Puszi mindenkinek, jó éjszakát!

Itt napoztunk és strandoltunk, a narancssárga ernyők alatti rész homokos, kifejezetten kisgyerekeknek...(Stara Novalja)

Kép

Pag város a hegyről...

Kép

Naplemente...

Kép

A víz alatti világot is felfedeztük...

Kép

Márk mostanában...

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30